![]() |
رفیق حالمی رفیق مالمی /
ستون پشت وزور بالمی / ثانیه یک باردر خیالمی/ کلت سیزده تیر ژیرشالمی / یه چند وقتهدیارت نیه / نازانم چه کسی ویارت بیه / یا پولدار بیته یا پر غروری / یلجور فلانی هر ژن وزوری.:mardomazar: |
رویگ موبایلی تازه سه نیودن /ارا تماسی معطل مه نیودن قلایگ له بان دار هات وه صدا /
وه ت خوار انتن نیه ید جناب روبا بی زحمت بهره ی وه ئی براده /بان هم انتن ده ید هم خط ازاده روبازیو موبایل دا دست قلا /قلابردو چی بدون صلا وه ت کلاس دو چوه وه پیم کردی /گولم داید نو پنیرم بردی حقی وه حقی برا حلاله / موبایله گه د بم وه جی ئه و ساله (ته نیا) |
یا من نیه زانم یا خوه شی نمن
قاومی مال وه مال سرکیشی نمن سرکیشی بیمار مال وه مال نمن عید بمارکی سال وه سال نمن شاو نشنی زمسانان نمن درد دل کردن لای یاران نمن ده نگ هور خوه ش ،هوره کر نمن متل ویشان تا سحر نمن ده نگ هی لاوه ژن خاص نمن نان و دوینه نان وه ماس نمن بو نان ساجی ور تاوه نمن یا من نیه زانم یا خوه شی نمن |
از پيرزنه تو نهضت مي پرسن: 16 تا جوجه داريم ، 8 تاشو گربه ميخوره ، چندتاشون ميمونه ؟ ميگه: روله اوه دي جايان زانه گشتيان خوي....
|
نقل قول:
خدا چه چیزایی دوروس مکنن ادم میمانه به خدا وای یعنی هر بار که اینو بخونم بازم برام فوق العاده جالب زیبا و تازه س روله اوه دی جایان زانی گشتیان خوید ! با خانواده دو ساعته داریم میخندیم بهش . |
کرده میره سرقت بانک میگه یا گشته پولگان دینه پیم یا یه گله ایمام نایلم! {شیت شدن}
رشتیه کتک می خوره، میگه: صبر کنید پسر بزرگم بیاد، حالتون رو میگیره! شما حریف کردها نمی شین!! یه روز یک پدر کرد میخواد به بچش زبان و ادبیات کردی یاد بده ، به بچش میگه " باوگم نانی خوارد" رو تبدیل کن به فعل گذشته دور ، بچش هم میگه " باپیرم نانی خوارد":24: شکایت یک کرد از دوری دوست دخترش: شرط بو ای برجه یارانه نگرم تا له داخ دوریت له ورسی بمرم:) |
جافر در گوشه ای از اتاق در فکر عمیق فرو رفته بود
و نگران به نقطه ای خیره شده بود که خواهرش آمد و داد زد دا.................جافر گ.. کردیه جلسه لکها با مجلس: ایمه کار نیریم یا شاممد وه بین تقی و نقی جا ارا وا بکن یا بن ته جی مهدی تا وقتی مای |
[QUOTE=کارگر سایت;276647]علی این خیلی عالی بود !
خدا چه چیزایی دوروس مکنن ادم میمانه به خدا وای یعنی هر بار که اینو بخونم بازم برام فوق العاده جالب زیبا و تازه س روله اوه دی جایان زانی گشتیان خوید ! با خانواده دو ساعته داریم میخندیم بهش .[/QUOT سلام آقا ادمين خوشحالم كه با يه جوكي كه بنده هم از ديگران شنيده بودم ، توانستم لحظاتي خنده را بر روي لبان شما و خانواده بسيار بزرگوار و محترمتان بنشانم . خدا را بي نهايت شاكرم:53: |
از سکوت آسمان پرسیدم چه بنویسم برای کسی که دوستش دارم
گفت:شرییییییییق{شیت شدن} |
ارادان بنیوسم له وصف جاران /
امرو ویلانیم له گوشه ی شاران .روزگار بنای نامردی نایه/ درحصاریل کلید کریایه . هاوساکارنیرید دی وه هاوسامال/ نه کاسه هاوسا نه پرسید حوال. وه دزی هاوساسفره یان خه نو/ دور له عاطفه درمال نه نه و.(ته نیا) |
شاید نزانی وه حال زارم
وه دووری بالات هه ر ب قرارم دوس احوال پرس نچو وه ویرم تا دونیا دونیاس هه ر دوسد دیرم ------------------------------------- نیه زانی گردون چه کرد وه گه ردم یه تن موبتلای هزاران دردم نه مرگم پیداس نه زندگانی بلاتکلیفم وی دونیای فانی دل وه زمزمه زندگی سیره اجل ایم شاو باو فردا شاو دیره |
اگر می خواهی در زندگی قدم های بزرگ برداری باید شلوار کردی بپوشی
|
اس ام اس کردی- طنز فرهنگی
جناب فاطمی پست آخرتان حذف شد، لطفا فقط فارسی تایپ کنید |
با گنوژ دلتگی و با مچیر دوری مهربانیت را بر دلم گت میزنم
|
چند نفر تو خیابون باهم دعواشون میشه یکی داد میزنه همه تونو میکشم
کرمانشاهیه میگه : کوره دوگلیان ارا زاد ولد بیل |
خدایا هرکس له من یاد کیدن/
وه مهری گوشه ی دلم شاد کیدن . غم له لی دور باد له دنیای فانی / ژیانی پر بادله شادمانی. (ته نیا) |
ای برای گیانی دوس مهربان /
پیامکه گه د نامه بان گیان . غم غریبی ها ناو منزلم / یادت نقش بساس رو صفه ی دلم. من وفادار عهد جارانم / هلاک لطف قدیم یارانم.(ته نیا) |
خوزیمو اوسا خوه شی فره بیو /
وه جی ساندویچ نان وکره بیو. چی وه کو؟عطر روین ناوهیزه / زگمان قه یو کرد دو پاستوریزه . وه روژ سگ مرگی وه شه وورینه / محتاجیم وه گوشت مامر مکینه/ خوشی نمنیه له ولات دل/ پژاره کریاس وه خلات دل. یک یک خوزیه وه یل سپاردیم وه قه ور/ تلیایمه له ژیر بار ظلم و جه ور .:20: |
خواستم مرغ عشقت شوم ,ولی.
دایکم وتی مهکه روله پشیله خوی ده ت |
کرده یه مسیرو با تاکسی میره ،همون مسیرو مخاد برگرده راننده پول بیشتری میخاد.
میگه خالو گیان جاده گه کیش کردیه ایمه نازانیم؟ |
بوس!
بوس! بوس! بوس! . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . خدا مالت برمنه بوس!{قاط} (فريادهاي ملتمسانه يه شهروند لك به دنبال اتوبوس!){داش مشتی}:d |
کفته وه یادم جور قسط بانکی
جویای حالد بوم وه بی طاقتی دل ، بودجه نیری بسینی نازد مگر وام بگرم بامه پیشوازد |
ای قره له دوریت حالم خراوه / پوته نفت بخوه م چمانه آوه _:2:_:2:_:2:
|
رنجم بی ور بی چیو گاوازولگ/
جفای بی سامان عقلو هوشم برد / هرچه مه کاشتم زلم درو کرد / هرچند وجاریل خوشه چنیم کرد/ نامه خرمان جا گرده چیوچه برد/ هرچه ورزیزی ناکسانم کرد / بی مزد مواجب اوریو وژم برد / وه خارنیشتمو پلاسه برگم / زارو ناتوان چوره مرگم/ |
کرده زن ژاپنی میگیره هر وقت نگاش میکنه میگه :
اگه خاود تیه بچو بخه ف!{داش مشتی} |
یه جک جدید که خودم از خنده پوکیدم
شیخی داشت شتابان به سویی میدوید یکی گفت: یا شیخ بکجا چنین شتابان شیخ گفت: کوره لا چو کردمه خوه ما |
جور چراغ توری هرگز کور نوی
صد مرض بگری ، ژن و زور نوی |
هر چن روزگار زنجير داسه پام
دنگت ها گوشم چمان هايده لام ديوار غمت رمياسه بانم انگار بيستون تك داس له شانم نه مس شراو نه گيژ و بنگم{داش مشتی} ارا دوريگت فره دلتنگم |
اگر چرخ بکن گوشت وسخانم، شش دانگ ایران بکن ونامم ،هایه
خیالم آرام گیانم{پپوله} |
لکه گوسفندش گم میشه کلی دنبالش میگرده بعد از دو روز میبینه گوسفنده در خونش ایستاده لکه با خوشحالی میگه:
یه خالو ممو کیه هاتیه |
لكه سر از ديوار جهنم مياره بالا به يه بهشتي ميگه:موزي بيه براگد!
بهشتيه ميگه: ايششش برو گم شو! لكه عصباني ميشه و ميگه: گمال يعني نماي اراي آو جوش!!! |
لکه میره مهمونی سر سفره پسرش میگه: بابا یه لیوان آب بده
باباش میگه: خرگ وه بان سرت آو له مال خوه مانیش دریم برنج بخوه برنج |
پژاره یاران دلم تنگ کردن /خاطره دوسان هوشه لیم بردن /دلم خاپیره له فراق یاران / مدام پشیوم جیوگنا کاران /به به وو روژه دوس مهمانم بی /خوش وخاطر جم یار ارشانم بی/فقان هی فقان دوسان دیور کفتن/ زنگانیم بیوس وبار گردن /وهجر دیوری یاران سزیامه /چیو شکارپیرله گل بریامه / چیوکوانه جی میلکان دی خاموش بیمه /
له یاد نازاران فراموش بیمه / باخم بی سمر عمرکوتا چیوگل/ تهی دسو زارشرمنده و خج/ |
غریب کفتمه هامه خیالد
ترسم بمرم نیونم جمالد امرو دلگم هه واد کردیه درونم اراد آگر گردیه چاوم پر وه اسر یاد جارانه دلم چه وه ری نمی وارانه |
تنیا داریگم و سر یال وه |
هالو احوال شهر خاموشیل
گشتی سرو کورخاموشو بی دنگ/له خاک سرو نایم ارام وینی سنگ/ دوشک خری سرد لاف سان سختیو/لی بیو چند سالیو ویطوره خفتیو / چرخ چپمدان وطور دلگیر له گوراو منال کردیو زمین گیر/ دیم هم سان ساده یو هم سان رنگین /فقیر سووکو دوولمن سنگین/ جی تنگو تیریک بی سروو بی دنگ /بیودن وه هاو دم مارو مور و سنگ/ نه طبیب توایم نه دارو درمان نه/ خور له درد و نه خور له ژان / نه کس ژیر دس نه کس رده بان/ نه خور له چشمو بفرما قربان/ بی جسمو بی گیان جور سنگیمن/ گیاوو دولمن گشت یه ی رنگیمن/ |
یارو خود خوری داره میره دکتر
میگه : آقای دوکتر خوه م خوه م خوه م |
تخصص سید ها و امام زادگان اطراف شاباد:
سید نصر الدین:اعصاب وروان شاه احمد: زنان و زایمان قاضی ون:مفاصل و ارتوپد شامامی:عمومی سید مهران:اموال مسروقه سید حشمت:ازدواج وطلاق عباس علی:داخلی |
کلاس نهضت زنهای کرد:
معلم:هرچه میگم تکرار کنید.امین مریض است... همه میگن:آی دالگی بمری |
ارسال شارژ یک قلخانی برای نامزدش
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII دردله سرم خود وه ناخوین پاکی که! |
اکنون ساعت 04:51 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |