![]() |
آغـشـتــه بــه تــو مے شــود....
روحــم ... نـــفـسـم ... بــنـد بـــنــد وجودمـــــ... وقـــتــے در حـصار دســتــانـــتــــــ... بـــوســــه بـــارآنـــــ مے شــــومـــ |
سرخ میشوی وقتی می شنوی ، دوستت دارم زرد میشوم وقتی می شنوم ، دوستش داری چهارشنبه سوری راه انداخته ایم سرخی تو از من زردی من از تو همیشه من می سوزم .... و همیشه تو می پری .... |
دوستت دارم هدیه ایست که هر قلبی فهم گرفتنش را ندارد.
|
دستـﭞ را بـﮧ مـن بـده نـتـرس بـا هـمـ خـواهـیـمـ پـریـد حـضـور و حـیـاﭞ و حـوصلــﮧ ﮮ مـن از تـو درد و بـلا و بـﮯ ڪـسـﮯ هـاﮮ تـو از مـن . . . |
صبر کردن دردناک است و فراموش کردن دردناک تر ولی از این دو دردناک تر این است که ندانی باید صبر كنی یا فراموش http://upload.p30pedia.com/uploads/1285397685.jpg |
|
گــــــاهـی میــان |
همچون کشیدن کبریت در باد دیدنت دشوار است.
من که به معجزه عشق ایمان دارم، میکشم آخرین دانه ی کبریت را در باد... هر چه باداباد! |
تـــا آســــمان خــیــــال ِ تـــو چقــــدر راه اســــت؟ دو بـــال بـــرایــــم کافــیـــســــت؟ مـــی خواهـــــم به هــــوای تــــو در هــــوای تـــــو اوج بگیــــرم! منــتــــظــــرم مـــی مــــانـــــــی؟؟؟ |
|
اکنون ساعت 12:42 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |