02-06-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
كم خونی ناشی از فقرآهن موجب افت تحصیلی دانش آموزان می شود
دبیرعلمی كنگره خون و سرطان كودكان :
كم خونی ناشی از فقرآهن موجب افت تحصیلی دانش آموزان می شود
تهران - دبیر علمی ششمین كنگره سراسری خون و سرطان كودكان ایران گفت : كم خونی ناشی از فقرآهن در دوران كودكی و تحصیل موجب بی قراری ، عدم تمركز و افت تحصیلی دانش آموزان می شود .
به گزارش انجمن سرطان خون كودكان ایران ، دكتر 'بیژن كیخانی ' افزود:شایع ترین علت كم خونی در انسان كمبود آهن است . كمبود آهن معمولا در میان شیرخوارگان ، زنان باردار و نوجوانان وجوانان دیده می شود ولی علایم آن در سنین مختلف متفاوت است . این علایم در دوره شیرخوارگی معمولا به صورت بی قراری ، گریه های بی مورد ،عدم رشد كافی و تمایل به خوردن خاك(مصرف مهر نماز) و گچ دیوار بروز می كند.
وی خاطرنشان كرد: متاسفانه نداشتن شناخت ازبیماری و تشخیص به موقع فقر آهن موجب می شود كه عوارضی همچون كاهش ضریب هوشی در كودكان بروز كند از این رو شروع به موقع قطره آهن (زمانی كه وزن شیرخوار دوبرابروزن موقع تولد می شود) وتغذیه مناسب بر طبق دستوالعمل های بهداشتی برای كودكان لازم است .
دبیر علمی ششمین كنگره سراسری خون و سرطان كودكان ایران گفت : فقر آهن در زنان باردار نیز باعث نارسی نوزاد و رشدناكافی نوزاد می شود چنان چه زنان بارداری كه دچار كم خونی می شوند عوارضی همچون ریزش مو، شكنندگی ناخن ها، زخم های گوشه لب ها ،خستگی ،رنگ پریدگی وتنگی نفس در آنها بیشتر دیده می شود.
كیخانی افزود : دانش آموزان دارای اضافه وزن وچاق به دلیل مصرف بیش از حد كربوهیدرات ها ، تنقلات ، غذاهای آماده و مصرف كمتر پروتئینها بیشتر مستعد كم خونی هستند.
ششمین كنگره سراسری خون و سرطان كودكان ایران از 19 تا 21 بهمن ماه در اهواز برگزار میشود .
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|