بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #10  
قدیمی 05-21-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

غذايي ساده با پروتئين كافي





مواد لازم براي 2 نفر روغن زيتون: يك قاشق سوپخوري
موسير خلال شده: يك عدد
فلفل دلمه قرمز خلال يا خرد شده: يك‌چهارم پيمانه



سير خرد شده: 3 حبه
نمك و فلفل: به مقدار لازم
نخودفرنگي كنسروي: يك‌چهارم پيمانه
تخم‌مرغ: 3 عدد
شير كم‌چرب: 2 قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده: يك قاشق غذاخوري.

طرز تهيه:
تخم‌مرغ‌ها را در يك كاسه بزرگ بشكنيد و بهم بزنيد تا يكنواخت شود. يك‌چهارم قاشق چايخوري نمك بريزيد. شير، نخود فرنگي، جعفري، مقدار كمي فلفل و موسير و فلفل قرمز پخته شده را نيز با آن مخلوط كنيد و بهم بزنيد تا تخم‌مرغ‌ها و شير با سبزيجات خوب مخلوط شوند.
باقي روغن زيتون را درون تابه ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد تا داغ شود. دست خود را بالاي ظرف گرفته، بايد حرارت را احساس كنيد. يك قطره از تخم‌مرغ را درون روغن تابه بريزيد. اگر به سرعت خود را گرفت، حرارت روغن مناسب است و به اندازه كافي داغ شده است. مخلوط را داخل قابلمه ريخته، آن را به سرعت در كف ظرف پهن كنيد. با يك قاشق مواد را به لبه‌هاي قابلمه برسانيد، حرارت را خيلي كم كنيد و در تابه را بگذاريد. (مي‌توانيد از تابه مخصوص پخش پيتزا نيز استفاده كنيد)‌ و 15 دقيقه صبر كنيد تا خوب بپزد. گهگاه در ظرف را برداشته و با يك قاشق چوبي زير مواد را تكان دهيد تا به ظرف نچسبد. اگر اين گونه بود مواد را از ظرف جدا كنيد. تابه را كمي به اطراف تكان دهيد تا ته مواد نسوزد. دوباره در ظرف را گذاشته و منتظر بمانيد تا مواد طلايي شود.
از روي حرارت برداريد. تابه را به اطراف تكان دهيد تا مطمئن شويد كه مواد به ظرف نچسبيده است. 10ـ 5 دقيقه صبر كنيد تا سرد شود و كمي خود را بگيرد. سپس به آرامي آن را درون ظرف مناسب خود بگذاريد. آن را به طور دلخواه برش دهيد. اين غذا را مي‌توانيد گرم يا سرد سرو كنيد.
تخم‌مرغ علاوه بر چربي و پروتئين حاوي ويتامين‌هاي مختلفي است كه از آن جمله مي‌توان به ويتامين‌هاي D، E، B1، B2، B6 و B12 اشاره كرد. از مواد معدني موجود در تخم‌مرغ مي‌توان به آهن كه در ساخت گلبول‌هاي قرمز خون موثر است، روي براي فعاليت آنزيم‌ها لازم است، كلسيم به تقويت بافت استخواني و دندان‌ها كمك مي‌كند، يد براي ترشح هورمون‌هاي تيروئيدي لازم است و سلنيوم كه يك آنتي‌اكسيدان مي‌باشد، اشاره كرد.
سفيده‌ تخم‌مرغ از نظر پروتئيني بسيار غني است. بدنسازها در رژيم غذايي خود از سفيده تخم‌مرغ استفاده مي‌كنند. هر عدد تخم‌مرغ معمولي 6 گرم پروتئين دارد.
مصرف تخم‌مرغ به طور خام توصيه نمي‌شود و بهتر است به طور كامل آب‌پز يا به صورت نيمرو سرخ شود. تخم‌مرغ بهترين منبع پروتئيني است كه حاوي ويتامين‌ها (بجز ويتامين ث)‌ و مواد معدني ضروري نيز هست.
يك عدد تخم‌مرغ كه در حدود 50 گرم وزن داشته باشد، حاوي 80 كالري است كه 6/50 درصد آن از چربي، 30 درصد آن از پروتئين و 5 درصد آن از كربوهيدرات حاصل مي‌شود.

يك تابه را روي حرارت ملايم قرار دهيد. يك قاشق غذاخوري روغن زيتون درون ظرف ريخته و فلفل قرمز و موسير را اضافه كنيد و تفت دهيد. سپس سير و كمي نمك و فلفل اضافه كرده و 3 تا 5 دقيقه ديگر آنها را روي شعله خوب مخلوط كنيد و بهم بزنيد تا نرم شود. از روي حرارت برداريد و درون يك كاسه بريزيد.
پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 08:08 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها