موضوع
:
Samsung S8530 Wave II معرفی و بررسی کامل و تخصصی Samsung S8530 Wave II پروازی بر فراز اوج
نمایش پست تنها
#
6
01-28-2011
امیر عباس انصاری
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720
6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
گزینه های درج متن
معمولا در صفحه نمایش های لمسی خازنی امکان استفاده از قابلیت تشخیص دست خط را دارید اما
Samsung S8530 Wave II
از این امکان پشتیبانی می کند. و این گوشی نسبت به
Wave
از صفحه نمایش بزرگتری بهره می برد که همین امر استفاده از قابلیت تشخیص دست خط را لذت بخش تر از پیش می کند.
اگر تایپ را به ترسیم کاراکتر ها ترجیح می دهید می توانید از صفحه کلید های مجازی استفاده کنید. دو گزینه صفحه کلید معمولی عمودی و صفحه کلید
QWERTY
افقی با یا بدون
T9 Trace
- در اختیار شما هستند.
T9 Trace
عملکردی مشابه
Swype
دارد.
ابتدا بر روی صفحه نمایش ضربه زده و بدون اینکه انگشت تان را از روی صفحه بردارید از کاراکتری به کاراکتر دیگر حرکت می کنید و بدین طریق کلمه ای را که می خواهید درج می کنید. همانند
Swype
حتی اگر به درستی بر روی تمام کاراکترها کلیک نکنید ، باز هم
T9 trace
کلمه مورد نظر شما را شناسایی کرده و آن را در درون متن نمایش داده شده در بالای صفحه کلید درج می کند.
با این روش باید بتوانید تا حدود چهل کلمه در هر دقیقه تایپ کنید. اگر بخواهید می توانید با غیر فعال کردن
T9 Trace
از همان روش قدیمی هم برای درج متن کمک بگیرید.
گالری ساده اما مفید
گالری یا به قول سامسونگ
Media Browser
بسیار ساده است ، تمامی عکس ها و کلیپ های با پیش نمایش های کوچک و به صورت همزمان به نمایش در می آیند. وقتی فایلی را انتخاب می کنید هم در حالت افقی و هم در حالت عمودی می توانید به مشاهده آن بپردازید.
گالری از پیمایش عکس ها با انگشت هم پشتیبانی می کند و بنابراین برای حرکت بین آن ها نیازی نیست از حالت تمام صفحه خارج شوید. با کشیدن انگشت به سمت راست یا چپ عکس بعدی نمایان خواهد شد.
به لطف پشتیبانی
Samsung S8530 Wave II
از فناوری مالتی تاچ ، امکان استفاده از روش بزرگنمایی
pinch Zooming
هم در اختیار شماست اما می توانید از ضربات دوگانه بر روی صفحه هم برای افزایش یا کاهش بزرگنمایی استفاده کنید.
بهترین پخش کننده ویدیویی تا به حال
قابلیت های چندرسانه ای قطعا نقطه قوت اصلی
Wave II
است. صفحه نمایش بزرگ
Super Clear LCD
گوشی برای تماشای ویدیوها بسیار عالیست. رابط پخش کننده ویدیویی همان منطق کل رابط کاربری را دنبال می کند. تنها با یک کلیک می توانید به تنظیمات و گزینه های موجود دست یابید. این تنظیمات در مواقعی که به آن ها نیازی ندارید پنهان هستند.
Samsung S8530 Wave II
از فایل های ویدیویی
DivX
و
XviD
و همین طور زیرنویس ها پشتیبانی می کنند.
یکی از امکانات جالب در این بخش
Mosaic Search
است که با استفاده از آن می توانید به دنبال صحنه ای خاص بگردید. این قابلیت یک کلیپ را به
12
قسمت تقسیم می کند و نخستین فریم هر قسمت به شما کمک می کند تا صحنه ای را که به دنبال آن هستید بیابید.متاسفانه این قابلیت در همه ویدیوها کار نمی کند.
گوشی در مورد فایل های ویدیویی با رزولوشن بالا عملکرد فوق العاده ای دارد و ویدیوهایی با رزولوشن
720p
به آسانی روی گوشی پخش می شوند. البته این امکان با توجه به توانمندی گوشی در ضبط فایل های ویدیویی
720p
اصلا عجیب نیست اما برای یک گوشی موبایل فوق العاده است. ما هر نوع فایلی را که در دسترس داشتیم اعم از
DivX
،
XviD
،
MP4
و
mkv
را با رزولوشن
720p
بر روی این گوشی منتقل کردیم.
Samsung Wave II
بدون هیچ مشکلی و به روانی توانست از عهده اداره این ویدیوها برآید.
پخش کننده موسیقی فوق العاده
پخش کننده موسیقی هم عملکرد خوبی دارد. آهنگ ها با توجه به آلبوم ، نام خواننده ، سبک ، آهنگساز و ... مرتب می شوند. می توانید در صورتی که به برخی از این آیتم ها نیازی ندارید آن ها را حذف کنید.تنها آن هایی که انتخاب می کنید در بالای صفحه به عنوان لبه نمایان می شوند و سایر آیتم ها دیگر نمایش داده نخواهند شد.
گرچه بهبود های اصلی این نرم افزار هنگامی پدیدار خواهند شد که گوشی را به شکل افقی در دست تان نگهدارید. این نرم افزار با چند تفاوت با
Cover flow
در
iPhone
قابل مقایسه است. مرور آلبوم ها یا آهنگ ها در حالت عمودی به صورت استاندارد صورت می گیرد:لیستی از تمامی آهنگ ها یا آلبوم ها که هر یک با پیش نمایشی کوچک مشخص شده اند در اختیار شما قرار داده می شود. لیست به روانی و با وجود جلوه حرکتی خاصی قابل پیمایش است.
اگر در حالت افقی به مرور آهنگ ها بپردازید ، تصاویر آلبوم ها در کمانی از سی دی های مجازی به نمایش در خواهند آمد. با ضربه ای بر روی یک سی دی خاص ، تمامی آهنگ های موجود در آن البوم را مشاهده خواهید کرد.
همین طور با کشیدن انگشت تان به سمت پایین صفحه (از جهت نماییکه در بالای سی دی مرکزی دیده می شود) عقربه ای مجازی به شما نمایش داده می شود که اجازه جستجوی الفبایی آهنگ ها یا آلبوم ها را برای شما مهیا می سازد.
حالت های متنوع اکولایزر و جلوه های صوتی هم در دسترس هستند.
Samsung S8530 Wave II
به همراه فناوری صوتی اختصاصی
DSNe
شرکت سامسونگ عرضه می شود که به شما اجازه انتخاب از میان حالت های
Wide
،
. Music clarity, Bass enhancement
،
Externalization
و
Concert hall
را به شما می دهد.
بخشی از پخش کننده موسیقی هم همان قابلیت قدیمی تشخیص موسیقی سامسونگ است که به شما اجازه می دهد تا با ضبط چند ثانیه از آهنگ در حال پخش ، نام آن اهنگ و همین طور نام خواننده آن را به دست آورید.
رادیو اف ام خوب
Samsung S8530 Wave II
به یک رادیو اف ام هم مجهز شده است که از
RDS
برخوردار است.رابط این رادیو ساده است و از یک عقربه در آن استفاده شده است. می توانید تا شش ایستگاه را به لیست ایستگاه های رادیویی مورد علاقه خود بیافزایید تا درست از صفحه اصلی رادیو بتوانید به آن ها دست پیدا کنید. تنها با یک کلیک می توانید سایر ایستگاه های رادیویی را هم مشاهده کنید.
می توانید از طریق بلندگو هم به رادیو اف ام گوش دهید اما بازهم باید هدست را بعنوان آنتن به گوشی متصل نموده باشید.
ضبط برنامه های رادیو اف ام هم در دسترس است . فایل های ضبط شده در فرمت
MP3
در پوشه
music
ذخیره می شوند.
کیفیت صدای بسیار خوب
Samsung S8500 Wave
یکی از بهترین عملکردهایی را که تا به حال دیده بودیم در آزمون کیفیت صدای ما از خود نشان داد و خوشحالیم که می بینیم جانشین آن یعنی
Wave II
هم ما را مایوس نمی کند.
در هنگام اتصال گوشی به یک تقویت کننده صوتی خارجی ، صدای گوشی فوق العاده است. در این شرایط
Samsung S8530 Wave II
عملکردی خارق العاده دارد و هیچ نقظه ضعفی در آن مشاهده نمی شود. دامنه پویای واید ، پاسخدهی عالی به فرکانس ها ، سطح نویز عالی و نبود انحراف سبب می شوند که
Wave II
در این قسمت امتیاز کامل را کسب کند. بلندی صدای گوشی هم در سطح مناسبی است.
متاسفانه هنگامی که هدست ها را به گوشی متصل می کنید ، افت قابل ملاحظه ای در کیفیت صدای گوشی بوجود می آید. پاسخدهی به فرکانس ها بدتر شده ، میزان سیگنال های ناخواسته افزایش می یابد و تغییر شکلی بین فرکانسی هم بسیار بدتر می شود. نباید از ذکر این نکته هم غافل بود که سطح بلندی صدا هم کاهش پیدا می کند. با این حال هنوز هم خروجی تحسین برانگیز است اما اصلا نمی توان آن را با زمانی که گوشی را به یک تقویت کننده خارجی متصل کرده بودیم ، مقایسه کرد.
امیر عباس انصاری
نمایش مشخصات عمومی
ارسال یک پیام خصوصی به امیر عباس انصاری
وب سایت امیر عباس انصاری
یافتن همه پست های امیر عباس انصاری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید