نمایش پست تنها
قدیمی 05-29-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

کاشانی در ورزش و مردم (3) : خبر تکمیلی
مرجع خبری پرسپولیس : حبیب كاشانی درباره پرسپولیس و سایر مسائل فوتبال ایران در برنامه ورزش و مردم
صحبت‌های زیر را مطرح كرده است:

* نیازی نداشتم به لیدرها پول بدهم

یادم می‌آید اوایل كه در سال 86 به عنوان مدیرعامل پرسپولیس انتخاب شدم آقایان به من این انگ را زدند كه حبیب كاشانی به لیدرهای پرسپولیس پول می‌دهد تا او را تشویق كنند در صورتی كه نیازی این كار نبود. در همان زمان به آقای علی‌آبادی گفته بودم كه قصد دارم كنار بكشم. همان دست نوشته من به آقای علی‌آبادی نشان می‌دهد كه برای ماندن در این تیم دست و پا نزدم.

* می‌گفتند هفته پنجم با لگد از پرسپولیس می‌روی

در ابتدا كه به پرسپولیس آمدم خیلی‌ها علیه من شعار می‌دادند. آنها می‌گفتند مدیرعامل سیاسی نمی‌خواهیم. پس از حضور 4 ماهه‌ام در این تیم هر كس من را می‌دید می‌گفت آقای كاشانی هفته پنجم تو را با لگد از پرسپولیس بیرون می‌كنند.

در همان زمان مشغول بستن تیم بودیم و واقعا 6 - 7 بازیكن در اختیار نداشتم. بعدا فهمیدم منظور آقایان از هفته پنجم چه بود. قبل از بازی هفته اول می‌گفتند آبادان هوا گرم است و 55 درجه گرمای هوا باعث باخت پرسپولیس می‌شود.

در هفته دوم گفتند ملوان در این چند سال همیشه پرسپولیس را برده است. در هفته سوم بهانه كردند ابومسلم به پرسپولیس باج نمی‌دهد در هفته چهارم برای ما گربه سیاه درست كردند و در هفته پنجم كه مقابل راه‌آهن تحت مدیریت محمد حسن انصاری‌فرد مدیرعامل سابق پرسپولیس باید بازی می‌كردیم ادعا می‌كردند كه اخراج می‌شوم. همه فكر می‌كردند در این تقابل من بازنده هستم. عده‌ای می‌گفتند در روز بازی هواداران پرسپولیس آقای كاشانی را با لگد بیرون می‌اندازند. من هم به كنایه به آقایان می‌گفتم درست است كه "كاشانی " هستیم اما سربازیم و آمدیم خدمت كنیم.

* بازیكنی كه با من قرارداد بست به تیم رقیب رفت

زمانی كه به پرسپولیس آمدم با خودم اتمام حجت كردم و تصمیم گرفتم چیزی كه بلدم انجام دهم اما در این بین هر كدام از آقایان برای ما مشكل ایجاد كردند. یك بازیكن سر تمرین آمد اما به او گفتند كاشانی بدحساب است و او رفت. بازیكن بعدی 20 میلیون از ما پول گرفت و سر از یك تیم دیگر درآورد و یك بازیكن دیگر كه در تمرینات ما هم شركت كرده بود با پچ پچ آقایان به تیم رقیبمان رفت.

در زمان مدیریت من شانتاژ تبلیغاتی زیاد شد و همه گفتند كاشانی كار بلد نیست. وقتی در روزنامه‌ها می‌نویسند فلان مدیر 5 بمب می‌تركاند هواداران نگران می‌شدند اما حالا خوشبختانه هواداران فهمیده‌اند كه ما احساسی كار نمی‌كنیم. بعضی‌ها مثل مقوا می‌سوزند و مقوا هم زود آتش می‌گیرد و گرمایش هم زود فروكش می‌كند.

* هر 6 سهمیه را از لیگ برتر می‌خواهیم

علی دایی به عنوان سرمربی نیازهایش را پس از كارشناسی به اعلام كرده است. مثلا ما در دفاع وسط مشكل داریم و ایشان دو گزینه به ما معرفی كرده‌اند تا با آنها این مشكلات را برطرف كنیم. در دفاع چپ، هافبك چپ، هافبك راست و خط حمله گزینه‌هایی مدنظر ما است كه با نظر علی دایی آنها را خریداری خواهیم كرد.

* آقایان مدعی چرا در زمان حضور در پرسپولیس اسپانسر نگرفتند

شنیده‌ام كه یكی از مدیران گفته می‌خواهیم اسپانسر 3 میلیاردی برای استیل آذین جذب كنیم. سؤال من این است هنگامی كه در سال 86 ما اسپانسر یك میلیارد و 950 میلیون تومانی گرفتیم چرا در آن زمان آقایان نمی‌توانستند برای پرسپولیس اسپانسر 3 میلیاردی بگیرند. در سال 87 نیز به مسابقات آسیایی رفتیم و با توجه به اینكه 7 بازی به بازی‌های ما اضافه می‌شود مبلغ هزینه‌های ما بالاتر می‌رود. بنابراین آقایان باید در مدت زمان حضور خودشان در پرسپولیس خود را نشان می‌دادند و مطرح كردن مسائلی مثل جذب اسپانسر 3 میلیاردی برای تیم‌ها نوعی عوام فریبی است.

چطور می‌شود پرسپولیس برای 40 بازی اسپانسر یك میلیارد و 100 میلیونی برای یك فصل می‌گیرد اما وقتی من در نیم فصل دوم آمده‌ام این قرارداد را فسخ كردم و در نیم فصل دوم برای نیمی از بازی‌ها یك میلیارد و 700 میلیون تومان اسپانسر گرفتیم. به اعتقاد من ثبت عدد اولیه در باشگاه پرسپولیس اصلا واقعی نیست و همه باید بدانند كسی در این بین مبلغ 150 میلیون تومان به عنوان حق شخصی برداشت كرده است.

* با واعظ و شفق جلسه می‌گذاریم

در خصوص جذب اسپانسر شب گذشته با آقای شفق جلسه داشتیم و قرار است فردا به اتفاق ایشان و آقای واعظ آشتیانی جلسه دیگری برگزار كنیم. مدیرعامل تراكتورسازی مدعی شده برای این تیم اسپانسر 3.5 میلیاردی را رد كرده و باید ببینیم برای تیم هایمان چه منابع مالی‌ را پیدا كنیم تا كمتر به دولت وابستگی داشته باشیم.

* شاید آشتیانی با نظراتش قوانین AFC را تغییر دهد

تا آنجا كه می‌دانم از قوانین AFC است كه قهرمان لیگ و جام حذفی باید در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا شركت كنند. جالب است سالی كه ما قهرمان لیگ شدیم (86) استقلال قهرمان جام حذفی شد پس چرا این تیم در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا شركت كرد؟ شاید قوانین عوض شده است و من خبر ندارم.

دعا می‌كنیم ایران 4 سهمیه داشته باشد اما تا آنجا كه می‌دانیم در آسیا و اروپا هم به این شكل بوده كه تیم‌های قهرمان در لیگ قهرمانان قاره‌شان شركت كنند. اگر مدیرعامل استقلال نقطه‌نظری دارد به AFC اعلام كند تا قانون را تغییر بدهند. در بازی‌های جام حذفی و در جلسه AFC كه سوم فروردین ماه انجام شد عدم حضور پرسپولیس باعث نگرانی مسئولان AFC شده بود.

* شیث بازیكن سال 86 نیست

به اعتقاد ما بازیكنی مثل شیث رضایی می‌تواند به تیم ملی كمك كند. خواهش من این است سرمربی تیم ملی مسائل شخصی را كنار بگذارد چون شیث آن بازیكن سال 86 نیست و با آن روزها تفاوت‌های زیادی دارد. در این بین سپهر حیدری نیز می‌تواند به تیم ملی كمك كند و بازیكنانی مثل امین منوچهری، محمد محمدی، كریم باقری و دیگران جایشان در لیست تیم ملی خالی است.

* در چندین جبهه جنگیدیم

در دربی در حالی كه در جایگاه ویژه بودم و پرسپولیس یك بر صفر عقب بود به اطراف خود نگاه كردم و دیدم مدیرعامل استقلال و اعضای هیأت مدیره این باشگاه در جایگاه نشستند اما من تنها بودم وقتی نیمه اول یك بر یك تمام شد آقای آشتیانی ورزشگاه را ترك كرد. فردای بازی كه ایشان به من زنگ زد تا پیروزی پرسپولیس را تبریك بگوید به او گفتم چرا ورزشگاه را ترك كردی گفت ضربان قلبم بالا رفت. به او گفتم پس من چه بگویم كه روزی 17 قرص می‌خورم. شما 6 - 7 نفر باهم بودید اما من تنها در ورزشگاه بودم.

می‌خواهم این را بگویم كه امسال پرسپولیس در چند جبهه در حال جنگیدن بود. با 150 میلیون تومان به خاطر بابك معصومی تیم فوتسال پرسپولیس را راه انداختیم و هنوز خیلی از بازیكنان این تیم مطالبات خود را نگرفته‌اند اما این تیم به لیگ برتر صعود كرد. در بحث تیم فوتبال نیز امسال چهارم شدیم كه نسبت به سال گذشته با توجه به بازیكنان این دو فصل نتیجه خوبی است. در سال 87 پرسپولیس 15 ستاره داشت كه امسال اكثر آنها از این تیم جدا شدند. در سال 87 این تیم پنجم شد البته از عملكرد خودمان راضی نیستیم و معتقدیم حق این تیم و هوادارانش بالاتر از این جایگاه است.

* قرارداد یك مربی دروازه‌بانی 200 میلیون تومان نیست

برای حفظ آرامش تیم نخواستم زمانی كه با عابدزاده دچار مشكل شدیم صحبت كنم زمانی كه من در پرسپولیس بودم یعنی در سال 86 با عزیزیان به عنوان مربی گلرها 30 میلیون تومان قرارداد بستیم كه 10 درصد آن به خاطر جریمه نیز كسر شد. در سال 87 كه بنده از پرسپولیس جدا شدم مدیریت جدید به هر دلیل كه شاید گنج پیدا كرده بودند با آقای عابدزاده قرارداد 150 میلیون تومانی امضا كردند به اضافه اجاره یك منزل مسكونی متعارف كه كلیه قبوض برق، آب، گاز، و شارژ ماهانه بر عهده باشگاه بود.

همچنین باید یك سیم‌كارت هم برای ایشان تهیه می‌شد. امضای عابدزاده و آقای مصطفوی به عنوان مدیرعامل باشگاه نیز در این قرارداد موجود است. مبلغ اجاره منزل آقای عابدزاده در سال 24 میلیون و ماهانه 2 میلیون تومان بوده است.

در سال 88 نیز كه مربوط به مدیریت آقای انصاری فرد است این مبلغ قرارداد 200 میلیون تومان شده است. تا اینكه تیم را من تحویل گرفتم و آقای دایی به مجموعه ما اضافه شد ایشان اعلام كرد می‌خواهد با آقای یحیوی به عنوان مربی گلرها كار كند. وقتی قرارداد مربیان را بررسی كردیم متوجه شدیم آقای عابدزاده نه به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها بلكه به عنوان دستیار با باشگاه پرسپولیس قرارداد بسته است. بروید از همه باشگاه‌ها بپرسید به مربی گلرها 200 میلیون تومان نمی‌دهند. این مبلغ قرارداد برای یك مربی است. همین آقای عزیزیان در استیل آذین 50 میلیون تومان گرفته است.

* اگر عابدزاده مربی دروازه‌بان‌ها بود برای یحیوی نمی‌توانستیم كارت بگیریم

طبق قراردادی كه آقای عابدزاده با باشگاه پرسپولیس امضا كرده به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها از او یاد نشده است و ما هم به سازمان لیگ مراجعه كردیم و برای آقای یحیوی درخواست كارت كردیم.

اگر آقای عابدزاده كارت گلری داشت ابتدا باید كارت او باطل می‌شد تا ما بتوانیم برای آقای یحیوی كارت جدیدی را تحویل بگیریم. از طرفی چون آقای عابدزاده با باشگاه قرارداد داشت من با او جلسه گذاشتم و به او چندین پستی كه در باشگاه كسی مسئول آن نبود را پیشنهاد دادم اما خودش نخواست كار كند. به همین دلیل به كمیته انضباطی مراجعه و از باشگاه شكایت كرد.

كمیته انضباطی با توجه به قرارداد ایشان با پرسپولیس حكم به ادامه فعالیتش با این تیم داد. به هر حال من فكر می‌كنم كسان دیگری هم بودند كه به آقای عابدزاده در تفكراتش خط می‌دادند. اگر این قرارداد از طرف باشگاه یك طرفه فسخ می‌شد موظف بودیم همه حق و حقوق آقای عابدزاده را بدهیم اما این باشگاه نبود كه قرارداد را فسخ كرد و خود ایشان حاضر به همكاری با تیم نشد.

* مشکل نامه وزیر آوزش و پرورش تا حدودی حل شد
حبیب كاشانی سرپرست كاشانی در برنامه ورزش و مردم اعلام كرد كه وزیر آموزش و پرورش به نامه وی پاسخ داده و مشكل وی برای مدیریت پرسپولیس حل خواهد شد.

كاشانی كه مدت‌هاست با عنوان سرپرست موقت مدیریت باشگاه پرسپولیس را برعهده دارد، به دلیل اجرای قانون منع فعالیت در شغل دوم نمی‌توانست مدیرعامل پرسپولیس بشود، در این هفته رسماً می‌تواند این سمت را در اختیار بگیرد. او گفت:«آقای حاجی‌بابایی وزیر آموزش و پرورش با من تماس گرفتند و گفتند به خاطر مردم و هواداران پرسپولیس با نامه تو موافقت می‌شود. »

كاشانی در این نامه از حاجی‌بابایی درخواست كرده بود كه نامه وی كه محل خدمت وی را شورای شهر اعلام كرده، به سازمان تربیت بدنی تغییر یابد و وی به خدمت در آنجا مأمور شود كه با این نامه موافقت شده است.

*شفاف سازی بازیکنان برزیلی
وی همچنین به شفاف‌سازی درباره قرارداد دو بازیكن برزیلی پرسپولیس یعنی وسلی برازیلیا و تیاگو فراگو پرداخت و تصریح كرد: این دو بازیكن در دوره مدیریت قبلی با باشگاه پرسپولیس قراردادهایی را امضا كردند كه جمعا مبلغ 730 هزار دلار شد. ضمن اینكه اگر بازیكنی آزاد باشد، هزینه‌ای برای اخذ ITC او وجود ندارد و در غیر این صورت باید مبلغی را به این موضوع اختصاص داد. برای هر دو بازیكن 450 هزار دلار به منظور اخذ ITC پرداخت شده است. همچنین طبق قرارداد باید به هر كدام از آن‌ها ماهیانه مبلغ هزار دلار حقوق پرداخت می‌كردیم كه طی دو سال مبلغ 48 میلیون تومان می‌شود.
هزینه اسكان و وسایل نقلیه‌شان هم به عهده باشگاه بود كه پرسپولیس مبلغ 85 میلیون تومان را برای این كار هزینه كرده است. مبلغ 280 میلیون تومان هم مالیات قراردادهایشان است كه با جمع تمامی هزینه‌ها، این دو بازیكن كه یكی از آن‌ها چندان برای پرسپولیس بازی نكرد و دیگری هم از نفرات ثابت نبود، مبلغ یك میلیارد و 800 میلیون تومان برای باشگاه هزینه داشته است.