![]() |
آخر روزی دلت را خواهم برد اگر بار سفر بندی اگر تا سرزمینی دور بگریزی به دنبالت پروانه خواهم شد راه گریزی نیست بیا محبوب دل من شو .... |
|
من از فــــراسوی زمــــان می آیم از آنجا که فقط بـــاد میماند و رد پــــای به جا مانده مـــا ...! |
خسته شدم می خواهم در آغوش گرمت آرام گیرم.خسته شدم بس که از سرما لرزیدم... بس که این کوره راه ترس آور زندگی را هراسان پیمودم زخم پاهایم به من میخندد... خسته شدم بس که تنها دویدم... اشک گونه هایم را پاک کن و بر پیشانیم بوسه بزن... می خواهم با تو گریه کنم ... خسته شدم بس که... تنها گریه کردم... می خواهم دستهایم را به گردنت بیاویزم و شانه هایت را ببوسم... خسته شدم بس که تنها ایستادم |
پــس از مــن کســی اگــر تــرا ببــوســد روی لبهــایــت تــاکستــانــی را خــواهــد یــافــت کــه مــن کــاشتــه ام . . . |
|
بی تو ترک برداشتم و به هر بهانه ای دلم می شکند گاهی گم میشوم پشت پنجره ها و سکوتم را بغض می کنم تا نشنود صدای شکستنم را ... |
شـــــاعـر نیستــــــ ـــــم |
اگر تمام ستاره های آسمان را به شب من بیاوری این تاریکی ، روشن نخواهد شد!! برای من تنها "چشم" تو کافی ست!! دریغش نکن ... |
گمم نکن.....
در گوشه ای از حافظه ات می نشینم آرام..... فقط بگذار بمانم...... |
اکنون ساعت 08:48 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |