بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #9  
قدیمی 10-16-2008
کارگر سایت آواتار ها
کارگر سایت کارگر سایت آنلاین نیست.
ادمین در لباس کارگر!
 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: کرمانشاه
نوشته ها: 1,444
سپاسها: : 907

4,878 سپاس در 836 نوشته ایشان در یکماه اخیر
کارگر سایت به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض انواع کیک، نان، شیرینی، حلوا، تارت، پای و ...

چند مدل دسر جدید و خوشمزه


ککتل میوه با بستنی

مواد لازم:
شربت قند: 5/1 فنجان - پوست لیموترش: 100 گرم- آناناس کنسرو شیرین: 200 گرم- کمپوت هلو: 200 گرم- زردآلو پخته: 200 گرم- بستنی: 250 گرم- مربا: 100 گرم


طرز تهیه ککتل میوه با بستنی


این ککتل میوه بسیار لذیذ و در فصل تابستان بسیار مطبوع است. برای سرو کردن آن از لیوان های پایه بلند استفاده کنید.
در هر لیوان مقداری شربت پرتقال یا شربت قند معطر شده با رنده پوست لیمو ترش می ریزیم و با مقدار کمپوت خرد شده از قبیل کمپوت آناناس، هلو، زردآلو داخل ظرف را پر می کنیم و مقداری بستنی از هر نوع که دوست داریم روی آن قرار می دهیم. و در صورت امکان یک حلقه مربای پرتقال یا کمپوت آناناس روی آن قرار می دهیم.



دسر طالبی

مواد لازم:
طالبی 2 عدد- ژله 1 بسته- انگور 1 فنجان- گیلاس ترش: 1فنجان- گیلاس ترش: 1 فنجان- خامه: 200 گرم- خاک قند: 3 قاشق سوپ خوری- وانیل: نصف قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:
ابتدا انگوری را که دانه های ریز سفید و قرمز دارد دانه کرده، دم گیلاس ها را می گیریم سپس ژله را در یک پیمانه آب جوش حل می کنیم و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده در یخچال می گذاریم تا کمی بسته شود خامه را با خاکه قند و وانیل مخلوط می کنیم و می زنیم تا فرم بگیرد.

طالبی ها را شسته و درسته پوست می کنیم و یکی را به شکل حلقه حلقه می بریم و هر حلقه را نصف کرده برای تزیین کنار می گذاریم و سر طالبی دوم را به شکل دایره بر می داریم و تخم های طالبی را خارج می کنیم دانه های انگور را با ژله نیم بسته شده مخلوط کرده داخل طالبی را با آن پر می کنیم و در طالبی را به شکل وارونه روی آن قرار می دهیم و طالبی را در یخچال می گذاریم تا ژله کاملاً بسته شود.

بعد طالبی را در ظرف گرد مناسبی قرار می دهیم و نیم دایره های طالبی را دور آن می چینیم و خامه را در قیف می ریزیم و اطراف طالبی را با خامه که در قیف است تزیین می کنیم و دانه های گیلاس که بهتر است دو نوع قرمز و سیاه باشد به چوب های مخصوص خلال می زنیم و آنها را اطراف طالبی فرو می بریم این طالبی شکل بسیار جالب و قشنگی پیدا خواهد کرد.


ویرایش توسط رزیتا : 04-13-2012 در ساعت 10:00 AM
پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 12:43 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها