![]() |
سلام اناهیتا خانم از لطف شما سپاسگذارم. نون خرمایی و نون برنجی هاتون هم میدونم خیلی خوشمزس به دوست عزیزمون خانم 852 هم خوش امد میگم:cool: |
نقل قول:
منم خوشحالم که روی ماهتو بازم می بینم نقل قول:
همتون برام عزیزید:53: نقل قول:
او از ازدواج ترنم ، سفر فرانک آ ای آدمینگه اسمش چه بود؟:d |
سلاااام |
اقا من اصلا قبول ندارم{قاط} ، قرار بود بچه های کرماشان من رو دعوت کنن باغ به صرف غذاهای سنتی کرمانشاه
پس چی شد منتظرما اااا {داش مشتی} |
نقل قول:
اره بابا جدي عكس خودمه {جشن پتو} نه بابا اين چه حرفيه ;) آره خيابون وليعصرو طالقاني و انقلاب نزديكمونن |
پوریا جدی جدی عکس خودته؟!
|
سلام بر همه کرمانشاهیان عزیز:53: |
سلام عزاداري هاتان قبول
نقل قول:
پس يعني ديگه ازتان پذيرايي نكنيم؟:d راستي شما تاحالا تشريف آوردين ديار ما؟ نقل قول:
شما خودت يه پا ادميني بنده به شخصه به خود شما راي ميدم :d;) نقل قول:
مينا والا تهران دسته كمي از سنندج نداره ما پاي كوه ميشينيم عمق فاجعه رو درك ميكنيم;) مينا امضات خيلي زيباست و البته طولاني...خو جاي منه تنگ كرده خو:d نقل قول:
آقا خوبي شما؟ آقا عصباني نشو دور از جانت آمار سكته رفته بالا ها:d آقا تشريف بياريد قدمتان رو چشم هم باغ ميريم هم بوستان هم سراب ماشالله خدا ازمان نگيره نزديك 360 تا سراب داريم همشانم با صفا شما تشريف بيار 360 روز اينجا مهمان باش تا تك تك سرابها بريم ديگه عصباني نشي ها باشه؟ نقل قول:
پس او دور و برايين ميگم آشنايي:23: نقل قول:
نقل قول:
چشم آقا مهدي باشه:5: آقا يعني شمام فك ميكني عكس خودشه؟:65: پوريا آواتارته عوض نكني ها ديگه سوژه نداريم بهش گير بديم;) |
نقل قول:
اين عكسو ميگي :21: http://up6.iranblog.com/images/bun1pcerfxo4gcd057i.jpg خوب اينم يه عكس ديگم كه باور كنين :24: http://up6.iranblog.com/images/an33wnbpgb36d32g1a2r.jpg |
دیدم آنا پست زده دوییدم توو ! آخه دختر ینی تو نباید به تاپیکای دیگه سر بزنی ؟ دلم تنگ شده خو ..
مهبا ترنم فرانک خاله رزی مهرگان صبا کوروش پوریا و بقیه بچه های کرمانشاه خوبه حالشون ؟؟ دلم برا دخترا تنگ شده خیلی .. |
|
پوريا م باورم شد كه خودتي حاجي
حالا جدي خودتي؟:21: عكس اوليتو كه ديدم فك كردم كه جدي باشي ولي عكس دومت بهت مياد كه مظلوم باشي و مهربان يه عكس 3 در 4 هم بذار ببينم از تمام رخ چه بهت مياد:d غزل گيان خوبي روله؟منم تنگيده بود دلم برات... دختر من كه هميشه تو سايتم به قول فرانك خانوم شبها هم اينجا ميخوابيم;) خو تو بگو بيام تو كدام تايپيك تا بيام مينا ما با بالگرد ميريم تو اتاق باور كن:d آره امضات قشنگه كلا هرچي امضا گذاشتي قشنگ بوده بي تعارف:) |
|
كره مينا صد رحمت به سربالايي
شيب كه شيب نيست نود درجه شيب داريم خدا نكنه يخبندان بشه ما با جورابم به زور ميريم بالا چه برسه به كفش پاشنه بلند :dكره مينا ولمان بكو...;) منظورم از بالگرد يه اتوبوس شره اي كه تا بالا ميبردمان;) يه صدايي داره كه نگو ده تا تراكتور بذاري كنار هم صداش مث اي اتوبوسه نيس:d آقا چاكرتيم به مولا:cool::cool: آقا مهرگانم اينترنتش تمام شده |
موضوع چیه؟
سر بالایی؟ خوش به حالتان برین اون بالا سرسره بازی حال میده جای مه خالی کرماشا که خبری از زمستان نی صب به صب نگای هوا میکنم میبینم آفتابیه عقده ای شدیم بری ی ذره برف زمستانم زمستانای قدیم زمستانه داریم :24: مینا گیان چه خبر سر قولت که هستی عروس من میشی یا برم سراغ یکی دیگه داو طلبا ثبت نام کنید تا یکیتانه انتخاب کنم :24: به جان خودم مادر شوهر خوبی میشم فقط داوطلبا قول بدن گوش به فرمانم باشن آقا مه زیاد توقع آنچنانیم ندارم فقط کمی تنبلم صب به صب بیاین کارامه بکنید مخصوصا از آشپزی بدم میاد نهارمه آماده کنید برید نه وجدانا خواسته زیادیه:24: قول میدم خانه تانم نیام:p |
سلام بچه ها
امشب عاشوراس تسلیت میگم کرررررره غزلی خبر میدادی گاوی گوسفندی چیزی جلو پات سر میبریدیم کررررررررررررره چه مادر شوهری بشی تو فرانک گیان اقا حسین تو بیا کرمانشاه مام میبریمت جاهایه دیدنی توم غذا مهمانمان بکن قول میدم دور همی کلی خوش باشیم هاااا مه ماندم چرا ای دانشگاه ها رو کو میسازن که انقد شیب داشته باشه تازه برو اناهیتا خداره شکر بکن او مینی بوسم دارین دانشگاه ما تا پارسال داشته امسال میگنکه چون دخترا زیاد میان دانشگاه براشان سرویس نذارین بخدا ای دیگه اخر نفهمیه بعد چه قبلا خوابگاه دخترا کنار دانشگده بود ا لان نیم ساعت فاصله هس تا بخوای بری دانشگاه اونم چه سراشیبی خدایش اخر نامردیه :eek:مینا با کفش پاشنه بلند چجوری راه میری توبرف جان خودت یه کلاس اموزشی بزار تا منم یاد بگیرم اقا مهدی ممنون که ورود دوباره تبریک گفتی ولی باید حلقه گلی برام میاوپردی هاااا داره غیبتایه ادمینمان زیاد میشه میگم موافقین حکم اخراجشه بنویسیم :d حاجی پوریا تقبل الله زیارت |
نقل قول:
|
فرانک گیان چه مادر شوهری شوی :d |
نقل قول:
سلام ، گلهای زیبای بهشتی. اناهیتا خانم ،متاسفانه هنوز قسمت نشده بیام دیار شما ولی میدونم خیلی مهمون نواز هستید.در ضمن اگه اومدم ازم پذیرایی بفرمایید. متشکرم. |
سلام به همگی شبتون بخیر.من تازه اومدم:p
|
سلام به همه دوستان در پی سی سیتی :53:
|
سلام به بچه ها گل کرمانشاه خودمان
خوبین جواد اقا خیلی خوش امدی به شهر ما وقتی امدی ;) هانی گیان علیک سلام شب شما هم به خیر خیلی خوش امدی به جمع بر و بچ پی سی :53: |
سلام خانم هانی خیلی خوش اومدید:53::cool: خانم ترنم مرسی از لطفتون:53::cool: |
سلام به همگی دوستان و بچه های گرم و مهمان نواز کرمانشاه :53:
آقا این ( گیان ) ما آخرش نفهمیدیم چیه :confused: |
هانی خانم ورود شما رو به جمع بچه های پی سی تبریک میگم .:53:
|
سلام
آقا روز دانشجو همه دانشجوها مبارك باشه به دل خوش ايشالله:) آقا جواد انشالله با امير حسين آقا تشريف مياريد از نزديك ميبينيد كه چقد مهمان نوازيم (بزنم به تخته);) در ضمن شما تشريف بياريد ما گاو براتان سر ميبريم پذيرايي كه چيزي نيس سلام هاني خانوم عزيز خيلي خوش آمدي اميدواريم هميشه بياي و بهت خوش بگذره:):53: آقا امير حسين "گيان" يعني جان يا به قول اي فارسا جون مثلا آناهيتا گيان يعني آناهيتا جو(ا)ن خودمه مثال زدم كه مانوس باشه:d آخرش متوجه شدي امير حسين گيان؟ ترنم عكساي عاشورا كه گذاشته بودي خيلي قشنگ بودن دستت درد نكاد خويشكه خاصگم:) آقا مهدي واقعا 72 شعب ابي طالبه ...خدا رو شكر ما از محاصره آزاد شديم;) |
نقل قول:
|
سلام حسین گیان ، من میخواستم معنی گیان رو بهت بگم که اناهیتا خانم معنیش رو گفت:cool: |
بچه های کرمانشاه که خونشون نزدیکه پارک کوثره بیان اینجا تا همچینی بشینیم یه گیتاری بنوازیم ..:cool:
|
امير حسين گيان پارك كوثر ميدان رجايي رو ميگي يا فرهنگيان؟
شما الان اونجايي؟سردت نيس؟;) |
نقل قول:
|
کره اناهیتا شیب با سر بالایی چه فرقی میکنه ..آیا :d |
كره امير حسين گيان گرفتيدمان؟(ترجمه:گرفتي آيا ما را؟:d)
اگه راست ميگي اونجا وايسا من و داداشم الان ميايم ;) كره مينا خو اگه فرق نداشت ديگه دو تا كلمه جدا نمي ساختن:d آهااااااااا مينااااااااااا تو چجو كلاه برا آيا ميذاري ولي برا م كلاه نميذاري آيا؟:24: ئاريا گيان خوبي روله؟خو چرا هيچي نميگي؟دلمان برات تنگ شده... |
ااااااااااااااا مرسی ی ی مزاحم نمیشیم
تعداد نفرات زیاده . اینجا بلوار مطهری 4راه همونجا که جوانشیر هست . حلا دیدی نگرفتیمتان :d |
خداوكيلي؟؟؟؟
بذار آقا جواد بياد ازش ميپرسم:d حالا واقعا؟؟؟ نه بابا مزاحم چيه؟پس دانه كولانه چه كاره اس؟:d جدي كرمانشاهين؟ تو رو خدا امير حسين گيان اذيت نكن ديگه...نكنه نقشه كرمانشاه جلو دستته ;) |
سلام دوستان خوبین.از خوش آمدگویی همه شما سپاسگزارم.:)
|
سلام آناهیتا جون خدا وکیلی خیلی با حال حرف می زنی.خوشمان امد
|
سلام
مه اخرش نفهمیدم کل کل سر چه بود :d عکسا قابلی نداشت اناهیتا گیان نظر لطفته عزیز |
آقا سلام به همه دان!
شایدم به همه تان! البته زیاد مهم نی!!! مهم اینه که وه گشتدان سلام عرض مکنم و آرزوی سلامتی مکنم براتان. خوبینان؟ خوشینان؟ ضمن عرض تبریک به آشنای بهاری گرامی و آرزوی حضور مداومشان، دوستان گرامی یک عدد سوال بسیار فنی برام پیش آمده: چرا به چهار راه مسکن میگیم سه راه مسکن؟ :دی :53: |
اکنون ساعت 10:39 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |