- على دايى سرمربى پرسپوليس گفت: پرسپوليس اگر باز هم با تيم گسترش فولاد با وجود پرتاب سنگ و كلوخ برخى تماشاگران و نامساعد بودن شرايط بازى كند مى تواند اين تيم را با اختلاف دو گل در تبريز شكست دهد.
وى درباره بازى مقابل تيم گسترش فولاد تبريز در مسابقه رفت فينال جام حذفى، اظهار كرد: اول از همه بايد خدا را شكر كنيم كه موفق شديم يك بازى سخت را با پيروزى پشت سر بگذاريم. به نظر من اين بازى از بازى برابر تراكتورسازى شرايط دشوارترى داشت. در آن بازى تنها تراكتورسازى بود كه تشويق شد، اما برابر فولادگستر با پرتاب سنگ و كلوخ و انواع كارها مى خواستند بازى را خراب كنند و تيم ما را تحت فشار قرار دهند.
او افزود: متاسفم براى مسئولين برگزارى بازى كه اجازه دادند به راحتى يك نيمه بازيكنان پرسپوليس با ترس و لرز روى نيمكت بنشينند و يا درون زمين بازى كنند. واقعا شرايط اصلا مساعد نبود و من به بازيكنان ام كه در آن شرايط سخت يك بازى خوب و محكم به نمايش گذاشتند تبريك مى گويم و اعتقاد دارم پيروزى در اين ديدار كمترين حق ما بود كه به آن رسيديم.
وى درباره دوگانگى فضاى استاديوم يادگارامام (ره) تبريز با ديدار با تيم تراكتورسازى، تصريح كرد: به جو ورزشگاه نگاه نكنيد كه به من مى گفتند بى غيرت! شايد آن روز فوتبال دوستان تبريزى دوست داشتند من پرسپوليس را رها كرده و تيم را طورى ارنج مى كردم كه گسترش فولاد پيروز مى شد. شايد آن موقع مى شدم باغيرت! اما غيرت اين بود كه من بالاى سر پرسپوليس ايستادم و تا زمانى هم كه با اين تيم قرارداد دارم با جان و دل به كارم ادامه خواهم داد و براى موفقيت پرسپوليس هر چه در توان دارم خواهم گذاشت. دايى درباره شرايط پرسپوليس در بازى برگشت گفت: پيش از اين هم گفته ام كه ما ۵۰ درصد راه را رفته ايم و بازى سختى را در تهران پيش رو داريم. به هيچ عنوان حريف را دست كم نخواهيم گرفت و با تمام قدرت و توان مى آييم كه به اميد خدا تيم پيروز ميدان باشيم و جام قهرمانى را با پيروزى بالاى سر ببريم. اين كوچك ترين پاداشى است كه پرسپوليس در اين فصل مى تواند بگيرد و كوچك ترين هديه اى است كه پرسپوليس مى تواند به هوادارانش بدهد و فصل را با يك پيروزى خوب و يك قهرمانى به پايان برساند.
سرمربى پرسپوليس درباره اظهارات فرهاد كاظمى سرمربى تيم گسترش فولاد، گفت: براى كاظمى احترام خاصى قائل هستم، اما فكر كنم حتى اگر همان شرايط بازى در تبريز را به وجود بياورند و با سنگ و كلوخ بيايند، با اختلاف يكى، دو گل بازنده خواهند بود، وگرنه از لحاظ كيفيت فوتبال پرسپوليس خيلى بالاتر از تيم گسترش فولاد خواهد بود. با اين حال منكر بازى خوب گسترش فولاد در تبريز نمى شوم. در آن شرايط چند موقعيت هم نصيب شان شد كه اين موقعيت ها براى ما نيز پيش آمد. عليرضا محمد يك بار با دروازه بان حريف تك به تك شد؛ حميد على عسكرى تك به تك شد؛ پنالتى را گل نكرديم و چند ضربه سر خوب زديم كه دروازه بان حريف توپ را دفع كرد. وى درباره داورى بازى با تيم گسترش، خاطرنشان كرد: فكر مى كنم در چند صحنه كه فولادى ها صاحب موقعيت شدند، كمك داور بازى اعلام آفسايد نكرد و چند صحنه هم آقاى افشاريان بى دليل به بازيكنان من كارت نشان داد. در حالى كه شكورى مصدوم شده و روى زمين افتاده بود، داور ادامه بازى داد و نشان داد اصلا به فكر سلامتى بازيكن نيست. اگر ابراهيم شكورى قصد اتلاف وقت داشت كه او را از زمين بيرون نمى آوردم. داور بايد به اين مسائل اهميت بدهد.
متأسفانه در بعضى از صحنه ها بطور كلى سوت ها به ضرر ما بود. ۴ دقيقه نيمه اول وقت اضافه گرفت كه بيشتر از ۵ دقيقه شد و نيمه دوم هم ۵ دقيقه گرفت كه بيشتر از ۵ دقيقه شد. انگار داور دوست نداشت سوت بزند. وى ادامه داد: قرار بود بازيكنان ۲ اخطاره در جام حذفى محروم شوند؛ اما شب قبل از بازى ناگهان قانون عوض مى شود و به اين ترتيب نفرات محروم حريف اجازه بازى مى گيرند! از روز اولى كه وارد جام حذفى شديم به ما اعلام كردند بازيكنان ۲ اخطاره از بازى بعد محروم خواهند شد. روز قبل از بازى هم ليست يك اخطاره هايمان را به ما دادند. حالا اين ليست به چه درد من مى خورد! من كارى به اين مسائل ندارم، ما كار تمرينات مان را دنبال مى كنيم و شما هستيد كه بايد اين مسئله را پيگيرى كنيد كه چگونه مى شود يك شبه قانون را عوض مى كنند!دايى درباره رويكرد پرسپوليس نسبت به بازى پايانى اش در ليگ مقابل سپاهان و تقابل مربيان سابق تيم ملى، گفت: اصلا به اين مسائل فكر نمى كنم. فقط به تيم ام و موفقيت اش فكر مى كنم و اينكه به اميد خدا شرايط را ببينيم. خودم هم دوست دارم در زمين خودمان و برابر چشم تماشاگران مان پيش از بازى برگشت فينال جام حذفى يك پيروزى ديگر به دست بياوريم و سعى كنيم روحيه بازيكنان مان را بالا ببريم. يكشنبه 26 ارديبهشت 1389