پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تلویزیون (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=65)
-   -   دانلود لاست فصل 6 ,بحث در مورد سریال گمشدگان Lost Season 6 بازیرنویس فارسی (http://p30city.net/showthread.php?t=21899)

bigbang 02-20-2010 10:42 PM

حالا سریع سوال خودم رو جواب میدونم شاید خیلی ها خوششون نیاد که قضیه رو به کشورها و سیاست ربط بدیم ولی این یک حقیقت و از اونجایی هر کسی حق داره نظرش رو بگه من هم نظرم رو میگم کلیر در لاست نماد اسراییل هست و فرزندی که درون شکمش بود نماد خاورمیانه جدید هست (همون قضیه درد زایمان !) و اینکه ملاقات جین با کلیر !! خوب اگه یکم خوب فکر کنید سر قضیه جوم.... اینا ! رابطشو متوجه میشید ! به احتمال زیان جین در آینده با سعید روبرو میشه و با هم میشن یا یه چیز تو همین مایه ها ! و هواپیما و جزیره (البته این نظر منه گیر ندین دیگه !) یک چیز رو اگه تو هواپیما دقت کرده باشین این هست که همگی سر جای خودشون نشستن و به یک مقصد مشخص میرن و هیچ مشکلی نیست ( اون صحنه ای که جک میخواست به زنه سیاه پوسته بگه تو هواپیما بگه مشکلی نیست اما نگفت رو یادتون هست فک کنم تو اپیزود سوم باشه !) یک جورای میشه گفت هواپیما فضای دیپلوماتیک یا همکاری هست یا مذاکره تو همین مایه ها!

bigbang 02-20-2010 10:50 PM

و جزیره خوب خودتون فکر کنین زد و بند دعوا و مرافع خیانت و........... یک خصوصیت جزیره هم خارق العاده بودن و غیر قابل پیش بینی بودنش هست ! هیچ چیز و هیچ کس نمیتونه بگه فردا تو جزیره چه اتفاقی می افته( اما هواپیما اینطوری نبود) باز هم میگم این یک نظر شخصی هست و لزوماً میتونه غلط هم باشه در مورد اون صحنه غار و جان لاک و ساویر آیا چیزی در مورد نظریه هانینگتون شنیدین؟ برین دنبالش جوابش رو میگیرین ! دود هم میتونه استعاره از بحران و جنگ جهانی و یا صرفاً درگیری و ناآرامی در سطح گسترده باشه و اسم سعید هم روی غار نوشته شده خوب دقت کنید و همچنین کوان ! جک و فورد ! به نظر من از این واضح تر نمیشد بیان کرد !

bigbang 02-20-2010 10:54 PM

و اما سوال سوم ! چرا جان لاک دود شد ؟

arasharchitecter 02-23-2010 09:40 PM

hi

salan
kheyli site tupi darid
hich siti lost ro kamel mesle shoma nazashte bud
ya linkashun kharab bud ya naghes bud
zir nevis haram ke kamel ba font ha va rang haye mokhtalefesh gozashte budid
man hameye ghemataro az site shoma download kardam
khaste nabashid
faghat e mishe zirnevise ghesmate 4 ro ham bezarid
ye soale dg ham inke season 6 chand ghesmat khahad bud?:)

LP Girl 02-23-2010 11:35 PM

نقل قول:

ye soale dg ham inke season 6 chand ghesmat khahad bud?:)
سلام دوست عزيز، خوش اومدين.
لطفاً فارسي تايپ كنيد.
با تشكر
---
فصل شش لاست هم داراي 18 اپيزود هست.

parham123iran 02-24-2010 11:07 AM

سلام آقا قسمت پنجم را كي ميزاريد؟؟؟؟

کارگر سایت 02-24-2010 12:28 PM

دانلود لاست فصل 6 قسمت 5 - lost season 6 episode 5 download

دانلود لاست فصل 6 قسمت 5 - lost season 6 episode 5 download
دانلود لاست قسمت 5 از فصل 6
نقل قول:

نوشته اصلی توسط parham123iran (پست 130577)
سلام آقا قسمت پنجم را كي ميزاريد؟؟؟؟

تا یک ساعت دیگر برای دانلود اماده ش میکنم .

دانلود سریال لاست فصل شش قسمت پنج با لینک مستقیم

کارگر سایت 02-24-2010 01:42 PM

دانلود سریال لاست فصل 6 اپیزود 5 لینک مستقیم

دانلود سریال لاست فصل 6 اپیزود 5 لینک مستقیم
Watch/Download Lost Season 6 Episode 5 - The Lighthouse

قسمت 5 فصل 6 سریال لاست را از آدرس زیر با لینک مستقیم دانلود کنید

http://download.p30city.net/video/films/LOST/season06/{www.p30city.net}_Lst_S06E05_HDTV_XviD.avi

dl:

زیر نویس این قسمت به زودی اضافه خواهد شد
منتظر قسمت ششم باشید
در همین تاپیک
Lost 6x06 Sundown Promos

bigbang 02-24-2010 06:08 PM

بابا دمتون گرم جدی میگما !!
هیچکی ندونه من که میدونم این کاری که شمامیکنین چقدر زحمت داره .
کوروش خان دستت درست !:cool:
همون اول که اومدم اینجا میدوسنتم این سایت از اون الکی پلکی ها نیست !
امیدوارم زنده باشیم تا 18 رو هم بگیریم
دمتون گرم

parniyan 02-24-2010 08:15 PM

سلام , کممممممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممک
{قیژه} من تازه عضو سایت شدم میخواستم سریال Lost رو دانلود کنم متأسفانه موفق نشدم.

LP Girl 02-24-2010 08:25 PM

نقل قول:

من تازه عضو سایت شدم میخواستم سریال Lost رو دانلود کنم متأسفانه موفق نشدم.
سلام خوش امدين.
مشكلتون تو دانلود چيه؟

saber-jojo 02-25-2010 12:57 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط LP Girl (پست 130820)
سلام خوش امدين.
مشكلتون تو دانلود چيه؟

آقا دمتون گرم ، خیلی باحالید . . .
آخه اینقدر سریع ؟!!!!!!:cool:

ashkan-great 02-25-2010 01:23 AM

با سلام مي خواستم از تمام بچه هاي P30city تشكر كنم نه فقط براي لاست بلكه واسه تمام قسمت هاي سايت خوبتون.راستي زير نويس قسمت5 كي ميزارين الان گذاشتم زير دانلود تا 3-4 ساعت ديگه تمومه.بازم ممنونم:53::53:

DR.keyani 02-25-2010 12:36 PM

بادرودبه همه دوستان ومدیران گرامی سایت
ضمن سپاس فراوان ازدست اندرکاران محترم سایت منتظرزیرنویس فارسی قسمت پنجم هستیم:22::22:

LP Girl 02-25-2010 01:18 PM

دانلود زيرنويس قسمت پنجم از فصل ششم لاست

1 فایل پیوست
دانلود زيرنويس قسمت پنجم از فصل ششم لاست
سلام، بابت تاخير عذر ميخوام.
اينم زيرنويس فارسي قسمت پنجم از فصل ششم:

---------------------
ادمین:
مرسی شادی جان
حتما زیرنویسها که میاد پست جدید که براش میزنین در پست صفحه اول هم ویرایش کنین و اضافه ش کنین..
این کار رو کردم .

aff 02-26-2010 05:25 PM

سلام
واقعا ممنون از همتون. _باوش

meessi 02-26-2010 05:56 PM

من هم الان دانلود کردم .خیلی سپاسگزارم.امیدوارم که قسمتهای دیگشم همینطوری باشه

:53::53::53::53::53::53:just p30city:53::53::53::53::53::53:

meessi 02-26-2010 06:02 PM

واقعا" ممنونم به راستی دستت درد نکنه

bahram73 02-27-2010 09:51 AM

با سلام ، تشکر بابت زحمات و سرعت عمل عالی . موفق باشید

دانه کولانه 02-27-2010 10:06 AM

دانلود لاست فصل شش با حجم کم

سلام بچه ها
سپاس بابت لطفتون و قوت قلبی که به ما میدید.
میخواستم بدونم نظرتون چیه که به جای نسخه 350 مگابایتی فایلها
نسخه 200 مگابایتی اون رو براتون بذاریم ؟
بعضی از دوستان به من نامه داده اند که نسخه 200 مگابایتی انچنان هم کیفیتش پایینتر از 350 تاییش نیست مخصوصا که سیسزن 6 دیگه به اون صورت صحنات اکشن و با سرعت بالاش کمتره
چون دوستان میگفتند کسایی که دایل آپ دارند که اصلا دانلود نمیتونن بکنند و کسایی هم که ای دی اس ال دارند عموما از نوع محدود و حجمیش رو دارند پس 200 تاییش بهتره
حالا نظر شما چیه ؟
از اپیزود بعدی نسخه 200 تاییش رو بذاریم یا همون 350 ؟

bahram73 02-27-2010 02:12 PM

سلام . همون 350 بهتره. مرسی

ashkan-great 02-27-2010 05:36 PM

سلام اگه ميشه همون 350 مگابایتی رو بزارين اما اگه ميشه واسه دوستاي دایل آپ و ای دی اس ال محدود و حجمی هم يه لينك 200 مگابایتی بزارين :53::53:

abmaram 02-27-2010 05:55 PM

سلام
با تشکر از زحمات شما
همون نسخه 350 بهتره
چون اونهایی که دای آپ دارن که 200 تایی رو هم نمیتونن دانلود کنن
برای اونهایی هم که ای دی اس ال دارن 150 تا فرقی نمیکنه
شب میذاریم دانلود رایگان میشه
با سپاس

DR.keyani 02-28-2010 01:50 AM

بادرودبه همه دوستان ومدیران گرامی سایت
به نظرمن هم بین 200و350برای دوستانی که ازدایال اپ استفاده میکنندچندان تفاوتی وجودنداره وبرای دوستانی هم که ازadslاستفاده میکنندهفته ای 350مگ حجم چندان قابل توجهی نیست پس فکرمیکنم همون نسخه های 350مگابایتی بهترباشندوچون ازاول هم به همین شکل ارائه شده اگرتغییری ایجادنشه وهمه قسمتهابا یک کیفیت ارائه بشن بهترباشه.
باسپاس

ashkan-great 02-28-2010 01:49 PM

سلام ميشه بگيدقسمت بعدي كي مياد. ممنون ميشم :53:

mhmapu 03-01-2010 02:42 AM

بسیار ممنون از سایت خوبتون
بله همون 350 تایی بهتره
دو پست شما تركيب شد.

ويولت64 03-02-2010 11:31 AM

بحث در مورد فصل ششم لاست.I want to get over it

I want to get over it
در سيزن يك لاست اين جمله رو از جك در فرودگاه مي شنويم. جك كه عمري است با پدر درگير و دار است پس از مرگ او به نوعي آزاد شده است و مي خواهد از آن خلاص شود. جكي كه بزرگترين مشكلات زندگيش و بزرگترين اتنخابهايش بر اثر تاثيراتي است كه حرفهاي پدر بر روي وي گذاشته و به نوعي از پدر ترسان و گريزان است و موجب اخراج وي از بيمارستان شده و از طرفي اين سركوب پدر موفقيت آميز نبوده و او با اين وصف شغل پدر را ادامه داده و دكتر بودن پدر اون رو مغلوب خودش كرده.(سركوب- تسخير)
در سيزن نهايي لاست بازم هم متوجه مي شويم جك از به خاك سپاري پدر ناتوان است. هرچند هواپيما دراقيانوس سقوط نكرده و سالم و سلامت در فرودگاه ال اي به زمين نشسته است.
با يه نگاه سرسري مي تونيم بفهميم خيلي از شخصيت ها با پدرشون مشكلاتي داشته اند.جان كه پدرش سر او را كلاه گذاشته و كليه او را دزديده البته بعد ازاينكه سالها وي را رها نموده و مسئوليتي در قبال وي نداشته. كيت در كودكي متوجه شده پدر واقعيش مردي است كه او به هيچ وجه نمي خواهد بخشي از وي باشد.
ساير محكوم به تحمل آثار واكنش ضعيف پدر در برابر خيانت مادر است.كلير بدون پدر بزرگ شده و هيج علاقه اي به ارتباط با مردي كه مي گويد پدر وي است ندارد.
هيوگو(هارلي) با وجوديكه بسيار به پدر در كودكي علاقه داشته از ديدار وي محروم مي شود و بازگشت پدر پس از غيبت طولاني مدت وي برايش غير قابل تحمل است.
شانون كه در اوايل جواني پدرش رو از دست داده و از قدرت و حمايت پدري كه مي توانست بسيار موثر باشد محروم مانده و پا به ارتباطات عاطفي متعددي گذاشته براي اينكه هرچند مقطعي و كوتاه مدت از حمايتي برخوردار شود. دو مردي كه در سريال به عنوان پارتنر هاي شانون معرفي مي شوند يكي مردي است كه در ظاهر مشخص است فاصله سني زيادي دارد و ديگري مردي فرانسوي كه صاحب دختري پنج شش ساله است در حاليكه شانون به هنگام ورود به جزيره 20 سال بيشتر ندارد.
در اين ميان ارتباط جك با پدر بيش از همه براي من جالب است. جك كه عمري تلاش كرده تا اين باوري كه از پدر به وي رسيده را باطل كند(you don’t have what it takes): تو شرايط لازم را نداري. و هنوز در اثبات خلاف آن در درون خويش ناتوان است هرچند شهرت حرفه اي وي مردي را از آن سر دنيا براي معاينه نزد وي بكشاند. جك با همسرش دچار مشكل مي شود چون داراي اضطراب پدر شدن است و اين را به همسر منتقل كرده. ارتباطش با كيت به سختي شكل مي گيرد به سختي مي تواند آرون را به همراه كيت بپذيرد و حتي وقتي عملا نقش پدر را براي آرون بازي مي كند باز هم دچار ترديد است و قوت قلب بخشيدن هاي كيت نمي تواند او را به اين باور عميق برساند كه او به عنوان يك پدر طبيعي رفتار مي كند.
جك وقتي حرف هارلي را باور مي كند كه او جمله كليدي را از زبان جيكوب مي گويد با اين تغيير اساسي: you have what it takes
در اپيزود آخري كه از لاست ديديم جك درجه فانوس دريايي را روي اسم خود تنظيم مي كند و وقتي هارلي به جيكوب مي گويد چيزي را كه خواستي انجام ندادم جيكوب طوري عمل مي كند كه گويي چيزي كه مي خواسته واقع شده. اكنون فانوس درجه فانوس روي جك تنظيم شده و جك روي صخره كنار دريا نشسته و جيكوب مي گويد كه كسي/كساني مي آيند
به نظر من قرار است جكي كه بايد باشد نه آنكه الان هست از درون ناخالصيهاي جك بيرون بيايد. در آن طرف جزيره لاك تقلبي تحركاتي عليه جيكوب آغاز كرده و اگر قرار است جك رهبر اين طرف باشد بايد باور به خود را به دست آورد.
در لس آنجلس جكي را مي بينيم كه پسري نوجوان دارد.يعني به نحوي بر ترس پدر بودن غالب شده و اجازه داده كه اين تجربه را داشته باشد هرچند مثل خيلي از پدر هاي ديگر دچار مشكلاتي با نوجوان در حال بلوغ خويش است اما بسيار بهتر از پدر اين بحرانها را مديريت مي كند.
بايد منتظر قسمت هاي بعدي بود:rolleyes:

پست شما منتقل شد.
(لطفاً قبل از ايجاد تاپيك، مطلب مورد نظر رو در انجمن جستجو كنيد.)

saber-jojo 03-02-2010 09:08 PM

همون 350 مگا بایتی بهتره
با تشکر

DR.keyani 03-03-2010 11:15 AM

بادرودبه دوستان ومدیران گرامی سایت
باتوجه باااینکه روزپخش این سریال درامریکاروزهای چهارشنبه هرهفته وساعت پخش ان به وقت ایران حدودا 5:30صبح میباشد(اگراشتباه نکرده باشم)قسمتهای جدیدهرهفته چه موقعی برروی سایت جهت دانلودقرارخواهندگرفت.اگرمدیران محترم برنامه قراردادن قسمتهای جدیدرااعلام بفرمایندبرنامه ریزی جهت دانلوداین قسمتهابرای کاربران ساده ترخواهدشد.
باسپاس

Edrisfm 03-03-2010 11:50 AM

دانلود لاست - فصل 6 قسمت 6

نقل قول:

نوشته اصلی توسط DR.keyani (پست 133136)
باتوجه باااینکه روزپخش این سریال درامریکاروزهای چهارشنبه هرهفته وساعت پخش ان به وقت ایران حدودا 5:30صبح میباشد(اگراشتباه نکرده باشم)قسمتهای جدیدهرهفته چه موقعی برروی سایت جهت دانلودقرارخواهندگرفت.اگرمدیران محترم برنامه قراردادن قسمتهای جدیدرااعلام بفرمایندبرنامه ریزی جهت دانلوداین قسمتهابرای کاربران ساده ترخواهدشد.
باسپاس

سلام
تا یک ساعت و نیم دیگه اپیزود 6 سیزن 6 که در حال آپلود است را با لینک مستقیم برایتان خواهیم گذاشت.
این لینک ها هر چهار شنبه صبح در سایت قرار میگیرد.

DR.keyani 03-03-2010 02:16 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Edrisfm (پست 133167)
سلام
تا یک ساعت و نیم دیگه اپیزود 6 سیزن 6 که در حال آپلود است را با لینک مستقیم برایتان خواهیم گذاشت.
این لینک ها هر چهار شنبه صبح در سایت قرار میگیرد.

فکرمیکنم الان بیش از2ساعت گذشته وماهمچنان به انتظارنشسته ایم مدیران محترم سایت بزرگواری فرموده وبرنامه دقیق دردسترس قرارگرفتن قسمتهای جدیدسریال رابه همراه زیرنویس اعلام فرمایندتاازاتلاف وقت کاربران جلوگیری شده واستفاده بهینه ترازسایت امکان پذیرگردد.
باسپاس بیکران

ashkan-great 03-03-2010 03:08 PM

سلام.حدوداً سه ساعت گذشته شرمنده اما هنوز خبري نيست.:53:
با تشكر از DR.keyani اما من حوصله عضويت توي يك فروم ديگه رو ندارم. منتظر بروبچ p30city ميمونم :53:

DR.keyani 03-03-2010 03:14 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط ashkan-great (پست 133297)
سلام.حدوداً سه ساعت گذشته شرمنده اما هنوز خبري نيست.:53:
با تشكر از DR.keyani :53:

دوست گرامی میتونی ازطریق لینکی که درپست قبلی گذاشتم ازروی سروراختصاصی اون سایت باسرعت خوبی دانلودکنی
عضویت درفروم مربوطه بسیارساده بوده وکمتراز2دقیقه وقت میگیره.من هم بااینکه سایت فوق قسمت ششم روازساعت 10امروزصبح برروی سرورش اپلودکرده ودراختیارکاربرانش قرارداده بودتاهمین چنددقیه پیش منتظربودم که ازپی سی سیتی دانلودکنم ولی متاسفانه فکرمیکنم مدیران محترم پی سی سیتی خیلی به درخواستهای کاربرانشون اهمیتی نمیدن

دانه کولانه 03-03-2010 05:15 PM

معذرت میخوام قصور از طرف بنده بوده

دانلود لاست قسمت ششم از فصل شش .

قسمت اول

قسمت دوم

زیر نویس در صفحه اول .

DR.ashkam 03-03-2010 06:09 PM

بادرودبه همه دوستان گرامی
ازمدیرمحترم خواهشمندم دلیل قطع دائمی دسترسی اینجانب به سایت را با نام کاربری DR.keyaniبفرمایند.
دراین صورت سپاسگذارخواهم شد

ettore 03-03-2010 06:26 PM

مي شه لطفا بگيد چطور بايد زيرنويس رو به فيلم اضافه كنم؟ممنون

SHeRvin 03-03-2010 07:21 PM

دوست گرامی... بعد از دانلود..فایل های زیرنویس و سریال را در یک پوشه قرار میدین و سپس نام فایل سریال رو با فایل زیرنویس یکی میکنید

SHeRvin 03-03-2010 10:28 PM

دانلود زیرنویس فارسی قسمت ششم فصل ششم لاست Lost S06e06

2 فایل پیوست
دانلود زیرنویس فارسی قسمت ششم فصل ششم لاست LOST S06E06

زیرنویس با رنگ زرد و خط Roya و Traffic

ashkan-great 03-03-2010 11:36 PM

واقعاً سنگ تموم گذاشتيد در پاسخ گويي.من هم گذاشتم زير دانلود.راستي مشكل شما با DR.keyaniچيه.اگر كسي انتقاد كنه شما حذف ميكنيد_:2:

دانه کولانه 03-04-2010 01:17 AM

تشکر از شروین بابت زیرنویس ها.
مرسی اشکان .

بله متاسفانه سایت پی سی سیتی کلا معروف هست که یه سیستم دیکتاتوری هست و صدای مخالف رو نمیشنوه و حذف میکنه همینطور هم هست .

تاپیک در مورد بحث در مورد سریال لاست هست و نوع مطالب مندرج در اون کاملا مشخص است .

پستها بی ارتباط بعدا پاک خواهد شد و لینکهای دانلود این قسمت و زیرنوسها به پستهای صفحه اول اضافه خواهد شد .

شاید از سری بعد فرمت mkv با حجم پایین اگر پیدا کنیم بذاریم .

اکنون ساعت 02:41 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.