11-07-2009
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
در اينجا كليات Serial ATA رو مطرح مي كنيم :
SATA در واقع Interface جدید هست که جایگزین IDE شده است.
Interface در واقع رابط مادربرد و هارد است که در تبادل اطلاعات در هارد نقش زیادی را ایفا می کند
به بیان واضح تر سرعت هارد به عوامل مختلفی بستگی دارد مثل interface،سرعت چرخش اطلاعات (rpm) و مقدار بافر هارد .
SATA یک اینترفیس جدید است که سرعت بیشتری نسبت به IDE که اینترفیس نسبتا قدیمی است دارد.SATA ، مي تونه با سرعت 150 مگا بايت در ثانيه انتقال داده داشته باشه و بالاترين سرعت IDE ها ، Ultra DMA 6 كه 133 مگابايت در ثانيه سرعت انتقالشه .در ضمن در هاردهاي IDE يك سري داراي بافر 2 مگا بايت و سري ديگه 8 مگا بايت بودن ، كه در مورد SATA ها همگي داراي بافر 8 مگا بايت هستن .
کابل SATA و سوکت SATA (جایی که به مادربرد وصل می شود) هر دو خیلی کوچکتر از IDE است در نتیجه فضای کیس خلوت تر می شود. و باعث بهبود جريان هوا در سيستم و در نتيجه ، خنك شدن بهتر سيستم مي شه. همچنين عملكرد اين هاردها بسيار به چيپ كنترلرش هم بستگي داره silicon image،promiseو...
تکنولوژی آینده SATA2 خواهد بود ، كه سرعتش 300 مگا بايت در ثانيه خواهد بود .مهمترین نکته تو این فناوری جدید پشتیبانی اون از CommandQueing مي باشد که کارایی هارد دیسک رو خیلی بالا می بره. براي اطلاعات بيشتر در مورد اين تكنولوژي به اينجا مراجعه كنيد
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|