نمایش پست تنها
قدیمی 04-12-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض ماساژ انگشتان در هنگام سردرد در تسكین درد موثر است

ماساژ انگشتان در هنگام سردرد در تسكین درد موثر است

همدان- متخصص مغز و اعصاب گفت: ماساژ انگشتان در هنگام سردرد در تسكین درد موثر است

دكتر 'سعید آقاجانی'روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فشاردرمانی یا رفلكسولوژی یكی از شیوه‌های طب مكمل است كه برای درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری‌های روحی و جسمی در جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی اظهار داشت: در این شیوه درمانی درمانگران با فشاردادن نقاط خاصی از كف پا و دست موجب افزایش ریلكسیشن، آرامش و تسكین بسیاری از دردها در بدن می‌شوند و برخی از تكنیك‌های این شیوه درمانی قابل استفاده برای همه مردم است.

دكتر آقاجانی افزود: یكی از بهترین روش‌های تسكین سردردهای ناشی از خستگی و فعالیت‌ها روزانه استفاده از روش‌های فشاردرمانی است.

وی عنوان كرد: كلمه فشار درمانی به یك سیستم ماساژ یا فشار شفابخش استناد می‌كند كه توسط انگشت‌ها به بدن وارد می‌شود.طب سوزنی و فشاردرمانی هر دو از درمان‌های شفابخش شرق باستان هستند كه بر روی صورت امپراطورها و ملكه‌های چین انجام می شدند.

دكتر آقاجانی در رابطه با چگونگی استفاده از این روش توضیح داد: پشت دست‌ها را تا مچ محكم فشار داده و به آرامی‌ بازگشته و میان كف دست و انگشتان را فشار دهید.

وی ادامه داد: هر انگشت را به تنهایی فشرده و با انگشت خود حركت چرخشی را اطراف مفاصل آن انجام دهید و انگشت را نگه دارید و آن را آهسته بكشید و میان تاندون‌های پشت دست خود را با انگشت ماساژ دهید و دست‌های خود را از كف دست تا انتهای مچ، با انگشت فشار چرخشی دهید و در آخر نیز كف دست خود را از نوك انگشتان تا مچ ماساژ دهید.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
3 کاربر زیر از رزیتا سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید