بازگشت   پی سی سیتی > هنر > موسيقی Music > موسیقی جهان

موسیقی جهان در این بخش به شناساندن بزرگان موسیقی جهان میپردازیم بیوگرافی ها عکس ها خاطرات و خدمات ... همچنین سایر مسائل مربوط به موسیقی جهانی اخبار و ....

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 08-03-2010
Elnaz_MJ آواتار ها
Elnaz_MJ Elnaz_MJ آنلاین نیست.
کاربر عادی

سپاسها: : 5

3 سپاس در 3 نوشته ایشان در یکماه اخیر

همین طوری که در بیوگرافی خوندید مایکل یک سازمان خیریه به نام heal the world داشت و ترانه ایی هم به این نام خوند مصاحبه ی زیر درباره ی این سازمان و اهداف اون از زبان خود مایکل جکسونه:

- آقای جکسون ، ممکنه دقیقاً برای ما تعریف کنید HTW چیه ؟

HTW نام یک سازمان جهانی و بین المللیه که من اونو ساخته ام تا رو تمام فعالیتها و مقاصد من جهت بهبود شرایط دنیا متمرکز بشه و اونها رو رسمی کرده و رهبری کنه .

- اهداف HTW چیه ؟

اینکه دردهای دنیا رو التیام بده ، اونو محل بهتری برای زیستن کنه ، اینکه یه نوای صلح جهانی به وجود بیاره . اهداف ما در این سازمان کمک به بهبود شرایط به روشهای مهمی هستش . روشهایی از جمله افزایش سطح کمکهای پزشکی به کودکان ، بهبود و افزایش منابع آموزشی در جهان ، کاهش گرسنگی خصوصاً در میان کودکان ، از میان بردن اعتیاد به دارو و الکل ، نابود کردن خشونت علیه کودکان و در نهایت رساندن سطح آگاهی مردم تا به آنجایی که بتوانند تشخیص دهند که ما همگی در نهایت فرزندان یک آفریدگار هستیم . اینکه همدیگر را دوست بداریم و از هم متنفر نشویم ؛ اینکه در صلح و آرامش زندگی کنیم .

- HTW چطوری سازماندهی شده ؟ کی اونو اداره میکنه ؟

این سازمان یک تشکیلات غیرانتفاعی امریکاییست که توسط هیاتی از کارگزاران حرفه ای اداره میشود .

- چه چیزی نهایتاً شما رو به فکر تشکیل HTW انداخت ؟

در هر دقیقه حداقل 28 کودک جان خود را در جهان از دست می دهند . تنها تا انتهای سال 1992 ، 14 میلیون کودک به خاطر بیماریهای قابل پیشگیری و انواع مختلف خشونت فوت خواهند کرد . سال گذشته تنها در ایالات متحده امریکا ، 2.6 میلیون مورد کودک آزاری گزارش شد . یک افزایش 117 درصدی نسبت به دهه گذشته ! در هر ثانیه به اندازه مساحت یک زمین فوتبال از جنگلهای دنیا تخریب میشود و ...

با دیدن این مشکلات به این نتیجه رسیدم که من به تنهایی نمیتوانم کاری صورت دهم و فهمیدم بهترین روش برای حل این بی رحمی ها ، خلق یک سازمان بین المللی و جمع کردن افراد مختلف است تا همگی در کنار یکدیگر و به صورت یکپارچه برای این منظور تلاش نماییم . با کمک HTW و با حمایت افراد مسئول و دلسوز از سراسر جهان ، ما قادر خواهیم بود در کنار یکدیگر دنیا را التیام ببخشیم .

- حالا چرا یک سازمان خیریه جدید خلق کردید ؟

من قصد داشتم یک فعالیت خیرخواهانه جدید رو آغاز کنم تا به صورت صدایی رسا ، انعکاس دهنده مشکلات مربوط به کودکان جهان باشه ، تا راه حلهای مشکلات امروزمون رو تشریح کنه . کودکان ما ، بزرگترین سرمایه های زندگی ما هستند .

- آیا HTW با سایر سازمانها همکاری خواهد داشت ؟

بله HTW حقیقتاً قصد داره در ابتدای کار به برخی ارگانهای مرتبط تکیه کنه تا از خلق یک سری سیستمهای مدیریتی پیچیده و پرهزینه جلوگیری بشه . HTW به منظور افزایش راندمان و کاراییش قصد داره برای انجام برخی پروژه های خاص با سازمانهایی که چنین توانایی هایی رو دارند همکاری کنه تا بدین وسیله از تجربیات و قابلیتهای زیر بنایی اونها در این موارد استفاده کنه .

- آیا شما از نصایح سایر سازمانها نیز استفاده میکنید ؟

HTW در حال حاضر مشغول بررسی تجربیات ارزنده تمام سازمانهای مهم هستش . روابط خودش رو با چندین سازمان خیریه در کشور رومانی ، پرورشگاههای این کشور و همینطور سازمان جوانان در کشور انگلستان آغاز نموده است .

- آیا HTW به نوعی یک Live Aid جدید است ؟

نه ! Live Aid تنها یک مقصود خاص داشت . HTW یک ماموریت جهانی واحد داره . اینکه دردهای دنیا رو شفا بده که این خودش شامل بسیاری از مشکلات میشه . من امیدوارم بتونم اونقدر در این جهان زندگی کنم که اگر شاهد حل شدن تمام مشکلات هم نباشم ، حداقل ببینم بخشی از دردهای این دنیا درمان شده

ادامه دارد...

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)