![]() |
نقل قول:
|
نقل قول:
اگر کارت پایان خدمت رو نداده بودن که الان چنگ جهانی سوم راه افتاده بود :21: |
سلام
من که خیال سربازی رفتن ندارم میخواد هتل 6 ستاره باشه یا کاخ اصرار نکنید:d |
سلام به همه دوستان کرمانشاهی |
کاک و نون خرمایی که دیگه این روزها همه جا هست مهدی جون من که تهران دیدم ! .
ژاوی تو هنوز امضات پا برجاست که خوش اومدی . |
منظور ژاوی امتحانای سال نود و یکه :24:
کاک و نون خرمایی همه جا هست اما این کجا و اون کجا مثل سوهانایی که اینجا هست با سوهانای قم فرقشان آسمان و زمینه ژاوی آمده؟ با ای درسخواندنش خیال داره نره سربازی اتفاقا سربازی رو شاخته :24: تازه با دیپلم میری باید بری ظرف شستن و طی کشیدن برای ورود به دانشگاه دولتی با رتبه خوب .این مدل درس خواندن بی فایده ست پسرجان... آقا مهدی با خانواده تشریف بیارید کرمانشا کاک و نونها با من بیاید نترسید من و ادمین نمیایم اون طرفا:24: |
[INDENT][INDENT]
امپراطور دستت درد نکنه ! نکنه میخواهی با نان خرمایی تهران ازم پذیرایی کنی************* فرانک خانوم شما تشریف بیاورید با خانواده قدمتان بر روی چشم |
سلام به همه
خوبین خوشحالم که همه رو سر حال میبنم بابا پدر اریا خوبی :d به به فرانک خانوم اقا مهدی بفرما چایی :p فعلا بای |
مرسی آقا مهدی
کی به امپراتور زن میده خودم 100 تا خواستگاری رفتم براش تا حالا:24: بیرونم کردن:24: |
سلام بر همگی :53:
دلم براتان خیلی تنگ شده بود ولی هم خودم مریض بودم و دندانم رو جراحی کردم و هم سیتمم خراب شده بود _:2: خوشحالم آبجی فرانک برگشته ، ژاوی هم که اومده، مهرگان عزیزمیشم اینجاس :) آقا مهدی و آقا حسین آمدن دیدنمان ، آریانا هم که همیشه میاد:53: آقا کوروش و آناهیتا گیان و ترنم هم حالشون خوبه {پپوله} درسته ژاوی امضاشه عوض نکرده اما آقا مهدی عوض کرده :p یه دختر ایلامی تو خوابگاهمون بود هر بار می رفت ایلام و می آمد میگفت بچه ها براتان سوغاتی آوردم میگفتیم چی میگفت نان برنجی کرمانشاه :) |
اکنون ساعت 10:12 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |