بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 11-06-2007
Hamed آواتار ها
Hamed Hamed آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 314

299 سپاس در 77 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض فيروز كريمى: قول قهرمانى نداده ام

تهران IranSport.Net - «فيروز كريمى» گفت:استقلال تهران يك باشگاه بزرگ است كه تمام مسائلش موشكافانه و ريز به ريز بررسى مى شود. تصدى پست سرمربيگرى اين تيم داراى يك سيكل ادارى است كه بايد از تمام زوايا به اين موضوع نگاه كرد و اجازه بدهيد بعداً راجع به اين مساله به صورت دقيق و جزء به جزء صحبت كنم. سرمربى جديد آبى پوشان تهرانى درمورد دوستى خود با حجازى تصريح كرد: دوستى من با حجازى مربوط به ۳۵ سال گذشته است و نظرات فنى مشابه من و وى نشانه دوستى ما است. وى درباره صحبت هاى شفيعى زاده تاكيد كرد: من از صحبت هاى او اطلاعى ندارم اما دوستى من با شفيعى زاده بناى حضورم در استقلال اهواز بود و بر پايه مهر و عاطفه با او در استقلال اهواز مشغول به كار شدم. سرمربى سابق استقلال اهواز ادامه داد: مشكلات خانوادگى ام اجازه نمى دهد كه در تيم هاى شهرستانى فعاليت كنم و علت حضورم در تهران همين است. قراردادم با استقلال اهواز از لحاظ مالى چشمگير و قابل توجه نبود؛ من از نظر عاطفى و قلبى با اين تيم قرارداد بسته بودم. كريمى خاطرنشان كرد: تحت شرايطى قرار دارم كه دور بودنم از تهران مقدور نيست و نمى توان گفت ديگر به اهواز نمى روم اما بهتر است بگويم فعلاً از تهران خارج نمى شوم. وى در مورد كار كردنش در استقلال تهران يادآور شد: مجموعه استقلال را داراى وجناتى مى بينم كه به پيروزى و سرافرازى و موفقيت خواهد رسيد در غير اين صورت به اين تيم نمى آمدم.
هيات مديره، كادرفنى، بازيكنان و طرفداران همگى از پتانسيل بالايى برخوردار هستند و همين پتانسيل در آينده اى نه چندان دور باعث موفقيت استقلال مى شود و بر اين اساس موفقيت اين تيم نزديك است. كريمى افزود: ۲ بازى استقلال را از نزديك تماشا كرده ام، يكى دربى و ديگرى بازى با خودمان ودر همين ۲ بازى شاهد بودم كه استقلال داراى پتانسيل بالايى است هرچند كه كمى بدشانس بوده است. وى تاكيد كرد: قول قهرمانى با استقلال تهران را نداده ام. من هيچ مربى اى را به ياد نمى آورم كه قول قهرمانى از پيش بدهد زيرا فوتبال قابل پيش بينى نيست و نمى دانيم طى چند ماه آينده چه اتفاقى مى افتد. وى در پايان در مورد برنامه هاى امير قلعه نويى گفت : به هيچ عنوان از برنامه هاى قلعه نويى اطلاع ندارم و در جريان جلسات وى نيستم

میانِ غربتِ خاموشِ رهگذر
و تنهای مانده از سفر
یک پنجره

فاصله است...

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش