![]() |
4کریم برو بچه ها ..
جاری فرگل و فریما کجان دیارشان نیست ؟ یه رزیتا خانم هم بود او کجاست ؟ بابا برای چه ایجو میکنین خو ؟ باشین بیایین باشیم/.... بساط هماهنگی و استقبالو اینایه راه بندازین تا میتینگی بنازیم راه داش میتی بر میگرده... برنامه شو خودتون بچیینین مکان و ... من پایه م هستم.. .اول شما دست به کار بشین هماهنگی ها رو در این جا یا در نامه خصوصی بکنین اگه دیدین ساختش نمیاد تا منم هماهنگیهای لازمه بکنم.. .اخه من تا حالا با کسی قرار نذاشتم ! نمیدانم در چه سطحی باید پذیرایی بکنی اون دفعه 2سال پیشکه قرار گذاشتیم یه عده ارازل بودیم که خیلی عجیب نبود بریم پارک نوبهار (هرچند احتمالا به مهدی خوش نگذشت) ولی الان اگه قرار باشه 4 تا ادم متشخص مثل شماها بیان من نمیدونم چطور قرار بذارم پس دردسرش و فکرش و مکان و ایناشو شما بزرگترها بکنین من هم پایه گی خودم رو علام میکنم... بعدم انفولانزای کاوررری اومده اناهیتا نمیتونم کاور بخرم ... |
سلام به همگي
روژ باش والا نميدانم، هرجور شما تصميم ميگيرين.سعادتي باشه دوستانه ميبينيم و اگر نشد، كه همه سالم سرحال باشين. |
سلام به بچه های گل کرمانشاهی
خوبین سلامتین چه خبرا؟ کجایین؟ :cool: |
سلام من هم میتونم کرمانشاهی باشم؟
|
سلام
چرا که نه خیلی خوش اومدی همشهری:) |
سلام
من کرمانشاهی نیستم ولی همسرم کرمانشاهیه ما الهیه میشینیم میخواستم ادرسه یه گفتار درمانی خوب را از شما همشهریای کرمانشاییم بگیرم هر کی مدونه لطف کنه واسم بفرسته اخه من تو شهر شما غریبم جایی رو بلد نیستم مرسی
|
نقل قول:
البته من تهرانم دوستان كرمانشاني بهتر ميدونن |
سلام
من بعد از يه غيبت 5 روزه اومدم / مسافرت بودم / اي بد نبود و خوش گذشت / رفته بودم شهر آريانا ولي دلم همش با شماها بود و خيلي يادتون كردم ممنون ادمين كه به يادمون بودين فكر ميكنم فريما هم خيلي مشغوله .... |
سلام به روي ماهت
فرگل جان باز كه از شما يادي شد ما چي بگيبم كه هي ياد كه نه يادواره هم نبود اي وروووووووووووووووووووووووووووو وووووو تاري گيان باوه براگم چني غريبييييييييييييييييي |
اينا چيه نوشتي تاري من كه ندونستم چيه :rolleyes:
|
هيچي روضه غريبي تاريه
|
چرا غريبي اين همه دوست و دوستار دور و برت هست نمي بينيشون چرا مثل اينكه مالزي بدجوري هوش و حواست رو برده
|
سلام بجه ها ...
چاکریم.. .اونایی که نبودند خوش اومدن اونایی که بودن برن :24: تاری جان من نمیدانستم کجایی حالتو از اریانا پرسیدم یکی دو جا هم سوال کردم کجاست تاری.. .بابا اینجا کسی جایی میره قبلش از ما رخصت میگیره :D کی مالزیه ها ؟ فرگل خانم شما هم خوش اومدی ان شااللله که خستگی سفر از تنتون در رفته .. کسیمیخواد جایی بره خب بیاد اینجا بزنه.. فریما با شما دوسته نزدیکه اشناست ؟ گزارشی از جالش بدین ان شاالله اونم بر میگرده ... خانم tasala اسمتون چی هست ؟ البنه من در نامه خصوصی بهتون گفتم .. اون ادرس رو برین حتما به جواب میرسین دکتر شاکری روانپزشکه با چند تا روانشناس کار میکنه میتونن راهنماییتون کنن.. گفتار درمانی چیزی که در ذهن من تداعی میکنه اینه که مثلا کسی مشکلات رفتاری داشته باشه ببرنش باهاش حرف بزنن عاقل بشه :D ولی مشکل شما ظاهرا این نبوده.. کسی که اختلالات گفتاری داشته باشه مثلا یه کودک ... نمیدونم به پزشک معالج این چی میگن بچه ها اگه بلدن بگننوو ودر ضمن جرا میگین غریبین ؟ خب مگه همسرتون کرمانشاهی نیست ؟ رزیتا کجاست ؟ بچه ها میدونین رزیتا با دایل اپ این همه نوشته درسایت ایجاد کرد ؟ اناهینا اله ابها رفته سفر یا از سفر برگشته ؟ خلاصه نیستش ؟ بچه ها /.. .لطفا دعا کنین برای یکی از بستگان نزدیک مهدی (هیوا ) که امروز بستری شده و فردا عمل میشه... ام شاالله که به زودی خبر خوش موفقیت امیز بودن سلامتیشو میدیم.. حتما همینطور خواهد بود... |
سلام
ادمين جان ممنون از اينكه احوال همه رو مي پرسي . من تازه ديشب رسيدم من و فريما هم دوستي نزديكي با هم نداريم از طريق همين سايت با هم يه خرده بگي نگي آشنا شديم البته اطلاعات زيادي از هم نداريم اتفاقا امروز به ياد رزيتا بودم نمي دونم چرا خبري ازش نيست اگه كسي خبر داره بگه ؟؟ |
سلام به خانم ها و آقایان عزیز...خوب من هم تازه اینجا رو پیدا کردم ..البته آقا کورش قبلا گفته بود اما کم لطفی از ما بود...اما بالاخره آمدیم...
آقا مهدی امیدوارم که برادرتون زودتر بهبود بیابند اگه کاری از دست ما ساخته است در خدمتیم...... به هر حال از آشناییتون خوش حالم... |
سلام به همه برو بچز هيوا گيان ايشاا... حال فاميليگتان چونه ايشاا... به حول و قوه الهي زودتر بهبود پيدا بكه اميدت و خوا باشه براكم اي قسيله از يادت نچود كه موشه
هر چه دلم خواست نه آن ميشود هر چه خدا خواست همان ميشود منيش و همه دوستان عرض ادب ميكنم و اميدوارم كه همتون در پناه اوس كريم و مولا علي پيروز و سلامت باشيد هر كس اينو خوند يه دعاي امن يجيب واسه مهدي گيان(هيوا ) بخونه مولا علي يارتون |
سلام به همشهریای گل و گلاب
خوبین سلامتین ؟ |
بچه ها تعبير خواب كي بلده؟؟ ديشب خواب ديدم [IMG]http://*****************/2/1254761102.gif[/IMG]..ماه محرم اومده بعد رفتم تو خيابون دنبال يه بنده خدايي مي گشتم پيداش كنم..رسيدم به يك ميدون ديدم همه ي ميدون پارچه سياهه اما در همه خونه ها چراغونيه همه در حال خوردن و شادي و عروسي گرفتن و اين برنامه ها...به بغل دستيم گفتم مگه محرم نيست[IMG]http://*****************/2/1254730550.gif[/IMG] چرا اينا همه وسط ميدون جشن گرفتن پس.......خلاصه دماغه دونه كولانه درازه[IMG]http://*****************/2/1254779756.gif[/IMG]...
|
سلام
ادمين عزيز شوهر من تو جنگ ترسيده لكنت زبان گرفته از 5 سالگي تا حالا اين لكنت باهاشه خيلي دوست دارم مشكلش حل شه مرسي از راهنماييت در ضمن من شماليم درسته شوهرم كرمانشاهييه ولي من كه با شهر شما وزبانتان غريبه ام دعا كنيد برامون سپاسگزارم
|
بابا امروز غايبامون خيلي زيادن ... بياين اينجا قول بدين هر كي مي خواد جايي بره از قبل خبر بده مثل دلتنگ جون كه دلمون براش تنگ شده و يادش مي كنيم و براش دعا ميكنيم كه هر جا هست موفق باشه و ....
|
فرگل جون خودتو عشق بقيه رو ولش الان يه جور سرگرمت مي كنم كه ديگه دلت واسه دلتگ جونت تنگ نشه;)
|
من دلم واسه همه غايبين تنگ شده نه فقط واسه دلتنگ :p:cool:
حالا بگو چي تو چنته داري ؟؟؟؟؟ |
سلام بر بچه ها ی گل و گلاب..
تعبیر خواب دوستمون این میشه ... دوست دخترت شوهر کرده ! و تو عزاداری و اون رفته سور و سات محرم تو بوده نه محرم ققمری... از لحاظ علمی ثابت شده کسایی که دماغ درازی دارند .... چیز ! خانم تی ای اس ای ال ای که هنوز نمیدونیم چی باید صدات کنیم... چشم حتما من از پسر عمه م که متخصص سونوگرافیه میپرسم کما اینکه سوال قبلی رو هم از اون پرسیدم اگر کسی رو شناخت یا نظری داشت عرض خواهم کرد.. ان شاااله که همسرتون روز به روز راحتتر و بهتر تکلم کنن این چور چیزا از اوناست که یهو با یه خواب با یه اتفاق کوچولو امکان خوب شدندش هست لااقل توی فیلمها دیدیم.. ان شاالله که همینطور میشه.. اینقدر احساس غریبی و تنهایی نکنین اینجا.. باور کنین شهریه که شانس اوردین توشین کلی اشنا و دوست میتونین داشته باشین که انگار اعضای خانواده خودتونن فریما خانم هم که برگشته خوش اومده چی چی اورده با صدای چی ؟ بچه تشکر بابت دعاهایی که کردین برای یکی از نزدیکان هیوا.. .خدا رو شکر امروز بهم گفت که حالش بهتره و عمل موفقیت امیز بوده.. دستتون درد نکنه... من که از این چیزا بلد نیستم ولی مادرم دعا کرد و من ابراز امیدواری شدیدی کردم که ایشالا حل میشه وتموم میشه وخوب و خوش و سلامت میاد بیرون حالا ببینیم داش میتی مزد این همه زحمت زیر پوستی که من کشیدم رو چطور میده یه دلستر استوایی ایستگ برام میخره یا نه؟ دوستام این ترم رفتن کتابا رو بخرن نزدیک 50 تومن شده ! کی داره بده این همه پولو... من که کلا کتاب نخرم دوستان ترم بالایی داشتند بهم بدن میپگیرم نبود معمولا نمیگیرم یه دونه کتاب مدار جبه دار ما یه جلد اولشو میخواییم بچه ها میگن گفته باید جفتشو ببرین نزدیک 20 تومن.. البته وضع ما بد تر از بچه های معماری نیست اونا واقعا بیچاره ن...ولی هب البته معمولا کسایی میرن معماری که رفاه نسبی بیشتری دارن... ولی حال کردم دیروز رفتنم یه کتاب اسمبلی دسته دوم خریدم هزار و پونصد تومن ! خدا نعمت مصدق و پاساژ سروش و طبقه دوم و اون یکی دوتا مغازه رو از مردم شریف و قهرمان پرور کرمانشاه نگیره... دیه هی اینا... |
بچه ها کجایین چرا دیارتان نیست ؟
م یاد یه واژه ای افتادم که گفتم بنویسم شما بیاین نظرتانه بگین کیوانو :21:{قاط} و درموارد حاد تر کیوانو دوو رژیای دو نمونه رو براتون نمایش میدم http://www.akkasee.com/files/blogSys...eh/pirzan3.jpg نه نمونه دوم رو خیر ! نظرتون چیه؟ |
اقای ادمین این چه عکسی بود گذاشتی_:2:
قلبم یهو وایساد کیوانو دوو رژیای اینی که گفتی یعنی پیرزن وحشتناک _:2: |
عکسی که کم گذاشنم در سایت معتبر عکاسی بود که فکر میکنم ایشون از هموطنای خودمونه این خانم. ..
پیرزن دوغ ریخته کنایه از کساییه که ..... بهتره بچه ها بیان جواب بدن |
سلام
فکر میکنم یعنی پیرزنی که خیلی عصبانیه و غر میزنه (به اصطلاح دوغش ریخته) |
سلام به همشهريا!
خوبين؟ كوروش جان ممنونم از پيگيري ها و روحيه دادنات توي اين چند روزي كه كرمانشاه بودم. متاسفانه به خاطر مشكلاتم سعادتي نداشتم كه دوباره از نزديك زيارتت بكنم. اميدوارم كارم درست بشه و توي اين چند روز آينده بارو بنديلمه وردارمو برگردم شهرگي خودم. |
سلام
قصد فقط سلامی و عرض ادبی به همشهریهای گلم |
سلام و روي گشتتان حالتان چونه داش ميتي تو نيش خاصي بابا حال فاميلتان كه ايشا... بيتره الت ما اينجا يه پست زديمان تا هر كس اون خواند يه دعائي هم واسه شما بكنه خوب تاري دلش اندازه يه ملوچكه دي
|
داش تاري چاكريم، ممنون له لطفتان.
بقيه نيه سه يان؟ كم پيدان!!! بعد از چن ماه كه چيمه كرماشاه حال و هواي خاصي داشتم ولي حيف كه تمام وقتم له بيمارستان بيم. بعضي وقتي ل وه حسرتو له پنجره بيمارستانه گه تماشاي ديشت كرديام تا شايد حسرت دلم كم بود، كه نشد. چه بكيم؟ اي مه ش هه كرماشاه ديريم. |
ای برا ارا هیشکی منو نمیبینه
منیش هستم خو دی حالدان چونه اله یا هال و پذیرایدان یکیه :p:21: |
شرمنده، هواسم نوي. و بزرگي خود بوخشمان!
له بس بزرگي وه ناو چومان جات نيود.و خاطر يه سه كه نيو ني مه د. |
هم باز اي خوشكگه ايمه هاتيه ايره با خو ولمان بكه سيل بكه بين ميذاري يه خورده حرف مردانه بزنيمان اخه تو چني لاالاا... ا دست اين رزيتا بابا اير ولمان نيكه كچل بيمه له دستت
چاكريم داش ميتي خو اصل حالگت چونه چه خبر از او پل رو گذر لب او خاصتر بيه |
هي بدك نيه، بهتريش بود.فكر نه كرديام اي قره دلم اراي شهرم تنگ بياد!!!
وه اميد خدا تا آخر اي ماه(البته در صورت صلاح ديد" خداي گه و ره) اراي هميشه چمو بو شهرگم. |
تارییییییییییییییییی
مامان گفته زاغ سیاتو چوب بزنم ولی این هیوا آدم خوبیه اشکال نداره |
جريان چه س؟
مگه قراره آيمه بدي بوم؟؟؟؟ چه اشكال نه ي ري؟؟؟ |
بجه ها الان تو قیلون خونه پرسیدم کسی اقا بهزاد میدان شهرداری سابق تزریقاتی رو میشناسه؟
میخوام بدونم چند نفر از ادمای اینجا تاجالا سر و کار داشتند باهاش.. توی مطب دکتر یوسفزاده فقید هست .... وای دکتر یوسفزاده خدا بیامرز(زنان زایمان ) یه منشی خوشگل داشت سهیلا خانم من 3-4 سالم بود اینقدر دوست داشتم هر روز ببینمش ! همیشه دوست داشتم همسایه ها اقوام همه حتی مردا ! بیان ما ببریمشون دکتر زنان من سهیلا رو ببینم ... جدی جدی دوستانه برادرانه کاش باز میددمش یادگار روزگار خوش کودکی بود اونم منو خیلی دوست داشت شوکولات (واقعی) بهم میداد @ یه ثریا خانم هم خانواده خودمون بود همون 3-4 سالگی من خیلی دوستش داشتم !!!! همیشه توی ذهنم بین سهیلا و ثریا انتخابات برگذار میکردم همیشه برنده سهیلا بود ولی خب کوروش حسن علی جعفر رو میخواست ! هیچ یادم نمیره این دیگه الان هم هنوز نقل مجالسه که همون موقعها 3-4 سالم بود توی یه مهمونی توی جمع ثریا خانم ازم پرسید کوروش میخوای با هم ازدواج کنیم منم سریع برگشتم گفتم باید فکرهامو بکنم !!!! :21: اون موقع اصلا تلویزیون اینا نمیدیم که از دیالوگ فیلمهای اون موقع باشه این حرفم... خلاصه خیلی باحال بودم اون موقع ... |
كوروش عزيز شانس آورديم كه تلويزيون نگاه نميكردي!
اگه نگاه ميكردي چه مي شد؟!!! بيچاره سهيلا و ثريا!!! كوروش خدا اه دسد! اي حرفاره كه ميزني دلم بدتر مثل ملوچك برا كرماشاه ميزنه!(البته منظور آقا بهزاد هاس!!!) |
سلام ادمين عزيز
راجع به آقا بهزاد پرسيده بودي ؟ آره منم يه بار پيشش رفتم خيلي وارده فشارم رو شش بود اينقدر نگهم داشت تو مطب تا فشارم بالا اومد همه از كارش تعريف مي كنند و واقعا هم لايق تعريفه . |
اکنون ساعت 05:05 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |