![]() |
تبریک میگم به دوستان عزیز ،ایشالله که تو زندگی هم ارتقا پیدا کنین:53:
|
به همه دوستان خوبم که ارتقا گرفتند تبریک میگم:53::53::53::53::53::53::53:
با آرزوی موفقیتهای بیشتر در همه مراحل زندگی شما دوستان عزیز {پپوله} از مدیریت سایت هم بسیار سپاس گزاریم |
به به باز ادمینمون گل کاشته:) |
ممنون از تیم مدیریتی محترم و ممنون از شما ادمین ! همیشه همون موقعی که آدم هیچ تصوری نداره آدم رو سورپرایز میکنی ! مرسی کوروش جان و از همه دوستانی که تبریک گفتند تشکر میکنم انشاءالله همتون فعال و ستاره دار بشید دوستی شما برای من نعمت هست ! هیچوقت دوستان خوبی مثل شما نداشتم مرسی از همتون :) و تبریک میگم به کاربرهای دیگه که ارتقاء گرفتن حسین از شیراز شکوفه خانم روژینا خانم غزل خانم آناهیتا خانم و آقا جواد عزیز |
بچه ها مچکرم ...
همونجور که مهرگان گف صادقانه تبریک : ) . . . من ستاره دوست می دارم. |
آقا تسلیت به همگی ..رنگی شدین رفت..ستاره دار شدن که خوف نیست:d(غزل تو احتمالا فندق هم دوست داری؟ :d) |
به همه دوستانم ؛ |
منم به دوستای گلم تبریک میگم
همیشه شاد و موفق باشید :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: |
ممنون از ادمین عزیز |
به همه دوستان خوب و مهربونم
شكوفه جون روژينا خانم گل آقا جواد عزيز غزل بانو مهربون آناهيتا الهه آبها دوست خوب و عزيزم بيگ بنگ عزيز و آقا حسين عزيز تبريك ميگم اميدوارم در تمام مراحل زندگيتون موفق باشين و روز بروز پله هاي ترقي و پيشرفت رو طي كنيد . خودتون گل هستين ببخشين برگ سبزي است تحفه درويش و در حد توان {پپوله}:53::53::53::53::53::53::53:{پپوله} |
اکنون ساعت 12:52 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |