بازگشت   پی سی سیتی > هنر > فیلم سينما تئاتر و تلویزیون Cinema and The Movie > سینمای ایران > اخبار سینمای ایران

اخبار سینمای ایران اخبار فیلم و سینمای ایران در این تالار قرار خواهد گرفت

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #11  
قدیمی 06-13-2010
LP Girl آواتار ها
LP Girl LP Girl آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: غرب تهران
نوشته ها: 1,075
سپاسها: : 0

20 سپاس در 19 نوشته ایشان در یکماه اخیر
جدید حرف‌های بهروز افخمی درباره ساخته جدیدش در کانادا

حرف‌های بهروز افخمی درباره ساخته جدیدش در کانادا، بازگشت به ایران و «سن‌پترزبورگ»
اگر كارهاي فيلم در كانادا خوب پيش برود، شهريور به ايران برمی‌گردم

سینمای ما- بهروز افخمي فيلم جديدش را اواخر مرداد ماه در كانادا مقابل دوربين مي‌برد.اين كارگردان سينما درباره اين فيلم گفت: داستان درباره پيرمردي است كه آلزايمر دارد كه قبلا قرار بود آن را با نام «فراموشخانه» در تهران بسازم و تا مراحلي هم پيش رفتيم. ولي نوع داستان با فضاي ايران خيلي جور در نمي‌آيد و خانواده‌ها در ايران پيرهايشان را كمتربه خانه سالمندان مي‌برند و اگر هم آلزايمر داشته باشند خودشان مواظبت مي‌كنند، ضمن اين كه اگر چنين كاري كنند در سينما احساس بدي در تماشاگر ايجاد مي‌كند.

وي اين كار را به فرهنگ غربي نزديك‌تر دانست و اظهار كرد: مي‌خواهم ساخت اين فيلم تمريني براي ساخت يك فيلم به زبان انگليسي باشد. خود داستان هم بسيار زيبا است و در حال آماده كردن مقدمات هستيم و بازيگران را انتخاب كرديم و در حال حاضر فيلمنامه را روخواني مي‌كنيم.

افخمي بيشتر عوامل فيلمش را كانادايي دانست و گفت: از ميان بچه‌هايي كه در طول هفت ماه گذشته كلاس كارگرداني و فيلمنامه‌نويسي با من داشتند كساني كه علاقمند بودند، بخشي از گروه پشت دوربين را تشكيل مي‌دهند و بيشتر اين افراد در دانشگاه‌هاي كانادا فيلمسازي مي‌خوانند.

وي درباره بازيگرانش نيز اظهار كرد: بازيگران مقابل دوربين كه هشت نفر هستند از بازيگران حرفه‌يي و معروف كانادا خواهند بود كه تاكنون دو نفر آن‌ها انتخاب شده‌اند.

اين كارگردان با بيان اين كه اين فيلم نماهاي طولاني دارد و بيشتر از 20 پلان نداريم،تصريح كرد:اين فيلم مقدمات طولاني دارد اما فيلمبرداري‌اش كوتاه است و در دو هفته تمام مي‌شود.

افخمي درباره فيلم «سن پترزبوگ» آخرين ساخته سينمايي‌اش نيزگفت: تدوين فيلم را با پسرم آيدين تمام كردم و به كانادا آمدم. اما شنيدم تدوينگر ديگري براي كوتاه كردنش آوردند كه كارش زياد مناسب نيست. پيمان قاسم خاني از طرف من ناظر كار بوده و نارضايتي خودش را به من اعلام كرد و قرار شد فيلم را برايم بفرستند تا ببينم. وي افزود: مرحله بعد از فيلمبرداري بسيار مهم است و اگر احساس كنم روي اين فيلم هم نظارت كافي ندارم، نام خودم را حذف خواهم كرد.

بهروز افخمي درباره بازگشتش به ايران اظهار كرد: اگر كارهاي فيلمم در كانادا خوب پيش برود، شهريور ماه به ايران باز خواهم گشت.
__________________
http://irupload.ir/images/6dzyzrzy0mmq77104rb.jpg

ژست بي خوابي و منگي واسه من نگير دوباره! كسي كه جلوت نشسته عصبي و لت و پاره!
توي پائيز مجاور، وسطاي ماه آذر، شد قرارمون كه باهم بزنيم به سيم آخر!


Babak Rahnama (New Song) :: Khodaye Man
پاسخ با نقل قول
 

برچسب ها
سنتوري


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 09:45 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها