![]() |
نارضايتي مالي بازيكنان استقلال/ فتحاللهزاده امروز چك ميدهد |
معضل تمرین استقلال در پادگان |
بازیهای استقلال در کاخ سعدآباد پخش مستقیم میشود |
گزارشي از تمرين استقلال |
محمدی: مشکلی برای بازی کردن ندارم!
شایعه نیمکتنشینی محمدی مقابل مس کرمان باعث شده تا دروازهبان استقلال مقابل سپاهان در آستانه بازی با مس درباره این موضوع حرفهایی بزند. او ابتدا درباره شرایط مطلوب استقلال حرف میزند: «خوشبختانه تیم در وضعیت خوبی به سر میبرد. پس از بازی مقابل سپاهان اردویی چند روزه را برگزار کردیم که خوشبختانه بازیکنان به هماهنگی لازم رسیدند.» محمدی همه بازیهای لیگ دهم را سخت و دشوار میداند چه برسد به بازی فردا عصر: «بازیهای لیگ دهم همگی سخت هستند اما اعتقاد دارم همانقدر که آقای مرفاوی از تیم استقلال شناخت دارد، پرویز مظلومی هم مس کرمان را میشناسد. ما با تفکرات آقای مرفاوی آشنا هستیم. هرچند مس تیم بسیار خوبی است و بازیکنان با انگیزهای دارد اما قصد داریم در این مسابقه 3 امتیاز را به دست آوریم.» محمدی درباره عملکردش در هفتههای اخیر هم میگوید: «تمام تلاش خود را انجام میدهم که اشتباهاتم را کم کنم و مطمئن باشید هر بازی که به میدان بروم بهتر از هفته قبل ظاهر خواهم شد. برای بازی فردا مشکلی ندارم و در صورت صلاحدید کادر فنی در خدمت استقلال هستم.» ***** ترکیب احتمالی استقلال مقابل مس کرمان دروازهبان: وحید طالبلو (محمد محمدی)- مدافعان میانی: حنیف عمرانزاده، پژمان منتظری – مدافعان کناری: امیرحسین صادقی، آندره لوییز- هافبکها: فرزاد آشوبی، دسوزا، مجتبی جباری، کیانوش رحمتی- مهاجمان: فرهاد مجیدی، آرش برهانی ترکیب احتمالی میزبان: دروازهبان: ارشاد یوسفی- مدافعان میانی: نبیالله باقریها، پیروز قربانی – مدافعان کناری: فرهاد سالاریپور، قاسم دهنوی – هافبک ها: فرزاد حسینخانی، مهرداد پولادی، مصطفی سیفی (احمد حسنزاده)، محمد منصوری – مهاجمان: کیوان امرایی، ادینیو ***** هافبک جوان آبي پوشان: در انتظار اعتماد مظلومي هستم مجتبى محبوب مجاز، هنوز فرصت چندانى براى حضور در تركيب استقلال بدست نياورده ام که بتوانم اعتماد کادر فني را جلب کنم. محبوب مجاز گفت: همين كه عضو تيم بزرگى مثل استقلال هستم براى من افتخار است. تمرينات بسيار خوبى را در دستور كار خود دارم و آمادگى جسمانى خوبى هم در خود مى بينم. حالا فقط منتظر اعتماد مظلومى هستم تا بتوانم خودم را در تركيب استقلال نشان دهم. وى ادامه داد: تيم در تعطيلات نيم فصل تمرينات خوبى را انجام داده و بازيكنان در اوج هستند. همه چيز خوب است و اكنون كل تيم به دنبال اين هستند تا مقابل مس عملكرد خوبى داشته باشيم و بتوانيم پيروز شويم. چرا كه به اين 3 امتياز احتياج داريم. محبوب مجاز در خصوص حضور مرفاوى روى نيمكت مس گفت: مرفاوى خيلى گردن من حق دارد. مرا به تيم بزرگسالان آورد اما حالا در جمع ما نيست آقا صمد را به عنوان يك مربى ايده آل و خوب قبول دارم و برايش آرزوى موفقيت مى كنم. با اين حال استقلال بايد اين ديدار را ببرد. بى ترديد هدف استقلال در اين مسابقه كسب 3 امتياز است و در اين راه هر تلاشى از دستمان برآيد انجام مى دهيم. وي در پايان صحبت هايش در مورد پيش بينى اش از استقلال در پايان فصل اضافه كرد: تيم ما در اين فصل قطعاً به دنبال قهرمانى است. كار بسيار سختى داريم اما مى توانيم اين عنوان را به دست آوريم. استقلال همواره بزرگ است و مى خواهيم در ادامه رقابت هاى ليگ هم اين بزرگى را نشان دهيم و در پايان فصل به صدر جدول تكيه بزنيم. ***** منصور پورحيدرى: استقلالى هاى واقعى نمى گذارند بازى با مس به حاشيه برود سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: مظلومى و مرفاوى هر 2 استقلالى واقعى هستند و اجازه نمى دهند بازى استقلال و مس به حاشيه برود. منصور پورحيدري، در خصوص عملكرد استقلال در 7 هفته گذشته از بازى هاى ليگ اظهار داشت: استقلال برخلاف ساير تيم ها در شرايط خاصى ليگ را آغاز كرد. على فتح الله زاده و پرويز مظلومى دير آمدند و همين باعث شد استقلال ديرتر از ديگر تيم ها بسته شود. با اين حال بازيكنان و كادرفنى در مجموع عملكرد راضى كننده اى داشتند و خيلى از بقيه عقب نيفتادند. برگزارى اردويى شبانه روزى در همين زمينه از سوى كادرفنى تقاضا شد و خوشبختانه طى اين اردو تمرينات خوبى برگزار شد كه انشالله نتيجه اش را در ادامه خواهيم ديد. سرپرست تيم فوتبال استقلال با اشاره به بازى اين هفته مقابل مس در كرمان، گفت: شخصاً معتقدم اين بازى برخلاف نظر خيلى ها اصلا حساس نيست اما از بعد فنى ديدار سختى مقابل مس داريم. مسى ها پس از گذشت چند هفته روند روبه رشدى را در پيش گرفتند و مرفاوى تيم خوبى را راهى ميادين مى كند. از طرفى سرمربى دو تيم شناخت كاملى از بازيكنان مس و استقلال دارند و همين مى تواند به جذابيت بازى اضافه كند. وي در خصوص حواشى احتمالى به دليل رفت وآمدهايى كه اخيرا بين اين دو باشگاه صورت گرفته است، تصريح كرد: به نظر من اين بازى نمى تواند حاشيه خاصى داشته باشد چرا كه مظلومى و مرفاوى هردو استقلالى واقعى هستند و قطعا تمام تلاش خود را براى انجام رقابتى سالم به كار مى گيرند. پورحيدرى در ادامه صحبت هايش با اشاره به وضعيت تيموريان، گفت: هنوز معلوم نيست در خصوص اين بازيكن چه اتفاقى رخ مى دهد چراكه تصميم گيرنده نهايى باشگاه است. صحبت جدى مطرح نشده چراكه در هر صورت تيموريان از نيم فصل دوم مى تواند بازى كند. وى در پايان با اشاره به احضار ايمان مبعلى به كميته انضباطى باشگاه، ادامه داد: مشكل خاصى نيست. فقط بايد تيم ملى برگردد تا همه چيز را از زبان مبعلى بشنويم و سپس تصميم گيرى كنيم. سرپرست استقلال در مورد محل جديد تمرينات تيم و مشكلات اين زمين، اظهار داشت: در اين زمين حدود 6 ماه تيمى تمرين نداشته و طبيعتا تا روى غلتك بيفتاد زمان مى برد. چمن اين ورزشگاه مشكلاتى دارد اما شخصى را مامور رسيدگى به اين وضعيت كرده ايم. درخصوص محل اين زمين و اينكه گفته مى شود از منزل بيشتر بازيكنان نيز دور است بايد بگويم ما هرجا زمين بگيريم، براى عده اى مشكل بوجود مى آيد. پس بهترين كار توجه به كيفيت زمين است نه مسير بازيكنان. ***** بيژن كوشكى: نيمكت نشينى در استقلال را عار نمي دانم بيژن كوشكى، شرايط فعلى تيمش را خوب توصيف كرد و گفت: خوشبختانه شرايط تيم خوب است و در اين مدت تعطيلات سعي کرديم به بررسي نقاط ضعف و قوت خود بپردازيم. مدافع تيم استقلال ادامه داد: در حال حاضر آماده ديدار با مس كرمان هستيم. در اين مدت بازى هاى تيم مس را هم آناليز كرده ايم و از نحوه بازى اين تيم هم تا حدود زيادى شناخت داريم و مى دانيم چگونه مقابل آنها قرار بگيريم. وي درباره ديدار با مس افزود: مس در هفته هاى اخير خوب بازى كرده و نتايج خوبى هم كسب كرده است. ما اين تيم را تا حدود زيادى مى شناسيم و به همين خاطر تنها براى 3 امتياز بازى مى كنيم. 3 امتيازى كه به آن نياز داريم و اميدوارم آن را به دست آوريم. کوشكى درباره مقابله با صمد مرفاوى در بازى هفته هشتم تصريح كرد: مرفاوى مربى من بوده اما حالا در تيم ديگرى است. من عضو استقلالم و بايد هدفم موفقيت اين تيم باشد. اين ديدار هم مثل ساير ديدارها 3 امتياز دارد كه استقلال براى رسيدن به آن مى جنگد. وي كه در 6 بازى استقلال نيمكت نشين بوده، اضافه كرد: نيمكت نشينى كه عار نيست. مطمئنم كه مظلومى مربى عادلى است و حق كسى را نمى خورد. او ثابت كرده كه به آماده ترين نفرات بازى مى دهد و شك ندارم اگر بهتر از سايرين باشم بازى مى كنم. كوشكى در خاتمه در مورد بازگشت هادى شكورى به ميادين گفت: هادى از دوستان خوبم است و خوشحالم كه سلامتى اش را به دست آورد. در كنار هم رقابت مى كنيم و هدف همه ما مدافعان ، موفقيت استقلال در اين فصل است و در اين راه از هيچ كوششى دريغ نخواهيم كرد. ***** شاهرخ بيانى: بازيكنان استقلال به شرايط ايده آل نزديك شده اند آناليزور استقلال تهران گفت: تعطيلى 2 هفته اى ليگ باعث شد تا بازيكنان استقلال به شرايط ايده آل نزديك و بستر مناسبى براى موفقيت استقلال در ليگ امسال فراهم شود. شاهرخ بياني، افزود: تعطيلى ليگ خيلى به نفع تيم فوتبال استقلال تهران شد چرا كه تا قبل از اين تعطيلى ها ، بازيكنان مشكل بدنى داشتند و از دقيقه 70 به بعد تيم دچار ركود مى شد. در اين مدت بر روى بدن بازيكنان كار شد و شرايط نفرات نسبت به گذشته خيلى بهتر شده است. وي در مورد دير رسيدن بازيكنان ملى پوش استقلال براى بازى مقابل مس كرمان گفت: طبيعى است كادر فنى استقلال در مقابل دير رسيدن بازيكنان ملى پوش هيچ كارى نمى تواند، انجام دهد، به نظر من تعامل خوبى بين فدراسيون فوتبال و باشگاه ها صورت نگرفت و در هفته هشتم همه تيم ها صدمه خواهند خورد. بيانى يادآور شد: خوشبختانه با تلاش هاى مسوولان باشگاه استقلال تهران، شرايطى فراهم شد تا باشگاه زمين مناسب و خوبى را در اختيار بگيرد، اما چمن مجموعه صنايع دفاع تا حدودى سست است كه بايد درست شود تا همه چيز ايده آل شود. وى در مورد تيم مس كرمان و ديدار استقلال در هفته هشتم رقابت هاى ليگ برتر فوتبال ايران برابر اين تيم گفت: بازيكنان مس جوان و با انگيزه هستند . به نظر من بازيكنان استقلال در مقابل تيم هايى كه بهتر بازى مى كنند، راحتر عمل مى كنند و اميدوارم بتوانيم در اين بازى ضمن ارايه يك بازى خوب، هر 3 امتياز را از آن خود كنيم تا با دست پر به تهران باز گرديم. |
عيدي استقلال با اراده در كوير
قرعه كوير براي ما به هفته هشتم اصابت كرده است، لشگر آبيپوشان پس از پيروزي تاريخي
بر سپاهان آن هم با 4 گل به يادماندني آماده خلق پيروزي ديگر است. هرچند فرصتسوزيهاي ابتداي فصل و عدم هماهنگي در برخي از نقاط مشهود است وليكن استقلال هر هفته كه ميگذرد جداي از نتيجهاي كه به دست ميآورد پيشرفت تيمي آن محسوس است. متاسفانه همچنان استقلال از وجود برخي نفرات خود محروم است. روانخواه، شكوري و سيدصالحي همچون گذشته همراه تيم نيستند و يوسفي هم قطعا غايب خواهد بود. وضعيت ستاره اين روزهاي فوتبال ايران، ميلاد ميداودي هم در هالهاي از ابهام قرار گرفته است و چه بسا اين بازيكن تاثيرگذار هم در نبرد كرمان غايب باشد. با تمام اين تفاصيل استقلال هميشه استقلال است و هفته قبل به اثبات رسيد كه نام استقلال به تنهايي براي تار و مار كردن حتي بزرگترين و قدرتمندترين رقبا نيز كفايت ميكند. استقلال به كرمان ميرود و منتظر هواداران خود در دل كوير است. يقين دارم كه آبيپوشان در كوير هم احساس غربت نخواهند كرد و هواداران باز هم با لحاظ صبوري و احترام به حمايت از تيم محبوب خود خواهند پرداخت. مسكرمان رقيب قابل احترامي است كه تني چند از مربيان و بازيكنان گذشته استقلال را هم به همراه دارد و شكي نيست تقابل جمعه تقابل رفاقت و رقابت به صورت موازي خواهد بود. كوير كرمان با تمام بزرگياش نه طوفان شنهايش، نه گرماي سوزانش و نه سرابهايش ميتوانند بر اراده قدرتمند نيلوفران آبي فائق آيند اگر استقلال خودش باشد. در هر حال اميدواريم همزمان با فرارسيدن عيدسعيد فطر تيم استقلال با عملكرد خود عيدي در خوري به هواداران خود بدهد. |
خودتون قضاوت کنید
خودتون قضاوت کنید
داور میگه اصطحکاک بود نه برخورد آخه این اصطحکاکه؟ پنالتی به این واضحی رو نگرفتن این شد سه تا تا اینجا تو این فصل تا کجا می خوان ادامه بدن این حق ما رو خوردن رو؟ |
تولده تولد
امروز تولد آقای گل استقلال و یا همون آرش آقای گل خودمونه آرشی که این فصل همچون
گذشته نشون داد به پیراهن استقلال وفاداره و هرگز عشق هوادارا از قلبش پاک نمیشه . آرش برهانی زادهٔ ۲۳ شهریور ۱۳۶۲ در کرمان است. او هماکنون عضو باشگاه استقلال تهران است. او پیش از آمدن به استقلال در تیم پاس تهران و همچنین مدت کوتاهی برای تیم النصر امارات بازی کرده بود. آرش برهانی در فصل نقل و انتقالات سال ۱۳۸۶ با استقلال تهران قرارداد بست و به این تیم منتقل شد.او در اولین فصل از حضورش در استقلال توانست ۱۰ گل برای این تیم به ثمر برساند اما انتقاد زیادی به وی از لحاظ خراب کردن موقعیت های مناسب گلزنی در آن فصل شد. اما او در فصل بعد و دومین فصل حضور در استقلال به روزهای اوج خود بازگشت و گلهای فراوانی را برای این تیم ثمر رساند. آرش برهانی در دوره هشتم لیگ برتر باشگاهای کشور در تاریخ ۶ آبان ۸۷ با زدن ۳ گل پیاپی (هت ریک) به پیکان از لحاظ زمان یک رکورد به خود اختصاص داد او در کمتر از ۹ دقیقه ۳ گل به تیم پیکان زد تا اگر اتوئو سریعترین هتتریک ۱۰ سال اخیر بارسلونا را انجام داده، برهانی با نصف زمان مهاجم کامرونی، سریعترین هتتریک تاریخ استقلال و لیگ برتر باشد. بدینوسیله تولدش رو به خودش و خانواده ی عزیزش و همه ی دوستداران و استقلالی ها تبریک عرض می کنم |
عزم راسخ استقلال مقابل سايپا
آوردگاه نهم نزديك است، مردان آبي پس از كسب 4 امتياز حساس و حياتي از دو پيكار سنگين
گذشته حالا با عزمي راسختر مهياي نبرد جمعه شب هستند. بازي جمعه آنچنان كه سرمربي و اعضاي فني تيم هم گفتهاند رقابتي سخت و سنگين است آنچنان كه در 8 تقابل قبلي هم هيچ رقيبي براي استقلال آسان نبوده است. اين يك واقعيت غيرقابل كتمان است كه هر حريفي وقتي در برابر نام بزرگ استقلال قرار ميگيرد با روحيه و انگيزهاي مضاعف در برابر اين تيم صفآرايي ميكند و با لحاظ اين مهم وظيفه تكتك نفرات تيم به مراتب سختتر ميشود. سايپا تيمی جوان و منسجم است كه هفته قبل را هم با پيروزي پشتسر گذاشته و اين را هم بايد به حساب شانس بد استقلال گذاشت كه هر هفته رقباي پيشرو بدون مصدوم و محروم و در اوج صحت و آمادگي روحي و فني در برابر اين تيم حاضر ميشوند. ولي آنچه واقعيت دارد رعبي است كه نام بزرگ استقلال بر وجود آنها مياندازد و در مقابل ديدگان هواداران و در درون مستطيل سبز آزادي گويي در جهنمي گرفتار شدهاند و معمولا استقلال اگر خودش باشد هر حريفي و در هر شرايطي چارهاي جز تسليم نخواهد داشت. از اردوي لاجورديها خبر ميرسد يوسفي، روانخواه،شكوري و سيدصالحي يقيناً مهياي بازي نخواهند بود ولي ميلاد ميداودي و اسماعيل شريفات در صورت صلاحديد كادرفني ميتوانند به تيم ياري رسانند. از هواداران عزيز و صبور استقلال تقاضا ميكنيم تا با حضور و شكيبايي خود تيم محبوب خود را تنها نگذارند تا استقلال بتواند با شكست سايپا حضور خود در مثلث بالاي جدول را استحكام بيشتري بخشد و با آرامش و روحيهاي مطلوب به تعطيلات برود. |
استقلال همچنان رکوردار تماشاگر لیگ قهرمانان 2010 آسیا
سایت گل- تیم الهلال عربستان در بازی چهارشنبه شب لیگ قهرمانان آسیا رکورد تماشاگران دیدارهای قبلی خود را شکست اما همچنان از حیث تعداد تماشاگر در یک بازی پایینتر از استقلال تهران قرار دارد. الهلال که در ریاض 3 برصفر الغرافه را شکست داد، توانست 53 هزار و 241 نفر را به ورزشگاه ملک فهد شهر ریاض بیاورد. |
اکنون ساعت 06:30 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |