05-01-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
حدود6 درصد جمعیت در نوجوانی به انحراف ستون فقرات مبتلا می شوند
دبیر علمی دهمین كنگره ارتوز و پروتز ایران:
حدود6 درصد جمعیت در نوجوانی به انحراف ستون فقرات مبتلا می شوند
تهران - دبیر علمی دهمین كنگره ارتوز و پروتز ایران گفت: حدود 6 درصد جمعیت در سنین نوجوانی دچار مشكلی به نام انحراف ستون فقرات یا اسكولیوز می شوند كه این عارضه در دخترها چندین برابر پسرها اتفاق می افتد.
به گزارش انجمن علمی ارتوز و پروتز ایران، دكتر 'مجتبی كامیاب' افزود: این نوع از انحراف ستون فقرات در حال حاضر بدون علت مشخص اتفاق می افتد و شناخته شده ترین راه پیشگیری از افزایش روند انحراف ستون فقرات استفاده از وسایل كمكی ارتوپدی یا به اصطلاح اُرتوز است كه استفاده مداوم از این وسایل می تواند مانع از پیشرفت زاویه انحراف و در نتیجه پیشگیری از عوارض انحراف و عمل جراحی سنگین شود .
وی اظهار داشت : بهترین راه پیشگیری از عوارض شدید این بیماری، انجام معاینات اولیه توسط متخصصین مربوطه در سنین 8-10 سالگی برای دختران و 10-12 سالگی برای پسران است تا در صورت مشاهده هرگونه انحراف در ستون فقرات فرد ، درمان و استفاده از ارتوزهای مناسب هر چه سریعتر آغاز شود؛ چرا كه اگر زاویه انحراف از حدود40 درجه بیشتر شود راهكار مناسب عمل جراحی بوده و در صورت افزایش درجه انحراف به 70 درجه احتمال دچار شدن فرد به معلولیت وجود دارد پس لازم است به ویژه در آن دسته از كودكانی كه دارای انعطاف در مفاصل بدن هستند معاینات اولیه انجام شود تا از عوارض جبران ناپذیر آینده جلوگیری به عمل آید .
رئیس انجمن علمی اُرتوز و پروتز ایران در زمینه سایر كاربردهای وسایل ارتوپدی با اشاره به اهمیت استفاده از اُرتوز در پیشگیری وكاهش درد، كمك به بهبود عملكرد فرد را از دیگر مزایای این وسائل ارتوپدی عنوان كرد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|