نمایش پست تنها
قدیمی 11-14-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض قطبي: حمايت هواداران عامل پيروزي ايران بود

تهران - سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: بازيكنان ايران در پرتو حمايت پر شور هواداران مقابل تيم سخت كوش اردن به برتري رسيدند.
افشين قطبي شنبه شب پس از پيروزي مقابل اردن در جمع خبرنگاران خاطرنشان ساخت: هواداران ايران فضاي مثبتي را ورزشگاه ازادي يجاد كرده بودند تا ملي پوشان با انرژي زيادي مقابل حريف خود صف آرايي كنند.
وي با بيان اينكه از عملكرد ملي پوشان در نيمه نخست راضي نيست افزود:
بازي بسته اردني‌ها باعث شد تا ملي پوشان ما نتوانند سازمان دهي لازم را داشته باشند.
سرمربي تيم ملي ايران در ادامه گفت: در نيمه دوم ملي بازيكنان ما با سرعت دادن به بازي و حركات تركيبي توانستند دروازه حريف را باز كنند.
قطبي تصريح كرد: جواد نكونام به خوبي در اين ديدار نقش رهبري خود را ايفا كرد و گل تاثيرگذاري را براي تيم ايران به ثمر رساند.
وي از عملكرد بازيكنان جوان ايران به خصوص كريم انصاري فرد ابراز رضايت كرد و اظهار داشت: براي در اختيار داشتن تيمي منسجم در آينده بايد بر روي اين جوانان با استعداد سرمايه‌گذاري مي‌كرديم.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در خصوص حضور پژمان نوري در خط مياني تيم ملي ايران گفت: با توجه به نفوذ خسرو حيدري و احسان حاج صفي قصد داشتيم تا تيموريان و نوري بتوانند مانع از ضد حملات اردن شوند تا ايران بر روي غافلگيري گلي را دريافت نكند.
قطبي با اشاره به اينكه ايراني‌ها از راه نيافتن تيم بحرين به جام جهاني خوشحال هستند افزود: من از اين ناكامي ناراحتم چرا كه اين امر نشان داد تيم‌هاي منطقه خاور ميانه بايد تغييرات زيادي را در خود ايجاد كنند تا بتوانند نتايج مطلوبي را در رقابت‌ها ي اتي بدست بياورند.
وي خاطرنشان ساخت: بايد هواداران ايران در پيروزي‌ها به تشويق تيم ملي بپردازند و در روزهاي سخت از ناكامي‌ها درس بگيرند. تيم ايران بسيار جوان شده و اگر مردم صبر داشته باشندتيمي را در شان فوتبال ايران خواهيم ساخت.
قطبي اضافه كرد: هنوز تيم ملي خواسته‌هاي مرا به شكل كامل در زمين انجام نمي دهد و فوتبال احساسي هنوز در تيم ايران ديده مي‌شود.
وي افزود: سعي خواهيم كرد كاري كنيم بازيكنان ايران بتوانند از اين پس ، منطقي باشند و فوتبال احساسي را كنار بگذارند و در بازي مديريت داشته باشند.
تيم ايران روز شنبه در چارچوب مسابقات مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا توانست در ورزشگاه آزادي با يك گل از سد اردن بگذرد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید