نمایش پست تنها
قدیمی 09-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سیاوش‌اکبرپور یاغی جدید استیل آذین

در ابتدای فصل حسین هدایتی مالک ثروتمند استیل آذین به اکبرپور قول داد که علاوه بر پرداخت 40 درصد مبلغ قراردادش، مبلغ اضافه‌تری به او پرداخت کند، این مبلغ اضافه اما به سیاوش پرداخت نشد.

به گزارش شبکه ایران، سیاوش اکبرپور مهاجم استیل آذین که برخلاف حضورش در باشگاه استقلال زیاد به سمت حاشیه نمی‌رود دوباره دلش برای حاشیه تنگ شد و در تمرین دو روز پیش تیمش شرکت نکرد.

در ابتدای فصل حسین هدایتی مالک ثروتمند استیل آذین به اکبرپور قول داد که علاوه بر پرداخت 40 درصد مبلغ قراردادش، مبلغ اضافه‌تری به او پرداخت کند. این مبلغ اضافه اما به سیاوش پرداخت نشده و همین موضوع باعث شد تا او با عصبانیت از باشگاه استیل آذین در تمرینات روز سه‌شنبه شرکت نکند. البته اکبرپور در شرایط فعلی ترجیح می‌دهد این خبر را تکذیب کند.او می‌گوید:«من کسالت داشتم و این تنها دلیل غیب من در تمرین بود.»

اکبرپور در پاسخ به این سوال که فکر نمی‌کنی استیل آذین بیش از حد دچار حاشیه شده است می‌گوید:«من نمی‌توانم در این مورد حرفی بزنم. همه می‌دانند که تیم ما مشکلاتی دارد و برای قهرمان شدن باید چنین مشکلاتی از سر راهمان برداشته شود من هم زیاد دوست ندارم که حرفی بزنم که حاشیه درست بشود. فقط امیدوارم هر چه زودتر به شرایط طبیعی برگردیم.»

منبع:شبكه ايران
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید