نمایش پست تنها
قدیمی 05-02-2012
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

حال نوشتن دارم اما خجالت میکشم حرف بزنم
چند روز پیش تو یکی از پست ها جملات خیلی قشنگی خوندم این تاپیک پستهای مورد علاقه کاربران من ایده اش رو دنبال خواهم کرد و به زودی پستش رو میزنم آقا مهدی و رزیتا خانوم موافقت کردند منتظر امیر هستم اگر امیر اوکی بده اونوقت نظر مساعد 3 تا ارشد میشه توشه راهم !
هر چند میدونم استقبال نمیکنید باید همش خودم اونجا پست بزنم ولی به هر حال به نظرم می ارزه حتی اگر تنها باشم
همین الان (چند دقیقه پیش) مادرم پیشم بود و داشتیم دنبال اس ام اس روز معلم میگشتیم دیوانه شدم تا اس ام اس مورد علاقه اش رو پیدا کنه !
خلاصه کارمون تموم شد . اس ام اس ها رو هم فرستادیم تا مناسبت بعدی که این همه اس ام اس باید صرفاً به خاطر تبریک فرستاده بشه ×!!
بابا مسلمونا اس ام اس یعنی : short Message Service آخه کی میخوایم دست از این چشم و هم چشمی برداریم یکدفعه یرخی برای تبریک یک مناسبت به همدیگه 100 تا اس ام اس ارسال کنیم این زبونمون مو در آورد !
اگر به طرف خودمون خیلی علاقه مندیم باهاش تماس بگیریم و به صورت صوتی بهش تبریک بگیم
یا بریم مخابرات mms رو فعال کنیم و یک عکسی یا یک فایل صوتی تبریک برای همکارامون ارسال کنیم این بهتر نیست واقعاً ؟
تا این که بریم تو سایت ها دنبال یک نوشته ای بگردیم که اصلاً مال خودمون هم نیست !
-------------------------------------------------------------------------
آخ الان که برم بخوابم میدونم این افکار تو ذهنم هست
یعنی چی میشه یه روزی هم ما جزو مرفهین بی درد بشیم
پول داشته باشیم ، ما هم تو کالیفرنیا ویلا داشته باشیم
بریم جت اسکی سواری ، شغلی که دوست داریم و داشته باشیم خلاصه زندگی بهمون بچسبه
خلاصه اگه میشد یه روزی اینطوری بشه یعنی چی میشد !
به من بگن تو 20 سال از عمر رو بفروش ما همین رو بهت میدیم
من میگم باشه خداوکیلی آدم عمرش کم باشه ولی زندگی کنه ها وقتی میگم زندگی یعنی غم و غصه پول رو نداشته باشه
باقی غصه ها رو یا حلشون میکنه یا میتونه باهاشون کنار بیاد اما پول و سرمایه نه !
خلاصه ما هم واسه خودمون آرزو داریم یه روزی آدم حسابی بشیم حالا این چیزهایی که بالا هست نه همشون حالا مثلاً شغل خوب ، در آمد خوب ، چرخ زندگیمون روی ریل بچرخه دیگه یعنی خدایا میشه ؟ چی مییییییشه اگه بشه !
خدایا همه رو خوشبخت کن ما رو هم خوشبخت کن
به همه وسعت روزی بده ، روزی ما رو هم وسیع کن
الهی آمین !

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

ویرایش توسط bigbang : 05-02-2012 در ساعت 12:03 AM
5 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید