|
راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تازه ترین اخبار(حتما ببینید) | نسخه مناسب موبایل | اسلایدهای زیبا |
windows 8 مطالب مربوط به ویندوز 8 مایکروسافت |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]()
احد،صمد، قاهر، صادق ... عاشقشم لا تقنطوا من رحمة الله هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !! ترفند هایی براي ويندوز 7 عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه ویرایش توسط bigbang : 05-06-2013 در ساعت 07:00 PM. |
2 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش: | ||
|
||||
|
||||
![]()
احد،صمد، قاهر، صادق ... عاشقشم لا تقنطوا من رحمة الله هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !! ترفند هایی براي ويندوز 7 عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه ویرایش توسط bigbang : 05-06-2013 در ساعت 07:03 PM. |
کاربران زیر از bigbang به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند : | ||
|
||||
|
||||
![]()
احد،صمد، قاهر، صادق ... عاشقشم لا تقنطوا من رحمة الله هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !! ترفند هایی براي ويندوز 7 عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه ویرایش توسط bigbang : 05-06-2013 در ساعت 07:04 PM. |
|
||||
|
||||
![]()
احد،صمد، قاهر، صادق ... عاشقشم لا تقنطوا من رحمة الله هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !! ترفند هایی براي ويندوز 7 عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه ویرایش توسط bigbang : 05-06-2013 در ساعت 07:05 PM. |
|
||||
|
||||
![]() Windows Task Manager
احد،صمد، قاهر، صادق ... عاشقشم لا تقنطوا من رحمة الله هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !! ترفند هایی براي ويندوز 7 عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه ویرایش توسط bigbang : 05-06-2013 در ساعت 07:06 PM. |
|
||||
|
||||
![]()
احد،صمد، قاهر، صادق ... عاشقشم لا تقنطوا من رحمة الله هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !! ترفند هایی براي ويندوز 7 عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه ویرایش توسط bigbang : 05-06-2013 در ساعت 07:07 PM. |
|
||||
|
||||
![]()
احد،صمد، قاهر، صادق ... عاشقشم لا تقنطوا من رحمة الله هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !! ترفند هایی براي ويندوز 7 عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه ویرایش توسط bigbang : 05-06-2013 در ساعت 07:13 PM. |
|
||||
|
||||
![]()
برچسب ها |
قابلیت های جدید ویندوز 8, ویژگی های ویندوز 8, بررسی ویندوز 8, راهنمای نصب ویندوز 8, راهنمای استفاده از ویندوز 8 |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|