|
راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تازه ترین اخبار(حتما ببینید) | نسخه مناسب موبایل | اسلایدهای زیبا |
مطالب آزاد در این تالار مطالبی که موضوعات آزاد و متفرقه دارند وجود دارد بدیهیست که کنترل بر روی محتوای این تالار بیشتر خواهد بود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
||||
|
||||
![]() موضوع : انتخاب زشت ترین دختر منبع : جهان امروز
|
||||
|
||||
![]() معلوم نیست شاید دلی زیبا داشته باشد
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() وا اینا چی بودن؟
دیگه نیاز به احضار روح و جن نیست اینا صدا کن بیان ![]() ![]() خدایی میترسم صفحه رو ببرم بالا تا خارج شم ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() مجردهاش که دل و جیگر دارن بیان جلو میخوایم خوشبختشون کنیم!
|
||||
|
||||
![]() اینا که معلومه عمدا زشت نشون داده شدن
ولی بیایم قدر زیبائیهامونو بدونیم
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت! که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟ که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم استاد فاضل نظری |
|
|||
|
|||
![]() اسقف عظیم به نظر شما اینا فتوشاپی نیستن یعنی یه آدم هر چقدرم زشت باشه انقدر زشت نیستاااااااا
|
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
فتوشاپ چه گناهی کرده است که هر چیزی که می بینید می چسبانیدبه فوتوشاپ؟ ایندیزاین هم کار فتوشاپ را می کند چرا به آن گیر نمی دهید؟ تازه فرزندم اینها هم هستند: ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() اینم زشت ترین عروس های دنیا ![]() ![]() ![]() ![]()
ویرایش توسط مهدی : 09-10-2010 در ساعت 05:54 PM. |
|
||||
|
||||
![]() بدترین قسمتش همون قسمت عروسها هست
چه وحشتناک اصلاض تابلوئه دامادها دارن تحمل میکنن ! خدا به داد اون عروس برسه ! ولی خودمونیم بعضی قیافه قابل تحمل هست بعضی اصلاً تحت هیچ شرایطی قابل تحمل نیست !
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|