بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > مطالب آزاد

مطالب آزاد در این تالار مطالبی که موضوعات آزاد و متفرقه دارند وجود دارد بدیهیست که کنترل بر روی محتوای این تالار بیشتر خواهد بود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 03-01-2010
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض یک فرمول ریاضی برای یافتن شریک زندگی!

یک فرمول ریاضی برای یافتن شریک زندگی!

کلیو کرسول دانشمند دانشگاه سیدنی با ارائه یک آنالیز پیچیده ریاضی که البته با الگوهای غربی سازگار است نشان داد که این متد تا 75 درصد احتمال یافتن شریک زندگی مناسب را برای افرادی که در جستجوی فرد ایده آل هستند تضمین می کند.

وی در این خصوص اظهار داشت: "بیشتر افراد جستجو برای یافتن فرد مناسب را تکرار می کنند اما همچنان به نتایج غم انگیزی می رسند. به خصوص پیدا نکردن شریک زندگی مناسب موجب افزایش آمار طلاق در کشورهای مختلف شده است."

تئوری این ریاضیدان استرالیایی نشان می دهد که گاهی افراد مجرد چندین شکست عاطفی را تجربه می کنند تا شانس یافتن شریک زندگی مناسب و نیمه گمشده آنها تا 75 درصد افزایش یابد.

این دانشمند افزود: "این یک مسئله درست و یا غلط نیست بلکه تنها یک مدل ریاضی است. نیمه گمشده افراد ناگهان وارد زندگی آنها نمی شود به طوری که افراد باید برای پیدا کردن شریک زندگی تلاش کنند."

براساس گزارش رویترز، این ریاضیدان گفت: "اغلب افراد زمان بیشتری را صرف پیدا کردن یک خودروی مناسب می کنند تا پیدا کردن یک عشق و طبیعی است که نتیجه عشقهای ناگهانی و ناپخته ازدواجهای منجر به طلاق می شود."

[IMG]http://img2.*************/files/8p8qnutl8giucvpd67bi.jpg[/IMG]

قدیمی 03-01-2010
Setare آواتار ها
Setare Setare آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال

سپاسها: : 926

875 سپاس در 242 نوشته ایشان در یکماه اخیر

خوب حالا اون معادله ریاضیه چی هست؟!:دی
شاه بیت غزل زندگیم...
قدیمی 03-01-2010
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Asterah نمایش پست ها
خوب حالا اون معادله ریاضیه چی هست؟!:دی
یک آنالیز پیچیده ریاضی

طبق این گفته نمیشده بنویسدش لابد
جانم
همین مونده که همسرتو با ریاضی انتخاب کنی تا آخر عمر درگیر جبرو مثلثات و فیثاغورس و رادیکال و اپسیلون خواهی شد
بگذر عزیزم

ویرایش توسط SonBol : 03-01-2010 در ساعت 11:01 AM
قدیمی 03-03-2010
Setare آواتار ها
Setare Setare آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال

سپاسها: : 926

875 سپاس در 242 نوشته ایشان در یکماه اخیر

اوه اوه اوه!!!من ریاضی یک و دو عمومی رو ناپلئونی پاس کردم!!!
قربونت همون ترجیح میدم ندونم!!
شاه بیت غزل زندگیم...
قدیمی 03-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض دانشمندان فرمول ریاضی برای زن خوب پیدا کردند

دانشمندان اعلام کردند عروس باید 5 سال از داماد جوان‌تر باشد ،هر دو پیشینه فرهنگی یکسانی داشته باشند و میزان بهره هوشی زن از مرد بیش‌تر باشد تا ازدواج بین آن‌ها با موفقیت همراه باشد.

یکی تیم تحقیقاتی از موسسه آموزشی تجارت Geneva معتقدند عمل کردن به این فرمول می‌تواند شانس یک زندگی شاد و موفق را تا یک پنجم افزایش دهد.
این تحقیق که در نششریه تحقیقات عملکردی به چاپ رسیده است دانشمندان زندگی هزار و 74 زوج بین 19 تا 75 سال را بررسی کردند تا مهم‌ترین فاکتورهای لازم برای داشتن یک زندگی شاد و طولانی را مشخص کنند.
علاوه بر آن‌که مرد باید 5 سال از همسر خود بزرگ‌تر باشد و آن‌ها هر دو دارای پیش‌زمینه فرهنگی مشابهی باشند ، دانشمندان به این نتیجه رسیدند که زن باید حداقل 27 درصد از شوهر خود باهوش‌تر باشد.هم‌چنین زن حتما باید دارای یک مدرک دانشگاهی باشد ، در حالی که این اجبار برای مرد وجود ندارد.
هم‌چنین بررسی‌ها نشان می‌دهد ازدواج کردن با یک زن مطلقه شانس خوشبختی را در زندگی مشترک کاهش می‌دهد که شاید چندان هم عجیب به نظر نمی‌رسد.
نگاین وی کوآ که این تحقیقات را انجام داده است قول داد:اگر مردم در انتخاب شریک زندگی خود به این راهنمایی‌ها توجه داشته باشند ، می‌توانند شانس زندگی شاد و طولانی را تا 20 درصد افزایش بدهند.
کارشناسان روابط خانوادگی معتقدند که در پشت این تحقیقات حقایقی نهفته است.
کیت فیگس که برای نوشتن کتاب اخیرش در مورد فهمیدن روابط زوج‌ها با 120 نفر مصاحبه کرده است در این باره گفت :آیا زنان به هر صورت در روابط خود باهوش‌تر نیستند؟
با توجه به مواردی که من متوجه شدم این تنها یافته ای است که به نظر کاملا درست می‌آید.زیرا این زنان هستند که تمایل دارند شکل رابطه خود را معین کنند.بنابر این من از شنیدن این موضوع که زن باید از شوهرش باهوش‌تر باشد متعجب نمی‌شوم.
البته او هشدار داد که مردان هم نباید از خود بی ارادگی و انفعال نشان دهند.مردان باهوش می‌فهمند که لازمه داشتن یک رابطه شاد آن است که همسرشان شاد باشد.
لیندا بلر یک روانشناس و نویسنده کتاب گفتگوی مستقیم فکر می‌کند این یک دلیل تکاملی است که چرا زنان باید در یک رابطه طولانی و موفق از همسرشان باهوش‌تر باشند.
او گفت : با نگاه به ماقبل تاریخ ، متوجه می‌شویم که زنان باید بیش از مردان در یک رابطه سرمایه‌گذاری کنند.زیرا مردان به طور بیولوژیکی خود را وفق داده بودند که روابط متعددی داشته باشند.
بنابراین زنان باید بیش‌تر از قابلیت‌های ذهنی خود استفاده می‌کردند تا بتوانند صمیمیت و رابطه را با همسر خود حفظ کنند.
اگرچه کریستین نورتام یک مشاور در زمینه ازدواج می‌گوید : این مطالب همگی دروغ و آماری هستند.او نمی‌تواند موافقت کند که زنان باید از شوهر خود باهوش‌تر باشند.
خانم نورتام که خودش 41 سال پیش ازدواج کرده است معتقد است در ازدواج‌های مدرن هر دو نفر باید روی رابطه خود تاثیرگذار باشند.از نظر او ازدواج مانند یک کار گروهی است ، نه این که یک نفر در رابطه برجسته‌تر و برتر از دیگری باشد.

تلگراف ، 3 مارس
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)