نمایش پست تنها
قدیمی 11-18-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض تلاش اروگوئه و کاستاریکا براي کسب آخرين بليت جام‌جهاني

تلاش اروگوئه و کاستاریکا براي کسب آخرين بليت جام‌جهاني
رنه سيموئز، مربي برزيلي کاستاريکا هنوز به صعود تيمش به تورنمنت آفريقاي‌جنوبي اميدوار است

سایت گل - راه طولاني و نفسگير رقابت‌هاي مقدماتي جام‌جهاني 2010 چهارشنبه شب سرانجام با بازي اروگوئه و کاستاريکا که براي دريافت سي‌ودومين بليت مسابقات آفريقاي جنوبي به مصاف هم خواهند رفت به پايان خواهد رسيد.
اروگوئه تيم پنجم منطقه آفريقاي‌جنوبي شنبه‌شب موفق شد با نتيجه يک بر صفر مقابل کاستاريکا که در منطقه کونکاکاف چهارم شده بود به پيروزي برسد. اروگوئه به حضور در بازي‌هاي پلي‌آف عادت دارد. آنها در جام‌هاي جهاني 2002 و 2006 هم در بازي‌هاي پلي‌آف حضور داشتند. آنها در هر دو بازي پلي‌آف خود به مصاف استراليا رفته بودند که در سال 2002 با شکست آنها توانستند به جام‌جهاني برسند اما چهار سال پيش با شکست مقابل تيم گاس هيدينک از رسيدن به اين رقابت‌ها باز مانند اما امسال با توجه به نتيجه بازي رفت قهرمان دو دوره جام‌جهاني کار راحتي در خانه خود در پيش رو خواهد داشت.
اسکار تابارز، مربي اروگوئه در آستانه اين ديدار حساس گفت: ما نتيجه خوبي در بازي شنبه گرفتيم اما بازي چهارشنبه برايمان اهميت فراواني دارد ما سه سال و نيم منتظر چنين لحظه‌اي بوده‌ايم و اميدواريم اين بار بتوانيم نام‌مان را در ميان تيم‌هاي پاياني جام‌جهاني ثبت کنيم.
اروگوئه که براي اولين بار در سال 1930 در استاديوم سنتاريو موفق شد به اولين عنوان قهرماني‌اش دست يابد اين بار هم اميدوار است از مزيت ميزباني خود حداکثر استفاده ممکن را ببرد. در آن سو رنه سيموئز، مربي برزيلي کاستاريکا هنوز به صعود تيمش به تورنمنت آفريقاي‌جنوبي اميدوار است.
او مي‌گويد: ما در نيمه دوم ديدار رفت مقابل اروگوئه خيلي خوب بازي کرديم اگر در بازي برگشت هم همين‌گونه بازي کنيم مطمئنا مي‌توانيم به حضور در جام‌جهاني اميدوار باشيم.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید