![]() |
سلام
اریانا جان نون خرمایی و نون برنجی رو بی خی.ایندفعه که اومدی کرمانشاه برو از یکی از هتلهای 5ستاره ترخینه بخور تا 2هفته بین زمین و اسمون معلق میمونی از بس خوشمزست.فرانک خانوم شما هم همین کارا رو میکنی که اقا پسرت شیطونی میکنه.این همه به فکر پی سی هستی یه خورده هم به فکر این شازده پسر باش |
http://media.farsnews.com//Media/871...40153_M200.jpg شيريني كاك يكي از سوغات شهر كرمانشاه
http://media.farsnews.com//Media/871...40153_M200.jpg اینم کاک برای آریانا صب رفتم از شکر ریز خریدم برات مرسی .اسی از وصیتت ... |
به به چه خوشمزه وخاصه :53:{قیژه} |
:dسلام بر همه :53:
من هم اومدم اين جا نميدونم تا حالا چطور دلم طاقت اورده بود كه اينجا نيومده بودم از من بعيده:p ديگه دارين شيريني و خوردني مياريد ديدم بايد بيام هرجا خوردني باشه منم هستم ديگه:21: همه خوبيد؟ فكر كنم گيان يعني عزيز يعني با خوندن اين پستا به اين نتيجه رسيدم خدا كنه درست نتيجه گيري كرده باشم;) فرانك جون ممنون از كاك من كه خيلي كاك دوس دارم:rolleyes: حالا فرانك جون شما سريع غذاتو بار ميذاري كه بياي پي سي من تو شركت نميدونم چطوري كارامو انجام ميدم تا فوري بيام پي سي خلاصه( به پي سي )معتاد شديم خواهر:d |
خوش اومدی شکوفه گیان(جان)
شیرینی قابل نداره برات یه جفت گیوه سفارش میدم بپوش و هی بدو بدو بیا اینجا تو شرکت چی کار میکنی؟ والله روناک حسابداره 28روزش بازی کامپیوتریه 3 روز حسابرسی فکر نمیکنم شماهم دست کمی داشته باشین |
سلام:53:
به به چنی مهمان داریم همه خوش آمدن سارا عزیز هم که منال خاک پاک شا آباده سارا جان فره خوش هاتی نگران نباش ما خودمانم کردی نمینویسیم جناب آریانا راه گم کردی پارسال دوست امسال نیمه دوست احتمالا سال بعد میشی بی دوست یه زمانی شما چراغ اینجا رو روشن میذاشتی یه دفعه آب شدی رفتی تو لیوان :d فرانک خانوم آب در کوزه است و ما تشنه لبان می گردیم باور کن یه ساله دنبال آهنگای صدیق شریفم ولی پیدا نمیکنم ای دامادمان بهم قول داده پیدا کنه ولی مثل اینکه سرکارم گذاشته .فرانک خانوم بری بچه ها بژی هم میذاشتی ای مه ایقد دوست دارم که نمیدانین شکوفه عزیز شما هم فره (زیاد)خوش هاتی (آمدی) اینطوری قبول نیست باید بیای کرمانشاه از شیرینی هاش بخوری و به قول داش کوروش پف پف بکنی منتظرتیم:) |
هی هی روزگار _:2:
فرانک خانوم این همه من اومدم و رفتم ی کاک خشک و خالی بهم تعارف نکردی باشه این نیز بگذرد. با این همه کاک و شیرینی که من دیدم اگه شکوفه خانوم(شکموی سایت) نمی یومد باید تعجب میکردیم :d(امیدوارم از شوخی ناراحت نشید) فرانک خانوم اون روزهای که روناک خانوم کار میکرد 6 ماهه اول سال بود که 31 روز بود. 6 ماهه دوم فعلن کارها خوابیده فک کنم دیگه 30 روز رو بازی میکنه :d ی کاک فروشی نزدیک تکیه معاون الملک هست البته نه یکی زیاده ولی یکیش دایی یکی از دوستامه و ما هم هروقت می رفتیم کرمانشاه بهشان زحمت میدادیم:d 5 تا 5تا (جعبه) میگرفتیم که تا 2 ماه دیگه برگردیم ذخیره داشته باشیم. الان هم بعضی موقع ها از مغازه ها که میارن میگیرم ولی مزه نداره حتی نون خرمایی که کشته مردهشم اساسی ولی این مغازه ها نمیدونم از کجا میارن خوشمزه نیست._:2: |
بهنی ئاێهم پهلهیل پهێکهرێگن گ له ئافهرینشت له گهوههرێگن پهلێگ ئهرنیشته ژان له جهور ڕووژگار پهلهیل تر ئڕاێ گشت بوونه بێ قرار ئهو کهسه له ڕهنج ئاێهمهیل بێ خهمه نهشاسه گ بویشی له هووز ئاێهمه ههڵگهرداندن وه کوردی(حهبیب جهلیلیان) ۸۹/۰۸/۰۶ بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش زیک گوهرند چوعضوی به درد آورد روزگار دگرعضوها را نماند قرار تو که از محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی. " شیخ سعدی شیرازی" |
|
|
اکنون ساعت 06:48 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |