Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #11  
قدیمی 07-29-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

 
تاریخ عضویت: Jul 2010
محل سکونت: هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است!
نوشته ها: 7,439
سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Exclamation مرگ قریب الوقوع بلوط‌ها در جنگل‌های شمال

همشهری‌آنلاین:
ورود آفت جدید به جنگل‌های شمال، این جنگل‌ها را با خطر آلودگی کامل و حتی نابودی درختان بلوط روبه‌رو کرده است.

به گزارش CHN به نقل از خبرگزاری محیط‌زیست ایران، قائم مقام حفاظت و حمایت سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور گفت: آفتی به نام فیتو فیتورا در جنگل‌های شمال شیوع پیدا کرده که به‌شدت به رطوبت علاقه داشته و با آن هماهنگ است.
به همین دلیل با سرعت در حال گسترش در جنگل‌های شمال است. عبدالرضا سنگاری افزود: این آفت که از گونه‌های قارچی است در مدت زمانی نزدیک به 2 تا 4 هفته می‌تواند سبب خشک شدن درخت شود. وی با بیان اینکه هنوز نتوانسته‌ایم منشأ آفت را شناسایی کنیم، اظهار داشت: البته این آفت اکنون شناسایی شده و دفاتر گوناگونی دارند روی آن کار می‌کنند.
سنگاری با بیان اینکه دامنه آلودگی آفت جدید به‌گونه‌ای است که می‌تواند جنگل‌های شمال را تماما آلوده کند، تصریح کرد: به‌دلیل شیوه گسترش این آفت حتی احتمال مرگ بلوط در جنگل‌های شمال نیز وجود دارد.
قائم مقام حفاظت و حمایت سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور در بیان شیوه‌های انتقال آفت قارچی نوظهور فیتو فیتورا گفت: این آفت به‌شدت به رطوبت علاقه دارد و همین امر نیز سبب گسترش آن شده است. در عین حال که پرنده‌ها، حیات وحش، کفش‌های انسان و لاستیک ماشین، همه می‌توانند سبب انتقال این قارچ و افزایش دامنه گستره شیوع آن شوند. وی در ادامه تصریح کرد: حتی باد هم می‌تواند سبب انتقال این قارچ شود.
سنگاری با بیان اینکه تصمیم گرفته شد در مناطق آلوده اجازه تردد گردشگران به‌دلیل امکان انتقال آفت به سایر درختان و مناطق داده نشود، در بیان میزان خسارات وارده و حجم آلودگی گفت: برآوردهای اولیه حکایت از آلودگی هزار هکتار از جنگل‌های شمال دارد، در عین حال که بخش‌هایی از جنگل گلستان، منطقه قرق، بخش‌هایی از جنگل‌های گیلان و حتی بخش‌هایی از جنگل‌های ساری را نیز آلوده کرده است. این کارشناس در تشریح راه‌های پیشگیری از گسترش این آلودگی عنوان کرد: قطع پایه‌های درختان آلوده و محصور کردن منطقه آلوده و قطع ارتباط آن با مناطق سالم ازجمله کارهایی است که برای جلوگیری از گسترش این آفت در حال انجام است.
سنگاری همچنین در تشریح منشأ این آفت گفت: منشأ آفت هنوز به‌درستی مشخص نیست، می‌تواند منشا محیطی داشته باشد و حتی می‌تواند از زباله‌ها نیز باشد. وی تصریح کرد: این آفت کاملا جدید است و از 2 ماه پیش تاکنون کارشناسان متوجه ورود این قارچ به جنگل‌های شمال شده‌اند.

لینک خبر: http://www.hamshahrionline.ir/news-112379.aspx
__________________
تازه تر کن داغ ما را، طاقت دوری نمانده
شِکوه سر کن، در تن ما تاب مهجوری نمانده
پر گشاید شور و شیون از جگرها ای دریغ !
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

پاسخ با نقل قول
 

برچسب ها
محیط زیست, ناي‏بندان, يوزپلنگ, يوزپلنگ دنيا, پيرترين, ايران


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 10:03 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها