12-22-2011
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
كارتهای ملی تا پایان سال 92 اعتبار دارند
كارتهای ملی تا پایان سال 92 اعتبار دارند
كرمانشاه - مدیركل ثبت احوال استان كرمانشاه در خصوص پایان مهلت برخی از كارتهای ملی كه در دست مردم است، گفت: این كارتها تا پایان سال 92 تمدید شده و همه سازمانها موظف به معتبر دانستن آنها هستند.
احد جودی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به پیش رو بودن هفته ثبت احوال (سوم تا نهم دیماه) افزود: نواختن زنگ در یكی از مدارس، برگزاری نشست خبری با اصحاب رسانه، آشنا نمودن دانش آموزان با اسناد هویتی و اهمیت آن، دیدار كاركنان ثبت احوال با ائمه جمعه و استاندار، بازدید دانش آموزان از گنجینه مشاهیر، رونمایی از سند شهید اشرفی اصفهانی، سخنرانی مدیركل و یا یكی از معاونین وی پیش از خطبه های نمار جمعه 9 دیماه از مهمترین برنامه های هفته ثبت احوال در استان است.
وی در ادامه در خصوص ثبت وقایع چهارگانه و تاثیر آن بر دریافت یارانه خانوارها گفت: وقایع چهارگانه تولد، مرگ، ازدواج و طلاق بر دریافت یارانه خانوارها تاثیر می گذارد و ثبت احوال با ثبت بموقع موالید و فوت موجب شده كه در واریز یارانه نوزاد تازه متولد شده به حساب خانوار مشكل چندانی وجود نداشته باشد اما مشكل اساسی در خصوص بحث ازدواج و طلاق است كه در دفاتر ازدواج و طلاق كه زیرنظر اداره ثبت اسناد هستند این دو رویداد به صورت دستی ثبت می شوند و ابلاغ آن از سوی اداره ثبت اسناد به ثبت احوال زمانبر بوده و مشكلاتی را ایجاد كرده است.
جودی با انتقاد از واگذاری ثبت ازدواج و طلاق به اداره ثبت اسناد تصریح كرد: ازدواج و طلاق رویدادهایی مربوط به احوال افراد هستند نه مربوط به املاك و باید در این خصوص بازنگری صورت گیرد.
وی با درخواست از هم استانیها برای ثبت تغییر نشانی خود در سایت ثبت احوال به نشانی www.nocr-ks.ir افزود: اطلاع یافتن از تغییر نشانی خانواده ها اطلاعات خوبی را در زمینه میزان مهاجرتها در اختیار مسوولان و برنامه ریزان قرار می دهد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|