![]() |
سلام
خوبین؟ منم نفس میکشم هنووو ;) مه یخه گی اخرشه همیشه خودم میخورم دوسال پیش یک سنگ 5 میلی توی کلیه راستم بود از اون موقع ازش بی خبرم الان حتما شده قلوه سنگ یا پاره اجر :21: ما هم ی هفته خاک میخوریم یک هفته خاک جم میکنیم و تمیز میکنیم مه نمیدانم چرا ای تپ و توز همش میاد ای لا بری چه نمی ره او طرف؟ دیگه عادت کردیم صب بیدار میشیم آسمنه نگا میکنیم اگه خاک باشه که هیچی به کارمان میرسیم اگه نباشه جشن کوچیکی میگیریم که امروزه میتانیم نفس راحتی بکشیم |
هاتموا
اقا ما امدیم افتخار هم دادیم پست هم میزنیم پس چی ؟ سلام. سایت ادمینگه ش نباشه آگرش میخوابه به قوران کلا از خرداد تا تقریبا شهریور همیشه سایت کمی اتشش کم میشه بچه ها و سیستم و مدیرش و همه گاهی نیاز به تنفس و استراحت دارند امتحان ها ی این ایام همیشه مزید بر علت بوده ایشلا درسم تمام بشه سایته میتقانیم ! . باران خانم هم خوش امدی کلا هر وقت غر میزنی به خاطر اون دو تا وروجک دوقلوتون که احتمالا الان دیگه وروجک نیستن کلی خرسند و خندان میشیم . آناهیتا گیان هیوا از بچه های خوب اینجا بود تهران بود هی غر میزد دلم تنگ شده برای کرماشا اوجو که خودش نوشت تلاش زیادی کرده تا بیفته کرماشا و منتقل بشه ظاهرا منتقل شد کرماشا باید بیشتر میامد و میشد ولی یه دفعه غیبش زد شماره هاشم عوض کرده فکر مکنم خبری ازش نداریم شاید گمشده خبرای بیشتری ازش داشته باشه . آآآآآ کره یخ او قسمتشه باید دژمن بخوره خودتان نخورینش . فرانک خانم تو چه مکنی با دو تا پسرت قد ای باران خانم حرصشانه مخوری هنوز ؟ زیادش نمانده بیای و یه تاپیک برای داش ممد بزنیم که تبریک رتبه ی عالیشه گفته باشیم . ----------------------------------------------------------------------------------- |
سلامون علیک هم شهرییل عزیز:cool: ولا کوروش عزیز وقتی از تهران برگشت نمیدانم چه شد از همه چیز وهمه کس برید {قاط} ..ناهات گرفته_:2:خدا کنه هی سالم باشه با او اواتار ترسناکش هی نو دلمه برده:eek::102:
فرانک گیان شما خاک موخورین توکرمانشا مع تو تهران سم ..انقده سم تو بدنمه و ریش بوو گم ماچ هر که بکنم مسموم میشه_باوکه-رو |
آقا کوروش آنچه گذشت هیوا رو خودم میدانم خو |
امیدوارم همه دوستان هر کجا که هستند حالشون خوب باشه نه فقط مهدی و یونس همه بچه هایی که فقط چند روزه نیامدن و اونهایی که مدتهاست نیستند ....
خیلی بعید میدونم هیوا از من و ما دلخور بوده باشه یادم نمیاد فقط میدانم یهو قطع شد خبری ازش نیست همچنین یونس .... این چه حرف است از سخن عموزاده اناهید یک سایت است و یک ادمین بدم گوشت ببرن بذارن کف دستت خین بیاد ؟ های ای دروغو که میگی راسته خاک خونت امده پایین ؟ |
بله که یه سایته و یه ادمین میشه یه سایت چند تا ادمین داشته باشه عمو زاده سید کوروش؟؟ |
سلاااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااام به همه بچه هاي خوب كرمانشاه
دوستان منم بعد يه مدت طولاني برگشتم البته شايد نتانم هميشه سر بزنم ولي هر چند وقت ميام بهتان سر ميزنم خييييلييي خوشحالم دوباره امدم پيش شماها |
هیوارو یادمه که گفت وقتی تهران بوده از نت محل کارش استفاده میکرده |
سلااااااااااااااام آقا پوریا عکس خودته!! |
|
بچه ها گیان سلام
روز پدر رو به همه پدران عزیز تبریک میگم زنده و پاینده باشید |
نقل قول:
نقل قول:
مممممرسي تو فرجه مرور ميكنم بيشتر ..خدايي اونايي كه مكانيك ميخونن ميدونن چي ميگم درساش تو فرجه جمع نميشه طي سال ميخوانم تو فرجه و امتحانا مرور ميكنم |
مـَـرد شدن حـاصل ِ یـک لقـاح ِ اتفـاقی ست ! ولادت حضرت علی به همه دوستان تبریک میگم و روز مردم به مردا تبریک میگم به خصوص مردای کرماشاهی:) |
روز پدر مبارک باد
پدر بشنو این حرف فرزند خویش
عزیزو گرامی و دلبند خویش تویی مایه ی بود و پیدایشم کنا رت به ناز و به آسایشم پدر تکیه گاه وجود منی تو سرمایه ی هست و بود منی پدرم روزت مبارک باد:53: |
روز پدر،بر همه مردان و پدران عالم مبارك باد با تشكرعضو فراموش شده بچه هاي كرمانشاه پوريا |
پوریا میخواستم برات تشکر نزنم |
ميلاد باسعادت موالموحدين علي (ع) مبارك
بچه ها من خودم پدرم هيچكي بمن تبريك نگفت بابا دست مريزاد |
رزيتا ميگه:پوریا میخواستم برات تشکر نزنم
خوب بي انصاف ها،چي شد حتي نشد كه يه پيام خصوصي بهم بدين ببينيد من كجام؟ |
پوریا جان حالا تعریف کن کجا بودی |
درس و مدرسه كه جاي خودشو داره، پسر عمم تصادف كرده بود با موتور!! اوه اوه!!! دكتر كرمانشاه پذيرش نداشت اعزام شد همدان اگه فيلمشو واستون بزارم نديده غش مي كنين كه چه بلايي سر پاش آوردن فقط اينو داشته باشيد كه رگ از اون يكي پاش گرفتن و حدود2كيلويي پوست ميخواد واسه پيوند و ...!
بعد از اون داييم تو گردنه اسد آباد رفته بود پيش پسر عمه ام متاسفانه تصادف ميكنه و اون هم همينطور ولي اون بيشتر حالش خوبه و ماشينش خسارت ديده! و ما هم همينطور در به در دنبال پسر عمه ام و ...هستيم و كم ميشد سر بزنيم به سايت و درس هم كمي وقت ما رو پر كرده بود! و اين بود داستان ما تمام |
آقا پوریا باز خدا رو شکر به خیر گذشته .......
ایشاالله برای هیچکی پیش نیاد... |
|
سلام
آوووآوووو برام وووووو درمال دوته کاوووووو رد شدم گفتم یه گورانی بچرم |
پوریا جان خدا رو شکر به خیر گذشته.... |
پوریا خدا رو شکر به خیر گذشت....ای اناهیتا گیان گل گفتی..:53:انا مع هر وقت میام کرمانشا نزدیک یی گردنه اسد براا مرده میشم خود به خود بدنم شروع موکونه لرزیدن:42::63: قولیلم اراده از خودشان ندارم ریپ میزنن:17::17:
|
سلام شابادي گيان گوراني گه ت واقعا عالي بي
|
از همه شما تشكر مي كنم، اين كار ها چيه ميايد اينجا گوراني مي چريد؟ اگه مي خوايد يه تاپيك باز كنيم واسه اين كار ها! ناسلامتي موضوع تاپيك رو بخونيد بعد اين كار ها رو انجام بدين،اصلا شما منو بي شخصيت فرض كنيد ولي حداقل 2تا آدم با شخصيت تو اين تاپيك پيدا ميشه كسايي مثل آناهيتا،افسانه،رزيتاي عزيز،گمشده و ... كه واقعا من واسه اينا خيلي احترام قائل هستم و شوخي هم جاي خودشو داره و بهتره تو اين تاپيك به گفتگو هاي روزانه پرداخته بشه و حوادث و ... و بحث نه گوراني و موزيك و ...!{قیژه}
|
فکر خوبیه {داش مشتی} من بیشتر تو فاتعح شنیدم.... اصلا نمی فهمم چه میگن فقط مع خنم میگیره :78:
|
{قاط}گورانی:d
سلام دوستان عزیز منیش همشهری خودانم اگه اجازه بین در خدمتم |
شادی گیان خویشگه خواصگم خوش هاتی مال خوده قدم وه سر چو:cool:
http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/aviz/1/66.gifhttp://s2.picofile.com/file/71593349...r_scraps24.gif |
سلام بر دوستای خوبم :53: |
خيلی خوش هاتی منيش تازه واردم روژگارد و کام
|
نقل قول:
دوانیدان خیلی خیلی خوش هاتین به قول میرزا مراد : آقای نشاطی خیلی خوش هاتی ........:d:d:d |
راستي اين درخت هاي منو ريل رو كه كندنشون كجا كاشتن؟
|
بچه ها من شنیدم این نیروگاه برق زاگرس که امروز رییس جمهور آمد کرمانشاه افتتاحش کرد خیلی وقته کار میکرده تازه یه مدتم ورشکست شده درسته؟؟؟!!!!
خدایی عجب چیزی افتتاح کردن!!!!!! _چپله :41: _چپله |
نقل قول:
خوب وقتي چيزي درست ميكنن اول تستش مي كنن،مثل سيمان سامان كه چند ماه قبل كار مي كرد! اين هم به طور معمول چند ماهي كار ميكنه كه ايراداش رفع شه و به طور كامل وارد مدار شه! {داش مشتی} |
سلام خوبینان؟:cool: |
آقا پوریا گیان خودم میدانستم که باید یه مدت کار کنه تعجب من از ورشکستگیش بود!!!
آی آناهیتا حرف دله منه زدی منم از دست ای زبان ماشین و تاریخ راحت بشم دیه هیچی از خدا نمخوام (البته فعلا):d |
سلام به کرمانشاهیان عزیز :53: نقل قول:
آقا جان شما قبولید نقل قول:
لاوین خانوم همین دو تا هست فقط تعارف نکن بقیه رو هم بگو :d شیرنی چیزی در کار هست لابی کنیم :d |
نقل قول:
|
اکنون ساعت 11:14 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |