![]() |
تولدت مبارک ... دمب شما سه چارک
نقل قول:
یه جفت دندون مصنوعی دست دوم از بهشت زهرا باشه:24: میگم امیر هنوز هم کادو میخوای؟؟:p:p:24::24: |
وای بیایین ببینین تولد کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مینا خانم گل مادر مهربون تولدت مبارک انشالله 100 سال به این سالها خانومی.تولدت مبارک.انشالله همیشه سایه ات بالای سر عزیزانت باشه.امیدوارم چند سال دیگه این روز قشنگ را در کنار عروس گل و داماد و نوه ها جشن بگیری.:41::41::41::41::41::41::41::41: این هم تقدیم به دوست خوبم مبنا خانم: دانلود من خدایی طبق روشی که این اقای دانه کولانه !!!!فرمودند این اهنگ را اپلود کردم دوبار هم اپلود کردم اگه اجرا نکرد بروید و یقه بعضی ها را بگیرین به من ربطی نداره.مینا جونم من همه سعی و تلاشم را کردم که خوب اپلود کنم ولی نمی دانم چرا فقط پخش می کنه نمیشه دانلود کرد!!!!!!!!!!!!بهر حال امیدوارم بتونی گوش کنی و خوشت بیاد. ================ http://www.zshare.net/images/i4.gif Download this File |
سلام سلام :)
مینا خانوم خیلی خیلی شرمندههههههههههههههههههه :2: من امسال فراموش کردم :eek: ولی تا جایی که یادمه سال پیش خودم اولین نفر بودم که بهت تبریک گفتم..مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :65: تولدت مبارک مینا جان :41: ایشالا 123 سال بشی و در کنار خونوادت به خوبی و خوشی زندگی کنی :41: ایشالا بیایم عروسیه مانیا و مادر عروس رو ببینیم که داره با دومادش می رقصه :D:24: :24: :24: :24: |
نقل قول:
ممنونم كيانا جون:53::53::53: خواهر عزيزم خيلي خوشحال شدم وقتي پستتو خوندم تو ارزشت بيشتر از تموم كادوهاي دنياست ممنون از هديه ي بسيار زيبات ميبوسمت خانومي;):53: |
نقل قول:
شما هم منو شرمنده كردي ايشالله توي شاديهات جبران كنم ممنونم و آرزوي موفقيت و سلامت برات دارم:) |
نقل قول:
اختیار داری مینا جان شما اینقدر به من لطف داشتی و زمانی که نیاز داشتم اینقدر بهم کمک کردی که این کارای من حتی نمی تونه یک درصد از خوبی های شمارو جبران کنه :41::53: :53: منم امیدوارم در تمامی مراحل زندگی موفق باشی و در آینده ای نه چندان دیر شاهد این باشیم که کتاب شما یکی از پرفروش ترین کتاب های شعر بشه :) :) |
تولدت مبارک
امروز 5شنبه 21 آذرماه 1387 هجری خورشیدی تولد کاربر محترم (adeleh1982) میباشد:)
دوست گرامی تبریکات ما را صمیمانه پذیرا باشید:53: ضمنا تو صفحه اول سایت تولدهای امروز نشان داده نمیشه ؟؟ چرا ؟؟؟:eek: |
تولد
تبریک میگم {پپوله}
پس تولد من چی میشه؟؟:17::20: |
تبریک بنده رو هم پذیرا باشید:41::41:
انشالله عمری پر از برکت و سلامتی پیش رو داشته باشید مینا جون تولدت کی هست؟ بگو خودم تبریک مخصووووووووووووووص بهت بگم اون روز:53::53: |
تولدم 16/12/64 :65:
کادو هم واسم میگیری تبریک خشک خالی که خش نیست :rolleyes: |
اکنون ساعت 07:03 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |