01-04-2011
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
هشدار کاهیل به استرالیایی ها
Tim Cahill
دبی: تیم کاهیل، هافبک جادویی تیم ملی استرالیا به هم تیمی هایش هشدار داد استرالیا در دومین حضورش در جام ملت های آسیا کار راحتی ندارد.
تیم ملی استرالیا که در حال حاضر تمریناتش را در امارات پشت سر می گذارد با کره جنوبی، بحرین و هند در گروه C قرار دارد. کاهیل 31 ساله در مورد دومین حضور استرالیا در جام ملت های آسیا گفت:«این که ما خودمان را بهترین بدانیم کار خیلی سختی است. من واقع گرا هستم. خیلی وقت نیست که به کمپ تیم ملی اضافه شدم. بازیکنان استرالیا به اندازه کافی کنار هم نبوده اند اما سایر تیم ها مدت بیشتری با هم تمرین کرده اند.»
بازیساز باشگاه اورتون که لیگ برتر را برای حضور در جام ملت های آسیا رها کرده ادامه داد:«مدتی از لیگ برتر دور خواهم بود. این جا آمده چون می خواهم با استرالیا بهترین نتایج را بگیرم. نمی دانم می توانیم خودمان را بهترین بنامیم یا نه اما باید بگویم در آسیا پتانسیل بالایی وجود دارد و تعداد تیم های قوی خیلی زیاد است. تنها تیم ناشناخته هند است و این بازی بی شک بازی متفاوتی خواهد بود. در مورد بحرین هم باید بگویم ما تنها توانسته ایم این تیم را با نتیجه یک بر صفر در خانه شکست بدهیم و در بازی برگشت پلی آف جام جهانی 2010 این تیم را نبردیم. کره جنوبی هم که یکی از اصلی ترین مدعیان قهرمانی است.»
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|