ISN - فريدون زندى هافبك تيم فوتبال استيل آذين تهران گفت: من استيل آذين را دوست دارم اما براى تمديد قرارداد و حضورم در فصل آينده با مسئولان باشگاه وارد مذاكره خواهم شد.وى اظهار داشت:شرايط بسيار خوبى براى ديدار مقابل استقلال اهواز دارم و با توجه به انگيزه اى كه پيروانى به من داده آماده ام تا دوباره در صورت حضورم در تركيب اصلى خودم را ثابت كنم. استقلال اهواز به ليگ يك سقوط كرده اما باز هم براى ما خطرات خاص خودش را دارد و بازيكنان اين تيم انگيزه زيادى خواهند داشت. آنها بازيكنانى دارند كه مى خواهند خودشان را ثابت كنند تا فصل بعد هم در ليگ برتر باشند به همين دليل كار دشوارى داريم اما مى خواهيم نتيجه بسيار خوبى بگيريم. زندى در خصوص وضعيتش براى فصل آينده گفت:من استيل آذين را دوست دارم اما براى حضور مجدد در اين تيم و تمديد قرارداد بايد با مسئولان باشگاه مذاكره كنم. البته فعلا زود است به اين موضوع فكر كنم چون هنوز يك بازى ديگر مانده تا ليگ برتر تمام شود. يكشنبه 26 ارديبهشت 1389