بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 10-20-2010
ramin abi آواتار ها
ramin abi ramin abi آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 80

26 سپاس در 7 نوشته ایشان در یکماه اخیر

عمران‌زاده: گلزني به دوست هشت‌ساله‌ام خوشحالي ندارد

مدافع تيم فوتبال استقلال ادامه داد: گل زدن به دروازه‌باني که هشت سال دوست من بوده جايي براي خوشحالي نگذاشت.

حنيف عمران‌زاده در خصوص پيروزي پرگل استقلال مقابل پاس و همچنين آخرين روند استقلال در رقابت‌هاي ليگ برتر و جام حذفي صحبت‌هاي زير را مطرح کرد.
* پس از گلي که به پاس دادي‌،‌خوشحالي نکردي دليلش چه بود؟
من دوسال براي اين تيم زحمت کشيدم. مردم نيز از من حمايت کردند. ضمن آنکه دوست صميمي و هشت ساله‌ام در درون دروازه قرار داشت و دليلي نداشت براي گل زدن به او خوشحالي کنم.
* ظاهرا پس از گل با او دست هم دادي؟
بله به سمت او رفتم و بابت گلي که به ثمر رساندم، عذرخواهي کردم.
* ظاهرا پس از دربي استقلال روحيه مضاعفي گرفت،‌درست است؟
تيم ما خيلي دير بسته شد و مدت زيادي براي هماهنگي وجود نداشت. اما مطمئن باشيد اوج‌گيري ما از نيم فصل دوم به بعد واقعي‌تر خواهد شد و اگر بازيکناني مثل هادي شکوري و سيدصالحي اضافه شوند مثل جباري و روانخواه مي‌توانند تاثير گذار باشند.
* عملکرد پاس در مقابل استقلال چه گونه بود؟آيا اين پاس با آن تيم زمان شما تفاوت زيادي داشت؟
تيم آقاي مديرروستا خيلي خوب بود. شايد تنها تفاوت دو تيم را بازيکنان باتجربه‌اي که در زمان ما حضور داشتند بايد بدانيم. در آن زمان سيد محمدعلوي، يدالله اکبري و اصغر طالب‌نسب در تيم ما بودند که در شرايطي که اين تيم به عقب مي‌افتاد بازيکنان را جمع و جور مي‌کردند.
* به نظر تو پاس در پايان فصل چه جايگاهي را کسب خواهد کرد؟
مديرروستا مربي خوبي است ولي در همدان کار بسيار سختي دارد. مطمئن هستم اين تيم مي‌تواند نتيجه بگيرد و اگر بازيکنان اين تيم مثل ابتداي فصل بازي کنند مي‌توانند در پايان ليگ جايگاهي در خور نام همدان را کسب کنند.
* حرف خاصي باقي نمانده؟
از مردم همدان تشکر مي‌کنم که در اين دو روز در مقابل هتل و حتي ورزشگاه من را شرمنده خود کردند.

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)