بازگشت   پی سی سیتی > ادب فرهنگ و تاریخ > فرهنگ و تاریخ

فرهنگ و تاریخ تاریخ و فرهنگ - مطالبی در زمینه فرهنگ و تاریخ ایران و جهان اخبار فرهنگی و ... در این تالار قرار میگیرد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 03-20-2010
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض میریم اردو ...

میریم اردو ...

نوروز است و فصل سفر ، آنچه می خوانید نکات لازم و ضروری برای رفتن به اردو خصوصا اردوی راهیان نور است .

وقتی می دانید همه اتوبوس منتظرتان است ، تا جایی که می توانید لفت بدهید و همین که اتوبوس داشت حرکت می کرد، جلوی آن بپرید و حتی موقع سوار شدن زیر لب - طوری که همه بشنوند- بگویید: چقدر کم صبرند این مسئولین اردو!

برای اینکه دعای خیر آقای راننده در طول سفر پشت سرتان باشد ، سعی کنید حداقل یکی از اعمال زیر را به جای آورید:
جاسیگاری ها را به عنوان همکاری با ستاد مبارزه با مواد مخدر از جا بکنید ،

روی صندلی و سقف اتوبوس قصه حسین کرد شبستری بنویسید،
به راننده اتوبوس پسته کور تعارف کنید (اگر این کار را سر پیچ انجام دهید مفیدتر است) ،
هر پنج ثانیه یک نوار جدید به راننده بدهید و از او به خاطر کیفیت افتضاح رادیو پخشش گله کنید ،
سرتان را از شیشه اتوبوس دربیاورید و در حالیکه راننده خشمگینانه شما را از آینه بغل اتوبوس نگاه می کند، برایش شکلک در بیاورید!
راه به راه از جایتان بلند شوید و فریاد بزنید: جمال محمدی .... تلفن! (تذکر: این جملات هنوز آن قدر نگندیده که شما از گفتنش پرهیز کنید.)
موقع انداختن عکسهای دست جمعی و تکی (!) به تعداد انگشتان دست و پایتان، برای این و آن شاخ تعبیه کنید.

برای اینکه زیارتتان مورد قبول درگاه پروردگار واقع شود ، از انجام دادن هرگونه شوخی از جمله شهرستانی ، استانی ، قومی ، قبیله ای ، دیه ای ، جسمی ، روحی ، روانی و غیره کوتاهی نکنید.
(تبصره: زیاده روی در انجام شوخی هاهی « غیره » مستحب مؤکد است.)

موقع انداختن عکسهای دست جمعی و تکی (!) به تعداد انگشتان دست و پایتان، برای این و آن شاخ تعبیه کنید.
کل مسیر را بخوابید یا خودتان را به خواب بزنید. اصولاً حالا که برای چند روز از زندگی پرمشقت و رنج آورتان خلاص شده اید ، چه دلیلی دارد که بیدار بمانید و به اراجیف رفقا گوش دهید؟

غذایتان را که گرفتید ، با چفیه استتارش کنید و به مسئول تدارکات بگویید: برادر! اجرت با امام زمان! بی زحمت یک لقمه هم اگر اضافی آمده به من بده که دم غروب افطار کنم.

اینجا باید هر کاری که تا به حال نمی کرده اید، تا سر حد مرگ انجام دهید: شستن دست و سر و پا و صورت و جوراب ، یادداشت نوشتن ، کتاب خواندن ، مسواک زدن- البته اگر به کرم دندانهایتان برنمی خورد- و در بعضی موارد هم آدم بودن.

• در هنگام بازی با موبایل در حین صحبت های سه ساعته متولیان امور ، گوشی خود را در حالت سایلنت قرار داده تا اگر احیانا کسی تمایل به استماع سخنان دارد ، خیلی اذیت نشود .

منبع :
برگرفته ار خم پاره

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش