![]() |
سلام بچه ها
پس شما کجایید وقتی میبینم اینجا خلوته بدجور حالم می گیره:20: ارزو میکنم هرکدوم روفقا امتحان دارن نتیجه لازمو بگیرن توفکر همه تونم:rolleyes: |
نقل قول:
آقا هیوا قابل توجه شما خصوصا همه کرد و کرد زبان ها سلام کرماشانی سلاو بو همو منالانی سنه و سقز و بانه و مریوانو... هر چی کورد زبانه من مخلص همه شما هستم |
سلام به همه
عذر من تا حدود ده دوازده روز دیگه موجهه! البته می آم ولی نه زیاد... امتحان دارم به شدت!!!..... |
سلام بچه ها جون امیدوارم همتون خوب وسلامت باشیدچه جمع خوب و جذابی داشتین همتونو ندیده دوست دارم
|
سلام فرانک خانم
به جمع ما خوش اومدین امیدوارم اینجا بهتر از هر جای دیگه بهت خوش بگذره |
سلام فرانک گل
خوشحالم دیدمت! |
سلام دوستای گل همشهری خوبییییییییییییییییییییییییییی ن همگی انشالله ؟؟؟؟؟؟!
فرانک جان به جمع ما خوش آمدی عزیزم |
سلاو له هه مو کردکان وهاو شاریکانم.
|
بازم سلام
چند روزي هست كه بخاطر ماموريتم تهرانم، راستي آب و هواي كرمانشاه چطوره؟ خداييش گرچه سالها تهران بودم و تازگيا برگشتم كرمانشاه ولي حالا كه تهرانم، طاقت نميارم... چكار كنيم ديگه خاك شهرمان بدجور دامن گيره. |
سلام کاک هیوا
هیوادارم چه له شاری تارانا چه له کرماشانا موفق بید هوا افتابیه البته تبیعتآ نباید باشه راستی تهران ارومه یا...؟؟؟؟؟؟؟؟! |
نقل قول:
سلام، دست خوش بي چه خوب كه هوا آفتابيه.تهران كه آرامه.ولي چكار به تهران دارم، به اميد خدا تا جمعه بر ميگردم كرمانشاه. |
سفر بی خطر موفق باشی
سوقاتی یادت نره هیوا گیان:d |
هر بژي
باني چاوم ايژم كاك فه ردين، ناوم "مهدي" |
چاوت خه وش
منیش فه ردین خه وش به ختم. |
سلام دوستان.احوال شما؟امیدوارم همیشه خوش و خرم باشین.
|
نقل قول:
سلام آقا يونس عزيز خوبي رفيق؟ كي دوباره چهار راه نوبهار جمع بشيم؟ |
نقل قول:
|
سلام بچه ها
راستشو بخواین منم هستم :d به شرط اینکه مهمون شما{جشن پتو}{جشن پتو} |
سلام به همگی
حالا دقیقاً وسط چهارراه وایمیسین؟!!!!! خطرناکه !!!!!!!! عسل حداقل تو نرو! |
من از الان از چهار راه برگشتم
دیدم یه عده ای دور هم جمع شدن پس نگو شماها بودین بازم منو جا گذاشتیییییییییییین ای خدااااااااااااااااا_شکات |
من که کسی رو ندیدم
البته اگرم ببینم نمی شناسم;) |
سلام و درود خدمت شما دوستان
احوالات خوبه؟ بقیه کجا تشریف دارن؟مهدی،آریانا ،رزیتا،تاری،فرگل،فریما و اون دوستانی که فقط یه بار آمدن سلام گفتن و رفتن.... دوستان عزیزم فردین روناک(دستت خوش به خاطر عکسی که انتخاب کردی)عسل بانو امیدوارم همیشه زندگیتان پر فروغ باشه که چراغ اینجا رو روشن میذارین راستی آقا مهدی میگفتی اسباب کشی میامدیم کمک کاور که نذاشتی برات سر ببریم یه گلدان که میتانستیم برات جابه جا کنیم |
نقل قول:
رووووووووووله وظیفس بالاخره این بچه ها یه جوری باید دور هم جمع شن_باوش |
نقل قول:
ممنون اناهیتا جون لطف داری :53: ما هم دلمون براتون تنگ شده _:2: الاهی ماپیرها فدای شما جوونها بشیم خیلی دوستتون دارم:53::53::53: |
سلام به همه ی بچه های خونگرم کرمانشاهی!
این قرار مداراتون مخصوص بچه های قدیمیه یا تازه کارا رو هم راه می دین آخه من الان دارم لباس می پوشم بیام!!!!!!!!!!!! تا 1 دقیقه دیگه ی اونجام!!!!!!!!!!!!!!! یکی یه بستنی هم تو این سرما از چهار فصل مهمون من! |
نقل قول:
منم همه رو مهمان میکنم به خوردن باقالی سر چهار راه سی متری وایسادم ها_چپله_چپله_چپله همگی بیاین |
سلام به همه
حالا که اینجوریه منم هستم! کاش بریم طرفهای جوانشیر اونجا فالوده هاش محشره! الانم داره ! |
نقل قول:
حالم بد میشههههههههههه یه چیز دیگه برام بخر |
ای بی سلیقه!!!
ما که مهمون فرانکیم باید راضیمون کنه دیگه! ولی من همون فالوده(یعنی کاش اتمسفر از نشاسته و آب لیمو و شربت آلبالو تشکیل شده بود!!!!!!!) |
نقل قول:
آناهیتا جون (مهدی،آریانا ،رزیتا،تاری،فرگل،فریما )این بچه های عزیز عضو سایتن ولی بچه کرمانشاه که نیستن اینجام تاپیک بچه های کرمانشاست |
نقل قول:
آقای افشین ممنون به خاطر پستت اما همه این بچه ها کرمانشاهی هستند بجز آریانا و تاری که البته تاری بخاطر چند سالی که توی شهرما ساکن بوده و محل کارش اینجا بوده و کردی رو خیلی خوب بلده پس کرمانشاهیه آریانا هم به خاطر پست هایی خوبی که اینجا زده لازم بود احوالشو بپرسیم رزیتا و فرگل و فریما هم که همه کرمانشاهین و یه زمانی اینجا هم سر میزدن مهدی هم منظورم هیواست تازه باران و سربه هوا هم چند وقتیه که نیستن |
:) ســــــــــلام به همه
سلامت و دلخوش باشین همیشه . . . عرض ادب و احترام خدمت همه ی همشهری های نازنین ، امید که همیشه کامروا باشین . دونستن این موضوع شاید برای بعضی از دوستان جالب باشه که در طول هر شبانه روز به صورت میانگین 4 بار به همین تاپیک سر میزنم که مطالب جالبتون رو بخونم . تا الان مطلب خاصی پست نکردم با این وجود خیلی پیگیر این تاپیک هستم . ممنون از همشهری های بامرام که از همه یاد میکنن هیوا جان سلام ویژه دارم خدمتت ایشالا که خوب باشی و شرایط جدید راضی کننده باشه . هیوا جان میبینم این تب ِ نوبهار ، رو به همراه مخلفات باز راه انداختی !! |
نقل قول:
بابا چرا با این عصبانیت جواب دادایییییییییییییی؟ ببخشید من که با خانومای سایت زیاد سرو کله ندارم و نمیدونستم که همشهریمون هستن به هر حال من معذرت ======================= ادمین: نه بابا داش افشین اشتب کردی کاملا دوستانه و خوب و توضیح داده اناهیتا بنده خدا ما مخلص همه بچه ها هم هستیم |
سلام دوستای خوبم امیدوارم داداشای خوبم از شوخی های من دلخور نشن همه رو دوست دارم فقط شوخیه .
مـــهربــــانـــــم..ای خـــــــوب یاد قلبت باشد..یک نفر هست که اینجا بین آدم هایی که همه سرد و غریبند با تو تک و تنها به تو می اندیشد و کمی دلش از دوری تو دلگیر است مـــهربــــانـــــم..ای خـــــــوب یاد قلبت باشد..یک نفر هست که چشمش به رهت دوخته بر در مانده و شب و روز دعایش اینست:زیر این سقف بلند هر کجایی هستی به سلامت باشی و دلت همواره محو شادی و تبسم باشد مـــهربــــانـــــم..ای خـــــــوب یاد قلبت باشد یک نفر هست که دنیایش را همه هستی و رویایش را به شکوفایی احساس تو پیوند زده و دلش میخواهد لحظه ها را با تو به خدا بسپارد مـــهربــــانـــــم..ای یــــــار یاد قلبت باشد یک نفر هست که با تو به خداوند جهان نزدیک است و به یادت هر صبح گونه سبز اقاقی ها را از ته قلب و دلش می بوسد... |
سلام بچه ها حالتون احوالتون
خوبییییییییییییییییید خدا رو شکر فرانک امضات طولانیه ولی باحاله دیشب داشتم می خوندمش وسط هاش خوابم برد:d |
سلام به همه همشهریها و هموطنان گلم:53:
|
فردین خان من این امضا رو صبح ردم تازه هر وقت بیخوابی زد به سرت میتونی دوباره بخونیش:33:
|
سلام به همه عزیزان این تاپیک و دوستان گرامی پی سی سیتی |
سلام همشهریای گل
چه خبره دعوا نکنییییییییییییین اااااااااااا |
سلام |
اکنون ساعت 06:07 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |