اخبار IT جدیدترین اخبار آی تی در این تالار |

03-08-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
عرضه پردازنده 8 هستهاي اينتل در اواخر ماه جاري
شرکت اينتل اعلام کرد که مدل آتي پردازندههاي Xeon خود را اواخر ماه جاري ميلادي وارد بازار ميکند. هنوز سرعت پردازندههاي 8 هستهاي Nehalem-EX اينتل به صورت رسمي اعلام نشدهاند، اما گفته ميشود که اين پردازندهها 24 مگابايت حافظه کش(Cache) با قابليت اشتراک آنها بين هر يک از هستههاي پردازشگر را در خود جا دادهاند و از فناوري Hyperthreading پشتيباني ميکنند.
'شانون پولين'(Shannon Poulin) مدير مرکز توليد پلتفورم Xeon اعلام کرد که يک سرور شامل 4 پردازنده Xeon ميتواند در هر لحظه 64 فعاليت مجزا را به صورت همزمان انجام دهد.
اين تراشه پيشرفته شامل قابليتهايي ميشود که در ديگر مدلهاي Xeon موجود نيست که از جمله آنها ميتوان به جداسازي حافظه کش در پردازشگر مرکزي به منظور عدم استفاده از حافظه RAM و جلوگيري از بروز پيغامهاي خطا اشاره کرد.
اين پردازنده در مقايسه با مدلهاي معمولي Xeon مبتني بر فناوري Nehalem، شامل رابط حافظه چهار کاناله ميشود و ميتواند حافظه RAM را با توان بيشتر براي هر 4 کانال مورد استفاده قرار دهد.
پردازنده Nehalem-EX براي سرورهاي پرسرعت و پيشرفته ساخته شده است که البته براي بهکارگيري آن نياز به استفاده همزمان از پردازنده 6 هستهاي و 32 نانومتري Westmere-EP است.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|