01-31-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
عصاره هسته انگور سلول های سرطانی سر و گردن را از بین می برد
عصاره هسته انگور سلول های سرطانی سر و گردن را از بین می برد
تهران- محققان متوجه شده اند كه عصاره هسته انگور سلول های سرطانی سر و گردن را از بین می برد و آسیبی به سلول های سالم وارد نمی سازد.
در آمریكا حدود 12 هزار نفر در سال جاری بر اثر ابتلا به سرطان سر و گردن جان خود را از دست دادند و شمارمبتلایان به این سرطانها در سراسر جهان به نیم میلیون می رسد.
'راجش آگاروال' محقق مركز سرطان دانشگاه كلورادو می گوید: سلول های سرطانی سلول های هستند كه سریع رشد می كنند اما زمانی كه شرایطی پیش می آید كه نمی توانند رشد كنند می میرند.
به گزارش دیلی میل، محققان با انجام مطالعه ای متوجه شدند كه عصاره هسته انگور شرایطی به وجود می آورد كه برای رشد سرطان نامساعد است.
این مطالعه نشان داد كه عصاره هسته انگور دی.ان.ای سلول های سرطانی را از بین می برد و مسیرهای ترمیم را متوقف می سازد اما آسیبی به سلول های سالم وارد نمی سازد.
وی افزود: تصور می كنم كه سلول های سرطانی مسیر های نادرست بسیاری دارند كه اگر این مسیرها را هدف قرار دهیم بسیار آسیب پذیر می شوند. چنین موضوعی در مورد سلول های سالم نیز صدق می كند.
محققان امیدوارند كه مسیر آزمایش های بالینی عصاره هسته انگور را برای از بین بردن سلول های سرطانی سر و گردن كه به درمان اولیه پاسخ نداده اند، تغییر دهند.
این یافته هفته جاری در مجله Carcinogenesis منتشر شده است.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|