![]() |
مهرگان میلاد نور تاحالا هیچی ازش نخریدم گرانه آقا .....:ali_khosa_khowar: |
بچه ها عبدل آباد کجاس؟
اسم جدیدشه یا قدیمش؟ کدام سمت کرماشاس؟ |
از کرمانشاه خارج شدیم، عبدل آباد یه منطقه تقریبا تو جنوب تهرانه، درباره اونجا حرف زدیم .. یه بار رفتم مانتو بخرم :d
|
هنگ کردم به مولا
دسد درد نکنه پ دیه هیچی ما توی همین خیابان معلم خودمان خرید میکنیم وسعمان به عبدل آباد نمیرسه اما یک چیز جالب که بارها تجربه کردم وقتی یک چیزی رو میخوام بخرم خصوصا پوشاک از همین شریعتی خودمان شروع میکنم گشتن و دیدن ی چار ساعتی میگردم آخر سر میام همینجا (شریعتی) همون اولی رو که دیده بودم هم شیک تر بوده هم قیمتش مناسبتر بیاین شریعتی خرید کنین ی چای داغ همراه با بژی هم مهمان من باشید |
{شیت شدن} |
منم مثل فرانک خانومم یه چهار پنج ساعتی میگردم آخرش میرم همونی که اول دیدم و پسندیدم میخرم |
کدام مغازه ی شریعتی را میگویی ای آناهیتا؟ چه میفروشد؟ اونجا بیشتر کفشه! نه؟ راستی اون خیابانه که پاساژ سریری هم توشه اسمش میشه خیابان نوبختی؟ شاه بختی؟ |
پوشاک زنانه اس مهرگان |
ا چه خوب تو هم نمیدانی :d منم دقیقا حاضرم کروکی بکشم ولی اسم نه!
آره کتابفروشی رودکی همونه که میگی .. مگه قیمت کتاب روش ننوشته! چجو یه جا 20 تومن یه جا 25 تومن؟! |
کتابفروشی رودکی دایی مامان دوستمه!!! |
اکنون ساعت 06:18 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |