نمایش پست تنها
قدیمی 05-11-2012
mohammad.90 آواتار ها
mohammad.90 mohammad.90 آنلاین نیست.
مدیر بخش ورزش

سپاسها: : 7,242

6,424 سپاس در 3,063 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض مهاجم ملی پوش خبر مذاکره اش با باشگاه پرسپولیس را تایید کرد

مهاجم ملی پوش خبر مذاکره اش با باشگاه پرسپولیس را تایید کرد
مهاجم ملی پوش تیم فوتبال ذوب آهن که بعد از حضور کارلوس کی روش در تیم ملی، جایگاه مناسبی در فوتبال ایران پیدا کرد برای فصل آینده پیشنهادهای جالبی دارد ولی هنوز تصمیم خاصی نگرفته است.

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از سایت گل، قاضی که این روزها شایعه جدایی حتمی اش از ذوب آهن شنیده می شود در مورد وضعیت خودش می گوید: «هنوز تصمیمی نگرفته‌ام. من پیشنهادهای خوبی دارم و بعد از این دو هفته که لیگ تمام شد درباره آن ها تصمیم می‌گیرم.» او در پاسخ به این سوال که آیا این پیشنهادها شامل تیم‌های خارجی هم می‌شود خاطرنشان می کند: «بله، هم از تیم‌های خارجی و هم تیم‌های لیگ برتر پیشنهادهایی دارم که تلاش خواهم کرد بهترین‌ را انتخاب کنم.»
او در پاسخ به این سوال که آیا اولویت تو جدایی از ذوب آهن است می گوید: «خیر، من به ذوب آهن هم فکر خواهم کرد ولی می خواهم بهترین تصمیم را بگیرم.» این روزها خبرهایی درباره مذاکره قاضی با مسئولان پرسپولیس به گوش می‌رسد و حتی می گویند او با رویانیان جلسه هم داشته است. جالب اینجا است که قاضی پیشنهاد پرسپولیس را تایید کرده و می گوید: «پرسپولیس هم یکی از تیم‌هایی است که به من پیشنهاد داده اما الان درباره این موضوع صحبت نمی‌کنم چون تصمیم گرفتم بعد از این دو هفته راحت در این باره تصمیم‌گیری کنم.»
در ادامه از قاضی در مورد بازی دوستانه ایران و موزامبیک سوال می کنیم که می گوید: « بازی خوبی بود، آن ها برخلاف آنچه که همه فکر می‌کردند تیم خوبی بودند و خیلی محکم بازی کردند، ضمن اینکه باید اشاره کنم تمام دستورات تاکتیکی و فنی در زمین اجرا شد و به چیزی که می‌خواستیم رسیدیم. بازیکنان موزامبیک در زمین خوب همدیگر را پیدا می‌کردند و تاکتیک‌های خوبی هم داشتند، فکر می‌کنم فارغ از بحث بدنی که خیلی سفت و سخت بازی می‌کردند، از نظر فنی هم خوب بودند.»

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
یاغی شوی و دگر نیایی . . .
ای بنده تو سخت بیوفایی ...
کاربران زیر از mohammad.90 به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید