پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار فوتبال داخلی و خارجی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=28)
-   -   اخبار کوتاه دنیای فوتبال (http://p30city.net/showthread.php?t=182)

Omid7 11-27-2009 05:32 PM

هدید فیفا موثر بود، شیلی در جام جهانی 2010 حضور خواهد داشت

تهدید فیفا موثر بود، شیلی در جام جهانی 2010 حضور خواهد داشت

دیگر خطری متوجه تیم ملی شیلی برای حضور در جام جهانی نیست

سایت گل- براساس خبری که ساعاتی پیش منتشر شده بود، پس از اینکه تیم باشگاهی رانخرس شیلی برای فرار از سقوط به دسته پایین تر، به دادگاه شکایت کرده بود، تیم ملی این کشور در آستانه محرومیت از جام جهانی قرار گرفت.

دخالت نهادهای دولتی در امور فدراسیون های فوتبال چندان مورد پسند فیفا نیست، به همین دلیل به فدراسیون فوتبال شیلی هشدار داده شد که ظرف مدت 72 ساعت باشگاه رانخرز را متقاعد سازد تا شکایتش را از دادگاه پس بگیرد. این التیماتوم کافی بود تا مسئولان تیم رانخرس از شکایت شان صرف نظر کنند.

کریستین اره را، رئیس باشگاه رانخرس گفت:" بعد از ورود فیفا به این موضوع، از من خواسته شد تا شکایت مان را از دادگاه پس بگیریم تا باشگاه بیش از این متضرر نشود."

تلاش تیم رانخرس برای باقی ماندن در رقابت های لیگ دسته اول شیلی، اولین حضور شیلی در رقابت های جام جهانی بعد از 12 سال را به خطر انداخته بود.

Omid7 11-30-2009 08:39 AM

کاسیاس: نتیجه بازی عادلانه نیست

ا
یکر کاسیاس، دروازه‌بان تیم رئال بعد از شکست 1-0 تیم‌اش مقابل بارسا گفته که تیم‌اش مستحق تساوی بود.

کاسیاس می‌گوید که تیم‌اش در نیمه اول فرصت‌های گل‌زنی داشته، اما ضربه آبراهیموویچ که تنها گل بازی را در پی داشت واقعا ضربه‌ی بی‌نظیری بوده است. او به چنل پلاس گفته «فرصت‌های زیادی داشتیم، مخصوصا در نیمه اول از طرف رونالدو اما در انتها کم آوردیم. نتیجه بازی ناعادلانه است. ما مستحق تساوی بودیم. آن‌ها هم با شوت نهایی آبرا از فرصت‌هاشان استفاده کردند.» این دروازه‌بان از بازی تیم‌اش راضی نیست و بعد از بازی گفته که تنها نتیجه‌ی بازی است که اهمیت دارد و حالا بارسا است که صدرنشین جدول لیگ برتر اسپانیا شده. «تنها چیزی که برای من مهمه بردن مسابقات است، اما حالا آن‌ها هستند که جلو افتاده‌اند و دارند از آینه جلو به ما که عقب مانده‌ایم، نگاه می‌کنند

Omid7 11-30-2009 08:40 AM

آبراهیموویچ: باید از آلوس تشکر کنید

مهاجم تیم بارسا از هم‌تیمی‌اش، دانیل آلوس، به خاطر مشارکت‌اش در تک گل بازی بارسا/ رئال در استودیوم نو کمپ بسیار تشکر کرد.

لحظات اندکی از حضور زلاتان در بازی می‌گذشت که آلوس پاس بسیار تمیزی برای او فرستاد و او با گذر از ایکر کاسیاس توانست گل خود را به ثمر برساند. آبرا به نقل AS بعد از بازی گفته «باید از دنی [آلوس] تشکر کرد که چنین پاس درجه یکی به وسط زمین فرستاد.» آبرا به جای آنری به زمین آمد و چهار دقیقه بعد گل خود را به ثمر رساند. او از این پیروزی که باعث شد بارسا در لیگ برتر اسپانیا دوباره صدرنشین شود، بسیار خوشحال است و هم چنین از این که بعد از مصدومیت دوباره به زمین بازگشته احساس خوبی دارد. «خیلی خوشحالم. ده روز بود که بازی نکرده بودم و در حال حاضر پای چپم خیلی بهتر است.»

Omid7 11-30-2009 08:42 AM

وقتی بادامکی نامبروان می شود

بازوبند کاپیتانی نماد یک باشگاه است و از ارزش و ارج و قرب بالایی برخوردار است و این بازوبند به هر کسی داده نمی شود.

سایت گل- در بعضی باشگاهها بعضی از شماره ها هم مانند بازوبند کاپیتانی از قداست برخوردارند و به هر بازیکنی داده نمی شوند. در پرسپولیس شماره 7 که متعلق به علی پروین بوده چنین حالتی را دارد. در این تیم بازیکنی وجود دارد که هر دوی این ها را داشته یعنی هم پیراهن شماره 7 را در برهه ای تصاحب کرده و هم بازوبند کاپیتانی را بر بازو بسته. احتمالا در ذهنتان به دنبال یک بازیکن بزرگ می گردید اما راه دوری نروید که بازیکن مورد نظر حسین بادامکی است!

پس از اخراج شیث در بازی مقابل سپاهان این بازیکن بازوبند را به بازوبست تا در چنین بازی حساسی سردسته سرخها باشد. این که حسین بادامکی با تکیه بر کدام توانایی و عملکردی چنین افتخاراتی را بدست آورده بر ما هم پوشیده است. یکبار دیگر بازی پرسپولیس مقابل سپاهان را نگاه کنید. جالب است. کاپیتان پرسپولیس حتی از یک استپ توپ ساده یا دادن پاس درست هم عاجز بود و برای گرفتن توپ حریف هم راهی به جز خطا کردن نداشت. در تیمی که شیث رضایی کاپیتانش است و بعد از اخراج آن را پرت می کند و پرافتخارترین بازیکنش حسین بادامکی است نمی شود بدنبال اقتدار گشت.

Omid7 11-30-2009 08:45 AM

تقدیر خیری،بازی نکردن مقابل استقلال

شاهین خیری با دریافت کارت زرد در بازی مقابل پرسپولیس بازی مقابل آبی پوشان پایتخت را از دست داد.

سایت گل- خیری در فصل های گذشته هم شرایط مشابهی داشت و در اکثر بازیهای تیمش مقابل استقلال غایب بود. این مساله باعث شده بود تا شایعاتی شکل بگیرد که او به خاطر رابطه بسیار خوبش با امیر قلعه نویی نمی خواهد مقابل او به میدان برود. حال که قلعه نویی در استقلال نیست و این بازیکن باز هم برای این بازی سه اخطاره شده است دیگر حرف و حدیثی پشت سر او وجود نخواهد داشت و به نظر می رسد در تقدیر او بازی مقابل استقلال نوشته نشده است!

Omid7 12-01-2009 10:15 AM

غلامپور: شکست سپاهان با رحمتي مزه ديگري دارد
بهزادغلامپور، مربي دروازه بانهاي تيم فوتبال استقلال معتقد است شرايط آبي پوشان خوب است و اين تيم مي تواند سپاهان را شکست دهد.

* گفته مي شود در رختکن استقلال بعد از بازي با پيکان با مرفاوي درگيري لفظي داشتيد، صحت دارد؟
** نه، چه کسي گفته است؟ من بين 2 نيمه مي خواستم ايشان را آرام کنم، البته مرفاوي هم رفته بود تا بازيکنان را آرام کند. به نظر شما من کار بدي کردم؟!
* مرفاوي به اعضاي کادر فني اولتيماتوم داده تا ديگر کسي لب خط نيايد؟
** اين هم از آن حرفهاست! خود من که تا به حال کنار زمين نمي آمدم. اينها کار حاشيه سازان است که مي خواهند به استقلال لطمه بزنند.
* وضعيت مصدوميت محمدي چگونه است؟
** مشکل خاصي نيست. او با ساير نفرات تمرين مي کند.
* اين روزها شايعه مصدوميت مهدي رحمتي به گوش مي رسد. شما در جريان آسيب ديدگي او هستيد؟
** ما در جريان نيستيم. به نوبه خود دوست داريم رحمتي در بازي حضور داشته باشد. او دروازه بان اول تيم ملي مي باشد و با حضور او ديدار جذابتر مي شود. شکست سپاهان با رحمتي مزه ديگري دارد.

ميثاق و چسب روي شکم!
ميثاق معمارزاده که پس از دريافت کارت زرد از داور بازي پيراهنش را عوض کرد با چسبي روي شکمش درون دروازه ايستاد. دليل اين چسب زدن چه بوده است؟
با توجه به اينکه ميثاق معمارزاده از پيراهن فصل گذشته اش استفاده کرده بود و روي آن پيراهن آرم اسپانسر فصل گذشته وجود داشت اين دروازه بان مجبور شد از چسب استفاده کند تا نام اسپانسر مشخص نشود.
طبق قوانين فيفا اگر معمارزاده با پيراهن اسپانسر فصل گذشته درون دروازه قرار مي گرفت اسپانسر حال حاضر اين تيم مي توانست از او شکايت کرده و اين بازيکن جريمه مي شد.

اولتيماتوم مديرروستا به مهاجمان
صابر ميرقرباني و هادي اصغري، دو مهاجم پاس همدان هستند که به دليل پاس ندادن از دست هم دلخور هستند.
هادي اصغري معتقد است ميرقرباني در هيچ شرايطي حاضر به پاس دادن نيست و ترجيح مي دهد همه توپها را خودش به سمت دروازه شليک کند.
به همين دليل او هم تصميم گرفت به ميرقرباني پاس ندهد و اين موضوع مشکلاتي را در خط حمله پاس ايجاد کرده است.
در بازي پاس مقابل تراکتورسازي در چند صحنه موقعيتهايي به وجود آمد که اين دو مهاجم مي توانستند به هم پاس بدهند، اما از اين کار خودداري کردند و به بازيکنان ديگري پاس دادند.
اولتيماتوم مدير روستا باعث شده اين دو مهاجم در تمرينات همکاري بيشتري را با يکديگر انجام دهند، اما همچنان با هم صحبت نمي کنند.

پايان محروميت مولايي
با اعلام رأي کميسيون بدوي دوپينگ فدراسيون فوتبال، بازيکن تيم سپاهان اصفهان مي تواند به طور رسمي فعاليت خود را پس از طي کردن 2 سال محروميت آغاز کند.
پس از درخواست علي مولايي، بازيکن وقت تيم مس کرمان مبني بر اصلاح تاريخ شروع محروميت،کميسيون بدوي پس از بررسي با استناد به بند يک ماده 53 آيين نامه کنترل دوپينگ فيفا، تاريخ شروع محروميت 2 ساله وي از تاريخ سوم دي ماه سال 86 به تاريخ 10 آذر سال 86 تغيير يافته و با اين اوصاف بر اساس تاريخ جديد، زمان پايان محروميت بازيکن نامبرده 10 آذر سال 88 است.

تلفن همراه قطبي
تلفن همراه افشين قطبي همچنان قطع است. اين قطعي در حدود 3 هفته پيش اتفاق افتاده و هنوز کسي پيگير اين مسأله نيست. البته حسن اين مسأله اين است که قطبي کوچکترين مزاحمي ندارد و در نهايت سکوت به تمرکز روي موضوع تيم ملي مشغول است.

آبي هاي اهواز بدون ميداوودي در مشهد
تيم فوتبال استقلال اهواز پس از برد مقابل استيل آذين؛ در هفته هجدهم در غياب دو بازيکن تيمش به مصاف تيم ابومسلم مي رود.ميلاد ميداوودي و حسين ماهيني دو تن از بهترين بازيکنان استقلال اهواز به دليل محروميت در ديدار حساس با ابومسلم در آغاز نيم فصل تيمشان را همراهي نخواهند کرد.

احضار مسؤولان استقلال به کميته انضباطي
به دليل تخلفات تماشاگران و اعضاي کادر فني تيم فوتبال استقلال تهران کميته انضباطي اعضاي کادرفني اين تيم را احضار کرد.به گزارش ايسنا، با توجه به بروز تخلفات تماشاگران و تعدادي از کادرفني تيم استقلال در ديدار با تيم پيکان قزوين، عبدالصمد مرفاوي سرمربي تيم، مجيد پورسيف، رئيس کانون هواداران، غلامحسين مظلومي سرپرست تيم و بهزاد غلامپور مربي دروازه بانهاي استقلال براي اداي توضيحاتي بايد سه شنبه 17 آذر درکميته انضباطي حاضر باشند.

بازيکن جديد پيام: استخاره کردم و به مشهد آمدم
بازيکن جديد پيام خراسان رضوي گفت: استخاره کردم و به مشهد آمدم.
مرتضي هاشمي زاده اظهار داشت: علاوه بر تيم پيام دو پيشنهاد ديگر هم داشتم، اما استخاره کردم و به مشهد آمدم و در حال حاضر با قراردادي دو ساله در خدمت تيم پيام هستم.وي افزود: پيش از اين سه سال در سپاهان، دو سال در استقلال، يک سال در استيل آذين و در سه بازي به صورت قرضي براي پاس اراک، حضور داشتم.
هاشمي زاده در خصوص ميزان شناخت خود از پيام عنوان کرد: از زماني که داريوش يزداني، محمد خرمگاه و احمد مؤمن زاده در پيام توپ مي زدند، اين تيم را مي شناختم و در گذشته با پيراهن عقاب مقابل اين تيم بازي کردم و مي دانم پيام تيمي خوب و مردمي است که تماشاچيان خونگرمي دارد.

رضايي: بخواهند به تيم ملي برمي گردم
مدافع تيم فوتبال الاهلي قطر با بيان اينکه از نظر بدني و فني در شرايط مطلوبي قرار دارد، گفت: اگر مربيان تيم ملي بخواهند، مي توانم بارديگر در خدمت تيم ملي باشم.
رحمان رضايي با بيان اينکه انتظار دارد کادر فني تيم ملي با حضور در قطر بازيهاي وي را تماشا کنند تا آمادگي اش را در زمين مسابقه و به صورت عملي به آنها ثابت کند، در مورد وضعيت کنوني تيم ملي اظهار داشت: من تصور مي کنم قطبي توان لازم را براي هدايت بهتر تيم ملي دارد، اما مشکل تيم ملي، نداشتن ليدر و رهبر در پستهاي مختلف است که بتواند در شرايط مختلف به موفقيت تيم کمک کند.

امروز و درديداري معوقه برگزار مي شود ؛ پيام فارس مقابل پيام خراسان
در حالي که باشگاه پيام در هفته هاي اول ليگ دسته اول با حکم فدراسيون در تعليق به سرمي برد، اجازه بازي در سه بازي هفته هاي اول تا سوم را به دست نياورد تا انجام اين سه ديدار به تاريخ ديگري موکول شود.
امروز و بنا بر اعلام فدراسيون فوتبال ديدار معوقه هفته اول پيام خراسان و پيام مخابرات فارس در مشهد برگزار خواهد شد.
در اين ديدار که از ساعت 14 و در ورزشگاه تختي مشهد انجام خواهد شد، سبزپوشان مشهدي اين فرصت را دارند تا با پيروزي احتمالي 10 امتيازي شده و خود را تا رتبه پنجم جدول رده بندي بالا بکشند.

کمالوند: جاسم بايد اخلاقش را درست کند
سرمربي تراکتورسازي از دست جاسم کرار و غيبت او به بهانه مصدوميت در اردوي کيش و بازگشت دير هنگامش به تبريز عصباني است.
فراز کمالوند در اين مورد مي گويد: بحث مربيگري و معلمي بحث جاذبه است نه بحث دافعه. درست است که من از دست جاسم خيلي عصباني بودم، اما اين بازيکن مشکلاتي دارد که من به عنوان مربي تيم بايد به او در حل مشکلاتش کمک کنم و بعضي وقتها تنبيه نتيجه اي نمي دهد.
البته باشگاه هنوز در مورد اين بازيکن تصميمي نگرفته است، اما با توجه به اينکه بقيه بازيکنان عراقي ليگ هم با اين مشکل مواجه بودند و دير به تيمهايشان ملحق شدند، شرايط جاسم را درک خواهيم کرد.

بازيکنان 1530 دقيقه اي
با پايان نيم فصل اول ليگ برتر نهم، فقط 8 بازيکن موفق به حضور در تمام دقايق بازيهاي ليگ برتر شدند.
اين بازيکنان در تمام 1530 دقيقه اين فصل بازي کرده اند:ميرهاني هاشمي و مصطفي صبري(سپاسي) ابراهيم کريمي (راه آهن) شاهين خيري(سپاهان) محمد صلصالي(ذوب آهن) پژمان منتظري(استقلال) مهدي محمدي(استيل آذين) پيروز قرباني(مس).

Omid7 12-02-2009 10:55 AM

راه اندازی تلفن سامانه پرسپوليس و استقلال در روز عيد غدير

در روز عيد غدير خم تلفن سامانه باشگاه‌هاي پرسپوليس و استقلال راه‌اندازي مي‌شود.
از مدتي قبل دو باشگاه پرسپوليس و استقلال به دنبال تاسيس تلفن سامانه براي هواداران خود بودند تا علاقه مندان اين دو تيم با عضويت در سايت هواداري از خدمات آن استفاده كنند و منبع درآمدي براي دو باشگاه باشد.
در همين راستا به گفته هادي مباشري؛ مسئول كميته پشتيباني باشگاه استقلال ،قرار است يكشنبه آينده يعني روز عيد غدير يا فرداي اين روز تلفن سامانه دو باشگاه پرسپوليس و استقلال افتتاح شود. سايت هواداري دو تيم در راستاي اين افتتاح نيز آغاز به كار مي كند.
مراسم افتتاحيه با حضور مديران عامل دو باشگاه برگزار مي شود. دفاتر دو باشگاه در يك ساختمان در دو طبقه مجزا است.
هواداران دو تيم با تماس با تلفني كه شماره آن بعدا اعلام خواهد شد مي توانند عضو سايت هواداري شوند و سپس با صدور كارت مي توانند از خدماتي كه به آنها ارائه مي شود استفاده كنند.

Omid7 12-02-2009 11:02 AM

پيام، پيام را برد!
تيم پيام خراسان رضوي در ديدار معوقه هفته اول رقابت هاي ليگ دسته اول کشور، برابر پيام مخابرات فارس پيروز شد. در اين ديدار که در مشهد برگزار شد، حميد مروي در دقيقه 44 از روي نقطه پنالتي تک گل بازي را به سود سبزپوشان به ثمر رساند. علي حنطه سرمربي پيام خراسان در پايان بازي حاضر به گفتگو نشد اما جعفر فتاحي سرمربي مخابرات فارس پس از شکست تيمش مقابل پيام گفت: شکست در اين بازي حق ما نبود و مي توانستيم پيروز شويم.

کرانچار: کاشاني هيچ اولتيماتومي به من نداده است
سرمربي پرسپوليس گفت: حبيب کاشاني به من اولتيماتوم نداده است.زلاتکو کرانچار در حاشيه تمرين پرسپوليس درباره ديدار با حبيب کاشاني عنوان کرد: پس از هر بازي با کاشاني جلسه اي برگزار مي کنيم و مسائل فني را مورد ارزيابي قرار مي دهيم.کاشاني هيچ اولتيماتومي به من نداده است و فقط در خصوص نکات تاکتيکي و فني بازي صحبت کرديم.کرانچار در خصوص اخراج وسلي برزيليا تأکيد کرد: وسلي غيبت طولاني داشت و طبق قرارداد، اين بازيکن به علت عدم اطلاع رساني قراردادش با باشگاه فسخ شد. بازيکن بايد به تعهدات خود پايبند باشد و در صورت بروز مشکل هم بايد با باشگاه در ارتباط باشد. من حق را به باشگاه مي دهم و از تصميم آنها پيروي خواهم کرد.

کاشاني: سعيدلو به دنبال وارد کردن خون تازه به ورزش ايران است
مشاور عالي رئيس سازمان تربيت بدني گفت: علي سعيدلو به دنبال وارد کردن خون تازه به ورزش ايران است.حبيب کاشاني اظهار داشت: تغيير و تحولات در مديريت ورزش کشور فرصت مغتنمي براي پيشرفت و حرکت رو به جلوست. تا آنجا که مي دانم علي سعيدلو بنا به استفاده از افراد با تجربه و دانشگاهي در بدنه ورزش، تأکيد به دانش محوري در سازمان تربيت بدني دارد.

درگيري لفظي مرفاوي با حيراني
در ابتداي تمرين ديروز استقلال، صمد مرفاوي با مدير روابط عمومي باشگاه درگيري لفظي پيدا کرد.ظاهراً اين درگيري به خاطر ناراحتي مرفاوي از حيراني بوده و سرمربي استقلال از مدير روابط عمومي اين باشگاه به خاطر عذرخواهي از عکاسان ورزشي ناراحت شده است.

باقري غايب تمرين پرسپوليس
تمرين صبح ديروز پرسپوليس ساعت 11/30 در زمين شرکت واحد با حضور بازيکنان اصلي و هوار ملا محمد بازيکن غايب چند هفته اخير برگزار شد. بازيکنان ابتدا زير نظر مولايي، تمرين بدنسازي انجام دادند، پس از آن تمرينات کششي و نرمشي برگزار کردند و در آخر نيز عبور از مانع و کار با توپ را در دستور تمرين خود قرار دادند.شيث رضايي در رختکن بود و پس از دقايقي براي انجام تمرين اختصاصي وارد زمين شد و تمرين خود را به صورت انفرادي انجام داد.
کريم باقري تنها غايب تمرين پرسپوليس بود که به دليل مصدوميت نتوانست در کنار ساير سرخپوشان تمرين کند.هوار محمد پيش از تمرين با کرانچار و خوردبين صحبت خصوصي داشت و پس از آن نيز يک ساعت تمرين کرد و سپس به رختکن رفت.

پشت پرده تغيير داور بازي ابومسلم- مس
در هفته هفدهم ليگ برتر قرار بود قضاوت ديدار تيمهاي ابومسلم و مس کرمان به نويد مظفري داده شود، اما در آخرين ساعات محمود رفيعي جانشين او شد.
مسعود عنايت در مصاحبه اي دليل اين مسأله را آمادگي بيشتر رفيعي عنوان کرده بود، اما دليل اين تغيير درگيري نويد مظفري و عنايت بوده است.
به نوشته سايت گل، اين طور که شنيده مي شود، مظفري بعد از اينکه از بازي اش مطلع مي شود، اعتراض کرده و به عنايت مي گويد که بازيهاي پخش مستقيم را به سوگلي هايش مي دهد. همين مسأله باعث دلخوري عنايت مي شود و بازي ابومسلم و مس هم به محمود رفيعي مي رسد.

فتح ا...زاده: جاي واعظ بودم مرفاوي را سرمربي نمي کردم
علي فتح ا...زاده مديرعامل سابق آبي پوشان تهراني هم به صف منتقدان مرفاوي پيوسته و مي گويد: من صادقانه حرف مي زنم. اگر جاي واعظ آشتياني بودم او را سرمربي نمي کردم. البته تأکيد مي کنم که مرفاوي به هيچ عنوان مربي ضعيفي نيست ولي همه مي دانند که براي نشستن روي نيمکت استقلال بايد فاکتورهاي زيادي را در نظر گرفت.

سعيد خاني: خواستيم، توانستيم!
تيم فوتبال ابومسلم پس از قريب به نيم فصل ناکامي، سرانجام طعم برد در ليگ 88 را چشيد تا خط تيره تعداد برد خود را از جدول رده بندي پاک کند و طلسم ناکامي هايش را بشکند.
کاپيتان ابومسلمي ها در خصوص اين برد خانگي توضيح مي دهد: شايد به لحاظ رواني و اينکه بازيهاي زيادي را بدون سه امتياز بيرون آمده بوديم فشار زيادي در بازي با مس به ما وارد شد، اما بازيکنان ما در نهايت خواستند ببريم و ديديد که سرانجام هم توانستيم ببريم.
سعيد خاني از حضور فرهاد کاظمي بر روي سکوها به عنوان يک مهره سنگين براي ابومسلم نام برده و ادامه مي دهد : آقاي کاظمي پيش از شروع بازي آنچه که لازم بود را براي بازيکنان تشريح کرده بو، ضمن اينکه تيم هم پس از اردوي ترکيه به لحاظ روحي متحول شده و توانست با تمام قدرت به جنگ مس برود.
خاني تأکيد کرد: اين هفته ابومسلم بازي آساني برابر استقلال اهواز نخواهد داشت.
وي افزود: همه بچه ها مي دانند که نبايد اين بازي را آسان گرفت. اهوازيها براي گرفتن امتياز به مشهد مي آيند، زيرا خود آنها نيز در حاشيه چندان امني در جدول به سر نمي برند. با سه امتيازي که از اين بازي مي گيريم به دنبال جدا شدن از قعر خواهيم بود تا رفته رفته خود را به ميانه هاي جدول نزديک کنيم.

رحمتي به استقلال مي رسد
عماد رضا و مهدي رحمتي بازيکنان کليدي تيم فوتبال سپاهان با رفع مصدوميت مي توانند اين تيم را در ديدار حساس هفته هجدهم برابر استقلال تهران همراهي کنند.

برهاني نژاد: محمدي تجربه هدايت مس را دارد
مديرعامل باشگاه مس کرمان با دفاع از انتخاب محمدي به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال اين باشگاه گفت: اين مربي تجربه لازم را براي هدايت مس دارد و نگراني در اين زمينه وجود نخواهد داشت.
عبدالرضا برهاني نژاد در مورد جدايي پرويز مظلومي هم خاطرنشان کرد: از شکست مس مقابل استيل آذين به مظلومي مهلت داده شد تا وضعيت تيم بهبود يابد، اما پس از شکست مقابل تيم ته جدولي ابومسلم در نهايت هيأت مديره باشگاه تصميم گرفت مربي را تعويض کند.

عملکرد آماري شجاعي و نکونام
ايراني هاي اوساسونا به جز صحنه گل در بازي مقابل ساراگوسا که با ارسال شجاعي و ضربه سر استادانه نکونام به ثمر رسيد در کل جريان بازي هم عملکرد بسيار خوبي را ارائه دادند.
نکونام در 94 دقيقه حضورش در زمين افزون بر گلي که به ثمر رساند، 25 پاس براي همبازيانش ارسال کرد و 4 ضربه هم به سمت دروازه ساراگوسا زد که يکي از آنها به گل تبديل شد.
شجاعي هم در 85 دقيقه حضورش در زمين علاوه بر پاس گل، 44 پاس به همبازيانش داد و در صدرجدول ارسال کننده هاي موفق پاس اوساسونا در اين بازي قرار گرفت.
مسعود شجاعي و جواد نکونام در پايان بازي از مجله کيکر نمره فوق العاده 2 را دريافت کردند و مشترکاً به عنوان بهترين بازيکنان اوساسونا معرفي شدند.

گلزني مبعلي
هفته هفتم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاههاي امارات با برگزاري دو ديدار پيگيري شد که طي آن تيمهاي النصر و الجزيره برابر حريفان خود به برتري رسيدند. عجمان همچنان روي نوار ناکامي گام برمي دارد.
اين تيم هفته هفتم ليگ برتر امارات را نيز با شکست پشت سرگذاشت تا اوضاع تيم جواد کاظميان بحراني تر از پيش شود.
اين تيم که دوشنبه شب در ورزشگاه راشد بن سعيد ميزبان النصر بود و از جواد کاظميان نيز در ترکيب خود بهره مي برد با 3 گل تن به شکست داد تا همچنان تيم بدون امتياز ليگ برتر امارات باشد.
براي النصر در اين بازي هادف سيف احمد ( 67 )، ايمان مبعلي ( 80 - پنالتي) و علي بوصابون ( 3 + 90 ) گلزني کردند و زمينه ساز صعود اين تيم 9 امتيازي به رده ششم جدول شدند.
اين ششمين گل ايمان مبعلي در فصل جاري ليگ برتر امارات است. در حال حاضر خوزه ساند، مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال العين با 10 گل صدرنشين جدول گلزنان ليگ برتر امارات است.

Omid7 12-02-2009 12:46 PM

خوزه مورینیو به جای الکس فرگوسن در من یونایتد

خوزه مورینیو به جای الکس فرگوسن در من یونایتد

خبرهای رسیده از انگلستان مبنی بر این است که ممکن است خوزه مورینیو به جای سر الکس فرگوسن سکان شیاطین سرخ را به دست بگیرد.

سایت گل - دیلی میل گزارش می‌دهد که این سرمربی پرتغالی زمانی که فرگوسن بازنشستگی خود را اعلام کند، دوباره به انگلستان و لیگ برتر باز خواهد گشت و منچستر را هدایت خواهد کرد.
مورینیو در منچستر به عنوان اسکاتلندی 67 ساله معروف شده است. فرگوسن گفته بود مادامی که «سلامت‌اش اجازه دهد» در من یونایتد خواهد ماند، اما دیلی میل گزارش داده که ممکن است او تا چند فصل دیگر استعفا دهد. فرگوسن از سال 1986 هدایت منچستر را بر عهده دارد، 12 بار همراه این تیم قهرمان لیگ برتر انگلستان شده است و پنج بار کاپ فیفا را بالا برده و دو بار هم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شده است.
مورینیو که پیش از این سرمربی چلسی بود، در نخستین حضور خود در چلسی بین سال‌های 2004 تا 2007 سبب شد این تیم برای نخستین بار بعد از 50 سال تیم اول لیگ شود. از سایر موفقیت‌های بزرگ مورینو می‌توان به قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا همراه تیم پورتو و قهرمانی لیگ برتر ایتالیا همراه اینتر اشاره کنیم. سرمربی نراتزوری‌ها رابطه‌ی عجیب و پر چالشی با رسانه‌های ایتالیایی دارد و به تازگی نیز گفته بود که احساس می‌کند ایتالیایی‌ها قدرش را نمی‌دانند.

Omid7 12-03-2009 09:36 AM

هفته هشتم ليگ دسته اول
ليگ دسته اول باشگاههاي کشور پس از يک هفته وقفه از امروز دوباره از سر گرفته مي شود.
جذاب ترين ديدار روز نخست از هفته هشتم ليگ دسته اول بين تيمهاي مدعي برق شيراز و داماش گيلان در ورزشگاه حافظيه شيراز برگزار خواهد شد. اين دو تيم که از مدعيان جدي صعود به ليگ برتر هستند، در جدالي تعيين کننده براي ايستادن در صدر جدول گروه «ب» با يکديگر روبه رو خواهند شد.
در يکي ديگر از ديدارهاي تعيين کننده اين گروه، نفت تهران در خانه خود از نساجي قائمشهر پذيرايي خواهد کرد. اين دو تيم نيز همچون داماش و برق مدعي صعود به ليگ برتر هستند.
اين رقابتها طي روزهاي جمعه و يکشنبه آينده با برگزاري هفت ديدار از گروه «الف» پيگيري مي شود.
در اين گروه بازي حساس آن چناني برگزار نمي شود، اما مي توان از رويارويي پيام با ايران جوان بوشهر، شهرداري تبريز با مس رفسنجان، داماش لرستان با اتکاي گلستان و صنعت نفت آبادان با شهرک صنعتي کاوه تهران به عنوان ديدارهاي جالب توجه هفته ياد کرد.
برنامه کامل بازيها:
گروه «ب»
پنجشنبه - 88/9/12
* صنعت مهرکام پارس تهران - آلومينيوم هرمزگان
* نفت تهران - نساجي قائمشهر
* فولادنوين اهواز - کوثر لرستان
* برق شيراز - داماش گيلان
* شيرين فراز کرمانشاه - پتروشيمي تبريز
* گسترش فولاد تبريز - مس سرچشمه کرمان
* شن سا اراک - گل گهر سيرجان
گروه «الف»
جمعه - 88/9/13
* شاهين اهواز - تربيت يزد
* داماش لرستان - اتکا گلستان
* شهرداري بندرعباس - سپاهان نوين
يکشنبه - 88/9/15
* شهرداري تبريز - مس رفسنجان
* صنعت نفت آبادان - شهرک صنعتي کاوه تهران
* ايران جوان بوشهر - پيام مشهد
* شموشک نوشهر - پيام مخابرات فارس

ميداوودي در اهواز ماندني شد
با توجه به مطرح شدن سه پشنهاد خارجي براي ميلاد ميداوودي، روز گذشته در باشگاه استقلال اهواز جلسه اي با حضور اين بازيکن و مديرعامل برگزار شد.
حميد رمضاني مدير تيم استقلال درباره اين جلسه گفت: ظاهراً اين بازيکن پيشنهادي از يک تيم هلندي داشته و به صورت مستقيم با وي صحبت شده است. با اين حال در اين جلسه تصميم گيري شد ميداوودي تا پايان فصل در استقلال اهواز بماند.

رکورد روپايي زدن
مهدي حب درويش، روپايي زن مشهور کشورمان با مساعدت فدراسيون فوتبال براي ثبت رکوردش در کتاب گينس به دبي رفته است.
حب درويش که با توپ فوتبال، تنيس، ميني تنيس و پينگ پنگ روپايي مي زند، پيش از اين سفر گفت:«من عاشق روپايي زدن وعاشق هنرنمايي با توپم. مي خواهم براي کسب افتخار براي ايران نام خود را در کتاب رکوردها گينس به ثبت برسانم. مقدمات کار فراهم شده و به زوديدي اگر خدا بخواهد اين اتفاق مي افتد.»
حب درويش درباره يکي از آرزوهايش پس از ثبت رکورد گينس گفت:«مي خواهم به دور دنيا سفر کنم و اين سفر به اين صورت است که همراه با پرچم صلح و دوستي در پايتخت هر کشور 20 کيلومتر روپايي خواهم زد. اميدوارم با توکل بر خدا و دعاي خير مردم بتوانم نام ايران را برقله هاي افتخار بنشانم.»

کارت بازي نيکبخت صادر شد
سازمان ليگ کارت بازي نيکبخت را صادر کرد تا وي بتواند براي استيل آذين در ديدار برابر پاس همدان به ميدان برود.
شيث محروم شد
شيث رضايي که در غياب کريم باقري، کاپيتان پرسپوليس است، به خاطر عدم رعايت حرمت بازوبند کاپيتاني، از سوي کميته انضباطي اين باشگاه به 3 جلسه نيمکت نشيني و پرداخت 5 ميليون تومان جريمه نقدي، محکوم شد. اين تصميم به خاطر پرتاب کردن بازوبند کاپيتاني پرسپوليس بر روي زمين توسط وي که در بازي مقابل سپاهان اصفهان رخ داد، اتخاذ شده است.

مبعلي بهترين گلزن ايراني ليگ امارات
ايمان مبعلي در بازي مقابل عجمان يک گل ديگر به ثمر رساند و شمار گلهاي خود براي النصر را در اين فصل به عدد 6 رساند.
مبعلي با اين تعداد گل پس از پايان هفته هفتم در رده سوم بهترين گلزنان ليگ امارات قرار گرفته است. همچنين در بين بازيکنان ايراني حاضر در ليگ امارات نيز مبعلي بهترين گلزن بوده است.
ايمان مبعلي که پنجمين فصل حضورش در ليگ امارات را سپري مي کند، 20 گل براي الشباب و 7 گل براي الوصل به ثمر رسانده و با اين 6 گل تاکنون 33 گل در ليگ امارات به ثمر رسانده است.
مبعلي در فصل 08 - 2007 براي الشباب 9 گل زد که بيشترين گل وي در يک فصل بوده است و به نظر مي رسد در اين فصل رکورد خود را بشکند.

مهاجم برزيلي در صبا
«اينديگو» نام مهاجم برزيلي جديد صباي قم است که سابقه بازي کردن در سري A را داشته و قراردادش را چند روز پيش با اين تيم ليگ برتري ايران به امضا رسانده است.
صباي قم در حالي اقدام به جذب مهاجم کرده که از مهاجمان خوبي مثل عباس محمدرضايي و فريدون فضلي برخوردار است و جالب اينکه مسؤولان تيم از اعلام عقد قرارداد با اين بازيکن خودداري کرده اند.

الاهلي با رحمان رضايي پيروز شد
هفته نهم مسابقات فوتبال ليگ ستارگان قطر با برگزاري دو بازي به پايان رسيد که طي آن تيم الاهلي با يک گل از سد القطر گذشت و العربي نيز با نتيجه 7 برصفر الشمال را در هم شکست.
الاهلي که از وجود رحمان رضايي در ترکيب خود بهره مي برد، در ورزشگاه جاسم بن حمد ميزبان تيم قطر بود و موفق شد اين تيم را با گل دقيقه 54 مشعل عبدا... از پيش رو بردارد.
اين پيروزي الاهلي را 10 امتيازي کرد و به رده هفتم جدول فرستاد.

گردش مالي ليگ برتر بيش از 200 ميليارد تومان است
عضو هيأت رئيسه فدراسيون فوتبال ايران گفت: طبق برآوردهاي صورت گرفته، گردش مالي ليگ برتر فوتبال باشگاههاي کشور بيش از 200 ميليارد تومان است.
ناصر شفق افزود: به طور ميانگين 18 تيم حاضر در ليگ برتر باشگاههاي کشور هر سال بين يک هزار و 500 ميليارد ريال تا دو هزار و 500 ميليارد ريال هزينه مي کنند که اين ارقام بسيار قابل توجه است.
وي اضافه کرد: با توجه به هزينه اين ارقام هنگفت در ليگ برتر، سطح کيفي رقابتها با اين ارقام همخواني ندارد و بي گمان مي توان با همين هزينه ها سطح فني رقابتها را بالا برد.

نکونام: بيشتر از پنج گل براي اوساسونا مي زنم
گل به رئال ساراگوسا دومين گل 3 امتيازي جواد نکونام در اين فصل براي اوساسونا بود. او توانست دوازدهمين گل خود در لاليگا را جشن بگيرد.
نکونام در مورد گلزني اش مي گويد: سالهاست اين گونه گل مي زنم و مي دانم که کجا بايستم تا به راحتي دروازه حريف را باز کنم. تاکنون وقتي توپ ارسال مي شود به مشکل برنخورده ام و دقيقاً جايي قرار مي گيرم که به راحتي بتوانم به توپ ضربه بزنم. مدتها بود که در لاليگا گل نزده بودم و زمانش رسيده بود تا باز هم گلزني کنم.
در بازي با والنسيا اگر مسعود توپ را گل نمي کرد مي توانستم گل بزنم، اما آن گل قسمت مسعود بود و خوشحالم که توانستم باز هم براي اوساسونا مفيد باشم و گلي را براي اين تيم بزنم. در فوتبال برايم چيزي لذت بخش تر از گل زدن نيست و در اين فصل هم تعداد گلهايم را از عدد پنج بالاتر مي برم.

آشوبي: برابر پرسپوليس تيم دست و پا بسته اي نيستيم
هافبک مس کرمان گفت: برابر پرسپوليس حريف دست و پا بسته اي نخواهيم بود.
فرزاد آشوبي اظهار داشت: بازي سختي خارج از خانه داريم و هر دو تيم نيم فصل دوم را با شکست آغاز کرده اند. مس در جدول وضعيت خيلي خوبي ندارد و اميدوارم بتوانيم در اين مسابقه موفق شويم.

کسر قرارداد کرار جاسم
جلسه کميته انضباطي باشگاه تراکتورسازي برگزار و مقرر گرديد 15 درصد از قرارداد سال دوم کرار جاسم مهاجم عراقي اين تيم به دليل غيب غير موجه کسر گردد.کرار جاسم 10 آبان به بهانه رفع مصدوميت خود ايران را ترک کرد و پس از 29 روز غيبت و بي خبري به تبريز بازگشت.

ورزش روي آنتن
شبکه سوم سيما درنظر دارد مسابقات زير را به صورت مستقيم پخش نمايد:
جمعه 88/9/13 پرسپوليس - مس کرمان ساعت 15
شنبه 88/9/14 سپاهان - استقلال تهران ساعت 15

Omid7 12-06-2009 04:18 PM

ساختار دقیقترین توپ فوتبال جهان ویژه جام جهانی 2010

ساختار دقیقترین توپ فوتبال جهان ویژه جام جهانی 2010

توپی که در رقابتهای جام جهانی 2010 مورد استفاده قرار خواهد گرفت محصولی از شرکت آدیداس است که به گفته این شرکت دقیق ترین توپ فوتبالی است که تا کنون در جهان ساخته شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، با اتمام قرعه کشی نوزدهمین دوره یکی از مهمترین و پرهیاهوترین رقابتهای ورژشی جهانی یعنی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی در روز جمعه 4 دسامبر 2009، اکنون کشورها، تیمها و شرکتهای تولید کننده وسایل ورزشی تا ژوئن 2010 برای آماده سازی خود زمان باقی دارند.

توپ فوتبال یکی از اصلی ترین عناصر این مسابقات جهانی است که هر دوره با تغییرات فراوانی مواجه شده و ابداعات جدیدی در زمینه بهبود عملکرد آن صورت می گیرد. مهندسی و نوآوری که در این دوره به توپ رسمی رقابتهای جام جهانی 2010 تبدیل شده است، Jabulani نام گرفته و محصول شرکت آدیداس است.

آدیداس ادعا دارد کیفیت این توپ نسبت به توپ Teamgeist سال 2006 این شرکت بسیار بهتر بوده و دقیق ترین توپی است که تا کنون در رقابتهای فوتبال مورد استفاده قرار گرفته است.

به گفته آدیداس بازیکنان فوتبال توپی می خواهند که هنگام ضربه زدن پای آنها احساس راحتی داشته باشد و در مسیر حساب شده و تعیین شده حرکت کند. توپ Teamgeist با کاهش دادن تعداد قطعاتش از 32 به 12 قطعه که به واسطه حرارت خمیده شده و در کنار یکدیگر شکلی کروی به دست آوردند به این هدف دست پیدا کرد.

اما توپ Jabulani قدمی دیگر در مسیر تکامل برداشته است. این توپ از هشت قطعه EVA و TPU تشکیل شده است که سطح ضربه ای 70 درصد بزرگتر به وجود آورده است. با وجود اینکه توپ پیشین شرکت آدیداس برای شوت زنها بسیار عالی بوده است اما بسیاری از دروازه بانان از اینکه ویژگی آیرودینامیک آن از چرخش توپ در هوا جلوگیری کرده و حرکت آن را طی زمان نامنظم می کند شکایت کرده بودند.

در ساخت Jabulani تلاش شده است با ایجاد دندانه گذاری خاص در میان قطعات توپ و آنچه آدیداس آن را کانالهای هوایی می خواند مسیر حرکت توپ تثبیت شود. کانالها توپ را به قطعات کاذبی تقسیم بندی می کند و با قالب گیری ویژه این کانالها آدیداس به شکل و موقعیتی ثابت دست پیدا کرده و بهترین رفتار پرواز را پس از وارد آمدن ضربه برای توپ به وجود آورده است. سطح توپ نیز از دانه های برجسته ای پوشش داده شده است تا با تماس با پای بازیکن حس لامسه فعال شود.

این شرکت اعلام کرده است که ضربه های روباتیک و تونل باد در دانشگاه لافبرو در انگلستان و آزمایشگاه فوتبال این شرکت در آلمان نشان داده اند که این توپ دقیق ترین توپ فوتبالی است که تا کنون تولید شده است.

بر اساس گزارش پاپ ساینس، Jabulani باید چند تست فشار دیگر را نیز پشت سر بگذارد تا برای حضور در رقابتهای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی مورد تایید فیفا قرار گیرد. با این حال اینگونه به نظر می رسد که این توپ از تمامی ویژگی های مورد نظر فیفا برخوردار است.

تستهای فیفا برای تایید نهایی:

محیط دایره: استاندارد فیفا 68.5 تا 69.5 / محیط Jabulani در حدود 69.0

گردی: قطر توپ در 16 مرکز مختلف اندازه گیری می شود. استاندارد فیفا حداکثر 1.5 درصد اختلاف / Jabulani حداکثر 1.0 درصد اختلاف

جذب آب: توپ 250 بار در زیر آب فشرده شده و چرخانده می شود. استاندارد فیفا حداکثر 10 درصد افزایش وزن / Jabulani حداکثر 0 درصد افزایش وزن

وزن: استاندارد فیفا 420 تا 445 گرم / وزن Jabulani در حدود 440 گرم

یکنواختی جهش توپ: تنها تست حرکتی فیفا که در آن توپ 10 بار از ارتفاعی دو متری بر روی سطحی فولادی پرتاب می شود تفاوت میان پایین ترین سطح جهش و بالاترین سطح جهش نباید بیش از 10 سانتیمتر باشد. این میزان تفاوت در Jabulani در حدود 6 سانتیمتر بوده است.

افت فشار: فشار هوای توپ پس از باد شدن سه روز مورد بررسی قرار می گیرد. استاندارد فیفا حداکثر 20 درصد افت فشار / افت فشار Jabulani حداکثر 10 درصد.

Omid7 12-07-2009 09:45 AM

تازه ترين خبرها از حواشي فوتبال ايران

مرفاوي: استعفا نمي دهم
سرمربي استقلال پس از قبول شکست برابر سپاهان شعارهاي هواداران استقلال عليه خود را سازمان دهي شده دانست.
صمد مرفاوي پس از پايان اين ديدار با سخت توصيف کردن مسابقه گفت: همه چيز در حال خوب پيش رفتن بود که اشتباه مسلم مدافع ما سبب شد حريف به گل نخست خود دست يابد و با از دست دادن موقعيتهاي مسلم گلزني نيمه نخست را با دريافت يک گل به پايان رسانديم. در نيمه دوم شاهد مسابقه پاياپايي بوديم. ضمن اينکه به پنالتي گرفته شده به نفع تيم سپاهان نيز مشکوک ام.
مرفاوي با تاکيد بر اين که استعفا نمي دهم، افزود: تماشاگراني که عليه من شعار مي دادند و خواستار برکناري کادر فني بودند از فرد خاصي خط گرفته بودند. من عوامل آنها را مي شناسم و در موقع مناسب آنها را رسوا خواهم کرد.
وي گفت: معتقدم بازيکنان با تمام توان بازي کردند و هنوز شانس قهرماني را از دست نداده ايم. تلاش مي کنيم از شرايط بحراني کنوني خارج شويم.

قلعه نويي: تيمم را کارشناسي بسته ام
سرمربي سپاهان پس از غلبه بر استقلال تهران گفت: شناخت کاملي از تفکرات کادر فني و عملکرد تاکتيکي بازيکنان استقلال داشتيم. امير قلعه نويي پس از بازي با بيان اين که با آرامش بازي کرديم و نبض بازي در اختيار ما بود گفت: از اينکه توانستيم هر سه امتياز اين ديدار حساس را به دست آوريم، خوشحالم. وي اضافه کرد: وقتي با اين تيم قرار داد بستم، دو هفته با ده کارشناس برتر فوتبال بازيکنان مورد نظر را انتخاب کرديم که با داشتن ميانگين قدي يک متر و 81 سانتي متر به استانداردهاي اروپايي نيز دست يافته ايم. در هر پست حداقل دو بازيکن با کيفيت در اختيار داريم که اين مهم به دليل مطالعات مناسب پيش از فصل است.

سرانجام وسلي وارد تهران شد
بعد از يک غيبت طولاني مدت و در حالي که باشگاه پرسپوليس، پس از مدت ها بي خبري، براساس مفاد قرارداد وسلي برازيليا، اقدام به فسخ يک طرفه قرارداد با اين بازيکن برزيلي کرد، او صبح شنبه به تهران وارد شد !
وسلي برازيليا که شنبه به تهران آمد، به جاي حضور در باشگاه پرسپوليس و پيگيري وضعيت خود، يک راست به محل تمرينات پرسپوليسي ها رفت و خواستار صحبت کردن با کرانچار شد.
کرانچار او را به ايوکوويچ ارجاع داد و به اين ترتيب وسلي دقايقي را با توميسلاو ايوکوويچ صحبت کرد. ايوکوويچ با ابراز شگفتي از غيبت طولاني مدت وسلي و ابراز ناراحتي از عدم تماس وي با مسؤولان باشگاه، به او اعلام کرد از طريق مسؤولان باشگاه پيگير وضعيت خود باشد. وسلي که در هتل آکادمي فوتبال اقامت داشت، ساعت 12 نيمه شب شنبه محل هتل را ترک کرد!

بادامکي: دوران کابوس واري داشتم
حسين بادامکي گفت: " پس از دوران کابوس واري که در نيم فصل اول گذاراندم، خوشحالم که در بازي با مس توانستم رضايت هواداران خوب پرسپوليس و نيز کادر فني را بدست بياورم. " هافبک پرسپوليس با اشاره به بستتن بازوبند کاپيتاني در بازي با مس، گفت: " بازوبند کاپيتاني در اين بازي حق عليرضا حقيقي بود و بسيار سپاسگزارم که او براي بالا بردن روحيه من بازوبند کاپيتاني را به بازوي من بست.

دلايل محروميت پيوس اعلام شد
دبير کميته منشور اخلاقي فدراسيون فوتبال دلايل محروميت فرشاد پيوس از مربيگري در ليگ برتر را اعلام کرد.
عليرضا عليپور در گفت وگو با فارس درباره خاطرنشان کرد: پيوس جزو مربيان منشوري نيست چون به لحاظ اخلاقي مشکلي نداشته، اما صحبتهايي درباره نحوه جذب بازيکنان و مسايل مالي اين مربي مطرح شده است. يک سال است که پرونده اين مربي را بررسي مي کنيم و طبق آخرين تصميمات پيوس نمي تواند در ليگ برتر فعاليت کند تا اينکه به پرونده اين مربي نيز رسيدگي شود. بنابراين تا نتيجه نهايي اعلام نشود وي از حضور در ليگ برتر محروم است.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا اين خبر صحت دارد که فراز کمالوند، سرمربي تراکتورسازي نيز جزء منشوريها بود اما مديرعامل اين باشگاه مانع محروميت وي شده عنوان کرد: ناصر شفق هيچ وساطتي براي رهايي کمالوند از منشور نداشته، چرا که وي جزء مربيان منشوري نيست.
عليپور در پاسخ به اين سؤال که برخي مربيان منشوري اعلام کردند آنها محروم نيستند چون هيچ نامه اي کتبي به دستشان نرسيده گفت: نمي توانيم به آنها نامه بدهيم و محروميت شان را اعلام کنيم اما مدارک کافي داريم.

پيوس: برايم پاپوش درست کرده اند
بازيکن اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: با مطرح کردن بحث محروميتم برايم پاپوش درست کرده اند.
فرشاد پيوس تصريح کرد: بازي کردن با آبروي افراد درست نيست و نمي دانم چگونه بحث محروميت من اعلام شده است.
وي با بيان اينکه عليپور و عزيز محمدي اعلام کرده اند او محروم نيست، تأکيد کرد: در تماس تلفني که با آنها داشتم به من گفتند مشکلي ندارم، با اين حال به فدراسيون فوتبال خواهم رفت تا با کفاشيان، تاج و عليپور در اين باره صحبت مي کنم.
وي افزود: من آبرويم را از سر راه نياورده ام که به راحتي از دست دهم. در دوران بازيگري و مربيگري ام هيچ مشکلي نداشتم و همه افراد مرا مي شناسند.
پيوس اظهار داشت: هيچ گاه در دوران مربيگري ام سفارش واسطه ها را براي جذب بازيکن قبول نکرده ام و بايد اعلام شود طبق چه مدرکي مرا محروم کرده اند.

سپاهان با پيروزي برابر استقلال اوج گرفت
تيم فوتبال سپاهان اصفهان هفته هجدهم مسابقات ليگ برتر را با برتري مقابل استقلال تهران پشت سرگذاشت تا علاوه بر گرفتن انتقام شکست دور رفت، جايگاه خود را در صدر جدول رده بندي محکم تر کند. در آخرين ديدار از هفته هجدهم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه هاي کشور از ساعت 14 روز شنبه تيم هاي سپاهان اصفهان و استقلال تهران در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف هم رفتند که تلاش آنها در پايان به برتري 2 بر صفر شاگردان امير قلعه نويي انجاميد. استقلال بازهم باخت و فاصله اش از صدر جدول به 10 امتياز رسيد. مدافع عنوان قهرماني حالا با 27 امتياز تيم هفتم ليگ برتر است و شانس اندکي براي تکرار اين عنوان دارد.

برتري ياران معدنچي برابر عجمان
تيم فوتبال الاهلي با برتري پرگل مقابل عجمان به رده ششم جدول رده بندي مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه هاي امارات صعود کرد. الاهلي که از چندي ديگر به عنوان يکي از نمايندگان فوتبال آسيا در مسابقات جام باشگاه هاي جهان شرکت خواهد کرد، در ورزشگاه راشد بن سعيد ميهمان تيم عجمان بود و در حاليکه از مهرزاد معدنچي در ترکيب اصلي خود بهره مي برد با 3 گل به برتري رسيد. براي الاهلي در اين بازي جادير باري ( 18 )، علي عباس ( 1 + 90 ) و حسن علي ابراهيم ( 3 + 90 ) گلزني کردند و زمينه ساز صعود اين تيم 11 امتيازي به رده ششم جدول شدند. عجمان نيز که در بازي با الاهلي جواد کاظميان را در ترکيب خود داشت با تحمل اين شکست بدون امتياز همچنان در رده دوازدهم جدول ليگ برتر امارات باقي ماند.

حاج رضايي مشاور فني قلعه نويي شد
بنا به درخواست امير قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال سپاهان امير حاج رضايي به عنوان مشاور فني اين باشگاه منصوب شد. مرتضي رمضاني، مدير سايت خبري باشگاه سپاهان در اين زمينه گفت: قلعه نويي براي اينکه بتواند در دوره جديد ليگ قهرمانان فوتبال آسيا با قدرت فني بالا سپاهان را برابر حريفان آسيايي به ميدان بفرستند از مسئولان باشگاه خواست حاج رضايي به عنوان مشاور فني انتخاب شود و امروز با اين درخواست وي موافقت شد.

عاقبت شوخي تلخ با ستاره هاي ايراني؛ هکر سايت باشگاه اوساسونا به زندان محکوم شد
«جواد نکونام و مسعود شجاعي به دليل درگيري در کلوپ شبانه از باشگاه اوساسونا اخراج شدند.»
اين خبري بود که دو ماه پيش روي سايت رسمي باشگاه اوساسونا قرار گرفت و شوک بزرگي به رسانه هاي ايران وارد کرد، ولي خيلي زود خبر تکذيب شد.
باشگاه اوساسونا پس از چند ساعت رسما از دو بازيکن ايراني خود عذرخواهي کرد و نکونام و شجاعي از اين هکر به علت خبر دروغ درگيري در کلوپ شبانه شکايت کردند.
اکنون پس از گذشت دو ماه، پليس اسپانيا هکر اين خبر را پيدا کرده است. جوان 22 ساله از شهر لاکرونيا هکر اين خبر بود و دادگاه اين مجرم برگزار شد و حکم قاضي يک سال زنداني براي اين جوان 22 ساله است.
وکيل اين جوان لاکرونيا در تمرين اوساسونا حضور يافت و از دو بازيکن ايراني اين باشگاه خواست از شکايت خود صرف نظر کنند، اما مدير باشگاه با رضايت دادن نکونام و شجاعي مخالفت کرد و خواستار انجام حکم شد. هنوز دادگاه، نيت اين جوان 22 ساله از حمله به دو بازيکن ايراني اعلام نکرده است.

Omid7 12-09-2009 10:02 AM

ارائه طرح خصوصي سازي استقلال
رئيس سازمان تربيت بدني دوشنبه شب براي بررسي مشکلات باشگاه استقلال با مديرعامل و هيأت مديره اين باشگاه ديدار کرد.
در اين ديدار سعيدلو از واعظ آشتياني مديرعامل و اعضاي هيأت مديره خواست تا کميته اقتصادي باشگاه استقلال طرح خصوصي سازي اين باشگاه را ظرف يک هفته تدوين و به سازمان ارائه کند.
سعيدلو با تأکيد بر اينکه باشگاه استقلال بايد داراي امکاناتي در شأن نامش باشد، از مديرعامل اين باشگاه خواست با هماهنگي مديرکل اداره تربيت بدني استان تهران، وضعيت زمين اين باشگاه را پيگيري و هر چه سريعتر به نتيجه برساند.
وي ازمسؤولان باشگاه استقلال خواست تا اردوهاي اين تيم را با توجه به نياز و شرايط، بررسي و تا حد ممکن از امکانات داخلي براي برپايي اردوها استفاده کنند.
سعيدلو از واعظ آشتياني خواست براي بهره وري بهتر با کمک فدراسيون فوتبال، مباحث بليت فروشي و تبليغات دور زمين- ساماندهي تا عاملي براي کمک بيشتر به باشگاه شود.

تراکتورسازي خواهان وسلي
باشگاه تراکتورسازي تبريز براي جذب وسلي برازيليا، مهاجم برزيلي پرسپوليس ابراز تمايل کرد. اينکه در شرايط فعلي انتقال وسلي برازيليا به باشگاه تراکتورسازي تبريز فراهم باشد يا خير، موردي است که سازمان ليگ فدراسيون فوتبال در خصوص آن تصميم گيري خواهد کرد.

بازگشت کوشکي به ترکيب استقلال
بيژن کوشکي که در جريان ديدار تيمهاي استقلال و ذوب آهن دچار مصدوميت شد حدود 2 ماه است که دور از ميادين بسر مي برد. اين بازيکن از هفته آينده تمرينات انفرادي اش را شروع خواهد کرد و از 2 هفته آينده در تمرينات تيمي شرکت مي کند. با توجه به شرايط استقلال در حال حاضر صمد مرفاوي از دکتر نوروزي خواسته تا اين بازيکن را هر چه سريعتر به شرايط آمادگي برساند.

کريمي: ثابت مي کنم چه کسي باعث فساد در فوتبال ايران شده است
سرمربي داماش در پاسخ به ادعاهاي محمد مايلي کهن گفت: با ارائه زمان، مکان و دقايق ثابت مي کنم که چه کسي باعث آبروريزي فوتبال ايران در بعد داخلي و بين المللي شده است.
فيروز کريمي در گفتگو با ايسنا، درباره حرفهاي محمد مايلي کهن گفت: ثابت مي کنم که چه کسي با چه رابطه و با استفاده از چه مسائل پشت پرده اي در اين سالها تيم داري کرده و با وجود چه بيلان کاري همچنان در حال مربيگري است. با اين حال مي دانم که اگر شکايتي کنم سازمان ليگ براي سي و پنجمين بار تنها به مايلي کهن تذکر خواهد داد.
کريمي افزود: پيرو پرونده اتهام مايلي کهن درباره دوپينگ که البته باعث عذرخواهي مايلي کهن شد و اين پرونده با کمک دوستان در شوراي استيناف باقي مانده، به غير از شکايت در کميته انضباطي در مقام قضايي هم از او شکايت خواهم کرد.

قرباني: مس براساس نيازش بازيکن نگرفته است
مدافع مس کرمان گفت: قرعه سختي به مس افتاد زيرا تيمهاي عربي سرمايه گذاري خوبي براي موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا انجام مي دهند.
پيروز قرباني همچنين درباره آخرين وضعيت تيمش، تصريح کرد: بازيکنان اسمي زيادي در اين تيم حضور دارند اما مس در شروع فصل براساس نيازش بازيکن نگرفت. همچنين وقتي با ناکامي مواجه مي شويم همه عوامل از مسؤولان تيم گرفته تا مربيان و بازيکنان مقصر هستند.

عزيزمحمدي: پيوس براي مربيگري مشکلي ندارد
چند روز پيش، عليپور دبير ستاد منشور اخلاقي اعلام کرد فرشاد پيوس حق مربيگري در ليگ برتر را ندارد، ولي عزيزمحمدي رئيس سازمان ليگ، اين موضوع را تکذيب کرد.
عزيزمحمدي در اين مورد به فوتبال ايران مي گويد: «صحبتهاي عليپور به اين شکل نبود که بعضي ها آن را درج کرده اند. او در يک مراسم طور ديگري حرف زده و آنهايي که سؤال مي کردند خودشان اسم مربيان را مطرح کرده اند. پيوس به فدراسيون آمد و با او حرف زديم، اين مربي هيچ مشکلي براي مربيگري در ليگ برتر ندارد.»

Omid7 12-12-2009 10:54 AM

ميداوودي: ثابت شد دوپينگي نيستم
مهاجم ملي پوش استقلال اهواز گفت: به همه ثابت شد بازيکن دوپينگي نيستم. ميلاد ميداوودي اظهار داشت: پس از پايان بازي گلم را تقديم هواداران اهوازي کردم. خوشحالم که توانستم 3 امتياز با ارزش را براي تيمم به ارمغان بياورم. وي ادامه داد: به همه ثابت شد من بازيکن دوپينگي نيستم، بلکه اراده، جرأت و مسائل فني من باعث شد تا در پايان يکي از بازي ها از حال بروم تا شائبه دوپينگ به وجود بيايد.

احضار کريمي و کاظمي
به دنبال شکايت سازمان ليگ برتر و کميته مسابقات از فيروز کريمي و همچنين شکايت کريمي و فرهاد کاظمي از تصميمات سازمان ليگ در قالب منشور اخلاقي جلسه اي روز دوشنبه 32 آذر براي فيروز کريمي و روز سه شنبه 42 آذر براي فرهاد کاظمي در کميته انضباطي تشکيل مي شود که اين دو نفر بايد در آن شرکت نمايند.

رمضاني: شايد پرسپوليسي ها عابدزاده را زدند
سرپرست استقلال اهواز گفت: ضرب و شتم احمدرضا عابدزاده توسط هوادارانمان را قويا تکذيب مي کنم. عبدالحميد رمضاني با تکذيب خبر ضرب و شتم احمدرضا عابدزاده توسط هواداران استقلال اهواز گفت: در طول 49 دقيقه کوچکترين اتفاقي نيفتاد.
ضمن اينکه در هر شهر و استاني ممکن است اتفاقي بيفتد اما، اين اتفاق به آن باشگاه ربطي ندارد. ضمن اينکه شايد خود پرسپوليسي ها بودند که اين کار را انجام دادند و قطعا اگر اتفاقي پس از دقيقه 49 افتاده به هواداران استقلال اهواز مربوط نيست.

عابدزاده: به مراجع قانوني شکايت مي کنم
مربي دروازه بانان پرسپوليس گفت: هواداران اهوازي فراموش کرده اند که با دست و پاي مصدوم از دروازه تيم ملي محافظت مي کردم.
احمدرضا عابدزاده در مورد حواشي اتفاق افتاده پس از ديدار استقلال اهواز و پرسپوليس اظهار داشت: مگر براي مردم اهواز کم زحمت کشيده ام که اين گونه پاسخ من را دادند. از اين موضوع شکايت مي کنم و اگر پيگيري نشود به مراجع قانوني شکايت خواهم کرد.
عابدزاده تصريح کرد: پيش از آغاز بازي به خانواده ام فحش مي دادند. اگر سازمان ليگ کاري انجام ندهد، خودم برخورد خواهم کرد. دوست ندارم بستري آماده شود که هواداران پرسپوليس در ورزشگاه به هواداران ساير تيمها بي احترامي کنند، اما اگر فدراسيون با اين توهينها برخوردي نکند، اين موضوعات بزرگتر مي شود و تا جايي خواهد رسيد که شايد جان بازيکنان پرسپوليس در شهرستانها به خطر بيفتد.

حقيقي: مقصر نبودم
دروازه بان پرسپوليس گفت: مطمئن هستم روي صحنه گل استقلال اهواز مقصر نبودم.عليرضا حقيقي اظهار داشت: زماني که به تهران بازگشتيم، فيلم بازي را ديدم. ضربه ميداوودي بسيار خوب بود و هر کاري مي کردم، نمي توانستم توپ را مهار کنم. وجدانم راحت بود و توانستم به راحتي بخوابم و مطمئن بودم روي صحنه گل مقصر نبودم.

بيانيه عکاسان ورزشي عليه مرفاوي
پس از آنکه صمد مرفاوي در تمرين چهارشنبه استقلال فرشاد عباسي، عکاس با سابقه مطبوعات ايران را متهم به اطلاعات دادن به رقبا کرد! جمعيتي با نام کلي عکاسان ورزشي (دوستان آقا فرشاد) بيانيه اي در حمايت از عباسي صادر کرد که البته از نظر لحن زننده و غيرمودبانه است. درقسمتهايي اين بيانيه چنين مي خوانيم :
فوتبال حسابي شلوغ و به هم ريخته، آنقدر شلوغ شده که واژه ها به آساني حراج مي شوند و از تهمت و اتهام هيچ ابايي نيست. در اين شلوغي، اما برخي ها از فرط سرگشتگي و بيهودگي، به سرگيجه افتاده اند و همه چيز و همه کس را وارونه مي بينند و همچون يک غريق مي کوشند به هر تخته پاره اي چنگ بزنند تا بلکه نجات يابند....
خسته نباشي آقا ي سرمربي فقط اي کاش دليل باخت به استقلال اهواز، ذوب آهن، راه آهن و پيکان را هم مي گفتي چون مطمئنيم ما عکاسان ورزشي با عبدالمجيد باقري نيا (سرمربي استقلال اهواز) و ارني برندتس (سرمربي راه آهن) نه تنها رفاقت بلکه سلام و عليک خشک و خالي هم نداريم، پس به آنها چه کسي راپورت داده که خسرو حيدري را مهار کنند؟

ليگ برتر فوتسال ؛ شکست تلخ علم و ادب
هفته شانزدهم مسابقات فوتسال ليگ برتر باشگاه هاي کشور با برگزاري شش ديدار به پايان رسيد که طي آن تيم هاي مدعي فولادماهان اصفهان، شهيد منصوري قرچک و شرکت ملي و حفاري ايران مقابل حريفان خود به برتري رسيدند و سه بازي نيز با نتيجه تساوي به اتمام رسيد.در حساس ترين ديدار تيم فوتسال فولادماهان در سالن پيروزي اصفهان با نتيجه 01 بر4 از سد ميهمان خود لبنيات ارژن فارس گذشت. شهيد منصوري ديگر تيم پيروز بود که موفق شد در ورزشگاه هفتم تير قرچک ميهمان خود فيروز صفه اصفهان را با شکست 5 بر 1 بدرقه کند. در هفته اي که سه بازي با نتيجه تساوي به اتمام رسيد، تيم ملي و حفاري با نتيجه 5 بر2 علم و ادب را از پيش رو برداشت و با 72 امتياز به رده سوم جدول صعود کرد.
تابلوي نتايج:
* فولاد ماهان سپاهان 01 - لبنيات ارژن شيراز 4
* ارم کيش قم يک - شهرآفتاب تهران يک
* گسترش فولاد تبريز 3 - هيات فوتبال کرمان 3
* صدرا شيراز 3 - راه ساري 3
* شرکت ملي حفاري ايران 5 - علم وادب مشهد 2
* شهيد منصوري قرچک 5 - فيروز صفه اصفهان يک

رضايي با رد پارگي رباط صليبي: مصدوميتم به نجات دروازه مي ارزيد
مدافع ايراني تيم فوتبال الاهلي قطر با رد پارگي رباط صليبي پايش گفت: مصدوميتم جدي نيست و تنها يک بازي تيم را در جام ستارگان قطر از دست مي دهم.
رحمان رضايي در مورد نحوه مصدوميتش در ديدار با ام صلال اظهار داشت: در آن صحنه با تکلي که زدم يک موقعيت صد درصد گل را از مهاجم حريف گرفتم. البته اين مصدوميت به نجات دروازه تيم مي ارزيد گرچه در اين برخورد استوک کفش مهاجم حريف به زانويم برخورد کرد و باعث آسيب ديدگي ام شد.
وي در خصوص شکست اين تيم برابر ام صلال تاکيد کرد: در آن ديدار حتي توانستيم از حريف قدرتمندمان پيش بيفتيم اما در دقيقه 78 نتيجه را به ميزبان واگذار کرديم و نتوانستيم امتيازي از اين بازي مهم بدست آوريم.

انصراف ايران از تورنمنت فوتسال آذربايجان
تورنمنت فوتسال آذربايجان قرار بود طي روزهاي پاياني ماه جاري و با حضور تيم هاي ايران، بلژيک، هلند، قزاقستان، روسيه، اوکراين و آذربايجان برگزار شود اما به دنبال انصراف تيم هاي اوکراين و روسيه، تيم ملي کشورمان نيز از حضور در اين پيکارها کناره گيري کرد.با توجه به انصراف تيم ملي فوتسال کشورمان از شرکت در تورنمنت آذربايجان، آغاز دوباره تمرينات اين تيم از روز 62 آذرماه نيز منتفي خواهد شد. بدين ترتيب برنامه آتي ملي پوشان فوتسال ايران سفر به بلژيک و رويارويي با تيم ملي اين کشور در ماه ژانويه خواهد بود.

ضرب و شتم عابدزاده در اهواز
در حالي که در ورزشگاه تختي اهواز از نيم ساعت پيش از شروع بازي، تا دقايقي پس از پايان آن، از سوي برخي هواداران اهوازي صداي فحاشي و توهين هاي رکيک به احمدرضا عابدزاده به گوش مي رسيد، پس از پايان بازي، چند تن از هواداران اهوازي که لباس آبي به تن داشتند، با حمله به مربي دوازه بان هاي پرسپوليس، اقدام به ضرب و شتم وي کردند.پس از حمله اين افراد به عابدزاده، مأموران يگان ويژه ورزشگاه، جمعيت مهاجم را متفرق کردند و مربي دروازه بان هاي پرسپوليس را از محل درگيري بيرون بردند. عابدزاده مسير کوتاهي را که تا اتوبوس باقي مانده بود، لنگ لنگان طي کرد و سوار خودروي پرسپوليسي ها شد.
اين در حالي است که در تمام طول بازي نيز بخشي از ورزشگاه تختي اهواز، احمدرضا عابدزاده را مورد توهين هاي مکرر قرار دادند؛ که اين مسئله، با اعتراض و واکنش شديد محمود خوردبين مواجه شد.

برندتس: چه کسي جواب اشک هاي بازيکنانم را مي دهد؟
سرمربي راه آهن شهرري با انتقاد از داوري ديدار تيمش برابر ملوان گفت: چه کسي جواب اشک هاي بازيکنانم را مي دهد؟ ارني برندتس پس از شکست خانگي تيمش مقابل ملوان اظهار داشت: در اين ديدار داور 2 خطاي پنالتي که به روي پاشايي و ترائوره اتفاق افتاد را نگرفت. بعد از بازي هم به پاشايي مي گويد که شايد در صحنه اي در محوطه جريمه حريف برايت اتفاق افتاد اشتباه کرده باشم.

باقري نيا: با فوتبال ناب خوزستاني پرسپوليس را شکست داديم
سرمربي استقلال اهواز گفت: با ارائه فوتبال ناب خوزستاني پرسپوليس را شکست داديم و اين برتري حق ما بود. عبدالمجيد باقري نيا اظهار داشت: قبل از بازي به بازيکنانم اعلام کردم که اين تيم پرسپوليس نسبت به نيم فصل اول متحول شده است.در دفاع خوب عمل مي کنند و خوب نيز حمله مي کنند. وي با اظهار ناراحتي از شعار برخي تماشاگران عليه استقلال اهواز، تصريح کرد: همانند بازي ابومسلم بر عليه ما شعار مي دادند و بازيکنان ما را به دوپينگ محکوم مي کردند. با توجه به اينکه جواب تست دوپينگ بازيکنان اعلام شده است، آيا کساني که تهمت زده اند، جرأت اين را دارند که عذرخواهي کنند؟ به جلالي مي گويم که آيا جرأت داريد که بياييد عذرخواهي کنيد؟ شما ادعا مي کنيد که همه چيز را مي دانيد اما هيچ چيز را نمي دانيد.

Omid7 12-12-2009 11:14 AM

نساجی زلزله.....

نساجی زلزله.....
ادامه این تیتر غیر قابل نوشتن است

سایت گل- اگر به ورزشگاه وطنی قائم شهر بروید، از حجم کلمات رکیکی که از دهان طرفداران نساجی خارج می شود، حیرت زده خواهید شد.

مخاطب آن فرقی نمی کند. اصل، فحاشی است. حال می خواهد بازیکن حریف باشد که به گمان طرفداران قائمشهری به دنبال تلف کردن وقت است یا داور بیچاره ای که سوتی برخلاف نظر آنها به صدا درآورده. حتی بازیکنان خودی هم مصون نیستند. کافی است در دو بازی متوالی در خانه پیروز نشوند تا همان بلایی به سرشان بیاید که قبلا بر سر رقبا آمده بود.

اما این هفته طرفداران قائمشهری شاهکار جدیدی رو کردند: کتک زدن داور.

در یکی از مهمترین دیدارهای هفته نهم، تیم نساجی مییزبان تیم صدر نشین برق شیراز بود.

طرفداران نساجی این فصل با ورود نادر دست نشان و پولی که مدیر عامل جوان این تیم، مهدی پرهام، خرج کرد انتظار نتایج بهتری داشتند اما آنها همچنان تیمی هستند که تنها در خانه و به لطف هواداران متعصب و پرشورشان، به پیروزی می رسند اما وقتی قرار باشد آنها در خانه هم شکست بخورند، این مسئله دیگر برای طرفداران قلبل تحمل نیست.

تیم برق 1-0 پیش افتاده بود که یک صحنه مشکوک در داخل محوطه جریمه این تیم، طرفداران نساجی را به گمان پنالتی نیم خیز کرد اما داور دستور به ادامه بازی داد. همین مسئله کافی بود تا طرفداران نساجی تا انتهای بازی داور را مورد لطف قرار دهند و هر چه در دسترس شان بود را به سمت زمین پرتاب کنند.

نادر دست نشان هم که در حاشیه سازی ید طولایی دارد، تا می توانست از این مسئله بهره برد. یک بار سعی کرد تیمش را از زمین بیرون بکشد و در پایان بازی نیز همه تقصیرها را به گردن داور انداخت. اما اتفاق مهم بعد از سوت پایان بازی رخ داد.

بازیکنان دو تیم به جای دست دادن در انتهای مسابقه با هم درگیر شدند و داور قصد جدا کردن آنها را داشت که یکی از تماشاگران از روی فنس های کنار زمین بالا رفت و به داخل زمین مسابقه آمد. او دوان دوان خود را به داور رساند و با مشت و لگد به جان داور افتاد. داور بنده خدا که دید کسی به کمکش نمی آید، ترجیح داد فرار کند اما طرف ول کن نبود. دوباره خودش را به داور رساند و باز هم او را زیر مشت و لگد گرفت تا اینکه نیروهای انتظامی و مسئولان ورزشگاه از راه رسیدند و او را نجات دادند.

داور بیچاره بعد از 90 دقیقه فحش خوردن، با اعصابی خراب و بدنی کوفته به خانه برگشت اما مطمئنا مسئولان نساجی در مصاحبه های شان، از طرفداران پرشور و متعصب شان که بهترین طرفداران دنیا هستند و همشیه فقط تیم خودشان را تشویق می کنند، تشکر خواهند کرد.

Omid7 12-12-2009 03:34 PM

ذخيره هاي پرسپوليس، سرشناس تر از اصلي ها

سايت گل – تمرين بازيكنان ذخيره پرسپوليس امروز در شرايطي انجام شد و به پايان رسيد كه چهره هاي حاضر در آن به مراتب مشهور تر از بازيكنان تيم اصلي به نظر مي رسيدند. در تمرين امروز بازيكناني مثل ميثاق معمارزاده، كريم باقري، هوارملامحمد، عادل كلاه كج، محمد پروين، جلال اكبري، مجتبي شيري و ... حضور داشتند كه همه آنها تجربه پوشيدن پيراهن تيم ملي را دارند. اما به دلايل مختلف در تيم زلاتكو كرانچار در جمع ذخيره ها حضور دارند.
اينكه پرسپوليس با وجود اينهمه ستاره هنوز به بالانس تيمي و بردهاي متوالي نرسيده است، جاي تعجب دارد. وقتي كه به اسامي دقت مي كنيم، مثل هميشه فقط تاسف مي خوريم. اين چيزي است كه البته خود بازيكنان و هواداران اين تيم را نيز رنج مي دهد و البته نشانگر اين نكته است كه براي نتيجه گيري فاكتور بازيكن به تنهايي كافي نيست

مس، اشپيتيم، باقري ها و شيري را مي خواهد

سایت گل- بعد از بازی پرسپولیس و مس کرمان برهانی نژاد و حبیب کاشانی جلسه ای با هم داشتند و از قرار معلوم در این جلسه حبیب کاشانی به همتای خود وعده داده که به این تیم در لیگ قهرمانان آسیا کمک خواهد کرد.
این طور که شنیده می شود بر اساس توافقات دو مدیرعامل قرار است که چند بازیکن پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا به صورت قرضی مس کرمان را همراهی کنند. نبی باقریها، اشپیتیم آرفی و مهدی شیری سه بازیکنی هستند که نام آنها برای حضور در مس مطرح شده است.
مسی ها که در تعطیلات نیم فصل قصد داشتند این سه بازیکن را جذب کرده و موفق به انجام این کار نشدند از این طریق می خواهند که از حضور آنها بهره ببرند.

پرسپوليسي ها فردا دوباره روي تپه

سايت گل - بازيكنان پرسپوليس فردا دوباره تمرينات خود را روي تپه هاي داووديه ادامه خواهند داد. اين تصميمي است كه از طرف زلاتكو كرانچار و در راستاي سختگيري بيشتر به بازيكنان، به كادر فني ابلاغ شده است.
سرمربي پرسپوليس كه براي ديدن نوه تازه به دنيا آمده اش به وطن خود سفر كرده از طريق تلفن با دستيارش، توميسلاو ايووكويچ در تماس است و دوشنبه شب به ايران بازخواهد گشت.
پرسپوليس اين هفته با پاس مسابقه خواهد داد.

تشويق رحمتي و شعار جدي عليه برهاني نژاد در كرمان

واكنش هواداران مس در قبال مديرعامل خودي و دروازه بان تيم حريف كاملا معنادار بود. اين نشان مي داد كه آنها حرف هاي برهاني نژاد درباره رحمتي را باور نكرده اند.

سايت گل – محرم نويدكيا با يك سانتر ساده عماد رضا را در دقيقه 41 در مركز محوطه جريمه صاحب توپ كرد تا سپاهان به گل دوم برسد. بعد از اين گل بود كه خشم تماشاگران كرماني عملي شد و با فريادهاي خود خواهان كناره گيري مدير عامل باشگاه مس شدند. اين وضعيت بعد از گل سوم سپاهان كه با اشتباه مسلم پيروز قرباني به وسيله توره حاصل شد، بدتر هم شد و تماشاگران خشم خود را با اخراج حكم برهاني نژاد برروي سكوها خالي مي كردند.
هرچند در بين دو نيمه درگيري هاي پراكنده اي هم ميان آن درگرفت تا نشان دهد التهاب جو سكوهاي ورزشگاه باهنر تا چه اندازه مي باشد. اما در نيمه دوم مس با چند تعويض بازي را بيشتر تحت تسلط خود گرفت و چند موقعيت مسلم گلزني را ايجاد كرد تا نشان دهد در نيمه دوم براي بازي برنامه ديگري دارد. هرچند در دقيقه 77 رجب زاده برروي يكي از پرتاب هاي اوت حسين خاني براي مس گل دوم را زد اما عدم استفاده زالردون و ادينيو از موقعيت هاي گل خود اين اجازه را به مس نداد تا يك امتياز شيرين را از ميزباني خود! كسب كند و حداقل روند باخت هاي خود را متوقف كند.
اما جو همچنان برروي سكوها ملتهب بود و در حالي كه برخي از ليدرهاي مس درصدد بودند از شدت شعارها بر عليه مديريت باشگاه كم كنند عده ديگري از همكاران آن ها بر حجم آن مي افزودند و برخي ديگر از همكاران آن ها نيز ترجيح مي دادند در جايگاه ويژه بازي را با آرامش دنبال كنند!
در اين ميان تشويق سيد مهدي رحمتي هم از سوي هواداران مس در نوع خود بسيار جالب بود كه سبب شد رحمتي را براي تكان دادن دست به آن ها با ترديد مواجه كند! سرانجام مس در روزي كه بهتر از روزهاي قبل خود بود بازهم باخت تا همچنان به قعر جدول نزديك شود. پنجمين شكست متوالي مس فقط گوش هواداران اين تيم را سرخ تر مي كرد. آن ها تا فانوس به دست شدن تنها يك باخت ديگر فاصله دارند و اين ثابت مي كند تا چه اندازه كار آقاي لوكا در كرمان مشكل است

درگيري تماشاگران بوشهري و شريفي نسب هزاران كيلومتر اين طرفتر

سايت گل - اينكه هواداران شاهين، اتفاقات بازي رفت تيمشان مقابل سايپا را به خاطر سپرده بودند،‌ واقعا جالب و عجيب بود. شاهيني ها در بازي رفت بعد از شكست يك بر صفر در كرج عقيده داشتند كه اميد شريفي نسب بازيكن سايپا بايد با رعايت فيرپلي توپ را به اوت مي زده نه اينكه زمينه ساز پيروزي تيمش شود.
با اين حساسيت و در شرايطي كه هيچ كس فكر نمي كرد هنوز اين حركت شريفي نسب در ياد هواداران مانده باشد آنها به محض بلند شدن اين بازيكن سايپا از روي نيمكت براي گرم كردن شروع به فحاشي عليه وي كردند و با انواع و اقسام دشنام ها اعتراض خود را به وي نشان دادند.
البته اين وسط يكي دو بار هم شعار «شريفي ياد بگير» خطاب به اميد داده شد كه چندان به حساب نمي آيد. هواداران اين شعار را وقتي به زبان مي آوردند كه بازيكنان شاهين به هنگام مصدوميت بازيكنان سايپا توپ را به اوت مي زدند.

محروميت شيث رضايي يكهو تمام شد

سايت گل – محروميت شيث رضايي در پرسپوليس به پايان رسيد. در حالي كه به نظر مي رسيد حكم كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس، سنگين و قابل توجه باشد اما با توجه به اينكه شيث از اين هفته مي تواند به همراه تيم به ميدان برود، با يك دو دو تا چهارتاي ساده مي شود به اين نتيجه رسيد كه او فقط يك جلسه محروميت را از طرف خود باشگاه تحمل كرده است.
شيث از بازي با مس به دليل دريافت كارت قرمز در مسابقه قبلي مقابل سپاهان محروم بود و در بازي استقلال اهواز هم محروميت داخلي را تحمل مي كرد. ظاهرا محروميت طبيعي شيث از بازي مس هم جز محروميت انضباطي باشگاه پرسپوليس منظور شده كه اين به دليل دل نرم حبيب كاشاني است.

سياوش اكبرپور مصاحبه هاي منتسب به خود را تكذيب كرد

سايت گل – سياوش اكبرپور بازيكن استقلال كه به تازگي با حكم كميته انضباطي اين باشگاه از حضور در هشت بازي استقلال محروم شده است در گفتگو با خبرنگار گل مصاحبه هاي منتسب به خود را كه امروز در چند روزنامه ورزشي به چاپ رسيده بود را تكذيب كرد.
اكبرپور به سايت گل مي گويد: «متاسفانه امروز نقل قول هايي از من به چاپ رسيده كه به هيچ وجه صحت ندارد. من بعد از حكم كميته انضباطي با هيچ روزنامه، خبرگزاري يا سايتي صحبت نكرده ام و مصاحبه تلويزيوني هم نداشته ام.»

اين تكذيبيه در راستاي تذكرات اعضاي كميته انضباطي به سه بازيكن خاطي ست. در جلسه كميته انضباطي باشگاه استقلال به اين سه يادآوري شده بود كه گفتگو در اين زمينه تنها به جريمه ها خواهد افزود. اكبرپور در اين باره مي گويد: «من امسال كلا خيلي صحبت نكردم چون باشگاه از ابتداي فصل به ما تذكر داده بود كه از گفتگوي تلفني خودداري كنيم و من هم در همين راستا، كمتر با دوستان مطبوعاتي حرف زده ام.»
او همچنين از هرگونه اظهارنظر درباره حكم باشگاه طفره مي رود گرچه مشخص است كه به شدت از آن ناراضي است.

نقش اول هاي ليگ برتر: دروازه بان ها جاي داورها را گرفتند

بحران دروازه باني در ليگ برتر به ابعاد تازه اي رسيده است. اين هفته اشتباهات دروازه باني مهم ترين علت رد و بدل شدن گل ها در چند بازي سرنوشت ساز بود

سايت گل - وقتي عليرضا حقيقي دو زانو روي زمين نشسته و به شادي ميلاد ميداوودي نگاه مي كرد، بازيكنان پرسپوليس به اين فكر مي كردند كه اگر مهدي رحمتي يا حتي ميثاق معمارزاده دروازه بان اين تيم بودند، چه اتفاقي مي افتاد.
اين عصبانيت در شرايطي بود كه كيلومترها آن طرف تر، دروازه بان ملوان در دفع يك توپ اشتباه كرد و توپ از ميان دستانش به درون دروازه رفت.
هفته نوزدهم ليگ برتر با اين اشتباهات وارد روز جمعه شد. روزي كه اشتباهات در ابعاد تازه به نمايش درآمدند. با هم مروري سريع بر اشتباهات دروازه باني اين هفته، خواهيم داشت:
1- علي نظرمحمدي (استيل آذين): دروازه بان استيل آذين در بازي مقابل صبا 4 بار گل خورد كه دو گل آن از روي نقطه پنالتي بود اما دو گل ديگر، به خصوص يكي از ضربات كاشته واقعا به طرزي باور نكردني وارد دروازه استيل شد و نسخه اين تيم را پيچيد.

2- محمدرضا امين صنايعي (مقاومت): اينكه يك شوت سي متري، عدل از بين پاهاي شما وارد دروازه بشود، يعني اينكه بايد بيشتر تمرين كنيد. گلي كه صنايعي از كيانوش رحمتي خورد يكي از بدترين گل هاي هفته بود.

3- عباس محمدي (مس): دروازه بان مس روي گل دوم سپاهان نقشي بيشتر از عمادرضا و محرم نويدكيا داشت. او در دفع يك كاشته ساده ناتوان بود تا سپاهان گل دوم را بزند. واكنش محمدي روي گل سوم هم قابل توجه بود.

4- محمد محمدي (استقلال): دروازه بان استقلال روي هر دو گل خورده اين تيم مقابل مقاومت مقصر بود. به خصوص گل اول كه از فاصله 35 متري و به دليل خروج اشتباه او به ثمر رسيد.

5- مهدي ثابتي (تراكتورسازي): به عقيده فراز كمالوند سرمربي تراكتورسازي گلي كه ثابتي از خلعتبري دريافت كرد، روي اشتباه دروازه باني به دست آمد. وقتي مربي اينطور نظر مي دهد ما چه گناهي داريم.

6- وحيد شيخ ويسي (سايپا): البته نه اينكه صد در صد گل دوم شاهين تقصير او باشد اما او روي شوت از راه دور مهدي كياني كوتاهي كرد.
ارشاد يوسفي (صبا)، عليرضا حقيقي (پرسپوليس) و مهدي رحيم زاده (ملوان) نيز در اين جمع جا مي گيرند. اگر تا هفته هاي گذشته فكر مي كرديم داوران با اشتباهات خود سرنوشت بازي ها را تغيير مي دهند، اين بار بايد از دروازه بان ها نام برد: نقش اول هاي امروز فوتبال ايران!

Omid7 12-13-2009 03:59 PM

اخراج عابديان از استيل آذين
با تصميم مسؤولان باشگاه «رضا عابديان« به دليل غيبتهاي غيرموجه از تيم فوتبال استيل آذين کنار گذاشته شد.
اين باشگاه درنامه اي از فدراسيون فوتبال خواسته تا خسارتهايي که در غياب عابديان به باشگاه استيل آذين ضربه زده است را محسوب و سپس از عابديان دريافت تا به حساب باشگاه استيل آذين ريخته شود!

مرفاوي سه شنبه در کميته انضباطي
درحالي که قرار بود 17 آذر صمد مرفاوي به همراه بهزاد غلامپور، غلامحسين مظلومي و مجيد پورسيف در کميته انضباطي حاضر شود تا در مورد اتفاقاتي که در جريان بازي با پيکان رخ داد توضيحاتي دهند، اين جلسه به درخواست باشگاه استقلال به روز ديگري موکول شد.
در تصميم جديد مرفاوي بايد سه شنبه هفته جاري با احضار شدگان قبلي در کميته انضباطي حضور پيدا کند.

عنايت: يک ماه است سفر نرفته ام
رئيس کميته داوران فدراسيون فوتبال در واکنش به اظهارات مسؤولان باشگاه راه آهن که «عنايت را مديري هميشه در سفر خوانده بودند»، گفت: من يک ماه است هيچ مسافرتي نرفته ام و تمام وقت در فدراسيون هستم. در ضمن مگر در هر بازي که داوري اشتباه مي کند من بايد پاسخگوي تک تک باشگاهها باشم؟!
وي ادامه داد: در بازي استقلال- پيکان توپي از خط زمين گذشت و همان توپ داخل دروازه استقلال رفت. اينکه من به مسؤولان باشگاه استقلال بگويم اين توپ اوت شده و به اشتباه داور اذعان کنم، چه دردي از اين باشگاه دوا مي شود؟ من بايد چه مي کردم که نکردم؟ وقتي مسؤولان باشگاه راه آهن تماس مي گيرند و ادعا مي کنند داور ديدار تيمشان مقابل ملوان اشتباه کرده است، من بايد چه کنم؟ بايد بروم پليس خبر کنم و داور را به زندان بيندازم!
وي همچنين در واکنش به اعتراض مسؤولان باشگاه استقلال نسبت به داوريهاي ليگ برتر گفت: اگر هر 19 بازي گذشته استقلال را بررسي کنيد، به خوبي مشخص است که فقط در يک ديدار آنهم بازي برابر پيکان داور در شکست استقلال تأثيرگذار بوده است. در ديدار مقابل ذوب آهن، راه آهن و استقلال اهواز که استقلال نتيجه را واگذار کرده است، شما يک صحنه هم پيدا نمي کنيد که داوران به ضرر اين تيم سود زده باشند.
وي در خاتمه تصريح کرد: از زماني که حبيب کاشاني به عنوان سرپرست باشگاه پرسپوليس انتخاب شده است، حتي يکبار هم چشم بسته از داوران انتقاد نکرده است. از اين بابت از آقاي کاشاني ممنون هستم و اميدوارم رفتار او در فوتبال ما الگو شود.

کسر 5 درصدي قرارداد پرسپوليسي ها
با نظر حبيب کاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس و به دليل کسب نتيجه ضعيف در آخرين ديدار پرسپوليس در ليگ برتر برابر استقلال اهواز، 5 درصد از کل قرارداد بازيکنان و کادر فني اين تيم کسر شد.

پاداش 20 ميليون توماني براي استقلالي ها
به رغم آنکه آبي پوشان به دليل باخت در دو هفته گذشته، به باشگاه بدهکار شده اند، علي انصاري عضو هيأت مديره باشگاه استقلال پس از پيروزي بر مقاومت مبلغ 20 ميليون تومان به عنوان پاداش پيروزي بازيکنان اختصاص داد. اين مبلغ طي روزهاي آينده به اعضاي تيم پرداخت خواهد شد.

قطبي: تورنمنت قطر قطعي است
سرمربي تيم ملي پس از پايان نشست کميته فني در گفتگو با خبرنگاران از قطعي بودن حضور تيم ملي در تورنمنت قطر خبر داد.
افشين قطبي در پاسخ به اين پرسش که ياوري گفته، به سرمربي تيم ملي توصيه کرده ايم تعداد بازيکن کمتري به تيم ملي دعوت کند، گفت: در اردوي قبلي در 12 روز 4 بازي داشتيم که دو بازي در فيفا دي بود. نمي دانستم چند تا از لژيونرها مي توانند به ما اضافه شوند ضمن اينکه احتمال مصدوميت هم وجود داشت، به همين دليل 30 بازيکن را دعوت کرديم، اما من هم با نظر ياوري موافقم. بايد بين 23 تا 27 بازيکن دعوت شود.
وي افزود: بعضي بازيکنان به دليل اينکه در فهرست 11 نفره يا 18 نفره قرار نمي گيرند هنگام بازگشت شان به باشگاه دچار مشکل مي شوند. متأسفانه اين تفکر حرفه اي هنوز جا نيفتاده است. با اين حال قبول دارم که بايد روي بازيکنان بيشتر کار کنيم. بازيکنان بايد افتخار کنند که در اردوي تيم ملي هستند.
وي درباره درخواستش مبني بر داشتن هواپيماي اختصاصي براي تيم ملي هم گفت: بهتر است در اين باره از تاج بپرسيد، اما درخواستمان اين بود تا سفرهاي تيم ملي راحت تر شود.

تاج: بحثهاي منشور شأن فدراسيون را پايين آورده است
نايب رئيس فدراسيون فوتبال نشست کميته فني را مثبت ارزيابي کرد.مهدي تاج گفت: جلسه بسيار خوبي بود و مواردي مطرح شد. قطبي هم گزارش کاملي از وضعيت تيم ملي ارائه داد. او انتظاراتي داشت که بعضي از آنها عملياتي و بعضي از آنها ممکن نبود.وي افزود: يکي ديگر از مسائلي که مورد توجه قطبي بود به مسائل داوري مربوط مي شد. او مي گفت چرا براي بازي با اردن از داوران عرب زبان استفاده شود و چرا بايد براي بازي مقابل کره جنوبي و کره شمالي از داوران شرق آسيايي استفاده شود. او معتقد است، فوتبال اين قدر به هم نزديک شده که يک داور مي تواند تصميم سازي کند، چنانکه در بازي با اردن هم بازيکن اردن با دست توپ را وارد دروازه ايران کرد. با توجه به اينکه ما در گذشته هم سر اين مسأله به کنفدراسيون فوتبال آسيا و فيفا شکايت کرده ايم، باز هم اعتراضمان را اعلام خواهيم کرد.نايب رئيس فدراسيون فوتبال درباره حاشيه هايي که اجراي منشور اخلاقي به وجود آورده است، گفت: اعتقادم اين است که با چنين بحثهايي شأن فدراسيون فوتبال پايين آمده است نبايد کاري کنيم که شأن فدراسيون پايين بيايد. متأسفانه هم اکنون مديران سابق فدراسيون فوتبال هم وارد بحث شده اند و در دفاع يا رد برخي مربيان صحبت مي کنند. اين هجمه ها به نفع فوتبال نيست. بداخلاقي است و خود جزو منشور اخلاقي به شمار مي آيد.

صالح نيا: اگر احمدزاده برنگردد خيانت کرده است
بهمن صالح نيا در مورد اظهارات احمدزاده مبني بر بازنگشتن به ملوان، اظهار داشت: تصور مي کنم برخي مشکلاتي را براي تيم ملوان ايجاد مي کنند. اين عده به دليل به خطر افتادن منافعشان اين مشکلات را ايجاد مي کنند.از احمدزاده خواستم صبوري نشان دهد و شنيده ام جلساتي با مسؤولان باشگاه داشته و اميدوارم اين جلسات نتيجه اي داشته باشد.وي ادامه داد: اگر احمدزاده به ملوان بازنگردد، به مردم و تيم شهر خيانت کرده است. ايشان بايد گذشت داشته باشند.صالح نيا در مورد اينکه در صورت پيشنهاد سرمربيگري ملوان اين سمت را مي پذيرد يا نه گفت: من پيش از اين هم به احمدزاده گفته بودم به ملوان برنمي گردم، اما بايد از هيأت مديره باشگاه تشکر کنم که تعامل خوبي برقرار کرد و با استعفاي احمدزاده مخالفت کرد.

عاقبت لگد زني!
به گزارش شبکه ايران، پس از اين که تيم فوتبال نساجي قائمشهر در هفته نهم در ورزشگاه شهيد وطني قائمشهر مقابل تيم فوتبال برق شيراز با نتيجه يک بر صفر شکست خورد، نادر دست نشان سرمربي تيم فوتبال نساجي بشدت از کوره در رفت و در اعتراض به عملکرد بازيکنانش در رختکن تيمش به يکي از صندلي ها لگد زد که به دليل شدت ضربه وي به صندلي استخوان پاي سرمربي نساجي دچار شکستگي شد.

گزارش تمرين آبي پوشان ؛ مرفاوي استقلال را تمرين نداد
نخستين تمرين استقلال پس از برتري برابر مقاومت سپاسي شيراز از ساعت 15 ديروز در زمين چمن ورزشگاه دستگردي تهران برگزار شد.
بازيکناني که در ديدار برابر مقاومت در ترکيب اصلي جاي داشتند، دراين تمرين ابتدا 25 دقيقه دور زمين دويدند و با انجام حرکات کششي و نرمش به کار خود پايان دادند. بقيه بازيکنان نيز در يک نيمه از زمين به بازي فوتبال تحت فشار پرداختند.
صمد مرفاوي که دچار بيماري سرماخوردگي شده است، از کنار زمين تلاش شاگردانش را به تماشا نشست و تيم زير نظر کرافت و سيامک رحيم پور تمرين کرد.

Omid7 12-13-2009 07:51 PM

افشاي راز تساوي كره شمالي مقابل ايران: رهبر كره سرمربي بود!

افشاي راز تساوي كره شمالي مقابل ايران: رهبر كره سرمربي بود!

رهبر كره شمالي به گفته يكي از اعضاي فدارسيون فوتبال اين كشور، نقش اصلي را در بازي منجر به تساوي تيم ملي فوتبال كره در بازي خانگي مقابل ايران داشت.

سايت گل - يکي از مقامات اتحاديه فوتبال کره شمالي از راز صعود تيم ملي اين کشور به مسابقات جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي پرده برداشت.
به گزارش روز يکشنبه ايرنا به نقل از "ميرر"، گفته مي شود، رهبر کره شمالي شخصا هدايت تيم ملي فوتبال اين کشور را در بازي حساس مقابل تيم ملي ايران در مقدماتي جام جهاني را بر عهده داشته است. ايران در اين مسابقه که در ورزشگاه 30 هزار نفري "يانگ کاگ دو" در شهر پيونگ يانگ برگزار شد، در شرايطي به ديدار کره شمالي رفت که در پنج بازي خود در اين مرحله شش امتياز کسب کرده بود و نياز مبرمي به پيروزي در اين بازي جهت باقي ماندن در دور رقابت براي رسيدن به مرحله نهايي جام جهاني داشت.
به گفته اين مقام فدارسيون فوتبال كره ، تساوي اين تيم با ايران در شرايطي رخ داده كه كيم جونگ ايل دستورات تاكتيكي را صادر مي كرده است. "کيم جونگ سو" از اعضاي اتحاديه فوتبال کره شمالي در اين باره گفته است: کيم جونگ ايل شخصا در ورزشگاه هدايت تيم ملي را در بازي حساس مقابل ايران بر عهده داشته است. او نقش مستقيمي در پيشرفت فوتبال کره داشته است. او تاکتيک هايي را پيشنهاد کرد که بيشتر مربوط به خصوصيات فيزيولوژيکي بازيکنان تيم ملي مي شد!
تيم ملي فوتبال ايران در حاليکه بازي رفت برابر کره شمالي در دور پاياني مقدماتي جام جهاني 2010 را با نتيجه 2 بر يک در ورزشگاه آزادي تهران برده بود در بازي برگشت که در پيونگ يانگ برگزار شد، با تساوي بدون گل متوقف شد و تا حد زيادي شانس صعود به جام جهاني را از دست داد.
در پايان اين مرحله تيم ملي کره شمالي به عنوان تيم دوم گروه بعد از همسايه جنوبي خود، جواز صعود مستقيم به جام جهاني را کسب کرد

Omid7 12-14-2009 09:09 AM

کاشاني تا آخر فصل سرپرست پرسپوليس مي ماند
در شرايطي که گفته مي شود حبيب کاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس در پايان دوره قانوني حکم سرپرستي باشگاه را به مدير عامل جديد تحويل خواهد داد، يک منبع آگاه در سازمان تربيت بدني در گفتگو با سايت گل اعلام کرد که حبيب کاشاني تا پايان اين فصل سرپرستي پرسپوليس را برعهده خواهد داشت. به گفته وي، سرپرستي کاشاني در اسفندماه به پايان مي رسد اما علي سعيدلو اين دوره را براي وي تمديد خواهد کرد و هر اتفاقي در پايان فصل رخ خواهد داد. جايي که فرصت کافي براي انتخاب وجود دارد.

رينالدو مرخصي گرفت
امين نوروزي مسؤول کميته پزشکي استقلال از بهبودي اميد روانخواه و بازگشت کوشکي خبر داد. نوروزي با اشاره به روند رضايتبخش بهبودي روانخواه گفت: تمرينات تعادلي و قدرتي اين بازيکن به پايان رسيده و او هم اکنون دويدن آرام در زمين چمن را آغاز کرده است و اگر شرايط به همين منوال پيش برود روانخواه خواهد توانست از هفته آينده در تمرينات عمومي شرکت کند. نوروزي همچنين در مورد کوشکي نيز گفت: وضعيت بيژن کوشکي هم رضايتبخش است و مدافع استقلال حداکثر تا سه هفته ديگر به تمرينات باز خواهد گشت. خبر ديگر از استقلال اينکه پائولو رينالدو هافبک پرويي استقلال براي تعطيلات سال نو ميلادي يک هفته مرخصي گرفت.

قضاوت فغاني در سريلانکا!
به دعوت کنفدراسيون فوتبال آسيا عليرضا فغاني و مرتضي کريمي در مسابقات چلنج کاپ سريلانکا که از تاريخ 10 تا 23 اسفند ماه برگزار مي شود، حضور خواهند داشت.

رائول: شيراز هميشه خوب است
دومين فصل حضور مارتين رائول در برق شيراز دوباره همراه با پيروزي است. برقي ها پس از برد در قائم شهر بيش از هر بازيکني از اين گلر اروگوئه اي راضي هستند که با واکنش هاي خوب خود پيروزي 1 بر صفر در شمال را حفظ کرد. مارتين رائول در اين باره مي گويد: «اول فصل رفسنجاني ها قصد داشتند مرا در تيم خود حفظ کنند اما من به آنها گفتم که برق تيمي است که مرا به فوتبال ايران معرفي کرده و من به آنها مديونم و به برق آمدم. به نظرم انتخاب درستي کردم و حالا ما با همين شرايط مي توانيم به ليگ برتر بازگرديم.» او از زندگي در شيراز راضي است و مي گويد: «من شيراز را واقعا دوست دارم. اينجا هميشه خوب است.»

امضاي قرارداد حقوقي خصوصي سازي باشگاهها
قرارداد مطالعات حقوقي و فني پيرامون تجاري شدن باشگاههاي ورزشي بين علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال و عزيزمحمدي رئيس سازمان ليگ برتر به نمايندگي از فدراسيون فوتبال و شرکت حقوقي دکترشافع و همکاران نهايي و امضا شد. براساس اين قرارداد کليه مراحل حقوقي و مطالعاتي به منظور خصوصي سازي باشگاههاي فوتبال کشورطي يک پروژه 4 ماهه تدوين خواهد شد.
اين قرارداد در 5 فازاصلي شامل 1 - مطالعات محيط حقوقي باشگاههاي کشور 2 - مستند نمودن وضعيت باشگاههاي کشور 3 - مطالعه روش هاي درآمدزايي (اسپانسرينگ) 4 - مطالعه تطبيقي در مورد ساير کشورها 5 - تهيه لوايح مورد نياز به همراه راهنماي تفسير موارد مربوط به آئين نامه هاي اجرايي تهيه و تنظيم شده است. با تدوين مراحل حقوقي و قانوني خصوصي سازي باشگاهها ، اين طرح ظرف چند ماه آينده در فوتبال کشور اجرايي خواهد شد.

عزيزمحمدي: امکان برگزاري داربي تهران در روز جمعه وجود نداشت
رئيس سازمان ليگ فوتبال گفت: به دليل تغيير در برنامه هفته بيست و دوم امکان برگزاري مسابقه دو تيم استقلال و پرسپوليس در روز جمعه وجود نداشت. عزيزمحمدي در مورد علت برگزاري مسابقه استقلال و پرسپوليس در روز چهارشنبه 14 بهمن گفت: روز جمعه 16 بهمن به دليل اربعين حسيني امکان برگزاري مسابقه وجود نداشت. جمعه بعد از آن هم 22 بهمن و هفته بعد هم مصادف با 28 صفر است. به اين ترتيب اگر در روز چهارشنبه داربي را برگزار نمي کرديم تا سه هفته ديگر امکان انجام اين مسابقه در روز جمعه وجود نداشت.

حقيقي به کميته انضباطي احضار شد
عليرضا حقيقي دروازه بان پرسپوليس از سوي کميته انضباطي احضار شد تا پاسخگوي رفتار خود در جريان بازي با استقلال اهواز باشد. اين دروازه بان بايد روز 29 آذر ساعت 30:15 در کميته انضباطي حاضر باشد. ضمن اينکه دو ليدر پرسپوليس هم به نام هاي شاهاني و اسماعيل بيگي نيز بايد 29 آذر در کميته انضباطي حاضر باشند.

تارتار: برندتس به من زنگ زد و گفت، اخراج شده ام
ارني برندتس، سرمربي هلندي تيم فوتبال راه آهن پس از کسب نتايج ضعيف سرانجام روز گذشته از کار برکنار شد و اعضاي هيأت مديره در نهايت به اين نتيجه رسيدند که مهدي تارتار را به عنوان سرمربي جديد انتخاب کنند.
تارتار در اين باره مي گويد: «بايد از اعتماد هيأت مديره و همچنين مديرعامل باشگاه تشکر کنم که مرا به عنوان سرمربي انتخاب کردند. اميدوارم بتوانم کارنامه مثبتي در راه آهن داشته باشم.»
تارتار در مورد اخراج ارني برندتس ادامه مي دهد: «من از اين اتفاق اطلاعي نداشتم تا اينکه برندتس با من تماس گرفت و گفت، اخراج شده ام. او گفت که نمي داند چه کسي مربي راه آهن خواهد شد و اين جمله را هم به زبان آورد که اگر تو مربي راه آهن شدي، برايت آرزوي موفقيت دارم. من چند وقت در کنار اين مربي کار کرده ام و از اخراج او ناراحتم. در ضمن معتقدم تنها دليلي که باعث شد برندتس با راه آهن نتيجه نگيرد، به بدشانسي و اشتباه هاي داوري بازمي گردد.»

ملاحي: کاظمي اتهامش را ثابت نکند، گذشت نمي کنم
مديرعامل باشگاه پاس همدان گفت: در صورتي که فرهاد کاظمي نتواند اتهامش را ثابت کند، گذشت نمي کنم.
فرهاد کاظمي مدعي شده در زمان مديريت کريم ملاحي در باشگاه ابومسلم مبالغ پرداختي به مربيان و بازيکنان با مبلغ ثبت شده در قرارداد مطابقت نداشته است و مي خواهد از ملاحي شکايت کند. کريم ملاحي در همين خصوص به فارس گفت: اين مسائل مربوط به 8 سال پيش است و در آن زمان نظام مالي باشگاه به گونه اي بود که در دفاتر همه حسابها ثبت مي شد و علاوه بر آن در دفتر حسابرسي نيروي انتظامي هم اين حسابها به ثبت مي رسيد.
مديرعامل اسبق باشگاه ابومسلم افزود: فرهاد کاظمي اگر شکايتي دارد، مي تواند به اين دفاتر مراجعه کند و اگر باز اشکالي ديد مي تواند شکايت کند و من هم موظف به پاسخگويي هستم، اما اگر نتواند اتهام خود را ثابت کند، ديگر نبايد منتظر گذشت از طرف من باشد. فعلاً نمي خواهم موضوع را بيشتر از اين باز کنم.

ورزشگاه خانگي استيل آذين تغيير کرد
باشگاه استيل آذين با مسؤولان باشگاه راه آهن به توافق رسيدند تا ديدارهاي خانگي اين تيم در ورزشگاه راه آهن برگزار شود. به اين ترتيب بازي دو تيم استيل آذين و ذوب آهن اصفهان روز پنج شنبه در هفته بيستم ليگ برتر ساعت 14/30 در ورزشگاه راه آهن برگزار مي شود.

برنامه دور سوم جام حذفي
برنامه پيکارهاي جام حذفي فوتبال به شرح زير است:
چهارشنبه 2 دي- ساعت 13
ذرت کاران پارس آباد مغان اردبيل- برق آذربايجان
فولاد سپاهان نوين اصفهان- توحيد بوشهر
مس سرچشمه کرمان- شن سا اراک
بهزيستي همدان- فولاد نوين اهواز
داماش گيلان- نفت تهران
اتکا گلستان- پيام مخابرات فارس
پتروشيمي تبريز- شهرداري کرج
تربيت يزد- برق شيراز
گل گهر سيرجان- آلومينيوم هرمزگان
شاهين اهواز- ايران جوان بوشهر
نساجي مازندران- شهرداري تبريز
صنعتي کاوه تهران- پيام
پنج شنبه 3 دي - ساعت 13
پرسپوليس زاهدان- گسترش فولاد تبريز
مقاومت تهران- مس رفسنجان
سپيدرود رشت- شهرداري بندرعباس
ذوب آهن نوين اصفهان- صنعت نفت آبادان

عواقب اعتراض سپاهاني ها به قطبي
مسؤولان و کادر فني تيمهاي سپاهان اصفهان و استقلال تهران در اردوي قبلي تيم ملي به خاطر حضور 10 بازيکن شان در اين اردو و عدم استفاده از همه آنها در 3 بازي رسمي و دوستانه، به افشين قطبي و مسؤولان فدراسيون معترض بودند. براساس شنيده ها، سرمربي تيم ملي براي تورنمنت قطر تصميم دارد دو، سه بازيکن سپاهان و استقلال را حذف و نفرات کمتري از اين دو تيم را به تيم ملي دعوت کند. گويا در جمع سپاهاني ها قلم قرمز قطبي روي نام سيدجلال حسيني کشيده شده و سرمربي تيم ملي حاج صفي، عقيلي و رحمتي را به اردوي جديد تيم ملي و تورنمنت قطر دعوت مي کند.

احضار مربي استقلال به دادگاه
سيامک رحيم پور، مربي تيم فوتبال استقلال تهران که در هفته هاي اخير چند بار عليه امير قلعه نويي مصاحبه هاي جنجالي انجام داد، با شکايت سرمربي سپاهان به دادگاه احضار شد تا پاسخگوي صحبتهاي خود باشد.

درخواست از وينگادا و تعيين تکليف طلبکاران
باشگاه پرسپوليس در نامه اي از نلو وينگادا، سرمربي پرتغالي فصل گذشته اين تيم درخواست کرد، مبلغ دقيق طلبش را همراه با نوع وصول آن در نامه اي به اطلاع اين باشگاه رسانده تا در اين مورد اقدامات لازم از سوي مسؤولان پرسپوليس انجام شود.
همچنين قرار شد، با تصميم باشگاه پرسپوليس، وسلي مبلغ 25 هزار دلار به عنوان غرامت پرداخت کند. ضمن اينکه در جلسه اي که در محل باشگاه برگزار شد، در مورد طلبکاران فوتبالي و فوتسالي اين تيم تصميمات لازم گرفته و قرار شد، فهرستي از اين طلبکاران تهيه و در اختيار مسؤولان قرار بگيرد تا در مورد تسويه با آنها اقدامات لازم صورت گيرد.

جلسه آشتياني با بازيکنان استقلال
تمرين ديروز استقلال تهران براي آمادگي بيشتر براي ديدار با فولاد خوزستان برعکس روال گذشته از ساعت 11 صبح آغاز شد. اين تمرين بيشتر تمرينات هوازي بود. در اين تمرين کيانوش رحمتي و بيژن کوشکي به دليل مصدوميت و رضا عنايتي، سياوش اکبرپور و حسين کاظمي به دليل اخراج از تمرينات غايب بودند. از کادر فني نيز راينر کرافت و روته مولر نيز غايب بودند. اميررضا واعظ آشتياني با حضور در ورزشگاه شهيد دستگردي تهران دقايقي با بازيکنان اين تيم گفتگو کرد.

جانداري از ابومسلم کنار گذاشته شد
مربي ابومسلم براي دومين مرتبه در طول اين فصل از کادر فني کنار گذاشته شد.
محمد رضا عباسي؛ قائم مقام باشگاه ابومسلم در گفتگو با فارس در مورد برکناري جانداري از کادر فني اين تيم گفت: هر مربي با دستياران خودش کار مي کند و سليقه خاص خود را دارد. به همين دليل پس از حضور کاظمي در کادر فني ابومسلم اصغر جانداري از تيم کنار گذاشته شد که با وساطتهايي که شد، ايشان به کادر فني تيم بازگشت.
وي ادامه داد: کاظمي به دستيارانش تأکيد کرده بود با رسانه ها مصاحبه نکنند و به دليل اينکه جانداري اين قانون را نقض کرده از سوي کاظمي از تيم کنار گذاشته شد و ديگر در تمرينات تيم بزرگسالان ابومسلم شرکت نخواهد کرد.
عباسي در مورد وضعيت مهدي زمان و دادگاهي که براي او برگزار شده بود نيز گفت: ايشان همچنان در باشگاه ابومسلم فعاليت دارند و مشکلي در اين زمينه ندارند، اما هر کسي که کار اقتصادي مي کند ممکن است سر و کارش به دادگاه هم بيفتد. در نبود ايشان کارها را اداره مي کنيم و هيچ مشکلي وجود ندارد.

مذاکره تلفني کفاشيان با ساکت
در مذاکره شفاهي بين رئيس فدراسيون فوتبال و مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان با حضور بازيکنان تيم فوتبال اين باشگاه در تورنمنت قطر موافقت شد.
در اين گفتگو محمدرضا ساکت خطاب به کفاشيان اعلام کرد: بازيکنان ملي پوش سپاهان با توجه بيانيه کميته تيمهاي ملي تنها در روزهاي «فيفا» در اختيار تيم ملي قرار مي گيرند، اما رئيس فدراسيون فوتبال از ساکت خواست به علت اهميت تورنمنت قطر، براي آخرين مرتبه با حضور ملي پوشان اين باشگاه در زمان غير از روز فيفا در اردوي تيم ملي موافقت کند.

اعتراض ملامحمد به رأي کميته انضباطي باشگاه
هوار ملا محمد که به دليل 12 روز تأخير در تمرينات پرسپوليس 15 درصد از قراردادش با رأي کميته انضباطي کسر شده بود، در نامه اي به کميته استيناف باشگاه پرسپوليس درخواست کرد در اين رأي تخفيفي به او داده شود.

ورزش روي آنتن
سه شنبه 88/9/24
منچستريونايتد - ولورهمتون ساعت 30:23
چهارشنبه 88/9/25
تاتنهام - منچسترسيتي ساعت 30:23

Omid7 12-15-2009 09:52 AM

قطبي اخراج نمي شود
افشين قطبي سرمربي تيم ملي ايران در جلسه کميته فني تيم ملي درخواست کرد براي ملي پوشان هواپيماي اختصاصي گرفته شود و همين موضوع حرف و حديثهاي مختلفي را به وجود آورده است.
کفاشيان در گفتگو با فوتبال ايران در مورد خواسته هاي قطبي حرفهايش را اين گونه آغاز مي کند: «قطبي در اين جلسه برنامه هايش را براي آينده ارائه داد و امکاناتي خواست تا برايش مهيا کنيم. اولويت فدراسيون فوتبال هم تيم ملي بزرگسالان است و ما نهايت تلاش مان را براي فراهم کردن امکانات انجام خواهيم داد.»وي در مورد گرفتن هواپيماي اختصاصي تاکيد مي کند: «مدتي پيش که ايران براي ديدار با کره شمالي به اين کشور رفت رايزني هايي انجام داديم و در بازگشت تيم ملي به ايران هواپيماي اختصاصي براي ملي پوشان گرفته شد. اگر شرايط مهيا باشد، ما در مواقع حساس باز هم براي تيم ملي هواپيماي اختصاصي مي گيريم، ولي اين کار امکان ندارد هر زمان که دلمان خواست صورت بگيرد، زيرا محدوديت هايي در اين زمينه وجود دارد.»
کفاشيان شايعه اخراج قطبي از تيم ملي را تکذيب کرد و با بيان اين مطلب که از عملکرد او راضي است، ادامه داد: «اين خبرها فقط در حد شايعه است. افشين قطبي تا پايان جام ملتهاي آسيا با تيم ملي قرارداد دارد و کارش را ادامه خواهد داد. در ضمن ما از عملکرد او فعلا راضي هستيم و پس از پايان جام ملتها هم کارنامه او را مورد بررسي قرار خواهيم داد.»

کاشاني با سعيدلو ديدار کرد
حبيب کاشاني ديروز درنشستي با علي سعيدلو رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس شرکت و گزارشي از فعاليتهاي صورت گرفته در ماه هاي اخير را به وي ارائه کرد.در اين نشست علي سعيدلو از برقراري نظم و انضباط در اين باشگاه به واسطه حضور حبيب کاشاني تقدير کرد، اما نتايج کسب شده در ليگ برتر را دور از انتظار دانست.رئيس سازمان تربيت بدني در اين نشست نارضايتي اش از کسب نتايج اين تيم در ليگ برتر را به حبيب کاشاني اعلام کرد و خواستار اصلاح روند و کسب نتايج بهتر شد.

استقلال و پرسپوليس در تورنمنت چهارجانبه تهران
تيمهاي فوتبال پرسپوليس و استقلال در شرايطي ديدار برگشت خود در نهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر را روز 14 بهمن برگزار مي کنند که با پيشنهاد علي سعيدلو قرار است اين دو تيم بهمن ماه سال جاري در تورنمنت چهارجانبه اي با حضور دو تيم خارجي شرکت کنند.
براساس پيشنهاد علي سعيدلو قرار است تيم هاي فوتبال پرسپوليس و استقلال به همراه دو تيم خارجي برگزار کننده تورنمنت چهارجانبه اي به مناسبت 22 بهمن سالروز پيروزي انقلاب اسلامي باشند.

تغيير زمان ديدار شهرداري تبريز و پيام
به دليل مشکلات امنيتي و سازماندهي آذربايجان شرقي در ديدار دو تيم تراکتورسازي تبريز و شاهين بوشهر در روز جمعه 27 آذر ساعت 14 در ورزشگاه يادگار امام و همزماني ديدار مذکور با مسابقه دو تيم شهرداري تبريز و پيام مشهد، کميته مسابقات از برگزاري ديدار دو تيم شهرداري تبريز و پيام در روز شنبه 28 آذر ساعت 14 در ورزشگاه تختي تبريز خبر داد.

دست نشان: محمدي و عليپور کمي شهامت داشته باشند
سرمربي تيم فوتبال نساجي قائمشهر گفت: رئيس سازمان ليگ و دبير ستاد منشور اخلاقي بايد کمي شهامت داشته باشند و همان اظهاراتي که در حضور ما مي گويند را در مطبوعات نيز مطرح کنند.نادر دست نشان يادآور شد: آقاي عليپور! شما همان شخصي بوديد که پيشنهاد مربيگري مقاومت سپاسي شيراز را داديد، حالا چه اتفاقي افتاده است که من مربي منشوري اعلام مي شوم؟ مربي منشوري چگونه به عنوان سرمربي تيم ليگ برتري انتخاب مي شود؟ صحت اين موضوع را مي توانيد از جعفر جعفري، مديرعامل باشگاه مقاومت بپرسيد.
دست نشان با اشاره به همراهي غلام پيرواني با تيم برق شيراز اظهار داشت: سؤال من اين است که شغل پيرواني در فوتبال ايران چيست؟ آيا سرمربي تيم اميد ايران نيست؟ چگونه او اين قدر زمان دارد که مي تواند برق را همراهي کند؟ وي در تيم برق فقط به عنوان سرمربي روي نيمکت نمي نشيند، اما در تمامي تمرينات اين تيم حضور دارد.

امضاي ابومسلم و استقلال نيست! ؛ بيانيه 16 تيم ليگ برتري در حمايت از منشور اخلاقي
16 باشگاه ليگ برتري در حمايت از ستاد منشور اخلاقي و رفتاري فوتبال ايران بيانيه اي صادر کردند و خواهان اجراي قاطعانه آن شدند.پس از اظهارات مديران يکي از باشگاهها مبني بر مخالفت با منشور اخلاقي و شکايت از فدراسيون فوتبال، 16 باشگاه ليگ برتري ديروز با صدور بيانيه هايي ، حمايت خود را از منشور اخلاقي اعلام کردند.نکته جالب اين است که به جز استقلال و ابومسلم که از مربي منشوري استفاده مي کند، ساير باشگاهها با منشور اخلاقي موافقت کرده و خواهان اجراي آن شدند.اين در شرايطي است که مديريت يک باشگاه تهراني حتي تهديد به بازپس گيري امضاهاي اوليه کرده بود، اما حمايت دوباره 16 باشگاه نشان مي دهد که چنين موضوعي اساساً وجود خارجي ندارد.

پورنعمت: همچنان منتظر احمدزاده هستيم
مديرعامل باشگاه ملوان بندرانزلي تأکيد کرد، مسؤولان اين باشگاه همچنان منتظر احمدزاده هستند و به همکاري با مربي ديگري فکر نمي کنند.
اردشير پورنعمت، ضمن بيان اين مطلب افزود: هيأت مديره باشگاه ملوان پس از نپذيرفتن استعفاي احمدزاده و حضور نيافتن او در تمرينها، تصميم جديدي نگرفته است. ما همچنان منتظر احمدزاده هستيم.
وي با تأکيد بر اينکه مديران باشگاه ملوان همچنان بر ادامه همکاري با احمدزاده تأکيد دارند، حضور مربي جديد در اين تيم را منتفي خواند و گفت: ما تلاش مي کنيم تا شرايط به حالت اوليه بازگردد و احمدزاده دوباره هدايت تيم ملوان را برعهده گيرد. نهايت تلاش ما بر اين است تا موانع موجود بر سر راه بازگشت احمدزاده برطرف شود.

جام حذفي امارات؛ راهيابي النصر به يک چهارم نهايي
در تنها ديدار باقيمانده از مرحله يک هشتم نهايي مسابقات فوتبال جام حذفي باشگاههاي امارات يکشنبه شب تيم فوتبال النصر در ورزشگاه شارجه به ديدار اتحاد کلباء رفت و با برتري 5 بر 2 مقابل اين تيم جواز صعود به جمع هشت تيم برتر رقابتها را بدست آورد.آبي پوشان دوبي درحالي مقابل اتحاد کلباء به برتري رسيدند که ايمان مبعلي را در ترکيب خود داشتند.اين بازيکن ايراني در نيمه دوم مسابقه جاي خود را به يونس احمد داد.

وينگادا به سئول رفت
نلو وينگادا، سرمربي 56 ساله پرتغالي که قبلاً هدايت تيمهاي ملي عربستان و اردن و پرسپوليس را برعهده داشت به مدت 2 سال سرمربي اف سي سئول شد.

3 عضو هيأت مديره پرسپوليس مشخص شدند؛ نارضايتي سعيدلو از نتايج پرسپوليس
سرپرست باشگاه پرسپوليس با علي سعيدلو رئيس سازمان تربيت بدني ديدار و گفتگو کرد و براساس آن سه عضو هيأت مديره پرسپوليس مشخص شدند.در اين ديدار که در دفتر سعيدلو برگزار شد، در رابطه با هيأت مديره باشگاه پرسپوليس بحث و تبادل نظر صورت گرفت و در نهايت عضويت سه نفر در هيأت مديره باشگاه پرسپوليس نهايي شد.سايت باشگاه پرسپوليس در اين باره نوشت: از آنجا که اسامي ساير اعضا مشخص نشده است، مقرر شد فهرست هيأت مديره پس از تکميل اعضا اعلام شود.همچنين، در اين ديدار سعيدلو از آرامش، نظم حاکم بر باشگاه و روند فني تيم اعلام رضايت کرد، اما نتايج به دست آمده را راضي کننده ندانست.
وي اظهار اميدواري کرد تيم بتواند در کنار اين نظم و آرامش نتايج مطلوبي نيز کسب کند.سعيدلو در اين جلسه تأکيد کرد کاشاني بايد بدون توجه به حاشيه سازيها، با قدرت تمام به کارش ادامه دهد.

مدارک ميزباني جام جهاني ايران به فيفا رسيد ؛ نمايندگان فيفا، اسفند درتهران
کميته اجرايي فدراسيون جهاني فوتبال با ارسال نامه اي به کميته فوتسال فدراسيون فوتبال ايران رسماً اعلام کرد، مدارک ارسال شده از سوي ايران براي درخواست ميزباني مسابقات فوتسال جام جهاني 2012 ، به مقر فيفا رسيده است.فدراسيون فوتبال ايران تا تاريخ اول فوريه سال 2010 ( 12 بهمن ماه 88 ) فرصت دارد تا تمام مدارک و تعهدات مورد نظر فدراسيون جهاني فوتبال براي ميزباني اين رويداد جهاني را به مقر اين فدراسيون ارسال کند. مدارک و تعهدات مورد نظر فدراسيون جهاني، اعلام آمادگي رسمي سازمانها و نهادهاي داخلي کشورمان را که در امر ميزباني مسابقات جام جهاني 2010 دخيل هستند، شامل مي شود.پس از ارسال مدارک مورد نظر فدراسيون جهاني فوتبال، نمايندگان فيفا در ماه مارس 2010 (اسفند 88 ) به ايران مي آيند تا امکانات و شرايط ميزباني کشورمان از مسابقات جام جهاني را مورد ارزيابي قرار دهند.در صورت تأييد فدراسيون جهاني، فوتسال کشورمان در سال 2012 ميزبان مسابقات جام جهاني فوتسال خواهد بود.

Omid7 12-16-2009 01:02 PM

بودجه 100 ميليارد ريالي آبي ها براي فصل آينده
دوشنبه شب جلسه هيأت مديره باشگاه استقلال برگزار شد. در اين جلسه که تمامي اعضا حضور داشتند، ابتدا اميررضا واعظ آشتياني گزارشي از مسائل مالي و وضعيت باشگاه به لحاظ مديريتي ارائه کرد.
او سپس مشکلات و موانع مالي را هم مطرح کرد و مقرر شد هيأت مديره براي رفع اين موانع اقدامات لازم را انجام دهد.
همچنين مقرر شد بودجه فصل آينده که از قبل تدوين شده بود، براي تصويب به سازمان تربيت بدني ارائه شود. براساس پيش بيني هيأت مديره باشگاه استقلال اين باشگاه براي پيشبرد اهداف خود به 100 ميليارد ريال بودجه نياز دارد. سال گذشته پيش بيني هيأت مديره 80 ميليارد ريال بود که با توجه به هزينه هاي انجام شده اين پيش بيني تاحدود زيادي محقق شده است.

حضور دروازه بان جديد در استيل آذين منتفي شد
با تصميم کادر فني و مسؤولان باشگاه، حضور دروازه بان جديد درنيم فصل دوم در استيل آذين منتفي شد و مقرر شد با همين نفرات تيم فوتبال استيل آذين تا پايان فصل ادامه دهد.

پيروزي ياران کاظميان برابر الشباب
تيم عجمان در چارچوب مسابقات فوتبال جام اتحاديه باشگاههاي امارات برابر الشباب به برتري 5 بر 3 رسيد.عجمان که در اين بازي از وجود جواد کاظميان در ترکيب خود بهره مي برد، توسط سالم عبيد ( 20 ) بوريس لاندري کابي ( 32 ، 53 و 66 ) و علي خميس ( 48 ) به گل رسيد و براي تيم الشباب نيز سعود خلفان ( 9 )، محمد ناصر ( 36 ) و راشد حسن ( 76 ) گلزني کردند.

اسامي محرومان هفته بيستم ليگ برتر
از سوي سازمان ليگ فدراسيون فوتبال اسامي بازيکنان محروم از حضور در ديدارهاي هفته بيستم ليگ برتر اعلام شد:
داوود سيدعباسي (ابومسلم)، جواد رزاقي (استقلال اهواز)، مجتبي زارعي (پرسپوليس)، حسين معمار (پيکان قزوين)، فرهاد خيرخواه (تراکتورسازي تبريز)، محسن ميرآبي (ذوب آهن)، رضا محمودي (سايپا کرج)، مرتضي اسدي (صباي قم)، آرش افشين (فولاد خوزستان) و ابوالقاسم دهنوي (مس کرمان)

کفاشيان: AFC در مورد تبليغ شرکتهاي هرمي چيزي به ما نگفته است
در حالي که فصل جديد رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا هنوز آغاز نشده است، شايعاتي در خصوص تبليغات اين مسابقات شنيده شده و مي گويند قرار است مسؤولان برگزاري اين مسابقات از تبليغات شرکتهاي هرمي هم استفاده کنند.
علي کفاشيان، رئيس فدراسيون فوتبال در گفت وگو با فوتبال ايران در خصوص اين موضوع مي گويد: کنفدراسيون فوتبال آسيا هنوز در مورد تبليغ شرکتهاي هرمي چيزي به ما نگفته است. البته من هم اين موضوع را شنيدم و از روابط بين الملل خواستم که پيگير قضيه باشند ولي فعلاً خبر خاصي در اين مورد و AFC هم چيزي به ما نگفته است که بخواهيم در مورد آن اظهارنظر کنيم.
کفاشيان در پاسخ به اين سؤل که اگر AFC تصميم به استفاده از تبليغات شرکتهاي هرمي بگيرد، شما چه واکنشي نشان خواهيد داد، تأکيد مي کند : همه مي دانند که در مملکت ما به هيچ عنوان چنين تبليغاتي وجود ندارد و به طور مثال اين امکان وجود ندارد که شرکتهاي توليدکننده مشروبات الکلي و شرکتهاي مشابه در مسابقاتي که در ايران برگزار مي شود، تبليغ کند. البته بهتر است در اين مورد فعلاً اظهار نظر خاصي نداشته باشم تا همه چيز براي ما به طور کامل مشخص شود.

عنايت: ترکي به دليل آنفلوانزا مدتي قضاوت نکرد
رئيس کميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: با محسن ترکي مشکلي ندارم و او به دليل بيماري آنفلوانزا مدتي قضاوت نکرد.
مسعود عنايت ادامه داد: ترکي يکي از بي حاشيه ترين داوران ما است و هيچ زماني جنجال نداشته و اين مسأله براي کميته داوران بسيار مطلوب است که داوراني بي حاشيه داشته باشد. من با ترکي دعوايي نداشته ام.
رئيس کميته داوران در مورد اظهارات فراز کمالوند مبني بر روبوسي محسن قهرماني با سرمربي ذوب آهن گفت: منصور ابراهيم زاده از مکه آمده و حاجي شده بود و محسن قهرماني با او خوش و بش کرد؛ همان طوري که با احمد ابهران هم احوالپرسي کرده است.

مديرعامل مس برکنار شد
با حکم رئيس هيأت مديره باشگاه مس کرمان، عبدالرضا برهاني نژاد از سمت مديرعاملي اين باشگاه برکنار شد.اين تصميم به دنبال ناکامي تيم فوتبال مس کرمان در فصل جاري مسابقات ليگ برتر باشگاههاي کشور اتخاذ شد.

معيارهاي مصاحبه اهالي فوتبال از سوي کميته انضباطي اعلام شد
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال معيارهاي مصاحبه بازيکنان، مربيان، سرپرستان و مديران عامل باشگاهها را به شرح زير اعلام کرد:
1 - اهالي فوتبال از ورود به حريم خصوصي اشخاص پرهيز کنند.
2 - از انجام اظهار نظرهاي غيرمرتبط با مسائل فني خودداري شود.
3 - در مصاحبه ها، مطالبي که مشتمل بر تحريک، تحقير، ذکر مطالب خلاف واقع يا مطالب غيرقابل اثبات است، بيان نشود.
بديهي است در صورت عدم رعايت اين موارد، متخلفان بر مبناي بند 2 ماده 23 آئين نامه انضباطي جريمه نقدي و محروم از همراهي تيم با قيد کسر ميزان محروميت از مبلغ قرارداد به سود باشگاه و فدراسيون مجازات مي شوند. در ضمن کميته انضباطي حق دارد فرد خاطي را از انجام هر گونه مصاحبه در طول فصل محروم کند.

کاظمي : هنوز دليل محروميتم را نمي دانم
حسين کاظمي، هافبک محروم تيم فوتبال استقلال مي گويد: اشتباهي که مرتکب شديم با محروميت کوچکي قابل حل بود، اما اين محروميت سنگين براي ما گران تمام شد. او که فعلاً به تمرينات انفرادي مشغول است، ادامه مي دهد: سعي مي کنيم با شرايط ايده آل به تمرينات گروهي استقلال باز گرديم تا از نظر بدني افت نداشته باشيم.

تذکر ستاد منشور اخلاقی به حسین کعبی
ستاد منشور اخلاقی به حسین کعبی در مورد حرکتی که پس از گل زدن به صبای قم داشت تذکر داد.
حسین کعبی بعد از به ثمر رساندن گل به صبای قم در هفته نوزدهم لیگ برتر یک شادی گل عجیب انجام داد که از چشم مسئولان ستاد منشور اخلاقی دور نماند و باعث شد آنها به او یک تذکر جدی بدهند.
همچنین احتمال دارد کمیته انضباطی حسین کعبی را به خاطر این حرکت احضار کند.

Omid7 12-19-2009 11:46 AM

کاشاني: نگفتم کرانچار 2 هفته فرصت دارد
سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: نگفتم کرانچار 2 هفته ديگر فرصت دارد، اما هر زمان که شرايط براي همکاري مساعد نباشد، از هم جدا مي شويم. حبيب کاشاني پس از پيروزي يک بر صفر مقابل پاس همدان اظهار داشت: از نتيجه راضي هستم، اما از نحوه بازي بازيکنان رضايت ندارم. در بعضي از نقاط همچنان داراي ضعف هستيم که بايد هر چه زودتر اين ضعف ها را برطرف کنيم. در بازي بعد بهتر خواهيم شد.

رحمتي راهي بيمارستان شد
مهدي رحمتي دروازه بان ملي پوش سپاهان در دقيقه 21 ديدار سپاهان و مقاومت پس از برخورد با هادي عقيلي، از ناحيه چشم آسيب ديد و جاي خود را به رحمان احمدي داد. در اين صحنه استوک هاي عقيلي با چشمان رحمتي اصابت کرد و وي آسيب ديد و با نظر پزشک اين تيم براي مداوا راهي بيمارستان شد.

کمک سازمان به پرسپوليس
سازمان تربيت بدني مبلغ 250 ميليون تومان را در اختيار باشگاه پرسپوليس قرار داد. اين مبلغ قرار است دوشنبه هفته جاري به عنوان بخش ديگري از مطالبات بازيکنان، در اختيار آنها قرار گيرد.

عيادت قطبي از حجازي
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران به عيادت ناصر حجازي رفت. افشين قطبي سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان به همراه اصغر حاجيلو، سرپرست تيم ملي صبح ديروز به ديدن حجازي در بيمارستان کسراي تهران رفت. حاجيلو در اين باره گفت: ملاقات قطبي با حجازي مدت يک ساعت طول کشيد که حتي باعث شد برخي افراد ديگر که براي ديدن او آمده بودند، امکان ملاقات با وي را پيدا نکنند. حجازي از ديدن قطبي بسيار خوشحال شد و فکر مي کنم ملاقات هيچ کسي با او به اين اندازه به طول نيانجاميده بود.

ورزش روي آنتن
امروز:بارسلونا - استوديانتس ساعت 30:19
فيورنتينا - ميلان ساعت 15:23
فردا:رئال مادريد - ساراگوسا ساعت 15:1 بامداد
وستهام - چلسي ساعت 30:19
اينتر - لاتزيو ساعت 15:23

حنطه: ميثاقيان استاد من است
سرمربي پيام خراسان رضوي گفت: اکبر ميثاقيان استاد من است اما ديدار با شهرداري تبريز مثل ساير بازي ها است. علي حنطه اظهار داشت: چون بازي در شهر تبريز برگزار مي شود و اين تيم در صدر جدول قرار دارد کارمان مقداري سخت شده اما تيم من به حالت فني و تاکتيکي به شرايط دلخواهم رسيده و توانايي شکست هر تيمي در شهرش را داريم.

عنايت: محتاج ترکي نيستيم، نازش را هم نمي خريم
محسن ترکي، داور بين المللي فوتبال ايران که پس از سال ها داربي پايتخت را سوت زد، چند هفته اي است که در رقابت هاي ليگ برتر داوري نمي کند و همين موضوع شايعات مختلفي را در مورد اختلاف او با کميته داوران به وجود آورده است.
مسعود عنايت، رئيس کميته داوران فدراسيون فوتبال در مورد غيبت چندهفته اي ترکي حرف هايش را اين گونه آغاز مي کند: «در هفته هاي اول او به ما گفت که سرما خورده است و آمادگي لازم را براي قضاوت ندارد. چند روز پيش هم که با ترکي حرف زدم او باز هم تاکيد کرد که فعلا شرايط داوري را ندارد. البته خوشبختانه بايد بگويم که ما محتاج هيچ داوري از جمله ترکي نيستيم و ناز هيچکس را نمي خريم. شايد در سال هاي گذشته فقط عده معدودي از داوران به اجبار بايد بازي ها را سوت بزنند ولي الان ديگر اينطور نيست و اگر به عنوان مثال ترکي، مسعود مرادي يا داوران ديگري نباشند ما قضاوت را به تورج حق وردي، احمد صالحي و ديگر داوران مي دهيم.»
عنايت در مورد اين موضوع که مي گويند ترکي به خاطر معرفي نشدنش به عنوان داور بين المللي اول ايران ناراحت است، تاکيد مي کند: «ترکي داور بي حاشيه اي است و من به او علاقه مندم ولي بايد در اين مورد توضيحاتي بدهم. از نظر فيفا و AFC مسعود مرادي، داور اول ايران است و در سال هاي اخير بازي هاي حساسي را در خارج از کشور قضاوت کرده است. آيا اگر ترکي را به عنوان داور اول معرفي مي کرديم، اين موضوع دهن کجي به فيفا نبود؟ ما در سال 2008 و در حالي که مسعود مرادي سه ماه محروم شده بود، ترکي را به عنوان داور اول معرفي کرديم ولي فيفا مسعود مرادي را جزو کانديداي قضاوت در جام جهاني 2010 قرار داد و او از داوران و کارنامه آنها شناخت دارد.»
عنايت در پايان در مورد حرف هاي فيروز کريمي که به قضاوت بازي داماش و شن سا اعتراض داشته و گفته که داور در اين مسابقه 300 اشتباه داشت، مي گويد: «فوتبال 90 دقيقه است و با حرف هاي کريمي داور بايد در هر دقيقه بايد بيش از 3 اشتباه داشته باشد. حرف هاي او واقعا خنده دار است و من نمي توانم جواب هر اعتراضي را بدهم.»

مرفاوي: شانس قهرماني استقلال کم نيست
تيم فوتبال استقلال باز هم در وقت هاي تلف شده گل زد و از يک شکست بيرون از خانه فرار کرد. استقلالي ها پس از شکست مقاومت سپاسي شيراز اين بار در اهواز و دقيقه 94 گل تساوي را به ثمر رساندند و اجازه ندادند فولاد به پيروزي دست يابد.
عبدالصمد مرفاوي سرمربي استقلال تهران جنگندگي و تلاش بازيکنانش را تا لحظات پايان بازي تحسين مي کند و مي گويد: «خوشحالم که بازيکنانم نااميد نشدند و تا دقايق و ثانيه هاي آخر به تلاش شان ادامه دادند. بازي در مجموع پاياپاي بود. ما نيمه اول خوب بازي نکرديم اما پس از گلي که فولاد به ثمر رساند توانستيم روند بازي را به سود خودمان عوض کنيم و سرانجام به گل تساوي برسيم.»
سرمربي آبي پوشان که به شدت با کمبود بازيکن مواجه است يکي از مشکلات اصلي تيمش را مصدوميت بازيکنان کليدي مي داند و اظهار اميدواري مي کند مصدومان هرچه زودتر برگردند: «ما در اين فصل مشکلات زيادي داشتيم که مصدوميت بازيکنان کليدي از مهم ترين آنهاست. اگر روانخواه، جباري و کوشکي و ديگر بازيکنان مصدوم به بهبودي برسند و به تيم برگردند وضعيت بسيار بهتر مي شود.»

درمان حجازي آغاز شد
آتيلا حجازي فرزند ناصرحجازي از آغاز درمان پدر خبر داد. او مي گويد: درمان پدر آغاز شده و اين مسأله طول مي کشد. همه ما اميدواريم با روحيه اي که ايشان دارد خيلي زود از پس اين بيماري بربيايد.

کاشاني با تشريح ماجراي هوار: از حقوق باشگاه نمي گذريم
سرپرست باشگاه پرسپوليس با انتقاد از رفتار غيرحرفه اي هوار ملامحمد به بيان جزئيات ملاقاتش با او پرداخت.حبيب کاشاني که پنج شنبه شب در هتل لاله و در جمع بازيکنان و کادر فني تيم فوتبال پرسپوليس صحبت مي کرد، با اشاره به رفتار عجيب و غير حرفه اي هوار، افزود: اواسط هفته، هوار از من درخواست ملاقات کرد که من نيز پذيرفتم. او به همراه مدير برنامه هايش به باشگاه آمد و دلايل غيبت خود را توضيح داد و ضمن پذيرش خطاي خود، از من درخواست بخشيدن جريمه 15 درصدي اش را کرد.کاشاني ادامه داد: به او گفتم که اين تصميم را کميته انضباطي باشگاه بر اساس مفاد قرارداد گرفته است و من مي توانم در کميته استيناف، آن را کاهش دهم. مطمئن باش اين موضوع را در کميته استيناف مطرح مي کنم. تو برو و در دو بازي آينده خوب ظاهر شو، تا بعد از 28 روز غيبت غير موجه، دليلي براي بخشش قسمتي از جريمه ات وجود داشته باشد.سرپرست باشگاه پرسپوليس تصريح کرد: با اين وجود هوار اعلام کرد يا همين الان تمام جريمه من را مي بخشيد يا قراردادم را فسخ مي کنم. پس از آن نيز فردي که همراه هوار بود برگه اي را درآورد و درخواست فسخ قرارداد خود را نوشت و به امضاي هوار رساند!
کاشاني افزود: پس از آن نيز به ما اطلاع دادند وي با ايراد اتهاماتي به باشگاه از ايران خارج شده است.وي تاکيد کرد: باشگاه پرسپوليس، باشگاه بزرگي است و چنين رفتارهاي غيراخلاقي و غيرحرفه اي در آن جايگاهي ندارد. ما پيگير حقوقي رفتار هوار هستيم و با رفتارهاي خارج از چهارچوب و تهديد، از حقوق باشگاه نخواهيم گذشت.

Omid7 12-20-2009 09:30 AM

ترکي: حرف زياد دارم اما فعلا سکوت مي کنم
داور بين المللي فوتبال ايران گفت: حرف هاي زيادي براي گفتن دارم ولي در اين شرايط نمي خواهم عليه کميته داوران حرفي بزنم.
محسن ترکي درباره موضع گيري هاي اخير کميته داوران در مورد وي و اينکه گفته مي شود او به حالت قهر حاضر به انجام قضاوت در ليگ برتر نيست، اظهار داشت: حرف براي گفتن زياد دارم اما فعلا ترجيح مي دهم سکوت کنم. به خاطر جامعه داوري صلاح نمي دانم حرفي بزنم.
وي درباره اينکه گفته مي شود از اينکه عنايت نام او را به عنوان نفر اول در ليست بين المللي قرار نداده است، ناراحت است؛ گفت: من در هيچ رسانه اي مصاحبه نکردم که چنين موضوعي را گفته باشم و نمي دانم چرا اين موضوع را از قول من نوشته اند.

مهاجراني: نيکبخت و استيلي اختلافي با يکديگر ندارند
حشمت مهاجراني در مورد علت عدم حضور نيکبخت در فهرست 18 نفره استيل آذين در ديدار با ذوب آهن، عنوان کرد: نيکبخت به سليقه مربي در اين مسابقه بازي نکرد. هر مربي نيز هميشه بهترين بازيکنانش را به ميدان مي فرستد. چون سال ها مربيگري کرده ام مي دانم که يک مربي بهترين ها را به ميدان مي فرستد.
مدير فني تيم استيل آذين در مورد اينکه نيکبخت مدعي است در اوج آمادگي قرار دارد گفت: نشنيدم نيکبخت چنين حرفي زده باشد. نيکبخت امروز جلسه اي با استيلي داشت و اين دو هيچ اختلافي با هم ندارند. ضمن اينکه تعيين بازيکنان از وظايف مربي است نه مدير فني. من 30 سال در اين فوتبال نبوده ام و نمي دانم از اينکه در يک مسابقه يک بازيکن بازي نمي کند چه تعابيري برداشت مي کنند.

فيروز کريمي: اگر ابومسلم سقوط کند، عليپور جواب مي دهد؟
فيروز کريمي در صحبت هايي که راجع به منشور اخلاقي و اعتراض به حاشيه هاي پيش آمده دراين مورد داشت به حمايت از فرهاد کاظمي پرداخت.
او مي گويد:« من در تماسي که با فرهاد کاظمي داشتم او از اين که از روي سکو بايد تيمش را همراهي کند بسيار ناراحت بود و اعتقاد داشت که با اين روش نمي توان مربي گري کرد. من واقعا سوالم از مسوؤلان اين است که اگر ابومسلم که يک تيم ريشه دار و متعلق به مردم مشهد است به خاطر همين مسائل سقوط کند چه کسي پاسخگوي آن خواهد بود.اين تيم ميلياردها تومان هزينه کرده است و فکر نمي کنم که انصاف باشد به خاطر يک سري اختلافات اين ميلياردها تومان هدر برود.»
کريمي در پايان گفت:« اميدوارم مسولان منشور اخلاقي پاسخي براي افرادي که در اين قضيه با آبروي آنها بازي شده داشته باشند. يک ماه است که هر کس من را مي بيند راجع به اين مساله ازمن سوال مي کند و من واقعا هيچ جوابي براي آنها ندارم. همه فکر مي کنند من يک مربي با مشکل اخلاقي هستم و هر کس براي خودش فکر مي کند که من چه مشکلي مي توانم داشته باشم! کاش حداقل اسم اين منشور، منشور انضباطي بود تا با اين ديد به ما نگاه نمي کردند.»

مهريزي: با پرسپوليسيها رفيق هستيم
مديرعامل باشگاه استيل آذين تهران گفت: هيچ مشکلي بين باشگاه استيل آذين و پرسپوليس نيست و خودمان را جزيي از قرمزپوشان تهراني مي دانيم. امير مهريزي به سايت خبري باشگاه استيل آذين تهران اظهار کرد: شايد بارها اعلام کرده باشيم که اعضاء باشگاه استيل آذين تهران از دوستداران تيم بزرگ و مردمي پرسپوليس تهران هستند وهيچ مشکلي بين پرسپوليس و استيل آذين وجود ندارد و با هم رفيق هستيم چون استيل آذيني ها خودشان را جزئي از پرسپوليس مي دانند.
مهريزي ادامه داد: قاطعانه مي گويم من آرزو مي کنم اين دو قطب فوتبال کشورمان هميشه در کنار يکديگر موفق باشند.

پس از نيمه کاره ماندن ديدار سپاهان- سپاسي؛ عزيزمحمدي: بازي از ابتدا آغاز مي شود
رئيس سازمان ليگ فدراسيون فوتبال در پاسخ به اين پرسش که پس از نيمه کاره ماندن بازي سپاهان و مقاومت سپاسي چه زماني اين بازي تجديد مي شود، گفت: بايد بين مسابقات هفته هاي آينده زماني را براي برگزاري اين بازي پيدا کنيم.عزيز محمدي اعلام کرد که بر اساس آيين نامه مسابقات، اين بازي از ابتدا آغاز خواهد شد.

فوتسال جام باشگاه هاي آسيا ؛ حضور قطعي 10 تيم در اصفهان
کميته فوتسال فدراسيون فوتبال ايران طي نامه اي از کنفدراسيون فوتبال آسيا خواست فهرست نهايي و اسامي تيمهاي شرکت کننده در نخستين دوره مسابقات فوتسال جام باشگاه هاي آسيا را يک ماه پيش از آغاز مسابقات رسماً اعلام کند. در حال حاضر 10 تيم از کشورهاي ايران، قطر، لبنان، عراق، قرقيزستان، استراليا، چين، ازبکستان، ژاپن و تايلند براي حضور در نخستين دوره مسابقات فوتسال جام باشگاه هاي آسيا اعلام آمادگي کرده اند و قرعه کشي مسابقات نيز بر اساس حضور اين تيمها انجام شده است. نخستين دوره مسابقات فوتسال جام باشگاه هاي آسيا از روز 14 اسفند ماه امسال در سالن پيروزي شهر اصفهان آغاز خواهد شد.

کفاشيان: نزول تيم ملي در رنکينگ فيفا تأسف برانگيز نيست!
رئيس فدراسيون فوتبال درباره شايعاتي مبني بر احتمال جايگزيني تيم ملي اميد فوتبال کشورمان به جاي تيم بزرگسالان در تورنمنت قطر تصريح کرد: از اين موضوع اطلاعي ندارم البته قطر تيم بزرگسالان ايران را به اين مسابقات دعوت کرده و اين جايگزيني را قبول نمي کند. شرکت در تورنمنت به درخواست کادر فني تيم ملي بزرگسالان بوده و بي معناست که تيم ديگري به اين مسابقات فرستاده شود.
علي کفاشيان از در نظر گرفتن دو بازي تدارکاتي سنگين براي تيم اميد طي دو هفته آينده خبر داد و تصريح کرد: حريفان مختلفي در حال بررسي هستند تا دو بازي خوب و سازنده را براي تيم اميد در نظر بگيريم. البته چند بازيکن تيم اميد با تيم ملي بزرگسالان مشترک هستند که مربيان خود تصميم مي گيرند که اين بازيکنان در صورت تداخل احتمالي در کدام يک از تيمها حاضر باشند. وظيفه برگزاري اردوها و تدارک بازيهاي آماده سازي تيم ملي اميد هم بر عهده فدراسيون فوتبال است که سعي مي کنيم در اين راستا نظر کادر فني اين تيم را تأمين کنيم.
رئيس فدراسيون فوتبال درباره علت نزول جايگاه تيم ايران در رنکينگ فيفا به ايسنا گفت: اين رده بندي نشان دهنده قدرت و ظرفيت واقعي فوتبال ايران نيست و بعضاً ديده مي شود تيمهايي که در رده هاي پايين تر قرار دارند بر تيمهاي رده بالا چيره مي شوند. امتيازدهي اين رده بندي بر اساس بازيهاي تدارکاتي تيمها در تاريخ هاي فيفا دي بوده است و به دليل آنکه ما بازي مشخصي در فرصت قبلي برگزار نکرديم، به چنين رده اي رسيديم. قطعاً با برگزاري يکي دو بازي تدارکاتي اين جايگاه تغيير خواهد کرد. البته اين چيزي نيست که فدراسيون فوتبال به دنبال آن باشد. ما بايد کاري کنيم که تيم ملي در جمع 20 تيم ابتدايي دنيا قرار گرفته و در آن وضعيت ثبات داشته باشد و دستخوش نوسان در رده بنديهاي اعلام شده نگردد. تيمي که طي دو سال از رده بيستم به شصتم مي رسد، قطعاً تيمهاي پايه قوي نداشته، باشگاه هاي آن ضعيف عمل کردند و مسايل ساختاري در فوتبالش خيلي قدرتمند نبوده است؛ اينهاست که فوتبال ما را نگران کننده نشان مي دهد و نبايد از سقوط در رنکينگ احساس تأسف داشته باشيم.

3 بازيکن 10 گله در تعقيب کريمي
در 179 بازي برگزار شده اين فصل تاکنون 469 گل به ثمر رسيده است و 174 بازيکن موفق به گلزني شده اند. علي کريمي همچنان با 11 گل بهترين گلزن ليگ برتر است و 3 بازيکن 10 گله در تعقيب ستاره استيل آذين هستند.
11 گل: علي کريمي(استيل آذين تهران)
10 گل: کريم انصاري فرد(سايپا تهران) عماد رضا (سپاهان اصفهان) ادينهو لوسيانو(مس کرمان)
9 گل: مهدي رجب زاده(مس کرمان) داوود حقي(صبا قم)

سوشا مکاني: آقا کريم در گوشم هم بزند عيبي ندارد
سوشا مکاني دروازه بان جوان تيم پاس همدان، زمينه ساز تک گل پرسپوليس بود و اشتباه او در شروع مجدد با زيرکي و خوش شانسي ميثم بائو تک گل بازي را رقم زد. او در جريان بازي با خليلي هم درگير شد تا يک روز پرحاشيه را پشت سر بگذارد.مکاني در اين باره مي گويد: تيم ما عقب بود و من مي خواستم سريع بازي را آغاز کنم. توپ کاملاً در دستم بود که خليلي راهم را بست و به من پشت پا زد و افتادم. وقتي بلند شدم ديدم خليلي با بازيکن تيم ما درگير شده و براي اعتراض به او به سمتش رفتم. اما نه حرف زشتي زدم و نه کاري کردم و با وساطت آقا کريم ماجرا تمام شد.»کريم باقري دو بار محکم به سينه سوشا کوبيد تا او را آرام کند، حرکتي که امکان داشت تنش را بيشتر کند. هر چند دروازه بان پاس از حرکت باقري ناراحت نيست و مي گويد: «آقا کريم اگر در گوشم هم مي زد حرفي نمي زدم. عيبي ندارد حتماً گمان کرده من کاري کرده ام و مي خواست آرامم کند البته به خليلي هم مي گفت ساکت باشيد و تمامش کنيد! »

Omid7 12-20-2009 11:10 PM

بيانيه شديد اللحن خبرنگاران تبريزي عليه كمالوند

بيانيه شديد اللحن خبرنگاران تبريزي عليه كمالوند

از اين پس هرگونه انعکاس خبري شما از رسانه هاي استان را تحريم مي کنيم تا بلکه روش برخورد با جامعه خبري را آموخته و جايگاه اطلاع رساني برايتان بيشتر ملموس شود

سايت گل - جمعي از فعالان خبري حوزه ورزش تبريز با انتشار بيانيه اي، فراز کمالوند سرمربي تيم تراکتورسازي را به دليل اتهام و توهين به خبرنگاران ورزشي، تحريم خبري کردند.
در اين بيانيه خطاب به کمالوند آمده است: ما خبرنگاران ورزشي تبريز به دليل رفتارهاي نابجا و دور از شان کسوت مربيگري به شما هشدار مي دهيم که دست از کارهاي ناپسند و توهين به همکاران برداريد و از اين پس هرگونه انعکاس خبري شما از رسانه هاي استان را تحريم مي کنيم تا بلکه روش برخورد با جامعه خبري را آموخته و جايگاه اطلاع رساني برايتان بيشتر ملموس شود.
در اين بيانيه خبرنگاران تصريح شده اگر شرايط تغيير نکند و اين مربي همچنان به اتهامهاي خود به رسانه هاي محلي ادامه دهد، مجبور به افشاگري خواهيم بود.
اين بيانيه ادامه مي دهد: متاسفانه اين مربي به دليل عدم توانايي در نتيجه گيري در بازيها، به دنبال ايجاد حاشيه است تا بلکه بتواند به طريقي از زير بار مسووليت خود فرار کند که اسناد اين شانه خالي کردن ها در مصاحبه با خبرگزاريها و روزنامه هاي مختلف مشهود است.
خبرنگاران ورزشي تبريز با اشاره به گفت وگوي مربي ياد شده با يکي از برنامه هاي ورزشي سيما، تصريح کردند: در اين گفت وگو که به خاطر بازي از پيش تعيين شده اش (ترک دو روزه تيم !) انجام گرفت، مدعي شد تمام رسانه هاي محلي عليه من جوسازي مي کنند و در چنين جوي نمي توان تيم را هدايت کرد. آقاي کمالوند، شما به جاي اينکه رسانه ها و خبرنگاران را مسبب نتيجه نگرفتن و حاشيه سازان تيم محبوب شهرمان معرفي کنيد، به فکر چاره اي براي برون رفت از بحران فني تيم باشيد که به مرور زمان خود را بيشتر نمايان خواهد ساخت.
براي ما خبرنگاران اين سووال بزرگ وجود دارد که چگونه است و زمان و امکانات شما را در چه شرايطي قرار داده که زمان مسووليت در تيم شيرين فراز آرزوي مربيگري در تبريز فوتبال خيز به خصوص تراکتورسازي را داشتيد، اما با کمال وقاحت هم اکنون دم از رفتن مي کنيد که اين بيشتر به بازارگرمي مي ماند تا تصميمي واقعي. آيا اين است احترام به هواداران ؟ و يا شما مي خواهيد از نام بزرگ آذربايجان و تراکتور عزيز، براي خود کيسه بدوزيد؟
بهتر است به جاي آنکه خبرنگاران، داوران و مسئولان استاني را مقصر بدانيد خودتان را درمان کنيد و سرمنشا مشکلات را در خود بجوئيد نه مسوولان، مسوولاني که در راس آنها استاندار محترم هميشه حامي تيم بوده اند.
خبرنگاران ورزشي تبريز تصريح کرده اند: گفتني هاي ديگري نيز پيرامون عملکرد کمالوند وجود دارد که براي کاهش حاشيه ها از بازگو کردن آنها خودداري مي کنيم اما اگر شرايط تغيير نکند مجبور به افشاگري هستيم.
در پايان اين بيانيه آمده است: از مسوولان فهيم و بادرايت باشگاه تراکتورسازي ، تربيت بدني استان و کميته انضباطي فدراسيون فوتبال که داعيه برخورد با مربيان و بازيکنان خاطي و بي نزاکت را دارند، انتظار مي رود در خصوص نوع رفتار کمالوند و بي اخلاقي هاي او وارد عمل شده و با چنين افرادي که محيط پاک ورزش را آلوده مي کنند، برخورد نمايند.

Omid7 12-20-2009 11:13 PM

اسامي بازيكنان تيم ملي براي تورنمنت قطر و بازي سنگاپور

اسامي بازيكنان تيم ملي براي تورنمنت قطر و بازي سنگاپور

سايت گل - افشین قطبی لیست اسامی بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران را به منظور شرکت در تورنمنت قطر و دیدار مقابل تیم های ملی مالی ، کره شمالی و قطر و همچنین بازی برگشت مقدماتی جام ملتهای آسیا در برابر سنگاپور اعلام کرد.
به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال ، اسامی بازیکنان تیم ملی به ترتیب پست بدین شرح است:
دروازه بانان:
مهدی رحمتی ( فولاد سپاهان اصفهان)
وحید طالب لو ( استقلال تهران)
سوشا مکانی ( پاس همدان)

بازیکنان خط دفاعی:
هادی عقیلی (فولاد سپاهان اصفهان)
هاشم بیگ زاده (استقلال تهران)
احسان حاج صفی (فولاد سپاهان اصفهان)
سید جلال حسینی (فولاد سپاهان اصفهان)
سپهر حیدری (پرسپولیس تهران )
حسین کعبی ( استیل آذین)
محمد نصرتی (ترکتورسازی تبریز)

بازیکنان خط میانی:
مجید غلام نژاد (پاس همدان)
خسرو حیدری ( استقلال تهران)
محرم نویدکیا (فولاد سپاهان اصفهان)
محمد نوری (صبای قم)
پژمان نوری (ملوان بندر انزلی)
آندرانیک تیموریان ( فولهام انگلستان)
فریدون زندی (استیل آذین)

بازیکنان خط حمله:
کریم انصاری فرد(سایپای کرج)
امیر حسین فشنگچی (صبای قم)
محمد رضا خلعتبری (ذوب آهن اصفهان)
محسن خلیلی (پرسپولیس)
مهرزاد معدنچی(الاهلی امارات)
میلاد میداوودی (استقلال اهواز)
غلامرضا رضایی(فولاد خوزستان)
میلاد زنیدپور( راه آهن شهر ری)
بازیکنانی که به تیم ملی معرفی شده اند باید خود را راس ساعت یک بامداد پنجشنبه سوم دی ماه با در دست داشتن پاسپورت و دیگر مدارک لازم در محل آکادمی ملی فوتبال خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی کنند.

Omid7 12-21-2009 12:02 AM

تصاویر منتخب دیدار فینال جام باشگاه‏های جهان

شب گذشته تیم فوتبال بارسلونا با پیروزی 2-1 مقابل استودیانتس آرژانتین قهرمان جام باشگاه‏های جهان شد.

در این دیدار ابتدا شاگردان " گواردیولا " از حریف خود عقب افتادند اما گل " پدرو " بازی را به وقت‏های اضافه کشاند و در آنجا گل " مسی " ششمین قهرمانی سال 2009 بارسلونا را رقم زد. در ادامه می‏توانید تصاویر منتخب این دیدار و مراسم پس از آن را مشاهده کنید:

Omid7 12-21-2009 09:14 AM

بازيکن نيجريه اي کاوه مي تواند از ايران برود!
«سعيد آگين سانيا» بازيکن نيجريه اي تيم کاوه تهران که به دليل اختلافهاي مالي با اين باشگاه، به مدت سه سال اجازه خروج از کشور را نداشت، با حل شدن مشکلات اش مي تواند ايران را ترک کند.
کاوه و «آگين سانيا» بر سر پرداخت مبلغ 70 ميليون تومان با هم اختلاف داشتند که حتي اين اختلاف مالي در برهه اي باعث تعليق باشگاه شد.
روز شنبه جلسه اي در فدراسيون فوتبال برگزار شد که در نهايت مقرر شد باشگاه کاوه با پرداخت 23 ميليون تومان مشکلات به وجود آمده را برطرف کند تا اين بازيکن نيجريه اي بتواند پس از سالها به کشورش بازگردد.

اولروم: بازيکنان تراکتور از فراز مي ترسند
عرفان اولروم پس از اينکه در اولين بازي نيم فصل دوم درترکيب ثابت تيم به ميدان رفت نيمکت نشين شد و همين مسأله آغاز درگيريهاي مجدد او با کادر فني تراکتور شده است.
اولروم در اين مورد مي گويد: من با همه آشتي کردم تا در خدمت تيم باشم، اما سرمربي تيم نمي گذارد که اين اتفاق بيفتد. من بازيکني نيستم که بخواهم فقط يک بازي فيکس باشم. من بازيکن حرفه اي ام و دليلي ندارد که نيمکت نشين باشم. من به اين شرايط اعتراض دارم و به تبريز نيامده ام که روي نيمکت بنشينم وآمده ام تا بازي کنم.
اين بازيکن در مورد اينکه چرا در تعطيلات نيم فصل از تراکتورسازي جدا نشد، ادامه مي دهد: من چند پيشنهاد از تيمهاي مختلف داشتم، اما مسؤولان تيم نگذاشتند که من جدا شوم. آنها گفتند همه چيز درست خواهد شد. اما من هر کاري مي کنم که همه چيز بهتر شود برعکس مي شود و نمي دانم بايد چه کار کنم. تنها کاري که در حال حاضر مي توانم انجام دهم صبر کردن است تا اين چند هفته هم تمام شود.

توزيع لباس زمستاني و هديه به کرانچار
تمرين پرسپوليس ديروز در زمين شرکت واحد پيگيري شد که حسين بادامکي، مهدي شيري و مولايي بدنساز پرسپوليس، در آن غايب بودند.
نرمش، حرکات کششي، پاسکاري در حال حرکت، سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه از جمله حرکات تمرين پرسپوليس بود.
همچنين از سوي تدارکات باشگاه بين بازيکنان لباس زمستاني براي تمرين توزيع شد و يکي از خبرنگاران به کرانچار و ديگر بازيکنان خارجي پرسپوليس به مناسبت فرا رسيدن سال نو ميلادي تابلويي از تمثال حضرت عيسي (ع) هديه داد.

نوري: ديگر نمي توانستم در مشهد بمانم
هافبک استقلال گفت: حالا که به استقلال آمده ام مي خواهم به شرايط ايده آل برگردم.
ميلاد نوري اظهارداشت: براي ادامه همکاري با باشگاه ابومسلم به توافق نرسيدم و به استقلال بازگشتم.
در ابتداي فصل با نظر مسؤولان استقلال به طور قرضي به ابومسلم پيوستم، اما ديگر نمي توانستم در مشهد بمانم.

اخبار کميته انضباطي فوتبال
کميته انضباطي فدراسيون سه راي خود را صادر کرد.
تيم نساجي مازندران با نظر کميته انضباطي فدراسيون فوتبال بايد اولين ديدار خانگي خود را بدون حضور تماشاگر برگزار کند. اين راي به دليل تخلفات بازي اين تيم با برق شيراز است که متعاقبا اعلام مي شود.
**جريمه نقدي براي پاس همدان
ديدار دو تيم پاس همدان و استيل آذين درحالي برگزار شد که تيم پاس همدان داراي شش بازيکن اخطاري است. بر همين اساس باشگاه پاس به پرداخت 20 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
**جريمه 40 ميليوني براي مس کرمان
ديدار دو تيم مس کرمان و پيروزي تهران در حالي برگزار شد که تيم مس کرمان با دو دقيقه تاخير وارد زمين شد. بر همين اساس باشگاه فوق به پرداخت چهار ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.

پرسپوليس، استقلال، تيم اميد و يک تيم خارجي در جام دهه فجر
نايب رييس فدراسيون فوتبال ايران از احتمال حضور تيم اميد در تورنمنت تهران خبر داد.
مهدي تاج درباره وضعيت تيم اميد و بازي هاي دوستانه اي که براي اين تيم در نظر گرفته شده است، گفت: مي خواهيم شرايطي را فراهم کنيم تا تيم اميد در تورنمنت تهران که قرار است با حضور تيم هاي استقلال، پرسپوليس و يک تيم خارجي برگزار شود، حاضر باشد.
وي افزود: به غير از حضور در اين تورنمنت تيم اميد در راه آماده سازي جهت شرکت در بازي هاي آسيايي اين تيم در سه تورنمنت ديگر هم شرکت خواهد کرد.

نامه انصاري فرد به عنايت ؛ اشتباهات داوري سيزده امتياز به راه آهن ضرر زده است
مديرعامل باشگاه راه آهن شهرري در نامه اي خطاب به رئيس کميته داوران فدراسيون فوتبال تاکيد کرد اشتباهات داوري در اين فصل 13 امتياز از اين تيم گرفته است.
محمدحسن انصاريفرد با ارسال نامه اي به کميته داوران به همراه CD اشتباهات داوران در مسابقات فصل جاري تيم فوتبال راه آهن، خواستار رسيدگي به اين مشکلات شد.
دربخشي از اين نامه، مديرعامل باشگاه راه آهن خطاب به رئيس کميته داوران فدراسيون فوتبال آورده است: " براساس نظر کارشناسان داوري در برنامه هاي تلويزيوني، دراين مدت 5 پنالتي تيم ما ناديده گرفته و 4 پنالتي هم به ضررمان اعلام شده است. " در ادامه اين نامه آمده است: " در 3 بازي اخير تيم راه آهن هم اين مشکلات وجود داشته است که بر اين اساس در ديدار با تيم هاي فولاد و ملوان 2 پنالتي بي مورد به ضرر ما اعلام شده و در مسابقه با سايپا هم يک پنالتي ما ناديده گرفته شده است، گرچه بررسي نهايي اتفاقات ديدار با سايپا را به نظر کميته داوران موکول مي کنيم. "

برنامه هفته يازدهم ليگ دسته اول
از سوي کميته مسابقات فدراسيون فوتبال برنامه ديدارهاي هفته يازدهم رقابت هاي فوتبال ليگ دسته اول باشگاههاي کشور اعلام شد.
پنجشنبه - 88/10/10
* مس رفسنجان - داماش لرستان
* پيام خراسان - شهرک صنعتي کاوه تهران
* شاهين اهواز - شموشک نوشهر
* سپاهان نوين اصفهان - شهرداري تبريز
* تربيت يزد - شهرداري بندرعباس
* پيام مخابرات فارس - صنعت نفت آبادان
* اتکا گلستان - ايرانجوان بوشهر
جمعه - 88/10/11
* آلومينيوم هرمزگان - برق شيراز
* پتروشيمي تبريز - کوثر لرستان
* نفت تهران - گسترش فولاد تبريز
* گل گهر سيرجان - مهرکام پارس تهران
* نساجي قائمشهر - شن سا اراک
* مس سرچشمه کرمان - فولاد نوين اهواز
* داماش گيلان - شيرين فراز کرمانشاه

باشگاه استقلال؛ گل سيد صالحي را تأييد نکرد
باشگاه استقلال تهران اعلام کرد که زننده گل تساوي اين تيم به فولاد خوزستان امير حسين صادقي بوده است، در حالي که همه رسانه ها گل استقلال به فولاد را به نام سيد مهدي سيد صالحي ثبت کرده اند. به گزارش روابط عمومي باشگاه استقلال بررسي دقيق تصوير ويدنويي دوربين اختصاصي باشگاه نشان مي دهد توپ ارسالي از جناح راست توسط خسرو حيدري ابتدا با ضربه سر سنگين هادي شکوري راهي دروازه مي شود،اما دروازه بان فولاد آن را دفع مي کند، در برگشت، سيد مهدي سيد صالحي با پرشي بلند و ضربه سر دوم پاي تير را نشانه مي گيرد اما پيش از اينکه توپ وارد دروازه شود، نوک پاي اميرحسين صادقي مسير آن را تغيير داد تا توپ وارد دروازه شود و هيچ شانسي براي حسين آشنا دروازه بان فولاد باقي نماند.
البته گل اين بازي از سوي داور نيز به نام سيد صالحي ثبت شده اما تصاوير دوربين هاي پشت دروازه گلزني مدافع استقلال را تائيد مي کند.

گزارش تمرين آبي پوشان
تمرين تيم فوتبال استقلال ديروز با حضور مديرعامل اين باشگاه و پرداخت پاداش تساوي برابر فولاد پيگيري شد. در اين تمرين که در ورزشگاه شهيد دستگردي برگزار شد، بازيکنان زير نظر صمد مرفاوي و راينر کرافت برنامه هاي تاکتيکي ديدار برابر ملوان را مرور کردند.
اميررضا واعظ آشتياني نيز با حضور در اين ورزشگاه تمرين آبي پوشان را از نزديک تماشا کرد.مهرشاد مومني هافبک جوان تيم فوتبال استقلال در برخورد با مهدي اميرآبادي مصدوم شد اما اين مصدوميت خيلي جدي نبود.امين نوروزي فيزيوتراپ باشگاه استقلال از بازگشت بيژن کوشکي و محسن يوسفي به تمرينات اين تيم پس از طي دوران مصدوميت خبر داد. اين دو قرار است از هفته آينده با آبي پوشان تمرين کنند.بهرام اسماعيلي بازيکن سابق تيم پاس تهران و مقاومت شيراز با حضور در محل تمرين استقلال با برخي بازيکنان ديدار و گفتگو کرد.
غلامحسين مظلومي و تعدادي از بازيکنان استقلال پس از پايان تمرين راهي منزل ناصر حجازي شدند تا از وي عيادت کنند.بازيکنان استقلال در پايان تمرين نيز پاداش 400 هزار توماني تساوي برابر فولاد خوزستان را در رختکن دريافت کردند.

شکايت سپاهان از مقاومت
باشگاه سپاهان از مديرعامل و سرمربي تيم فوتبال مقاومت شيراز به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال شکايت کرد. باشگاه فولاد سپاهان اصفهان از جعفر جعفري مديرعامل باشگاه مقاومت شيراز و داوود مهابادي سرمربي تيم فوتبال مقاومت به دليل مصاحبه هاي غيرقانوني به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال شکايت کرد.
باشگاه سپاهان معتقد است طبق بخشنامه کميته ي انضباطي مسوولان تيم مقاومت نمي توانند درباره ي مديران و مربيان تيم حريف مصاحبه کنند.

رضاييان: داوري مثل قانون بقاي انرژي شده است
معاون باشگاه فولاد خوزستان گفت: داوري در فوتبال مثل قانون بقاي انرژي شده است.
مسعود رضاييان درباره اعتراض کادرفني فولاد به نحوه قضاوت محسن قهرماني در ديدار با استقلال اظهار داشت: اشتباهات داوري در ليگ ايران مثل قانون بقاي انرژي شده است. يک هفته اين اشتباه براي فولاد است و هفته بعد به ضرر تيم ديگري مي شود و سودش به فولاد مي رسد و اين چرخه براي همه تيم ها در طول فصل ادامه دارد. به نوعي براي همه عدالت برگزار مي شود. با اين شرايط منشور هم جايي براي انتقاد باقي نمي ماند.
وي افزود: اينکه هيچ کس نمي توان از مسائلي که به نفعش نيست انتقاد کند، چيز خوبي نمي تواند باشد.

Omid7 12-22-2009 09:25 AM

جريمه 30 ميليوني ابومسلم
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال باشگاه ابومسلم را 30 ميليون ريال جريمه کرد.اين جريمه به خاطر بروز تخلفات از سوي تماشاگران اين تيم مبني بر توهين به داور مسابقه بوده است.

معمارزاده: تيم ملي با رحمتي چه نتايجي گرفته است؟
دروازه بان پرسپوليس با انتقاد شديد از وضعيت موجود در تيم ملي گفت: رحمتي مهره خوبي به شمار مي آيد، اما تيم ملي با وي نتيجه خوبي به دست نياورده است.ميثاق معمارزاده در پاسخ به اينکه چرا به تيم ملي دعوت نشده است، عنوان کرد: قطبي با عابدزاده تماس تلفني داشت. وي گفته بود آيا معمارزاده را به تيم ملي دعوت کنم يا خير و عابدزاده در جواب گفته بود، اگر به وي فرصت بازي مي دهي دعوت کن و گرنه پرسپوليس به او نياز دارد و ممکن است با نيمکت نشيني دچار مشکلات روحي شود.
وي يادآور شد: پوشيدن لباس تيم ملي فوتبال افتخار هر فردي است، اما نيمکت نشيني را دوست ندارم. وقتي مي توانم به تيم ملي کشورم کمک کنم چرا فرصت به من داده نمي شود؟ حداقل حقم در چند سال اخير يک يا 2 بار بازي در تيم ملي بود.

کاظمي فرجام خواهي کرد
حسين کاظمي با حضور در باشگاه استقلال درخواست تجديد نظر در رأي کميته انضباطي باشگاه را به مسؤولان باشگاه تسليم کرد. پيش از اين، رضا عنايتي و سياوش اکبرپور درخواست فرجام خواهي کرده بودند.

قلعه نويي: مي خواهيم قبل از پايان ليگ قهرمان شويم
سرمربي سپاهان اصفهان با بيان اينکه تيمش براي قهرماني در نهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر 15 فينال ديگر را پيش رو دارد، گفت: مي خواهيم با کسب نتايج لازم زودتر از پايان ليگ عنوان قهرماني را از آن خود کنيم.
امير قلعه نويي ضمن بيان اين مطلب در مورد ديدار تيمش برابر استقلال اهواز اظهار داشت: استقلال اهواز تيم بسيار خوبي است و با حضور باقري نيا که يکي از مربيان مطرح و زحمتکش خوزستان است، کاملاً متحول شده است. البته در اين بين نبايد زحمات خداداد عزيزي را هم که اين تيم را براي حضور در مسابقات ليگ برتر جمع کرد فراموش کنيم.

چرا مالي لژيونرهايش را در اختيار دارد و ما نه؟
يکي از انتقادهاي عجيبي که به فهرست آخر تيم ملي شده، حضور نداشتن ايمان مبعلي، جواد کاظميان، مسعود شجاعي و جواد نکونام در فهرست است.در اين انتقاد اين پرسش مطرح شده که اگر بحث عدم انجام مسابقات در روزهاي فيفا است، پس چرا مالي با تمام نفرات خود در اين رقابتها حاضر مي شود.پاسخ به اين سؤال بسيار ساده است. مالي تيم خود را آماده حضور در مسابقات جام ملتهاي آفريقا 2010 مي کند و آنها حق دارند سه هفته قبل از اين تورنمنت مهم آفريقايي، بازيکنان خود را در اختيار داشته باشند. اگر پيگير اخبار اروپا باشيد، حتماً مي دانيد که آفريقايي هاي شاغل در ليگ هاي مختلف تيم هايشان را به زودي ترک مي کنند.
مالي به همين دليل در تورنمنت قطر که يک دوره مسابقه آماده سازي براي اين تيم است، با همه نفراتش از جمله سيسوکو، کانوته و... شرکت مي کند. اما ايران از چنين شرايطي برخوردار نيست و باشگاه هاي خارجي همانطور که انتظار مي رفت با حضور بازيکنان ايراني در تورنمنت قطر مخالفت کرده اند.

ابراهيم زاده: کار سختي برابر ابومسلم داريم
سرمربي ذوب آهن گفت: آنچه باعث شده ذوب آهن در اين دو فصل فراز و نشيب نداشته باشد «تيم بودن» ذوب آهن در ابعاد مختلف است و بازيکنان، کادر فني، باشگاه، تماشاگران و حتي خبرنگاران اصفهاني نيز در اين موفقيتها نقش مؤثري داشته اند.منصور ابراهيم زاده همچنين در مورد بازي برابر ابومسلم اظهار داشت: بازي با تيم هايي که در صدد رهايي از پايين جدول هستند، هميشه سخت بوده زيرا آنها براي گل نخوردن به ميدان مي آيند و از انگيزه بالايي برخوردارند اما تاکتيکهاي مناسبي براي اين بازي در نظر داريم تا برد نيم فصل اول را تکرار و به 3 امتياز با ارزش براي باقي ماندن در کورس قهرماني دست پيدا کنيم.

پروين: چون در ترکيب اصلي نيستم، حرف نمي زنم
بازيکن پرسپوليس گفت: چون در ترکيب اصلي نيستم، اظهارنظر نمي کنم.محمد پروين در خصوص پيشنهاد باشگاه نساجي اظهار داشت: تا 2 يا 3 روز آينده وضعيتم مشخص خواهد شد. نساجي تيم خوبي است و بايد براي رفتن به اين تيم فکر کنم.وي افزود: دوست ندارم نيمکت نشين باشم، اما هميشه به نظر سرمربي تيم احترام گذاشته ام. براي رفتن به نساجي بايد با کادر فني جلسه بگذارم و نظرات آنها را نيز بشنوم تا بتوانم بهتر تصميم گيري کنم.

ادگار داويدز در تمرينات آژاکس کيپ تاون
ادگار داويدز، بازيکن سابق تيم هاي يوونتوس و رئال مادريد، براي انجام کارهاي تجاري اش به آفريقاي جنوبي رفته و از سويي در تمرينات تيم آژاکس کيپ تاون نيز شرکت کرده تا در صورت توافق در شش بازي آينده در ليگ داخلي اين تيم را همراهي کند.
داويدز در گفتگو با KickOff . com گفت: " من براي کار و تعطيلات به اينجا آمده ام. من يک برند تجاري به نام مونتا دارم که توپ هاي فوتبال خياباني از جنس کتان توليد مي کند که مانند شلوارهاي جين با استفاده کردن کم رنگ مي شود. من تنها کسي هستم که اجازه توليد چنين توپ هايي را در دنيا دارد. قصد داريم اين توپ ها را در آفريقاي جنوبي به فروش برسانيم. ما يک پخش کننده داريم که بايد با او گفتگو کنم. "

پودولسکي: بارسلونا رؤياي من است
لوکاس پودولسکي مهاجم تيم ملي آلمان تابستان گذشته به خاطر علاقه اش به کلن به اين باشگاه بازگشت اما، اکنون او مي گويد روياي بازي در نوکمپ را در سر مي پروراند: «اولويت نخست من کلن است اما، اين هم درست است که به بارسلونا علاقه مندم آدم خيالبافي نيستم. در فوتبال همه چيز شدني است. با اين حال بديهي است که بازي در بارسلونا رؤياست.»

شعار نژادپرستانه هواداران يووه
هواداران يوونتوس با سر دادن شعارهاي نژادپرستانه بار ديگر جنجال آفرين شدند. آنها فرياد مي کشيدند: «سياه ايتاليايي وجود ندارد.» اين شعار باعث شد تا آنها به باخت تيم شان مقابل کاتانيا جنبه بدتري ببخشند.

قائم مقام باشگاه ابومسلم: کاپلو هم جانشين کاظمي نمي شود!
محمدرضا عباسي، قائم مقام باشگاه ابومسلم با رد تمام شايعات در مورد تغيير کادر فني در اين باشگاه عنوان کرد که فرهاد کاظمي در سمت خود مي ماند و اين اخبار شيطنت رسانه اي است. وي گفتگويي را با فوتبال ايران انجام داده که با هم مي خوانيم:
* قصد تعويض فرهاد کاظمي را داريد؟
** به هيچ وجه، اگر کاپلو هم گزينه باشد تا زماني که ايشان بخواهند در ابومسلم مي مانند و هيچ تغييري در کادر فني نخواهيم داشت. هيچ صحبتي درباره تغيير کادر فني نشده است و تا زماني که آقاي کاظمي بخواهد در اين تيم مي مانند.
* اما گويا در جلسه هيأت مديره درباره تغيير کادر فني صحبت شده است؟
** نه چنين چيزي نيست و حتي يک کلمه هم در مورد تغيير کادر فني صحبت نشد. بحث هيأت مديره در مورد مسايل جاري در باشگاه و پرداخت 10 درصد از قرارداد باشگاه بود.
* پس اين بحث تغيير مربي از کجا آمده است؟
** اين بحث از خارج باشگاه بوده است و مسؤولي از باشگاه ابومسلم درباره اين بحث حرف نزده است.
* گويا ميلاد نوري قصد بازگشت به استقلال را دارد؟
** بله او بازيکن استقلال است و به عنوان يار قرضي به تيم ابومسلم آمده بود. ميلاد بازيکن خوب و بااخلاقي است که طبق درخواست باشگاه استقلال او را به اين باشگاه برمي گردانيم.

غيبت 5 بازيکن پرسپوليس و قول پاداش 600 هزار توماني
تيم فوتبال پرسپوليس روز گذشته در غياب 5 بازيکن به تمرين پرداخت. مهدي شيري، عليرضا حقيقي، حميد علي عسگري، مهدي الحايي و هوار ملامحمد 5 بازيکني بودند که در تمرين امورز حضور نداشتند. در اين تمرين مسؤولان باشگاه پرسپوليس اعلام کردند در صورت پيروزي مقابل صباي قم پاداش 600 هزارتوماني به آنها داده خواهد شد. مسؤولان باشگاه قول دادند پاداش 400 هزار توماني برتري مقابل پاس را روز سه شنبه پرداخت کنند.

پرسپوليس صاحب يک اسپانسر ديگر شد
شرکت جهان پروفيل پارس به جمع اسپانسرهاي باشگاه پرسپوليس پيوست. پس از توافق حبيب کاشاني و قدرت ا... ميراحمدپور، مديران عامل باشگاه پرسپوليس و شرکت جهان پروفيل پارس، اين شرکت به مدت نيم فصل، به جمع اسپانسرهاي باشگاه پرسپوليس پيوست. قرارداد اسپانسري اين شرکت براي پشت پيراهن پرسپوليس منظور شده است.

تکذيب خبر لغو بازي پرسپوليس و صباي قم
رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال ايران تأکيد کرد : بازي پرسپوليس و صباي قم لغو نشده است و همچنان به قوت خود باقي است.
عزيزمحمدي در گفتگو با شبکه خبر گفت: هنوز هيچ گزارشي مبني بر وجود مشکلات امنيتي براي برگزاري بازي به دست من نرسيده است و وقتي مشکلي وجود ندارد چرا بايد بازي لغو شود.بازي صباي قم با پرسپوليس ساعت 15 چهارشنبه 2 دي در ورزشگاه يادگار امام قم برگزار خواهد شد.

افزايش 20 درصدي قرارداد شمس با فدراسيون فوتبال
پس از توافق نهايي حسين شمس با فدراسيون فوتبال، قرارداد سرمربي تيم ملي فوتسال با افزايش 20 درصدي مواجه شد.
حسين شمس دراين باره گفت: 20 درصدي که قرار بود به قراردادم اضافه شود مورد قبول واقع شد. همچنين، مبلغ قراردادهاي علي صانعي و امير فراشي (مربيان تيم ملي) نيز افزايش پيدا کرد. براين اساس، مشکلي براي تنظيم قرارداد وجود ندارد.

به جاي بازي در تيم ملي در ايران ؛ نکونام و شجاعي استراحت مي کنند
مسعود شجاعي و جواد نکونام دو ستاره ايراني اوساسونا را مي توان مهمترين غايبان تيم ملي در تورنمنت سطح بالاي قطر دانست.
اين دو برخلاف آنچه که گفته شده، در روزهايي که تيم ملي با سه تيم کره شمالي، مالي و قطر مسابقه مي دهد در اسپانيا نيستند بلکه براي استراحت به ايران آمده اند.
نکته مهم اين است که با توجه به حضور جواد و مسعود در اردوهاي قبلي و تحمل فشار تمرينات، اين دو بنا بر برنامه باشگاه به استراحت نياز دارند و اين مسأله اي است که در هماهنگي با قطبي مورد موافقت وي قرار گرفته است.

معدنچي در آخرين لحظات به فهرست اضافه شد
با توجه به موافقت نکردن باشگاه اماراتي براي حضور بازيکنان ايراني شاغل در اين کشور در تمرينات تيم ملي، مهرزاد معدنچي مثل جواد کاظميان و ايمان مبعلي از فهرست تيم ملي خط خورده بود، اما موافقت دير هنگام باشگاه الاهلي امارات سرانجام اين موضوع را ختم به خير کرد و مهرزاد به عنوان آخرين بازيکن به فهرست 25 نفره تيم ملي فوتبال ايران اضافه شد.

وسلي: برمي گردم، هرچه مي خواهيد جريمه ام کنيد
بعد از اينکه هوار ملامحمد اعلام کرده که مي خواهد براي مذاکره مجدد به تهران بيايد وسلي برزيليا و وکيلش هم جلسه اي با حبيب کاشاني خواهند داشت تا پس از مذاکراتي اين بازيکن مجدداً به پرسپوليس بازگردد.
اين بازيکن در صحبتي که با مسؤولان پرسپوليس داشته اعلام کرده که هر جريمه اي که باشگاه براي او در نظر بگيرد قبول خواهد کرد و به پرسپوليس بر مي گردد. اين مسأله را مي توان به حساب خوش شانسي پرسپوليسي ها يا بدشانسي بازيکنان که نتوانستند تيمي براي خود پيدا کنند، گذاشت!

کاظمي نشود مظلومي به مشهد مي آيد
با توجه به اينکه هفته هاي ليگ به سرعت مي گذرد و ابومسلم با از دست دادن فرصتها بيشتر و بيشتر به سقوط نزديک مي شود مسؤولان ابومسلم تصميم گرفته اند که بيش از اين منتظر صدور کارت فرهاد کاظمي نمانند.
در جلسه هيأت مديره باشگاه ابومسلم که شب گذشته برگزار شد تصميم بر اين شد که اگر تا پايان هفته جاري وضعيت فرهاد کاظمي مشخص نشود مديرعامل باشگاه مربي جانشين او را مشخص کند.
ابومسلمي ها که بعد از دو پيروزي اين تيم اصرار زيادي بر حضور فرهاد کاظمي داشته اند با دو نتيجه هفته هاي اخير اين تيم کمي از اصرار خود کاسته اند! پرويز مظلومي جديترين گزينه سرمربيگري ابومسلم است.

حنطه: مي خواستند بازيکنان ما را بخرند!
سرمربي پيام، داور ديدار اين تيم با شهرداري تبريز را به انجام قضاوت يک طرفه محکوم کرد.
علي حنطه در گفتگو با مهر افزود: به دليل فحاشي هواداران تيم شهرداري تبريز، مجبور به بيرون کشيدن تيم پيام از زمين مسابقه در دقيقه 55 شدم تا جو ورزشگاه بر داور و بازيکنانم اثر نگذارد، اما متأسفانه همين اتفاق افتاد و تمام سوتهاي داور تبريزي شد و در بيشتر صحنه ها به سود شهرداري سوت زد.
وي گفت: بدتر از اين در پايان مسابقه کمکهاي اکبر ميثاقيان به من و بازيکنان تيم پيام فحاشي کردند که در اين حين بازيکنان آنها هم با بازيکنان ما درگيري فيزيکي شديدي پيدا کردند که پس از مضروب شدن چند نفر از بازيکنان و مربيان دو تيم مسأله با دخالت نيروي انتظامي پايان يافت.
آنها وقتي که ما قصد ورود به رختکن را داشتيم به ما حمله کردند طوري که تمام شيشه هاي رختکن ما شکسته شد و يکي دو نفر از بازيکنان از جمله ايمان نعمت پور، سجاد اميدي، علي عالي و يکي دو نفر ديگر از همراهان تيم جراحتهايي برداشتند و به دليل آسيب ديدگي شديد راهي بيمارستان شدند.
حنطه تصريح کرد: پيش از مسابقه نيز فردي با تماس تلفني قصد داشت تا با پيشنهادهاي مالي از حضور سه بازيکن تيمم در مسابقه جلوگيري کند که خوشبختانه موفق نشد.
وي گفت: هر چند از ابتداي بازي جو ورزشگاه بشدت ملتهب و بر ضد پيام بود، اما از ابتداي نيمه دوم برخي از ليدرهاي تيم ميزبان با صحبتهاي اکبر ميثاقيان شروع به فحاشي به خانواده من و بازيکنانم کردند!

ورزش روي آنتن
امروز استقلال تهران و ملوان انزلي، ساعت 15
فردا صباي قم و پرسپوليس، ساعت 15

آتسو: سپاهان را شکست مي دهيم
مدافع استقلال اهواز با اشاره به ديدار حساس اين تيم مقابل سپاهان گفت: سپاهان را شکست مي دهيم.فرانک آتسو خاطرنشان کرد: سپاهان تيم بسيار خوب و قدرتمندي است که مدعي تصاحب جام قهرماني است، اما بازيکنان استقلال اهواز از انگيزه بالايي براي رويارويي با حريف برخوردار هستند.

Omid7 12-25-2009 09:51 PM

جدول مرحله يک شانزدهم نهايي جام حذفي؛ در انتظار بازیهای جذاب

جدول مرحله يک شانزدهم نهايي جام حذفي؛ در انتظار بازیهای جذاب

سايت گل- مرحله سوم جام حذفي با انجام بازيهايي در روزهاي گذشته به پايان رسيد و تکليف تيمهاي صعود کننده به مرحله يک شانزدهم نهايي مشخص شد. در مرحله يک شانزدهم نهايي با اضافه شدن تيمهاي ليگ برتري، رقابتها حساس مي شود و در اين بين رويارويي تيمهاي همشهري تراکتور و فولاد گستر در تبريز و ديدار ملوان انزلي و سپيد رود رشت بر جذابيت رقابتها مي افزايد. رويارويي وينگو بگوويچ با تيم سابق خود، فولاد خوزستان و همچنين هادي برگي زر با ابومسلم نيز از ديگر نکات مرحله اينده جام حذفي است.حضور 3 تيم از خانواده مس در اين مرحله نيز نکته جالبی است.در مرحله يک شانزدهم نهايي تيمهاي بدين صورت باهم روبرو مي شوند:

استقلال تهران- ذرت کاران پارس آباد

استيل اذين تهران- سپاهان نوين اصفهان

شاهين بوشهر- مس سرچشمه

راه اهن تهران- نفت ابادان

ذوب اهن اصفهان- سايپا کرج

تراکتور سازي تبريز- فولاد گستر تبريز

سپاسي شيراز- داماش گيلان

ابومسلم مشهد- اتکا گرگان

پاس همدان- مس رفسنجان

پيکان قزوين- پتروشيمي تبريز

استقلال اهواز- برق شيراز

فولاد خوزستان- الومينيوم هزمرگان

پرسپوليس تهران- ايرانجوان بوشهر

ملوان انزلي- سپيد رود رشت

مس کرمان- نساجي مازندران

سپاهان اصفهان- کاوه تهران

صباي قم- فولاد نوين اهواز

Omid7 01-08-2010 09:06 PM

دادكان دوباره عليه آبادي:خوشحالم كه حرفهايم او را ناراحت كرده!

گزارش ويژه؛دادكان دوباره عليه آبادي:خوشحالم كه حرفهايم او را ناراحت كرده!

37 سال پیش که رفتم زندان علی‌آبادی کجا بود؟/ از گفتن آن حرف‌ها در 90 راضی نیستم/ علی‌آبادی جوابی ندارد، از شیوه‌های غیر‌عقلانی استفاده می‌کند/ مجلس به او رأی اعتماد نداد چون عملکردش را درک کرد/

سايت گل - محمد دادکان که سه سال و نیم بعد از ناکامی ایران در جام‌جهانی دوشنبه شب گذشته به برنامه‌90 رفت، به جبران تمام آن روزهای گوشه‌نشینی و دوری از فوتبال، حرف‌های دلش را بیرون ریخت.
همه آن حرفه‌ایی که تمجیدها و انتقادها را برانگیخت. مرد در انزوای فوتبال، در چشم به هم‌زدنی مدال قهرمان را به گردن آویخت تا بهترین بامداد سه‌شنبه زندگی خود را سپری کند. فوتبال، در این شب به یاد‌ماندنی چشم خود را بر روی تمام کاستی‌های فدراسیون دادکان بست تا او مرد شماره یک فوتبال لقب بگیرد.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال از نخستین دقایق خروج از استودیو برنامه 90 مجبور بود به تماس‌های مکرر دوستان و برخی از مسئولان پاسخ دهد. تماس‌هایی که تا روز چهارشنبه ادامه داشت تا او را از تهران فراری دهد. دادکان به همراه خانوده‌اش راهی جنوب و بندر لنگه شد تا در باغش روزهای توفانی فوتبال را با آرامش درونی سپری کند. پیش از این سفر دفتر کاری دادکان در خیابان‌ کتابی پذیرای میهمان‌های زیادی بود.
دادکان بعد از حرف‌های جنجالی‌اش روز چهارشنبه در محفلی دوستانه به حرف‌ها و اظهارهاي بعد از برنامه هم پاسخ گفت تا نشان دهد شمشیر را از رو بسته. او البته اعتراف کرده به هیچ‌وجه از گفتن آن حرف‌ها در 90 راضی نیست: «از این بابت راضی نیستم و فکر می‌کنم اگر گفته نمی‌شد خیلی بهتر بود. این مسائل برای گذشته بود و باید فراموش می‌شد.»
اما در آن لحظه‌ها دادکان به هیچ‌وجه به سکوت فکر نمی‌کند. او حرف‌های بیشتری برای گفتن داشت: «اول از همه باید بگویم دوست نداشتم به نود بروم. نزدیک به‌4 سال در این باره حرف نزده بودم و به هیچ‌وجه موافق حضور در 90 نبودم. ولی دوستانم در شبکه 3 اصرار کردند. آقای پورمحمدی مدیر شبکه‌، آقازمانی مدیر ورزش شبکه و عادل با من تماس گرفتند و گفتند آقای ضرغامی اصرار دارد من به این برنامه بروم. با این‌که راضی نبودم ولی موافقت کردم.»
اما دلیل این اصرار هنوز نامشخص است. همه، حتی ضرغامی می‌دانستند دادکان در‌90 معاون سابق رئیس جمهور را نشانه می‌شود و شاید این بحث به دولت هم‌ کشیده شود. رئیس سابق فدراسیون هم از این بابت در تعجب است: «واقعا دلیل دعوتم را نمی‌دانم. ظاهرا برنامه هفته پیش جذاب نبود و مخاطب زیادی نداشت. Sms کمي هم ارسال شده بود. ظاهرا با دعوت از من می‌خواستند دوباره 90 را پرمخاطب کنند.»
دادکان همه حقایق را نگفت و بابت پراکندگی حرف‌هایش انتقاد برخی از نزدیک‌ترین دوستانش را هم برانگیخت. یکی از دوستان و مشاوران نزدیک او این مسئله را تأيید می‌کند: «او کلی مدرک درباره نقش سازمان در تعلیق فوتبال داشت. بهتر بود یک خط مشخصی را پیش می‌گرفت و تنها درباره یک شخص حرف می‌زد. منتهی در طول برنامه بارها از این شاخه به آن شاخه پرید. از دایی حرف زد، از مجید جلالی از تاج و چند نفر دیگر. به نظر من این روند مناسبی نبود و باید بهتر از این مقابل دوربین حرف می زد.»
دادکان سعی داشت همه چیز را در‌90 بگوید و به دلیل بحث‌های مبهم فراوان سعی کرد مدام شاخه عوض کند تا حرفی جا نماند. او اعتراف می‌کند این تنها بخشی از حرف‌هایش بوده: «متأسفانه وقت نبود و نتوانستم همه چیز را بگویم. بحث‌های زیاد باقی ماند که شاید در جایی دیگر درباره آن‌ها حرف زدم و شاید هیچ‌وقت آن‌ها را فاش نکنم.»
علی‌آبادی رئیس سابق سازمان تربیت بدنی و وزیر رأی نیاورده دولت دهم، 24 ساعت بعد از حرف‌های جنجالی دادکان در برنامه 90 به حرف آمد و علیه او موضع گرفت. علی‌آبادی که سعی داشت تمام حرف‌های او را رد کند، در پایان جمله‌ای برنده را به زبان آورد: «من با هر فردی که دارای مدرک علمی و اجرایی باشد حاضرم مناظره کنم اما با کسانی‌که شرایط سالم فکری و منطقی ندارند هیچ مناظره‌ای نمی‌کنم.»
این حرف‌های علی آبادی بی‌پاسخ نماند. دادکان که چهارشنبه میزبان برخی از مسئولان سابق فدراسیون و دوستان نزدیکش بود، نتوانست سکوت کند: «واقعا خوشحالم که حرف‌هایم روی علی‌آبادی اثر داشت و توانست او را ناراحت کند! احتمالا چون گفتم فقط نوکری امام حسین (ع) را می‌کنم و از ایشان اطاعت نکردم، به او برخورده. علی‌آبادی به کسی‌که 35 سال در دانشگاه به تعلیم و تربیت مشغول است، دکترهای زیادی را تحویل مملکت داده، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی است و در دانشگاه آزاد تدریس می‌کند می‌گوید مدرک علمی و اجرایی ندارد. دارای شرایط سالم فکری و منطقی نیست. ظاهرا ایشان فراموش کرده که همین 5،6 ماه پیش مصاحبه کردند و گفتند دادکان یک خدمت‌گزار است، تحصیلات عالی علمی و دانشگاهی دارد و باید از حضورش استفاده کرد. درست نیست کنار باشد. حالا چطور این حرف‌ها را می‌زند؟ این یعنی تناقض در افکار. علی‌آبادی از بابت انتقاد رئیس‌جمهور در یک برنامه زنده تلویزیونی از عملکردش شاکی است. آقای احمدی‌نژاد در آن برنامه خرده گرفته بودند که چرا علی‌آبادی من را کنار گذاشته. ظاهرا این حرف برای ایشان خیلی ناراحت کننده بوده.»
دادکان اظهارات رئیس سابق سازمان را به یک دلیل دانست: «او هیچ جوابی ندارد که بدهد چون اگر داشت به این شیوه‌های غیرعقلانی متوسل نمی‌شد. کارنامه عملکرد او برای همه مشخص است. ایشان تنها کاندید مردی بود که در مجلس رأی نیاورد. پس چرا به آن‌ها هیچ اتهامی نمی‌زند؟ تا بنده انتقاد می‌کنم سریع چنین حرف‌هایی را می‌زند. نمایندگان مجلس درک درستی از عملکرد او در ورزش داشتند، به همین دلیل به علی‌آبادی رأی ندادند.»
بعد از برنامه 90 برداشت‌های سیاسی مختلفی از حرف‌های دادکان شد. او می‌خواهد آب پاکی را روی دست همه بریزد: «من 37 سال پیش دانشجو بودم. به اتهام این‌که از تفکرهاي امام خمینی پیروی می‌کردم به زندان رفتم. همان زمان بازیکن پرسپولیس هم بودم. آقای علی‌آبادی آن موقع اصلا کجا بودند؟ او دوست داشت فقط بله قربان گویش باشم. ولی از این عادت‌ها نداشته و ندارم.»
محمد دادکان در جواب حرفهای کفاشیان که به نوعی استقلال فدراسیون او را زیر سوال برده بود، می گوید: «ایشان آدم بذله گویی است و زیاد شوخی می کند. به همین خاطر نمی شود حرفهای او را جدی گرفت!»

Omid7 01-08-2010 10:36 PM

به استقبال حساسترين بازي هفته؛

به استقبال حساسترين بازي هفته؛وقتي ذوب حق باخت ندارد

خواب‌هاي مشوش اين روزهاي ابراهيم‌زاده به تركيب پرسپوليس بازمي‌گردد. او اگر چه كه اشل كاري دايي را به خوبي مي‌شناسد اما به جرأت مي‌توان گفت هنوز درمورد تشخيص نيمي از بازيكناني كه قرار است در ارنج پرسپوليس بازي كنند ترديد دارد

سايت گل ـ حساس‌ترين جدال هفته بيست و دوم باز هم به مصاف يك تيم اصفهاني و يك تيم تهراني برمي‌گردد جايي كه تيم‌هاي دوم و سوم جدول قرار است مشخص كنند آيا توان گرفتن سپاهان را در هفته‌هاي آتي ليگ برتر دارند يا كه خير.
در وصف تيم اصفهاني كه ساعاتي پيش براي ديدار با پرسپوليس به تهران آمد بايد گفت آنها در سايه نتايج درخشان سپاهان توانسته‌اند خود را از تيم‌هاي بعدي جدول جدا سازند. اما اين اختلاف امتياز فاحش آنها به چشم نيامده است.
در واقع بايد گفت پرسپوليس اگر قرار است به رتبه‌اي بهتر از آن چيزي كه اكنون قرار دارد فكر كند نبايد هيچ امتيازي را در ديدار فردا از دست دهد چرا كه ذوب آهن با مشكلاتي به تهران آمده كه پتانسيل شكست را در اين تيم ايجاد كرده است.
1. مهمترين حاشيه روزهاي اخير ذوب آهن به درگيري لفظي سرمربي و كاپيتان اين تيم بازمي‌گشت. جايي كه صالحي‌نژاد به حالت قهر تمرينات تيمش را رها كرد و پس از آن با مصاحبه‌هاي جنجالي خود سبب شد از حضور در كنار تيم محروم شود. نكته برجسته مصطفي صالحي‌نژاد آنجا براي سبزپوشان بحراني‌تر قلمداد مي‌شود كه او صحبت‌هاي خود را مشكلات روزمره اين فصل تيمش عنوان مي‌كرد كه البته هيچگاه رسانه‌اي نشده بود. اگر چه كه مصطفي ديروز در كميته انضباطي باشگاه حضور يافت ولي به نظر نمي‌رسد صحبت‌هاي او و جنجال‌هاي درست شده به سرعت برگزاري كميته انضباطي او پايان يابد.
2. خواب‌هاي مشوش اين روزهاي ابراهيم‌زاده به تركيب پرسپوليس بازمي‌گردد. او اگر چه كه اشل كاري دايي را به خوبي مي‌شناسد اما به جرأت مي‌توان گفت هنوز درمورد تشخيص نيمي از بازيكناني كه قرار است در ارنج پرسپوليس بازي كنند ترديد دارد. به همين جهت شايد او 20دقيقه اول بازي با پرسپوليس را به محك زدن اين تيم اختصاص دهد و در نيمه دوم با استفاده از خلعتبري و سرعت مرگبار آن بخواهد روزي شاد را براي اصفهاني‌ها رقم زند.
3. پر واضح است كه تيم‌هاي دوم و سوم جدول به تقسيمات امتيازات بپردازند و سپاهان در ديدار با فولاد صاحب سه امتياز شود طلايي پوشان اصفهاني بيش از پيش دست نيافتني خواهند شد. ذوب آهن خوب مي‌داند كه اجازه از دست دادن هيچ امتيازي را ندارد چرا كه سپاهان روزهاي بسيار خوبي را دارد.

Omid7 01-09-2010 09:15 AM

محرومان هفته بيست و دوم
از سوي سازمان ليگ فدراسيون فوتبال، اسامي بازيکنان محروم از حضور در هفته بيست و دوم مسابقات ليگ برتر باشگاه هاي کشور اعلام شد که براين اساس 13 بازيکن به شرح ذيل حق همراهي تيم خود را در اين هفته نخواهند داشت.
بابک پورغلامي، محمد رستمي و پژمان نوري (ملوان بندرانزلي)، جلال کاملي مفرد و بارتولوويچ (فولاد خوزستان)، محمد نصرتي و امير محبي (تراکتورسازي تبريز)، صابر ميرقرباني و هادي بلوري (پاس همدان)، مهدي محمدي (استيل آذين تهران)، کيانوش رحمتي (استقلال تهران)، اميرحسين فشنگچي (صباي قم) و ابوذر رحيمي (راه آهن شهرري)

پرونده فدراسيون فوتبال به دادسرا رفت!
به دنبال محروميت حنيف عمران زاده بازيکن تيم فوتبال استقلال از نيم فصل اول مسابقات ليگ برتر که از سوي ستاد منشور اخلاقي فدراسيون فوتبال صورت گرفت، باشگاه استقلال و اين بازيکن از فدراسيون شکايت کردند که پس از طي مراحل قانوني ؛پرونده به دادسرا ارجاع داده شد. باشگاه استقلال ادعاي پرداخت 130 ميليون تومان خسارت را داشته و عمران زاده نيز با موضوع اعاده حيثيت از فدراسيون شکايت کرده است.

حکم سرپرستي کاشاني تمديد شد
رييس مرکز توسعه ورزش هاي قهرماني گفت: حکم سرپرستي حبيب کاشاني در باشگاه پرسپوليس با دستور علي سعيدلو رييس سازمان تربيت بدني تمديد شده است. حميد سجادي همچنين درباره انتخاب اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس، تصريح کرد: در صحبت هايي که با سعيدلو داشتم وي گفت که در حال بررسي است و بزودي با تکميل شدن افراد مدنظرش هيات مديره جديد باشگاه پرسپوليس را معرفي خواهد کرد.

قرارداد يحيوي امضا شد
محمدعلي يحيوي مربي جديد دروازه بان هاي پرسپوليس با حضور در باشگاه پرسپوليس به طور رسمي قراردادي تا پايان فصل جاري با اين باشگاه امضا کرد.

کفاشيان: قطبي و عنايت برکنار نمي شوند
رئيس فدراسيون فوتبال کشورمان در حاشيه سفر استاني اش به خوزستان در خصوص همکاري افشين قطبي با تيم ملي، گفت: قرارداد قطبي تا پايان جام ملت هاي آسياست و تا آن زمان از وي بطور کامل حمايت خواهيم کرد و شائبه هايي که به تازگي در خصوص برکناري وي مطرح شده است، واقعيت ندارد.
علي کفاشيان همچنين در خصوص خبر برکناري مسعود عنايت از سمت رياست کميته داوران اين فدراسيون گفت: کميته داوران بصورت شورايي اداره مي شود و آقاي عنايت نيز در رأس اين شورا قرارداشته و کماکان به کارش ادامه مي دهند. ضمن اينکه از عملکرد ايشان راضي هستيم و تصور نمي کنم برکناري ايشان به نفع فوتبال باشد.

برنامه 3 بازي جام حذفي
سازمان ليگ برتر بنا به گزارش فارس برنامه 3 بازي از رقابت هاي جام حذفي کشور را اعلام کرد:
دوشنبه 88/11/19
استيل آذين- سپاهان نوين/ نساجي مازندران- مس کرمان
سه شنبه 88/11/20
تراکتورسازي تبريز-گسترش فولاد تبريز

خداحافظي مولر از استقلالي ها
اريش روته مولر آلماني پس از امضاي تفاهم نامه فسخ قرارداد خود با باشگاه استقلال در جمع بازيکنان حضور يافت و با آنان صحبت کرد. در مطلب سايت استقلال آمده است: روته مولر با حالت بغض آلود خطاب به بازيکنان گفت: روزهاي بسيار خوبي را در کنار شما سپري کردم و از تک تک شما خاطرات بسيار خوبي دارم. من معتقدم اين بهترين تيم رقابت هاست هرچند که در چند هفته آخر نتايج خلاف اين را نشان بدهد. خبر ديگر از استقلال اينکه پائولو رينالدو که براي گذراندن تعطيلات سال نو به کشورش سفر کرده بود، به تهران بازگشت و در تمرين آبي پوشان نيز حضور يافت.

بيژن عسگري به کادر فني استيل آذين پيوست
به دنبال جدايي عليرضا مرزبان و رضا عابديان از کادر فني استيل آذين، حميد استيلي که بدون داشتن دستيار اين تيم را هدايت مي کرد با موافقت مسؤولان باشگاه؛ بيژن عسگري را که پيش از اين در فوتبال کانادا سابقه فعاليت داشته است را به عنوان دستيار اول خود انتخاب کرد.

مظلومي و تکذيب خبر احضار به دادگاه
روز گذشته خبري داشتيم در مورد اينکه بعد از شکايت برهاني نژاد مديرعامل سابق مس کرمان از تماشاگراني که عليه او شعار داده اند؛ چند تن از اين تماشاگران ادعا کرده اند که به دستور پرويز مظلومي اين شعارها را داده اند و به همين دليل سرمربي سابق مس به دادگستري کرمان احضار شده تا به اين پرونده رسيدگي شود.
پرويز مظلومي در اين مورد به سايت گل مي گويد:« اتفاقا همان فردي که پرونده اش در دادگستري در حال رسيدگي است با من تماس گرفت و گفت اين تصميم خود هواداران بوده و عده اي از ما اصلا رابطه خوبي با مظلومي نداريم که بخواهيم به خاطر او کاري را انجام بدهيم. من اصلا در جريان اين شعارها نيستم و در آن ورزشگاه بارها عليه من هم شعار داده شده و بحث احضار من هم اصلا مطرح نشده و من اين را از شما مي شنوم.»
مظلومي که چندان علاقه اي به ادامه اين بحث ندارد در پايان مي گويد:« من در حال حاضر سرمربي ابومسلم هستم و تمام انرژي و تمرکزم را گذاشته ام تا بتوانم اين تيم را در ليگ برتر نگه دارم و اصلا به مس کرمان و اتفاقاتش توجهي ندارم. مس براي من تمام شده و در حال حاضر ابومسلم تيم من است.»

کريمي با 800 هزار دلار به امارات مي رود
يک منبع خبري در باشگاه استيل آذين از توافق 800 هزار دلاري علي کريمي با باشگاه الاهلي امارات خبر داد. به گزارش فوتبال ايران، علي کريمي به شرط حفظ مهرزاد معدنچي دوست نزديکش و يک از لژيونرهاي ايراني شاغل در امارات به اين باشگاه نقل مکان خواهد کرد.

ورزش روي آنتن
امروز
پرسپوليس- ذوب آهن ساعت 15
آرسنال - اورتون ساعت 30:18
اينتر - سيه نا ساعت 15:23

فردا
سايپا - استقلال تهران ساعت 15
رئال مادريد - مايورکا ساعت 30:21
يوونتوس - ميلان ساعت 15:23

جوانان ايران به مصاف آلمان يا چک مي روند
رئيس کميته جوانان فدراسيون فوتبال از برگزاري بازي هاي تدارکاتي تيم جوانان با تيم هاي اروپايي همانند آلمان و چک خبر داد.
فريدون معيني درباره برنامه هاي آينده تيم جوانان اظهار داشت: دوستي مهر در حال استعداديابي است و تا يک ماه ديگر تيم جوانان شناخته مي شود. چند اردوي خوب براي اين تيم در نظر گرفته شده است. وي افزود: در برنامه جوانان بازي با تيم هاي آلمان و چک را قرار داده ايم. حتي قصد داريم بازي هاي رفت و برگشت را در نظر بگيريم. با تيم هاي کره جنوبي، ژاپن و تيم هايي از قاره آفريقا و آمريکاي جنوبي نيز ديدارهايي پيش بيني شده است.

استقلال با 28 بازيکن آسيايي مي شود
فهرست اوليه تيم فوتبال استقلال تهران براي شرکت در ليگ قهرمانان آسيا به کنفدراسيون فوتبال آسيا اعلام و 28 بازيکن اين تيم رسماً معرفي شدند. با اين حال آبي پوشان مي توانند طي هفته هاي آينده آخرين تغييرات در فهرست شان را به اين کنفدراسيون اعلام نمايند.

آخرين تمرين پيش از بازي با ذوب آهن
آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پيش از بازي با تيم ذوب آهن عصر جمعه در زمين شرکت واحد برگزار شد. در اين تمرين بازيکنان به مدت يک ساعت تمرين سبک را در دستور کار خود داشتند و سپس تمرين حفظ توپ را در قالب سه گروه، استارت هاي کوتاه و بلند مرور کردند.
کريم باقري در اين تمرين غايب بود. اما، بازيکنان ملي پوش پرسپوليس و همچنين مهدي شيري، مجتبي زارعي که نفرات مصدوم اين تيم بودند و نيز هوار ملامحمد در تمرينات شرکت داشتند. زارعي، شيري و ملامحمد تمرينات اختصاصي را انجام دادند.
* دايي: اين ديدار برايم حساسيتي ندارد
علي دايي سرمربي پرسپوليس پيش از ديدار تيم فوتبال پرسپوليس برابر ذوب آهن اظهار کرد: درست است که اين مسابقه نخستين بازي پرسپوليس با سرمربيگري علي دايي است اما، از اين نظر برايم حساسيت زيادي ندارد. دايي درباره حضور هوارملامحمد در تمرينات تيم گفت: اين بازيکن عراقي به خاطر تصميم باشگاه به تمرينات آمده و اکنون به صورت اختصاصي تمرين مي کند تا به آمادگي مطلوب برسد و ببينيم چه زمان مي توانيم از وي استفاده کنيم.

تيموريان: فوتبال قمر در عقرب شده است!
در بازي ايران مقابل سنگاپور اتفاقهاي عجيب و غريبي در پايان بازي رخ داد. آندرانيک تيموريان که گويا از اين ماجرا دچار شوک شده است به فارس گفت: بعضي از هواداران فقط به ورزشگاه مي آيند تا وقت خود را بگذرانند و بعضي براي فحاشي پا به ورزشگاه مي گذارند. من براي مردمي که فوتبال را با سياست يکي مي کنند متاسفم. در بازي با سنگاپور چه مي دانيد چه اتفاقاتي افتاد. اگر درها را باز مي کردند آنها مي خواستند وارد زمين شوند. من نمي دانم چرا اين اتفاقات مي افتد. وضعيت فوتبال قمر در عقرب شده است. خبرها از تيم ملي خيلي زود به دست خبرنگاران مي رسد. انگار ديوار موش دارد و هر کس نفسي بکشد همه متوجه مي شوند. مثل اينکه در جيب بازيکنان کلاغ است.

ملامحمد: به اشتباهم پي بردم و به پرسپوليس برگشتم
مهاجم عراقي پرسپوليس گفت: به اشتباهم پي بردم و به پرسپوليس بازگشتم.هوار ملامحمد در گفت وگو با ايسنا، پيرامون بازگشت به پرسپوليس اظهار کرد: مشکل به وجود آمده سؤ تفاهمي بود که بين من و مديرعامل باشگاه پيش آمد. کما اينکه ممکن است بين هر پدر و پسري چنين وضعيتي به وجود بيايد اما، من به اشتباهم پي بردم و به اين تيم بازگشتم.
وي درباره زمان رسيدن به آمادگي مطلوب براي بازي در پرسپوليس با توجه به تاکيد علي دايي، گفت: در حال حاضر انفرادي تمرين مي کنم و احتمالا تا يک هفته ديگر به حد مطلوبي از آمادگي جسماني برسم و بتوانم در ترکيب تيم حضور داشته باشم. وي درباره انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي جديد پرسپوليس نيز خاطرنشان کرد: دايي جاي تعريف ندارد چرا که او هم بازيکن بزرگي بوده و هم مربي بزرگي است.
هوار ملامحمد که از 24 آذر در تمرينات پرسپوليس شرکت نکرده و بدون اجازه از باشگاه راهي کشورش شده بود، پنج شنبه وارد تهران شد و ديروز در تمرينات شرکت کرد. کميته انضباطي پرسپوليس دوشنبه درباره اين بازيکن تصميم مي گيرد.

قطبي برنامه هايش را ارائه مي دهد
روز دوشنبه هفته جاري کميته تيم هاي ملي در فدراسيون جلسه دارد و در اين نشست افشين قطبي برنامه هاي خود را براي حضور قدرتمندانه تيم ملي در جام ملت هاي آسيا به فدراسيون فوتبال ارائه مي دهد. در اين نشست همچنين در مورد تيم ملي جوانان و تيم اميد بحث و بررسي خواهد شد.

در تمرين استقلال ؛ برهاني گلزني کرد
تمرين ديروز تيم فوتبال استقلال در ورزشگاه دستگردي برگزار شد. پيش از آغاز اين تمرين بازيکنان به همراه کادر فني ديدار دوستانه خود مقابل تيم فوتبال اميد ايران و گوشه هايي از ديدار تيم هاي چلسي و منچستريونايتد را تماشا کردند.
در ابتداي تمرين بازيکنان حدود پنج دقيقه دور زمين دويدند و پس از گرم کردن بدن هاي خود زير نظر سيامک رحيمي پور در پشت دروازه به کارهاي کششي و سرعتي پرداختند. آبي پوشان در ادامه زير نظر صمد مرفاوي به تمرينات تاکتيکي پرداختند و سپس سانتر از جناحين و شوت به سمت دروازه در دستور آنها قرار گرفت. پس از مرور کارهاي تاکتيکي صمد مرفاوي بازيکنان استقلال را به دو تيم آبي و سبز تقسيم کرد تا يک بازي دستگرمي برگزار کنند در اين بازي تيم آبي با گلزني آرش برهاني بر تيم سبز چيره شد.
از بين بازيکنان ملي پوش تيم استقلال فقط هاشم بيک زاده در محل تمرينات اين تيم حاضر شد. او پس از 20 دقيقه تماشاي تمرين آبي پوشان ورزشگاه دستگردي را ترک کرد.
محمد محمدي دروازه بان تيم استقلال تهران به دليل مصدوميت با تيم تمرين نکرد و از کنار زمين تلاش هم تيمي هايش را به تماشا نشست. دروازه بان تيم استقلال تهران به دليل مصدوميت از ناحيه پا به مدت سه هفته از ميادين دور خواهد ماند و نمي تواند آبي پوشان را در ديدارهاي پيش رو همراهي کند.

Omid7 01-09-2010 11:41 AM

حادثه تروریستی در جام ملت های آفریقا(آنگولا)

حمله به اتوبوس تیم ملی توگو- کشته و زخمی شدن 7 نفر

یاغیان منطقه کابیندا مسئولیت این حادثه دردناک را برعهده گرفتند.

سایت گل- طبق گزارشهای مختلفی که برروی خبرگزاری ها نفش بسته است؛ اتوبوس حامل بازیکنان تیم ملی توگو که در حال ورود از کنگو به مرزهای آنگولا بودند، مورد حمله گروهی مسلح قرار می گیرند که در طی این حادثه، راننده آنگولایی اتوبوس به دلیل شلیک گلوله جان خود را از دست می دهد. البته دو بازیکن( سرجی آکاکپو و کودجوی اوبیلاله)، پزشک تیم و یک روزنامه نگار نیز تیر می خورند.

پس از این حادثه دردناک بازیکنان تیم ملی توگو در صحبتهایی از شرایط کنونی شان سخن گفته اند. الاییسی رومائو در این باره به گاردین گفته:«هنوز نمی دانیم که چه خواهد شد ولی هیچ کس انگیزه بازی کردن ندارد. ما نمی توانیم به میدان برویم و پیش از هرچیز دیگری به سلامت بازیکنان مجروح تیم می اندیشیم. خون زمین را فراگرفته بود.» یکی دیگر از بازیکنان تیم ملی توگو نیز در این باره می گوید:« بسیار وحشتناک بود. این تیر اندازی حدود 20 دقیقه ادامه داشت و ما پشت صندلی های اتوبوس پنهان شده بودیم.این در حالی بود که نیروهای امنیتی نیز حضور داشتند ولی تعدادشان کافی نبود.» این اتفاق در منطقه ای خودمختار در آنگولا رخ داده و یاغیان منطقه کابیندا مسئولیت این حادثه را به عهده گرفتند. این حمله یک کشته و سه مصدوم داشته و حال سایر بازیکنان تیم ملی توگو ،از جمله امانوئل آدبایور خوب است؛ هر چند که تمامی این بازیکنان از نظر روحی در شرایط مساعدی قرار ندارند.

Omid7 01-09-2010 11:43 AM

جام ملتهای آفریقا لغو نمی شود

پس از سانحه دردناکی که برای تیم ملی توگو اتفاق افتاد، صحبتهایی در مورد لغو این تورنمنت به گوش می رسید ولی مسئولان کنفدراسیون فوتبال آفریقا اعلام کردند که خبری از لغو این رقابتها در کار نسیت.

سایت گل- سخنگوی کنفدراسیون فوتبال آفریقا اعلام کرد که به رقم اتفاق ناگواری که برای تیم ملی توگو در منطقه کابیندای آنگولا رخ داد، این رقابتها برگزار خواهد شد. سلیمان حبوبا، مسئول روابط عمومی این کمیته گفت:« نگرانی اصلی ما متوجه بازیکنان است ولی این رقابتها برگزار خواهد شد.» این در حالی است که نایب رئیس این کمیته برای بررسی این ماجرا روانه کابیندا شده است. حبوبا ادامه داد:« ما باید تمام واقعیتها را دریابیم؛ چرا که هنوز تمام حقایق را نمی دانیم و نمی توان برپایه اخباری که از سوی رسانه ها می گیریم، واکنش نشان داد.» توگو تنها تیمی بود که از راه زمینی رهسپار آنگولا می شد و این ماجرا سوالاتی را در ذهن مسئولان کنفدراسیون فوبتال آفریقا ایجاد کرده است.حبوبا در پایان صحبتهایش گفت:« قوانین مامشخص است. تیمها می بایست ترجیحا سفر خود را به صورت هوایی انجام دهند تا با اتوبوس.»

Omid7 01-09-2010 11:51 AM

آدبایور: مرگمان را به چشم دیدیم
کاپیتان تیم ملی توگو اعلام کرد که بازیکنان تیم ملی این کشور می خواهند به خانه هایشان بازگردند.

سایت گل- امانوئل آدبایور از احتمال شرکت نکردن تیم ملی توگو در رقابتهای جام ملتهای آفریقا خبر داد و اعلام کرد که تعداد زیادی از بازیکنان این تیم ممکن است اردوی تیم ملی را ترک کنند. در حمله مسلحانه ای که به اتوبوس حامل تیم ملی توگو انجام شد، راننده اتوبوس در گذشت و 6 نفر دیگر مجبروح شدند. آدبایور در صحبتهایش اعلام کرد که این حمله وحشتناک 30 دقیقه به طول انجامید و گفت که مسئولان تیم روز شنبه تصمیم خواهند گرفت که آیا تیم در رقابتها شرکت خواهد کرد یا نه . آدبایور به رادیو بی بی سی گفت:« فکر کنم بسیاری از بازیکنان می خواهند بروند. آنها نمی خواهند در این تورنمنت حاضر باشند، چرا که مرگشان را به چشم دیدند و در یک قدمی مرگ بودند. آنها یکی از هم تیمی هایشان را در حالی که گلوله ای در بدنش بود دیدند که گریه می کرد و بی هوش شد.پس همه ما اکنون در اتاقهایمان به استراحت می پردازیم و صبح روز شنبه جلسه ای تشکیل داده و تصمیم می گیریم که بهترین راه برای زندگی مان چیست.»

آدبایور در پایان صحبتهایش گفت:« هنوز همه ما در شوک هستیم.اگر نیروی امنیتی اینجا مطمئن نیست، ما می رویم.فکر نمی کنم که آنها آماده باشند تا در راه حفاظت از جان ما، خودرا قربانی کنند.ما باید به عنوان یک تیم همه مسائل را مورد بررسی قرار داده و تصمیم بگیریم که چه کار برای شغلمان، برای زندگی و برای خانواده مان بهترین انتخاب است.»

Omid7 01-09-2010 08:34 PM

سه عضو تیم ملی توگو کشته شدند
آمار کشته های حمله مسلحانه یاغیان به اتوبوس حامل بازیکنان تیم ملی توگو افزایش یافت و به 4 کشته رسید.

سایت گل- روز جمعه گروهی از یاغیان مسلح آنگولا در منطقه کابیندا به اتوبوس حامل بازیکنان تیم ملی توگو حمله کردند.
در این حادثه راننده اتوبوس در دم جان سپرد و تعدادی نیز مجروح شدند که اکنون با در گذشت سه نفر از این مجروحان، تعداد کشته شدگان این حادثه تراژدیک به 4 نفر رسید. آبالو آمله ته، دستیار مربی توگو و استانیسلاس اوکولو، رئیس خبرنگاران توگویی ، همراه با اوبیلاله، دروازه بان دوم تیم ملی توگو نیز که در جریان این حادثه تیر خورده بودند، درگذشته اند. این سه نفر همگی روز شنبه درگذشتند.
این در حالی است که بازیکنان تیم ملی این کشورتصمیم گرفتند تا در این رقابتها شرکت نکنند و خود را برای بازگشت به لومه ، پایتخت توگو( از طریق هوایی) آماده می کنند. این رقابتها فردا با دیدار دو تیم آنگولا ومالی آغاز خواهد شد و مسئولان تیم ملی توگو به دنبال آن هستند تا مسئولان تیمهای هم گروهی شان که در منطقه کابیندا اقامت گزینه اند را متقاعد به ترک این رقابتها نمایند

Omid7 01-10-2010 09:35 AM

توره دوباره گم شد !
ابراهيم توره مهاجم سنگالي سپاهان که براي تعطيلات کريسمس به کشورش رفته بود، هنوز به اصفهان بازنگشته است.
توره قرار بود ساعت 2 بامداد روز جمعه به ايران بازگردد که اين اتفاق نيفتاد، با اين شرايط وي ديدار با فولاد خوزستان را از دست داد.
اين بازيکن اوايل فصل نيز از باشگاه مرخصي گرفت، اما پس از مدتها غيبت و بي خبري سر از تمرينات تيم نانت درآورد و پس از مکاتبات سپاهان با اين باشگاه فرانسوي به کشورمان بازگشت و با جريمه باشگاه نيز مواجه شد.
توره فصل گذشته هم که در پرسپوليس حضور داشت همين سناريو را اجرا کرد. او از باشگاه مرخصي گرفت و مدتها پس از اتمام مرخصي اش به ايران بازگشت و مراسم ازدواجش را بهانه قرار داد.
مشخص نيست بدقولي هاي اين بازيکن سنگالي و مماشات و بي توجهي مسؤولان ورزش ايران تا چه زماني ادامه خواهد داشت؛ اينکه يک بازيکن خارجي هر رفتاري که دلخواهش باشد انجام دهد، تخلف کند و دوباره به تيمش بازگردد در شأن ورزش ايران است؟ آيا وقت آن نرسيده که با اين گونه رفتارها برخورد جدي شود؟

درخشان: مصدوميت بازيکنان مشکل اصلي ماست
سرمربي پيکان قزوين آسيب ديدگي بازيکنان تأثيرگذار را مشکل اصلي تيمش در ديدار با تراکتورسازي عنوان کرد و گفت: با وجود اين براي کسب امتياز به ديدار اين حريف تبريزي خواهيم رفت.
حميد درخشان در خصوص ديدار تيمش برابر تراکتورسازي تبريز گفت: بازي دشواري پيش رو داريم، زيرا تراکتورسازي تيمي است که درخانه خيلي سخت شکست مي خورد.
با اين شرايط ما چند بازيکن اصلي خود چون محمدرضا طهماسبي، ايمان رزاقي راد و ميثم رضاپور را در اختيار نخواهيم داشت که مي تواند برايمان در اين بازي سخت و دشوار مشکل ساز شود.

کربکندي: با تفکرات بوناچيچ آشنايي دارم
سرمربي صباي قم گفت: از تفکرات سرمربي مس کرمان آگاهي دارم.
رسول کربکندي در مورد ديدار با مس کرمان عنوان کرد: به طور طبيعي مسابقه با مس در کرمان ديدار سختي است. حريف شرايط خوبي در جدول ليگ ندارد و تعويض سرمربي و مديريت باشگاه نيز براي اين بوده که تيم وضعيت بهتري پيدا کند و از سوي ديگر تعطيلي و توقف مسابقات ليگ اين ديدار را غير قابل پيش بيني کرده است.

ياوري: براي ميهماني به مشهد نمي رويم
سرمربي شاهين بوشهر گفت: براي مهماني و گرفتن حداقل امتياز به مشهد نمي رويم، زيرا بايد از منطقه خطر جدول ليگ فاصله بگيريم.
محمود ياوري اظهار داشت: خوشبختانه در آستانه اين مسابقه شرايط بازيکنان به لحاظ روحي و فني خوب است و تنها دو بازيکن مصدوم داريم که تا به دست آوردن شرايط مسابقه چند روزي زمان نياز است و به اين بازي نمي رسند.
عباس پورخسرواني در اولين جلسه تمرين در تعطيلات مصدوم شد و محمد ناصر شکرون هم در اواخر بازي با استيل آذين از ناحيه مفصل لگن آسيب ديد.
ياوري در ارزيابي اش از شرايط ابومسلم، به ايسنا گفت: با توجه به جايگاهي که اين تيم در جدول دارد، بي گمان باانگيزه ترين تيم ليگ هستند تا از قعر جدول رهايي يابند، از طرفي ما هم هنوز در منطقه خطر جدول قرار داريم و اين بازي برايمان حکم مسابقه 6 امتيازي دارد. ابومسلم بازيکنان خوبي دارد، اما ما هم براي ميهماني به مشهد نمي رويم.

کاشاني: نه فهرست مازاد داريم نه فهرست جديد
سرپرست باشگاه پرسپوليس، گفت: بر خلاف شايعات منتشر شده نه فهرست مازاد داريم و نه فهرست بازيکن جديد.»
حبيب کاشاني که در جمع بازيکنان پرسپوليس سخن مي گفت، افزود: ما بدون توجه به شايعات، فقط به بازيهاي باقي مانده تا پايان ليگ فکر مي کنيم و هدفمان کسب بهترين نتايج در ادامه بازيها مي باشد.
وي با اشاره به 13 بازي باقي مانده تا پايان فصل، تأکيد کرد: ما اين طور فکر مي کنيم که از اين هفته، يک ليگ 13 هفته اي جديد براي ما شروع مي شود که بايد با آمادگي کامل و بهترين نتايج، آن را پشت سر بگذاريم.
کاشاني گفت: تنها چيزي که مي تواند پرسپوليس را از مسير قهرماني دور کند و به زمين بزند، تفرقه است و بايد با کمک هم اجازه ندهيم بدخواهان ما بتوانند در تيم ما تفرقه بيندازند.

قلعه نويي: چک باشگاه استقلال را برگشت نزده ام
سرمربي سپاهان اصفهان مدعي شد، چک باشگاه استقلال را برگشت نزده و حاضر است براي نشان دادن حسن نيت خود به مديران استقلال اين چک را در اختيار آنها قرار دهد.
امير قلعه نويي در گفتگو با مهر، ضمن بيان اين مطلب افزود: من چکي که از باشگاه استقلال دريافت کرده بودم را خرج کردم. در حال حاضر نمي دانم فردي که اين چک را در اختيارش گذاشته بودم، آن را چه کرده است. امروز هم از شما شنيدم چک باشگاه استقلال برگشت خورده است و نمي دانم چطور شايعه شده است که اين چک را برگشت زده يا از باشگاه استقلال شکايت کرده ام.
وي خود را فردي از خانواده باشگاه استقلال خواند و گفت: من هميشه خود را از خانواده باشگاه استقلال مي دانم و براي اينکه حسن نيتم را به باشگاه نشان دهم، حاضرم چک را به آقاي آشتياني بازگردانم.

حضور 23 بازيکن در اردوي تيم فوتبال نوجوانان
کميته جوانان از حضور 23 بازيکن در اردوي تدارکاتي تيم فوتبال نوجوانان خبر داد.
کادر فني تيم نوجوانان نفرات زير را به اردو دعوت کرده است: مسعود خانعلي زاده از پيکان، اشکان سيفي و فرشاد بامداد از استقلال، وحيد نجفي از سايپا، امير عباس آئينه چي از پرسپوليس، مهدي مهدي پور، علي جليليان و مجتبي بلبکه از سپاهان، علي فتحيان و آرمين ناصري از برق، محمدرضا حسني فر، حسن فتح ا...زاده و سيد جلال عبدي از تراکتور سازي، مهدي کريمي از شهرداري تبريز، سجاد نظرپور از فولاد، علي نژاد اسماعيلي از مس کرمان، عليرضا اکبري از ملوان، مهيار نوري از داماش،حسن قاسمي و مازيار حسين نشتائي از شموشک، ميلاد صفايي و ساسان رجب زاده از پيام و داود بهادري از صبا.
اين نفرات تمرينات خود را زير نظر اکبر محمدي از 22 تا 25 دي در کمپ تيمهاي ملي پيگيري مي کنند.

مهاجراني: افراد پشت پرده به پيکره فوتبال ايران ضربه مي زنند
سرمربي اسبق تيم ملي در جام جهاني 78 آرژانتين گفت: افراد پشت پرده فوتبال ايران با عملکرد و رفتار خود در آينده اي نزديک بر پيکره فوتبال ضربه سنگيني وارد خواهند کرد.
حشمت مهاجراني در گفتگو با ايرنا، افزود: افراد پشت پرده در تمامي مشاغلي که به فوتبال وابستگي دارد ديده مي شوند و نمي توان از يک فرد خاصي در اين خصوص نام برد. اين افراد به دليل دخالت در تمامي امر فوتبال ضربه سنگين و جبران ناپذيري را به تيم ملي و باشگاهها وارد مي کنند.
وي تصريح کرد: مسؤولان بايد هرچه سريع تر براي نجات فوتبال ايران با اين مسأله برخورد کنند تا فوتبال ايران در آينده با مشکلات جدي تري رو به رو نشود.

مايلي کهن: به دنبال امتياز بازي با استقلاليم
سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: به دنبال اين هستيم تا با ارائه يک بازي خوب و جوانمردانه امتيازهاي لازم را از بازي با استقلال کسب کنيم.
محمد مايلي کهن درباره بازي روز يک شنبه سايپا برابر استقلال و آخرين وضعيت تيمش گفت: به هر حال پس از سه چهار روز تعطيلي، از فرداي روز عاشورا تمرينات خود را به طور مرتب و منطقي آغاز کرديم و خوشبختانه در اين مدت بازيکنان بسيار خوب و منظم در تمرينهاي شرکت کردند و در حال، حاضر هم بيشتر آنها در وضعيت خوبي قرار دارند.
وي افزود: استقلال هم هميشه تيمي مدعي بوده که سابقه و ريشه طولاني دارد. با اين حال، مي خواهيم در بازي يک شنبه ضمن ارائه يک نمايش خوب، زيبا و جوانمردانه امتيازهاي لازم را کسب کنيم. معتقدم استقلال از تعطيلي ليگ به نحو احسن استفاده برده است. مصدومان اين تيم وضعيت خوبي پيدا کرده اند و حتي شنيده ام که خوشبختانه مصدوميت روانخواه هم برطرف شده است. ضمن اينکه سه بازيکني که به صلاحديد باشگاه محروم بوده اند، به تيم بازگشته اند. پيش از تعطيلات استقلال در نتيجه گيري روند چندان خوبي نداشت و به احتمال فراوان آنها در اين تعطيلات شرايط خوبي را به وجود آورده اند.
مايلي کهن در پاسخ به اين سؤال که با توجه به حضور چند بازيکن تيمتان در تمرينهاي تيم اميد و همچنين حضور کريم انصاري فرد در تيم ملي، آيا فکر مي کنيد اين بازيکنان خسته هستند يا معتقديد انگيزه شان بالا رفته است، گفت: به هر حال طبيعي است اگر تيم تمامي مهره هايش را در اختيار داشته باشد شرايط بهتري دارد، اما در فوتبال ما چنين اتفاقهايي کم نمي افتد و بالطبع از نظر تيمي به ضرر ماست. البته، اين اتفاق براي ديگر تيمهايي که در تيم اميد و تيم ملي هم بازيکن داشته اند، افتاده است.

ورزش روي آنتن
امروز: سايپا - استقلال تهران، ساعت 15
رئال مادريد - مايورکا، ساعت 21/30
يوونتوس - ميلان، ساعت 23/15

پرويز مظلومي: هواداران در خانه نمانند
سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: ديدار ما در مقابل شاهين بوشهر 6 امتيازي است.
پرويز مظلومي افزود: با توجه به شرايط جدول، بازي با شاهين بوشهر حساسيت خاص خود را دارد و ما بر روي پيروزي در اين بازي حساب ويژه اي باز کرده ايم.
وي تأکيد کرد: ابومسلم تا پايان ليگ 13 فينال دارد و هر بازي براي کسب 3 امتياز وارد زمين خواهيم شد.
سرمربي ابومسلم شرايط اين تيم را خوب ارزيابي کرد و گفت: در مدت تعطيلات ليگ تمرينهاي خوبي را پشت سر گذاشتيم و بازيکنان بسيار با انگيزه تمرين کرده اند، به گونه اي که از تمرين آنها شگفت زده شده ام و بايد از آنها و همچنين مسؤولان باشگاه بابت برگزاري چنين اردويي تشکر کنم.
وي با درخواست از تماشاگران ابومسلم براي حضور در ورزشگاه گفت: بنا به درخواست مردم مشهد به اين تيم آمده ام، در حالي که هيچ مربي در چنين شرايطي اين ريسک را نمي کرد که به ابومسلم بيايد و حال که من به دعوت آنها پاسخ مثبت داده ام، آنها نيز اگر ابومسلم را دوست دارند در خانه نمانند و به ورزشگاه بيايند.

آذرنيا: باشگاه با آبروي من بازي کرد
سرمربي 5 روزه تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: باشگاه تراکتورسازي بايد به دليل بازي با آبرويم، از من عذرخواهي کند تا دوباره روي نيمکت اين تيم بنشينم.
علي آذرنيا ضمن انتقاد از رفتار باشگاه تراکتورسازي در قبال او که تنها 5 روز وي را سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي کرد، اظهار داشت: پس از آن که کمالوند با مسؤولان باشگاه صنعت نفت آبادان به توافق نرسيد، پنجشنبه شب به من زنگ زد و براي حضور دوباره در تراکتورسازي رخصت خواست که به او گفتم از نظر من مهم نيست، اما مديريت باشگاه در اين باره قضاوت کند. حتي جمعه هم به تمرينات تيم نرفتم، زيرا کمالوند پس از جلسه با ناصر شفق مديرعامل باشگاه تراکتورسازي، دوباره به تمرينات بازگشته بود.

شکايت رسمي پيام از خداداد به دادگاه عمومي مشهد
سخنگوي باشگاه پيام از شکايت اين باشگاه عليه خداداد عزيزي خبر داد.
به گزارش ايسنا، سخنگوي باشگاه پيام خراسان با بيان اينکه اين شکايت علاوه بر کميته انضباطي فدراسيون فوتبال به دادگاه عمومي مشهد هم ارائه شده است، خاطرنشان کرد: دادگاه عمومي، رسيدگي به اين شکايت را منوط به اعلام رأي کميته انضباطي و يا اجازه کتبي اين کميته مبني بر بررسي همزمان با فدراسيون کرده است که آقاي شريفي قول داده اند گزينه دوم را عملي کنند و طي نامه اي به دادگاه عمومي اين اجازه را بدهند که هر دو محکمه به صورت موازي اين شکايت را رسيدگي کنند.

دانه کولانه 01-15-2010 01:38 PM

صعود اوساسونا به دور یک چهارم نهایی جام حذفی اسپانیا با تک گل مسعود شجاعی

صعود اوساسونا به دور یک چهارم نهایی جام حذفی اسپانیا با تک گل مسعود شجاعی

امشب و در بازی برگشت یک هشتم نهایی جام حذفی اسپانیا (Copa del roy) تیم اوساسونا توانست با تک گل مسعود شجاعی تیم هرکیولس را حذف کرده و به یک چهارم نهایی صعود کند. تیم هرکیولس توانسته بود که تیم اوساسونا را در بازی رفت با نتیجه 2-1 شکست دهد و تنها به یک تساوی نیاز داشت که دست به کار بزرگی زده و به مرحله بعدی جام حذفی صعود کند اما مسعود شجاعی با یک توپ قاپی و جا گذاشتن مدافعین بتنهایی تیم اوساسونا را به مرحله بعدی برد.
http://www.osasuna.es/dev/actualidad...-haber-pasadoo

Omid7 01-18-2010 12:52 AM

شایعه در شهر: «دکتر محمد دادکان درگذشت»

- دشمنانم خیلی دوست دارند مرا دیگر نبینند اما من زنده‌ام

«دکتر محمد دادکان درگذشت». این خبر کوتاه، متن پیام تلفنی شوک دهنده‌ای بود که دیروز به فاصله 30 دقیقه تمام تهران را مشغول خود کرد.

آخرین فردی که این پیام را گرفت مازیار ناظمی بود که با شگفتی به دوستانش زنگ می‌زد تا صت این خبر را بداند.

مشخص نیست چه فردی این پیام را برای اولین بار ارسال کرد اما آنچه مشخص است اینکه دکتر دادکان در زمانی که این اس ام اس تمام تهران را در می‌نوردید، صحیح و سالم در خانه‌اش حضور داشت. زمانی که به صادق درودگر زنگ زدیم تا از حال دکتر بپرسیم، او این خبر را تکذیب کرد و چند دقیقه بعد خبر تکمیلی را این چنین گفت: «دکتر در سونای خانه‌اش صحیح و سالم نشسته و هیچ مشکلی هم ندارد». او وضعیت جسمی دکتر را از خانواده‌اش گرفته بود.

وقتی دکتر دادکان متوجه دلیل تماس بی موقع درودگر شده بود، به یکی از خبرگزاری‌ها زنگ زده و این خبر را شایعه دشمنانش برای از بین بردن دکتر محمد دادکان تلقی کرده بود. او معتقد است دشمنانش حالا آنقدر برای از بین بردن او انگیزه دارند که با این خبرها او را آزار بدهند.

Omid7 01-19-2010 09:59 PM

فراخوان باشگاه تراكتور به خاطر كشته شدن كبوتر قرمز رنگ

فراخوان باشگاه تراكتورسازي به خاطر كشته شدن كبوتر قرمز رنگ

مسئولان باشگاه تراکتورسازی نیز نسبت به کشته شدن کبوتری در جریان دیدار این تیم مقابل استقلال واکنش نشان دادند.

سایت گل- در پي كشته شدن كبوتر رنگ آميزي شده از سوي طرفداران استقلال روابط عمومي باشگاه تراكتورسازي با صدور اطلاعيه اي از هواداران اين تيم تبريزي درخواست كرده است روز جمعه كبوترهاي قرمز رنگ را در استاديوم يادگار امام رها كنند·
اطلاعيه خواندني روابط عمومي باشگاه تراكتورسازي به شرح ذيل مي باشد: «همگان با ديدن كشته شدن كبوتري كه تنها جرمش رنگ قرمز آن بود متاثر شديم و از ته دل افسوس خورديم براي كساني كه باني اين اتفاق بودند· به همين منظور در صورت امكان از همه هواداران تقاضا مي شود روز جمعه دوم بهمن سال 88، با آوردن كبوترهاي قرمز رنگ به استاديوم در اقدامي نهادين همه آنها را يك جا رها كرده تا بتوانند آزادانه در فضاي استاديوم به پرواز در آيند.»

اکنون ساعت 08:53 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.