آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد |

11-07-2010
|
 |
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان 
|
|
تاریخ عضویت: Feb 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,109
سپاسها: : 3,681
5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
اسفناج سرخ شده با پنير
مواد لازم
روغن
۱ قاشق چایخوری سیر خرد شده
برگ اسفناج
نمک و فلفل به میزان لازم
۱ قاشق سوپخوری پنیر پیتزا
طرز تهیه:
روغن را در تابه ریخته و حرارت دهید . سیر را در روغن زیتون به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سپس اسفناج و نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا اسفناج ها نرم شوند. سپس مخلوط را از تابه خارج کرده و پنیر رویش بپاشید .
غذاي شما آماده است
نوش جان
__________________
یک پاییز فقط برای من و تو
ویرایش توسط shokofe : 11-07-2010 در ساعت 12:08 PM
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|
ابزارهای موضوع |
|
نحوه نمایش |
حالت رشته ای
|
مجوز های ارسال و ویرایش
|
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد
|
|
|
اکنون ساعت 04:56 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.
|