نمایش پست تنها
قدیمی 08-02-2008
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

سپاسها: : 1,382

7,486 سپاس در 1,899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام

سلام خوش اومدید به جمع ما
ایده تاپیک خیلی خوبه ادامه بدید امیدوارم دیگران هم نوشته ای داشته باشند که اضافه کنند
داستانتونم خوندم صلاحیت نظر دادن فنی ندارم اما به عنوان یه خواننده آماتور عرض میکنم
جز سناریو که به مذاق من کم خوش اومد داستان پردازیتون خیلی خوبه جملات و توصیفاتتونم خیلی خوبه
نمیدونم .... داستان داره میگه دنیا سیاهه بیایید بریم خودکشی (نهلیسم) یا میگه دنیا سیاهه بیاید کاری کنیم ؟ (اسم ویژه ای داره یادم نیست) اگر این آخری باشه منطقی تر و بهتره از نظر من مخصوصا که بعد از اینکه دوست بارانی پوش میگه حاظرید گوینده به یاد خاطرات خوش زندگیش میفته و حس زندگی کردن در وجودش زنده میشه
دقیقا مثل اون شخص ثروتمندی که در فیلم سفید کیشلوفسکی مدتها از کاراکتر اصلی فیلم میخواد که در قبال دریافت پول زیادی به زندگی اون خاتمه بده
و آرایشگره(شخصیت اول) روز موعود پول رو میگیره و اونرو در جای خلوت و ساکتی از یک متروی زیر زمینی اون رو میکشه حتی صدای گلوگه هم میاد اما بعد معلوم میشه که تیر مشقی بوده و اون دوباره بهش فرصت زندگی کردن میده همونجا ازش میپرسه که حالا حاظری دوباره جدی بکشمت ؟ و اون مرد جریان زندگی دوباره در وجودش جاری میشه و در سکانسای بعدی نشون میده که دو نفر که یکی تا چند لحظه پیش قصد خودکشی داشت (برای چندین سال) و دیگری که حتی 1 قروش(!) توی جیبش نبود میرن روی برفها سر میخورن و برف بازی میکنن و در ادامه حتی یه شرکت بزرگ رو راه اندازی میکنند.....
توی اون داستان مشقی بودن تیر واقعا ایده جالب و خواننده پسندی بود
حسی که در قسمتهایی از این داستان شما هم به چشم میخورد فقط میگم که آخر داستان برای من معلوم نشد که قراره در سیاهیای دنیا شمعی روشن کنیم یا چشمامونو ببندیم چیزی نبینیم چون مینویسید که "1 راحت شد به آرزوش رسید خوشبه حالش منم دفعه بعد..."
البته این طبیعیه که حتی اگر داستان پایان خوبی هم داشته باشه این شخص همچنین حرفی رو بزنه ....
موفق باشید

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید