بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > مطالب آزاد

مطالب آزاد در این تالار مطالبی که موضوعات آزاد و متفرقه دارند وجود دارد بدیهیست که کنترل بر روی محتوای این تالار بیشتر خواهد بود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 03-22-2010
civilar آواتار ها
civilar civilar آنلاین نیست.
کاربر علاقمند

سپاسها: : 0

6 سپاس در 5 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض برای کسانی که به تناسخ روح اعتقاد دارند .

اگر به تناسخ معتقديد، به نشاني

http://thebigview.com/pastlife

برويد تا با وارد کردن تاريخ ميلادي تولدتان متوجه شويد که در زندگي قبلي چه جور آدمي بوده ايد!چه تجربياتي داشته ايد و چه درسهايي را از زندگي قبلي بايد در زندگي جديد به کار ببنديد .

دوستان اگه رفتید بیاید مشخصات خودتان رو بگید .

اول خودم :
اینم بگم که من اصلا به این چرندیات اعتقاد ندارم .

ما که زن شدیم ( می بینین بدبختی رو ) ، اسرائیلی شدیم ، از همه بدتر هنرمند هم شدیم . در ضمن جادوگر که باز هم از هنرمند بهتره .

خون سرد ، منفعت طلب ، دارای استعداد طبیعی . ( این منفعت طلب عالیه )

اوضاع بدتر هم میشه عاشق ( خیلی ضایع است به آدم بگن عاشق ) ، معتمد به هستی ( چه قدرم من به هستی معتمدم ) ، ملزم به فکر کردن ( اینو راست میگه از قدیم گفتن آدم تنبل چند برابر آدم کاری فکر می کنه ) ، مطالعه و ارایه آن ( حتما ... ) ، و در نهایت گسترش حکمت

منبع : جامعه ی مجازی متا

ویرایش توسط Younes : 03-23-2010 در ساعت 01:44 AM
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 03-23-2010
Setare آواتار ها
Setare Setare آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال

سپاسها: : 926

875 سپاس در 242 نوشته ایشان در یکماه اخیر

این برای من !!هه هه

I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Southern England around the year 1025. Your profession was that of a handicraftsman or mechanic. Your brief psychological profile in your past life:
Seeker of truth and wisdom. You could have seen your future lives. Others perceived you as an idealist illuminating path to future. The lesson that your last past life brought to your present incarnation:
Your lesson is to develop a kind attitude towards people, and to acquire the gift of understanding and compassion.
شاه بیت غزل زندگیم...
قدیمی 03-23-2010
Younes آواتار ها
Younes Younes آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 4

26 سپاس در 21 نوشته ایشان در یکماه اخیر

مال من خفن تره:
Your past life diagnosis:

I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern New Guinea around the year 1275. Your profession was that of a builder of houses, temples and cathedrals. Your brief psychological profile in your past life:
You had the mind of a scientist, always seeking new explanations. Your environment often misunderstood you, but respected your knowledge. The lesson that your last past life brought to your present incarnation:
Your lesson is to study, to practice and to use the wisdom that lies within the psychological sciences and in ancient manuscripts. With strong faith and hard work you will reach your real destiny in your present life.
قدیمی 03-23-2010
outfox outfox آنلاین نیست.
تازه کار

سپاسها: : 0
در ماه گذشته یکبار از ایشان سپاسگزاری شده

I don't know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Turkey around the year 1550. Your profession was that of a farmer, weaver or tailor.

Your brief psychological profile in your past life:
You always liked to travel and to investigate. You could have been a detective or a spy.

The lesson that your last past life brought to your present incarnation:
Your lesson is the development and expansion of your mental consciousness. Find a good teacher and spend a good part of your time and energy on learning from his wisdom.

هووووفففففففف به من كه هرچي از دهنش در اومد گفت
فوضول و جاسوس و كارآگاه ...
ولي تنها چيزي كه جور در ميومد اين بود كه من سال 1550 هم ترك زبان بودم، معلومه خيلي اصيلم

ویرایش توسط outfox : 03-23-2010 در ساعت 03:32 PM
قدیمی 03-23-2010
Younes آواتار ها
Younes Younes آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 4

26 سپاس در 21 نوشته ایشان در یکماه اخیر

خوشم میاد برای همه هم خوب در میاد. کوروشو بیاریم ببینیم چی بوده. من میگم که یه زمان ترانزیستور بوده.
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)