كوروش ايوول طنزو خوب اومدي.....................
بزار بچه ها كامل نظراتشونو بدن بعد ببرش پاتوق ادبي بي زحمت Thanks..............من يك سوال برام پيش اومده دارم ديدگاه آدمي رو در مورد اون مي سنجم............ حالا يه پست ميزنم خودم نظرمو ميگم..........................
بچه ها منظور منو درست متوجه نشدند يعني من بد توضيح دادم....
من منظورم از طرح اين سوال معني شعر و اين 3 بيت نيست......منظورم اينه چرا حافظ يا مولانا يا عراقي يا عطار يا صائب تبريزي يا سنايي يا خاقاني يا هر شاعر ديگري كه راه مستي رو در پيش گرفته... در اشعارشون از واژه هايي استفاده ميكنن كه خواننده شعر رو در خيالات خودش ميبره....يكي ميگه منظور حافظ از گلشن .مثلا باغچه خونشه...يكي ميگه معشوقش خداس..يكي ميگه معشوقش فلانيه ...يكي ميگه پير مغان حضرت حسين عليه سلام هست يكي ميگه بر ميگرده به زردشتيان...يكي ميگه سرو به كار برده چون سرو درخت هميشه سبز ..يكي ميگه چون سرو بلند ............يكي ميگه خرابات همون مسجد ..يكي ميگه خرابات اصلا وجود نداره ..يكي ميگه حافظ و مولانا و بقيه شاعرا قوه تخيل بالايي داشتن ...من منظورم از طرح سوال اين بود كه از نظر شما چيه ؟ حافظ اين همه اومده قضيرو پيچونده كه آخر سر بگه من تو رو ميخوام به خاطر سرو نيومدم ...خب چرا نگفته به خاطر گل نيومدم چرا گفته به خاطر سرو نيومدم.........................يا چرا بيشتر شعرا توي قرون مختلف بسياري از واژه هايي كه استفاده ميكنند يكيه........همه صحبت از باده و مستي و خرابات و سرو و گل و بلبل و باد صبا و نسيم صبحگاهي و صبوحي زدگان و غيره و غيره و واژه هاي مشترك ديگه ميكنند...............
براي مثال ميگم كه قضيه كمي روشن تر بشه......به من ميگن پي سي سيتي رو توصيف كن ..من ميام ميگم ادمينش كوروشه ..مدير فلان انجمنش اينه ...كاربر فعالش اينه..فضاش صميميه .....وقتي ميخواي وارد سايت شي بايد پسوردتو وارد كني ..خلاصه اين جوري شرحش ميدم.....حالا از كس ديگري هم بپرسي همينو ميگه ..اگر سايت چند سال فعال باشه در ساليان بعد هم اشخاص ديگه همين وصفو ميكنن...با فرض اينكه سايت همينطوري بمونه............نميدونم منظورمو رسوندم يا نه...........................................
اين كه شما نظراتونو بگيد نه در مورد معني اين 3 بيت بلكه كلا در مورد اين واژه ها و اين فضايي كه در اشعار اين شعرايي كه نام بردم هست ..برام خيلي جالبه بالاخره اينجا چند نفر دور هميم با طرز تفكر مختلف و ديدگاه هاي مختلف و خودش يك جور تحقيق و نتيجه گيري ميشه...................باز هم ممنونم ..خوشحالم ميكنيد با نظراتتون