![]() |
ممنونم دونه جون خیلی لطف داری بلاخره از شر رنگ آبی راحت شدم امشب خوابم نمیگیره:p;):){جشن پتو}
|
فاطميا جون و رزيتا جون تبريك عرض مي كنم...
اميدوارم موفق باشيد... http://maral.persiangig.com/image/1176a.jpg |
با سلام
ابتدا از دانه کلانه گرامی کمال تشکر رو دارم شما هم خسته نباشی و به دلتنگ عزیز هم تبریک میگم ایشااله ستاره های ریز و درشتت تا بینهایت بره Nur3 عزیز ممنونم امیدوارم شما هم در تمام مراحل زندگی موفق و موید باشی |
فاطیمای عزیز و رزیتا جان بهتون تبریک میگم. ایشاله آسمان زندگیتون همیشه پر ستاره باشه;)
|
شما دونفر بهتون تبریک میگم امشب می خواستیم بیرونتون کنیماولی اینو که دیدم نه بابااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا گل کاشتین ای ول جدی جدی به قول بروبچ ایشالله زندگیتونم پر ازستاره باشه
|
دلتنگ و رزيتاي عزيز!
ارتقاء و خوش رنگ شدنتون رو صميمانه تبريك ميگم. اميدوارم اين پيشرفتها رو هم در زندگي شخصيتون تجربه كنين. شاد باشيد و عاشق مهدي |
منم به هردوتاتون تبريك ميگم اينشاا... در زندگيتون هم همينطور بي وقفه پيشرفت و ترقي كنين كه مطمئنم همينطور هم هست به اميد روزهاي روشن و سبزتر
تاري (خيلي نامردين من اين همه انرژي به اين وبلاگ دادم ولي حتي خط خطيمم نكردي ديگه تصميم گرفتم فقط از غصه و غم حرف بزنم خدايا اينجا هيچكي منو دوست نداره:20::17:_:2: |
منم از همتون مخصوصا دونه جون کماله تشکر دارم امیدوارم موفقیت های شما رو در تمام مراحل زندگی شاهد باشم
رزیتا جون منم به تو تبریک میگم دوسته خوبم |
شاد باش ميگم دلتنگ جان ، هميشه کوشا باش...{جشن پتو}
رزيتا جان به شما هم تبريک ميگم ، موفق باشيد ...{جشن پتو} |
بابا یه دو روز بذارین این تاپیک پرد و خاکش بنشینه بعد !
کاربر خوب و قدیمیمون Mina110 به طور موقت ناظر سایت شدند و میتونن روی تمام قسمتهای سایت فعالیتهای نظارتی خودشون رو انجام بدن کادر نظارتی ما کم تعداده و الان تقریبا فقط خود من هستم که باید کارای نظارتی و ویرایش و حذف و ادغام و ... رو انجام بدم.... از طرفی کاربری برای این کار مورد نیاز بود که تقریبا از روزهای اول اینجا بوده تا بدونه خط مشی اصلی ما چی هست و چه باید ها و نبایدهایی باید رعایت بشه خط قرمز ها چی هستند و به هر حال به طرز فکر کلی هسته ی اولیه سایت اشنا باشه احساس کردم خانم مینا بتونن به طور موقت مدتی کمی از سختی های این کار رو قبول کنن البته اموزشهایی نیاز هست که سعی میکنم به زودی اونها رو هم اموزش بدم... لطفا به توصیه ها و تذکر ها و اموزشهای احتمالی ایشون توجه کنین و کمک کنین که بار نظارتی روی سایت کمی کم تر بشه .... تبریک میگم و ارزوی موفقیت میکنم .... ------------------------------------------------------ خانم رزیتا2 هم که این مدته شاهد بودیم خیلی زیاد در سایت فعالیت داشتند و لطف کردند با وحود اینکه خانه دار هستند و کارهای دیکه ای هم دارند تقریبا فول تایم در سایت بودند و مطالب خوب ایجاد کردند و مهم تر از همه تمام توصیه ها تذکرات و به قول خودشون مچگیریهای ما رو تحمل کردند پذیرفتند و رعایت کردند و هر چه سریعتر تبحر و تجربه شون رو افزایش دادند... ایشون کاربر بسیار فعال شدند و دسترسیشون به تالار کاربران فعال میسر شد تبریک میگم و ارزوی موفقیت میکنم... رزیتا خانم همچنان منتظر مچگیری ها و اموزشها و توصیه ها و تذکر های ما باشین ... ====================================== خانم Shadi LP به خاطر فعالیتهای خوب این مدت اخیرشون در تاپیک سریال ویکتوریا http://p30city.net/showthread.php?t=12557 که واقعا لطف کردند وکمک حال علاقمندان به این سریال بودند اهنگ ها رو پیدا میکردند دانلود و اپلود میکرند و زحمت راهنمایی و مشاوره کارببران و ترجمه اشعار از اسپانیایی به فارسی رو میکشیدند به ستاره افتخاری http://p30city.net/images/crown/07.gif دریافت کردند که به درخواست خود بچه ها بود و من پیشنهاد دادم که لطف کنن در قسمتی از سایت هم فعالیت کنند تا تا لوازم مدیریت رو براشون فراهم کنیم که ظاهرا مقدور نبوده برای شما هم ارزوی موفقیت میکنم و خسته نیاشید عرض میکنم... ========================================= سایر دوستان عزیز هم که تلاش میکنند و زحمت میکشند خسته نباشید بهشون عرض میکنم و عرض میکنم شاید شما برنده بعدی ما باشید ! =-================================ |
تبريكات صميمانه من به شما دوستان گرامي....
اراتمند شما نيلوفر |
|
ممنون از مديريت سايت و ساير دوستان، بنده كاري نكردم، هركاري كردم بر حسب وظيفه بوده، و اينكه اولين انجمني بود كه درباره اين سريال مطلب گذاشت و مخصوصا تو موتورهاي جستجو يافت شد براي همين هم ارزشش رو داشت. ممنون از دوستان كه همكاري كردن.
تشكر |
سلام به همه دوستان:53:
خوبه من گفتم یک روز نیستم ببین چه آشی این ادمین واسه ما پخته:21: به دلتنگ جان و رزیتا خانوم و شادی جون گل گلابدون تبریک میگم.ایشالله ستاره های چاقولو تری بهتون کوروش بده.:p:21: به خودمم تسلیت میگم :D بار مسولیت که چیز خوفی نیست.:p از کوروش جان و همه بچه های خوب دیگه فروم تشکر میکنم.:cool: به امید روزی که مقام اول فرومها را بگیریم.{جشن پتو}:rolleyes: فروم پی سی که بهترین هست ;) بهتر از این بشه.با یاری شما دوستان.:rolleyes: چشم به راه محبت های شما هستیم.:D ستاد چشم به راه کمک های سبز فروم پی سی سیتی:D |
منم از كوروش خان تشكر ميكنم شرمنده كردن بالاخره يه روز بايد همه ميفهميدن كه تاري شخص قدر و قدرتمندي در كاربري داره خدا به همراهش باشه
خدا سايه تاري رو از سر شما و اين انجمن كم نكنه بشمار |
منم به مینا جون:53: ،دلتنگ گل:53: و رزیتا خانوم:53: و شادی عزیز:53: تبریگ میگم معذرت میخوام که دیر شد عذر تقصیر...
امیدوارم تعداد پست های محبتتون توی زندگی زیاد بشه من که خیلی از مطالبتون استفاده بردم واقعا عالی بود بازم از تاخیرم معذرت میخوام اینم یه دسته گل تقدیم به همه دوستان خوب به زبان محلی ما کار کر و کار نکر http://www.tehransar.ir/pics5/2a7363...c9e9d8639c.jpg |
به همه دوستان و عزیزان بابت ارتقاء درجه تبریک میگم
انشالله روزی برسه که درجات عالیتر در فروم و خصوصا در زندگی نصیبتان بشود |
کاربر خوبمون تاري
http://p30city.net/image.php?u=28532...ine=1254832867 به خاطر فعالیت های خوب اخیرشون در قسمتهای مختلف سایت به درجه کاربری "فعال" ارتقا داده شدند و دسترسیشون به تالار کاربرهای فعال تا چند روز اینده میسر خواهدی شد ( منوط به دادن شیرینی و زیر میزی و امار وبیوگرافی کامل خودش جهت تایید هویت) تشکر میکنم ازش به خاطر فعالیتهای خوب اخیرش و ارزوی موفقیت میکنم برای تمام دوستان در فاز بعدی ان شاالله به زودی چند کاربر خوب دیگه مون هم ارتقا پیدا میکنند و برای اونها و تاری و بچه های قبل هم یه سری مسولیت و کار و دردسر خواهیم تراشید و به گردنشون خواهیم اویخت ... موفق باشید |
من از همه مردم دنيا و بخصوص كوروش تشكر ميكنم به خاطر نظر لطفش
ميدونستم بالاخره يه روز تمام دنيا ميفهمند كه تاري بزرگترين و بانمكترين كاربر دنياست فقط افسوس يه خورده دير شده ولي به هر صورت عيب نداره به گندگي و خپليه خودم ميبخشمتون اينا كه شوخي بود كوروش جان ممنون از حسن نيت و نظر لطفت من هم اميدوارم .... و همچنين اميدوارم همتون توي تمام مراحل زندگيتون فعال و ستاره دار و تاج دار باشين كه اين از همه مهمتره جداً ميگم به اميد روزي كه همه ايرونيهاي با غيرت و با تعصب به ايروني بودنشون به بالاترين نقاط موفقيت و دوستي برسند همديگر را دوست داشته باشيم و به دوست داشتنها احترام بگذاريم ;):p |
به به تاري پسر گلم بالاخره غول بازيو كشتي ...
منم جا داره اول 11دي سالروز تولدمو تبريك بگم خدمت دوستان و يه تبريك ويژه هم به تاري گل كه به فينال رسيد و يه تبريكم به كورش عزيز كه ادمين سايتو تقديم ايشون كردم به خاطر فعاليت گستردش و مشغله كاري خودم. |
آقاي تاري تبريك عرض مي كنم...
|
اقاجان تبريك خشك و خالي نميشه مگه شما نميدونيد چه مرواريدي داره با شما كار ميكنه بابا اتيش بازي و سورپرايزي يا حتي كادوئي يا بابا جشني خيلي ب ذوقين
|
تبریک میگم تاریییییییییییییییی
|
نقل قول:
|
|
اره مرسي واااااااااااااااااااي خداااااااااااااااااااااااااااا ااااااااا يه دونه رولت هم بدي ديگه نور علي نوره لطفاً
|
نقل قول:
خوب شما ديگه از تمام درخت ها و همه چيز هم تشكر مي كردي :D |
تاری جان تبریک میگم.:53:
موفق باشی در هر جا که هستی.:53: |
اصلا کجا فعال بوده این تاری مگه تو مالزی
|
http://aycu20.webshots.com/image/439...0159583_rs.jpg
بفرمایین به میمنت ارتقاء تاری تاری فقط یه دونه بردار:p |
عنوان کاربر فعال آشپزخانه بهتر نبود تاریییییییییییییییییییییی
|
نه عنوان شكم گنده ترين كاربر از همه بهتر بود خپل خانوم:p
|
تبریک میگم جناب تاری
موفق باشید |
سلااااااااام...منم به تاری عزیز تبریک میگم...موفق باشی {جشن پتو}
:36:_چپله:36:_چپله:36: |
نقل قول:
نه بابا اینطورام نیست خیلی از برادرای شکم گنده خواهرهای مانکن دارن نه خپل:24::24:مرافه{جشن پتو} |
تاری جان تبریک میگم. به امید موفقیتهای روزافزون برای شما
|
از لطف همه دوستان ممنونم الان اشك در چشمان شهلائيم حلقه بسته كه هماه حلقه قدرته
نميتونم صحبت كنم از بذل توجهتون اميدوارم من اخرين كاربر فعال باشم و كسه ديگه اي نتونه اين مقام والاي بشري رو بگيره چون من خيلي حسودم مرسي مرسي مرسي |
حسود هرگز نیاسوددددددددددددددددددددددددد :21:
|
نه خيرم اصنم حسود نيستم فقط دارم دق ميكنم:p:p:p:p
|
:24::24::24:
میدانیم میشه برادر خودمه نشناسم {جشن پتو} |
اکنون ساعت 04:16 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |