جشن به مناسبت رسیدن کاپ به قطر دوحه: محمد بن همام مراسم جشنی را که به مناسبت ورود کاپ جام ملتهای آسیا در پایتخت قطر برگزار شد تحسین کرد. کاپ جام ملتهای آسیا امروز با یک پرواز هواپیمای امارات، برای مسابقات جام ملتها از 7 تا 29 ژانویه (17 دی تا 9 بهمن) وارد دوحه شد. این کاپ 55 ساله در سفر از کوالالامپور تا دوحه از طریق دوبی، صحیح و سالم از طرف یوسف یعقوب السرکال، نایب رییس اماراتی کنفدراسیون فوتبال آسیا به رییس کنفدراسیون تحویل داده شد. بن همام در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: «این برای نخستین بار است که کاپ جام ملتهای آسیا با چنین مراسم زیبایی به کشور میزبان منتقل میشود و در سراسر کشور جشن برپا میشود. این یک ایده تازه و یک ابتکار عالی از فدراسیون فوتبال قطر، کمیته برگزاری مسابقات و اسپانسر است، و کمک میکند تا جام ملتها بهتر تبلیغ شده و توجه طرفداران جلب شود.» رییس ایافسی ادامه داد: «در عین حال من میخواهم از هواپیمایی امارات قدردانی کنم که چنین چیزی را ممکن ساخت.» بن همام قطری امیدهای زیادی برای موفقیت این تورنمنت در وطناش دارد. او گفت: «حالا رقابتها در دستان قطر است. با این همه تیم سطح بالا و نامهای بزرگی که در جام ملتهای آسیا شرکت میکنند من دوست دارم ببینم که تعداد تماشاگران انتظارات را برآورده میکند.» شیخ حمد بن خلیفه بن احمد الثانی، رییس فدراسیون فوتبال قطر و رییس کمیته برگزاری جام ملتها از رییس کنفدراسیون فوتبال آسیا به خاطر حضور در این مراسم تشکر و ابراز اطمینان کرد که کاپ در پایان تورنمنت در دوحه میماند: «ما همه انتظار آغاز مسابقات در روز جمعه را میکشیم. این تورنمنت استاندارد بالایی خواهد داشت، با این تعداد تیم قدرتمند که در میانشان چهار نماینده آسیا در جام جهانی 2011 هم حضور دارند. با این حال به عنوان رییس فدراسیون فوتبال قطر من مطمئنام که در پایان تورنمنت جام همچنان در قطر خواهد ماند.»