بازگشت   پی سی سیتی > هنر > فیلم سينما تئاتر و تلویزیون Cinema and The Movie > سینمای جهان > اخبار سینمای جهان

اخبار سینمای جهان در این تالار اخبار مختلف فیلم و سینمای جهان مورد بررسی قرار میگیرد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #7  
قدیمی 08-16-2008
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت
        
کوروش نعلینی
 
تاریخ عضویت: Jun 2007
محل سکونت: کرمانشاه
نوشته ها: 12,701
سپاسها: : 1,382

7,486 سپاس در 1,899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

ويم وندرس رييس هيات داوران جشنواره ونيز شد
جام جم آنلاين: ويم وندرس ، فيلمساز مشهور آلماني به عنوان رييس هيات داوري شصت و پنجمين جشنواره فيلم ونيز معرفي شد. او يک دهه پيش براي فيلم وضعيت موجود جايزه معتبر شير طلايي جشنواره را به خود اختصاص داد و پس از آن نيز دو جايزه جنبي جشنواره را به خانه برد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه ، وندرس که نخستين بار در سال 1972 با فيلم «ترس دروازه‌بان از ضربه پنالتي» در ونيز حاضر شده بود ، پس از 35 سال به رياست هيات داوري رسمي جشنواره رسيده است.

فيلمساز آلماني مقيم آمريکا در حالي به عنوان رييس هيات داوري قديمي‌ترين جشمواره سينمايي جهان انتخاب شد که طي هفته‌هاي اخير شايعه حضور مريل استريپ، بازيگر پر افتخار آمريکايي در اين سمت منتشر شده بود.

وندرس و ساير اعضاي هيات داوري برنده شير طلايي اين دوره از جشنواره را از ميان 22 فيلم حاضر در بخش مسابقه انتخاب خواهند کرد.

وندرس طي کارنامه سينمايي خود از جشنواره سينمايي ونيز جوايزي دريافت کرده است.

دفتر جشنواره بين‌المللي فيلم ونيز روز جمعه اعلام کرد که ويم وندرس سينماگر نامي آلماني رياست هيات داوران دوره آينده فستيوال را به عهده خواهد داشت.

دفتر فستيوال در اطلاعيه خود ويم وندرس را «يکي از خلاق‌ترين سينماگران دنياي معاصر» دانسته است.

در اطلاعيه فستيوال ونيز، که رياست آن را مارکو مولر به عهده دارد، همچنين آمده است:«وندرس در ?? سال گذشته برخي از موثرترين فيلم‌هاي سينمايي را کارگرداني کرده و يکي از عميق‌ترين و جدي‌ترين سينماگران دنياي امروز است».

ويم وندرس طي کارنامه سينمايي طولاني خود، علاوه بر جوايز فراوان، از جشنواره سينمايي ونيز نيز جوايزي را برنده شده است: او در سال 1982 موفق شد جايزه شير طلايي را براي کارگرداني فيلم «وضعيت اشيا» از آن خود کند.

از کارهاي موفق ويم وندرس چند فيلم به ويژه موفقيت بيشتري نصيب او کرده‌اند: «دوست آمريکايي» ، «پاريس – تگزاس» ، «زير آسمان برلين».

گزارش عکسي از شهر پالرمو، مرکز سيسيل، آخرين فيلمي بود که سينماگر 62 ساله آلماني در آخرين دوره جشنواره سينمايي کن در ماه مه گذشته عرضه کرد.

دوره آينده فستيوال ونيز قرار است با آخرين فيلم برادران کوئن (پس از خواندن بسوزان) گشايش يابد.

مراسم شصت و پنجمين دوره جشنواره سينمايي ونيز از 27 اوت تا ششم سپتامبر برگزار مي‌شود. اعضاي هيات داوران جشنواره هنوز اعلام نشده است.

گروه ترجمه
__________________
مرا سر نهان گر شود زير سنگ -- از آن به كه نامم بر آيد به ننگ
به نام نكو گر بميــرم رواست -- مرا نام بايد كه تن مرگ راست



پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 12:05 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها